Bela hiša poziva zlobne levičarske medije, naj ne poročajo o Trumpovem sinu Barronu

Barron Trump (foto: epa)

“Po tradiciji, ki obstaja v ameriški politiki že dolgo časa, imajo otroci predsednika ZDA ta privilegij, da odrastejo izven soja političnih žarometov. Bela hiša zato pričakuje, da se ta tradicija ohranja tudi naprej,” so zapisali na spletni strani Bele hiše in pozvali k spoštovanju pravil zaradi brutalnih napadov na Barrona Trumpa, ki so si ga privoščili zlobni in nevoščljivi levičarski mediji. 

Komaj 10-letni sin predsednika ZDA Donalda Trumpa in prve dame Melanije, Barron Trump, je že od očetove inavguracije dalje center pozornosti številnih medijev. Niso pa mu naklonjeni vsi poročevalci, saj so nekateri pri svojih izjavah prav nizkotni ter neokusni. Novinarka oddaje Sobotna noč v živo, Katie Rich, je mladega fanta na Twitterju opisala kot “prvega na domu šolajočega se otroka, ki bo izvedel strelski napad.”

Njen tvit je razburil velik del javnosti, mladega Trumpa pa je v bran vzela celo Chelsea Clinton, hči Billa in Hillary Clinton. “Barron si zasluži priložnost kot vsak drugi otrok – da bo otrok. Zagovarjati vsakega otroka pomeni tudi nasprotovanje politiki predsednika ZDA, ki škodi otrokom,” je zapisala.

Barron z mamo Melanijo, v v ozadju pa dedek Viktor Knavs in babica Amalija Knavs.

Barron z materjo Melanijo, v ozadju pa dedek Viktor Knavs in babica Amalija Knavs.

Podobne primitivizme je doživljala tudi družina Janša
Po Trumpovi zmagi na novembrskih volitvah pa je vodilna kritičarka Rosie O’Donnell prav tako zapisala žaljiv tvit, v katerem se je spraševala, “ali Barron trpi za avtizmom.” O’Donnelova je vneto zagovarjala svoje stališče, preden je tvit izbrisala in se opravičila družini Trump.

Ni pa družina Trump prva, ki so jo mediji grdo napadli za dnevnopolitične cilje. Spomnimo se, da so slovenski rumeni in osrednji mediji na veliko zagrabili zgodbo in širili neresnice o družini Janša in izmišljeni bolezni takrat komaj rojenega sina Črtomirja, ne da bi zlonamerne govorice kakorkoli preverili. S tem so se spravili na najnižji nivo poročanja in  zlorabili vse novinarske ter etične standarde.

M. P.

 • Caetano

  Sedaj, ko so del Bele hiše ljudje slovenskega rodu so takšne stvari še toliko bolj povezane z nami in primerjave z Janševimi otroci še toliko bolj umestne.

 • Vera

  Levičarski mediji drugo ne znajo pisati, kot žaljivke in same laži . Sramota za vse novinarje sveta , ki se ne držijo novinarskega kodeksa !

 • xtc

  Ne vem čemu se čudite nivoju pisanja levakov;kako nebi pisali nizkotno;spomnite se samo kaj so počeli po vojni z otroci in dojenčki političnih nasprotnikov;jih stradali;pobijali;klali;morili;zapirali psihično zlorabljali itd ;tudi fizičnoin seksualno:Torej ne čudite se nivoju_je popolnoma njihov:

 • Slovenka

  Samo pozivi ne bodo dovolj. Sodrgo je treba strpati v arest, kar ni kar tako. V ameriških arestih je treba delati, tako da bi sodrga prvič v življenju delala nekaj pametnega. Enako bi bilo treba storiti z vsemi nasilnimi protestniki, ki delajo škodo: sežigajo avtomobile, razbijajo šipe, pretepajo drugače misleče, v produktivno usmerjene areste z njimi in naj tam z delom svojih rok poplačajo škodo. Mislim, da bi naslednjič dvakrat premislili, preden bi šli v akcijo.

 • samsara

  Počakajmo še malo, morda pa bodo po zgledu levičarskih pisunov udbofevda, začeli ugotavljati in opisovati kakšno patološko stanje tega otroka, podobno kot so pisali omaloletnem otroku Janeza Janše.

 • Artur

  Ta levi poden se spravljana celo na nič krive nedolžnega otroke nič jim ni sveto tako po svetu kot pri nas poslužujejo se najbolj podlih potez kadar ni kdo na njihovi psihopatološki liniji, smradi hudičevi fuj..

 • Unikatna

  To zame niso novinarji!!

 • Margu501

  Katie Rich, je že dobila odpoved, neizmerna zloba se ji ni splačala, upam, da jo doleti še tožba.

 • Olga

  Takšni napadi na otroke in družino so ZLOČIN! Tudi v Sloveniji so si levičarji za dosego političnih ciljev (prevzeti oblast in oblatiti nasprotnika) dovolili napade na Janševe in Grimsove otroke in obe družini! Ali se lahko čudimo, saj so nasledniki morilcev, ki so po vojni morili Slovence od dojenčkov, do starcev!

  • goldhorn

   Pri nas je bil Karba oproščen. Mladina pa bo Grimsu plačala odškodnino.

 • Vrhovni sodnik

  Tako ta, kot tista, ki je grozila Trumpu sta dobili nogo v službi, slednjo še CIA obdeluje.

 • Vili

  Hm. In kje pri vragu ste zasledili poziv Bele hiše da pozivajo LEVIČARSKE medije k izogibanju pisanja o Baronu? Bral sem in bral, šel iskat še celo izvirnik a nikjer niso posebej omenjeni ne levi ne kaki drugi mediji. Napisano je da prosijo vse. Glede na prakso bi rekel v tem primeru da se poziv nanaša najbolj na rumeni tisk ,ki je pa po celem svetu (tudi v Sloveniji) bolj vdesničarskih rokah.

  • Steiermark

   kje pa ti živiš?

 • Franc Šink

  V Sloveniji bi ga vzel CSD zaradi neprimerne vzgoje in ga namestil v rejniško družino.

 • tarantela

  Otroke je treba pri miru pustit, naj bodo njihovi starši levi ali desni!!!

 • sodnikisozločinci

  A se je zlobni levičarski medij Delo že opravičil Janši zaradi klevet njegovega novinarja Dejana Karbe?

 • KAPIBARA

  Pri nas so leftardi tudi blatili Črtomira

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!