Bizarno: Na socialnem omrežju se je pojavila stran z ”vročimi migranti”

Foto: Instagram

”Čedni migranti na poti v Evropo. Njihove države morda propadajo, a njihova spolna privlačnost je še vedno močna,” je zapisano v opisu novega profila na družabnem omrežju Instagram, kjer so objavljene slike ”vročih migrantov”. Mnogim se zdi stran smešna, spet drugi so nad njo zgroženi. Avtor pa pravi, da je v vsej tragediji le želel najti tudi nekaj komedije. 

Kdo je ustvaril profil, ki ima že več kot 2.000 sledilcev, sicer ni znano, je pa oseba iz Washingtona, ki je za ustanovitev tega profila navedla naslednje razloge : ”Ta profil je nastal po tem, ko so na televiziji prikazovali slike migrantov in beguncev, ujetih v Idomeniju. Med njimi je bilo veliko privlačnih moških. Moramo najti tudi nekaj komedije v vsej tej tragediji, tako se bomo lažje spopadli z njo,” je, kot poroča RT, zapisala ta oseba.

Na profilu je več kot 20 slik migrantov v Evropi, pod slikami pa so napisi, kot na primer: ”Čedni čaka na boljše življenje,” ali ”Lepi v roza. Mora ostati svež ob začetku novega življenja.” 

Foto: Instagram

Foto: Instagram

A odzivi na stran so mešani. Nekaterim se zdi profil zelo smešen in tako vrsto humorja pozdravljajo. Spet drugi so mnenja, da je stran popolnoma neprimerna in se norčuje iz osebnih tragedij migrantov. Pojavilo se je veliko zahtev, naj profil izbrišejo, a kot pojasnjuje avtor profila, ta ni bil ustvarjen s slabimi nameni. Dodal je še, da slike pomagajo videti realnost od bliže.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

M. G.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!