Bizarno: Švedski migrant se je izdajal za deset let mlajšega – in postal državni mladinski judo prvak!

Foto: YouTube.

S Švedske prihaja nenavadna zgodba o mladinskemu državnemu prvaku v judu, ki je minuli vikend pokoril svojo konkurenco in se okitil z več zlatimi medaljami. Toda samo nekaj dni pozneje se že sooča z izgonom v Afganistan – oblasti so namreč ugotovile, da je skupaj s svojim starejšim bratom lagal o svoji starosti. Madani Ahmed je ves čas trdil, da je star 16 let in da je na Švedsko prišel brez staršev, toda v resnici je ta ekonomski migrant že odrasel moški, štel naj bi okoli 25 let.

Švedski oddelek za migracije je ugotovil, da sta Madani Ahmad in njegov brat lagala o svoji starosti in da sta v resnici precej starejša. Tako imenovani mladinski prvak v judu je skoraj 10 let starejši, kar pomeni, da se je v ringu boril proti precej mlajšim fantom.

Ahmad je sicer že po zmagi povedal švedskim medijem, da si ne želi deportacije nazaj v Afgantistan, saj bi to pomenilo, da je njegovega življenja bojda konec. Športni časopis DN ga je razglasil za veliko turnirsko presenečenje, saj je zmagal proti vsem napovedim, potem ko je brez sramu tekmoval in se boril proti švedskim mladincem.

Spletna stran Speisa sicer še opozarja, da Ahmadov primer nikakor ni osamljen. Ekonomski migranti z držav Bližnjega vzhoda često lažejo o svoji starosti, da bi tako ali drugače uživali večje ugodnosti od države.

T. F.

 • Olga

  EU jim že od začetka zavestno dovoljuje laži! Laž je že to, da jih pri nas predstavljajo kot begunce! To niso begunci! To so NEZAKONITI migranti, ki živijo v breme davkoplačevalcev!
  Lažnivcem dajejo bonitete, tako kot našim lažnivim komunistom in partijski vojski = partizanom, izvajalcem genocida!

 • Sredina

  ja grozn..koga to sploh zanima?

  • šmentanamuha

   Očitno tebe, ki si prebral članek in napisal komentar.

   • Sredina

    well thats where you’re wrong, članka nism prebral, ker me kot sem napisal ne zanima, sm pa spodi pustil komentar…ne berem takih nebuloz, so že vaši komentarji dovolj

    • tramal

     Kako moreš potem o nečim komentirati če sploh ne prebereš .En velik komunajzerski lažnivec si ,tako kot vsi komunisti

     • Sredina

      Ker če nisi dojel sploh nisem komentiral vsebine…

     • tramal

      Kako potem veš koga zanima če nisi prebral.Kvakaš neke traparije za katere sam ne veš kaj kvakaš.

     • Sredina

      Ne dojameš poante napisanega…

 • soc

  Opice na drevesa. Če niso pismene. Naj premaga bebček gorilo s svojim šampijonskim (?) judom in si tako pribori državljanstvo na podlagi fizičnih karakteristik. Švedske, če je tako napredna in možganov ne potrebuje več.

 • Jure kavčičeu

  Nova24tv pač ubija novinarstvo. Popolnoma amaterska stran, tako globoko ste pod nivojem, da sploh ne vem več a bi se jokal al smejal. Objavljate sam neke bedaste brezvezne zgodbice, nobene strokovnosti, nobenega poglobljenega preučevanja zadev, napihovanje čist nezanimivih dogodkov z namenom širjenja sovražtva. Nobenih objav o dejanski resni politiki, financah, ekonomiji, nimate pojma o tem kaj se dejansko dogaja po svetu. Objava, ki sem jo tukaj prebral na primer v zvezi z volitvami v Veliki Britaniji je bila naravnost smešna in je lepo kazala na to, kako v temi živite. Za objektivnost pa niti tako mimogrede verjetno še niste slišali. Med stotine objav o umorih, ki so jih med osvobodilno bitko zagrešili partizani, včasih pomešate še kakšno objavo o nacizmu in kako zelo kruta je ta stvar bila. Samo tako, da pokažete, da ga tut vi kao obsojate in ste ful proti. Pijete žalost majhnih ljudi, povsod kjer komu pes crkne ali pa migrant potaca vrt ste in o vsemu skupaj s strašansko vnemo poročate, čist isto kot slovenske novice, še en diamant slovenskega novinarstva. Žalostno

  • tarantela

   Se jih ne prime!

   • tramal

    Jaz komunističnih časopisov ne berem že petindvajset let.Storite vi komunajzerji isto in izginite z tega portala.

  • soc

   Pogledam profil in vidim pobesnelega rdečega pederčka (desnih itak kaj prida ni). Si rečem, nov nick enega standardnih Mladininih bebčkov in ga dam na shit listo. As simple as that. Tri minute, pa je aktivist izginil. Me zanima, če je s temi nekaj udarnimi posti kaj zaslužil.

   • Jure kavčičeu

    Sem samostojni neodvisni internetni bojevnik proti človeški neumnosti in ozkoglednosti. Pa reci, če si upaš, da je kaj drugače kot sem napisal zgoraj?

    • soc

     Ko mi katerikoli levak, brez izjeme tudi v intelektualnih krogih, pride naprej z ozkoglednostjo… Ja, nebogljenost portala je pogosto očitna, a v tem v ničemer drugačna od mainstreama na nasprotni strani.

     • Jure kavčičeu

      Res je, pristranskost medijev je moteča, pa naj si bo na to ali ono stran. Ampak ta stran je pa že “next level”. So prvaki v pristranskosti in napačnemu interpretiranju dogodkov. Žal z zelo veliko skupino ljudi, ki jih pod vsako objavo podpirajo.

    • Clemen J.

     očitno nisi razumel poante te zgodbe oz. novice. Poanta je da bodo vse naredili tudi lagali, samo da dosežejo svoj cilj. Še najmanj ta folk beži pred vojno in bedo. Če bi bi bežali že 500 let nazaj.

     • Jure kavčičeu

      Nisem se toliko osredotočal na to konkretno zgodbo, bolj na spletno stran kot celoto.

     • šmentanamuha

      Problem je, da ti čekiraš samo take novice. Oprana miijarda preko NLB in druge žgoče gospodarsko politične teme verjetno kar preskočiš. Lahko pa poslušaš tudi intervjuje in oddaje hobotnica na YT in še marsikaj. Na tem portalu si daleč najbolj informiran, zapomni si. Sicer pa pojdi na MMC in druge režimske portale. Sej vem, tam ni tolk zanimivo. Pa še prav imaš.

     • Jure kavčičeu

      Vse preberem, preletim vsaj in povsod opažam eno in isto. Pomanjkanje profesionalnosti in predvsem objektivnosti. Vse dogodke opisujejo in interpretirajo skozi prizmo skrajno desne politike, nekatere reči raje zamolčijo, kot pa da bi priznali, da so v nasprotju z njihovimi idejami in pogledi na politiko in svet na sploh. Mmc je super stran, tam dobil precej zanesljivejše informacije, za dogajanje v svetu imaš pa strani kot so Guardian ali pa lokalne spletne strani po državah kjer dobiš pristne informacije domačih novinarjev, ki so sposobni in znajo opravljati to zelo pomembno delo. Na tem portalu se zadržujem izključno zato, ker sem fasciniran nad tem, kako slabo lahko stran zgleda pa ima vseeno veliko število bralcev.

  • tramal

   kdo te sili da bereš.A ti je bandit kučan ukazo.

   • Jure kavčičeu

    Noben me ne sili, za kučana mi res dol visi, tako ko kot bi tudi vam moralo, namesto da ka imate za nekega vselej uporabnega grešnega kozla. Če se vam ješpren zažge pa prime za dno lonca je zihr kučan kriv. Berem ker mi je zanimivo, ker me fascinira to, kako neumno je vse skupaj.

 • dr Janez Sveti

  Veste zakaj Cigana noben v prvem razredu ne tepe? Ker ima očeta v 2. razredu!!

  DR Janez Sveti Najdihojca

 • lauraas

  In strokovnjaki tega niso ugotovili, večina normalnih ljudi bi pa to ugotovila že na pogled.

 • lauraas

  Jure in sredina, kaj pa ko je takih zgodbic na stotisoče?

 • lauraas

  Torej se naj take zgodbice sploh ne bi objavljale in bi imeli drugačno sliko o migrantih, tako kot jo prikazuje mmc. In katera slika je zdaj resnična?

 • VERZIFIKATOR

  Enver Abdul Svensson

  ŠE POMNITE ŠVEDE?

  Nekoč, ni toliko še let,
  imeli tudi mi smo Švede,
  ni bil to izraz za zglede,
  bil drugačen je še svet.

  V slengu je imelo švedsko
  prav specifičen pomen,
  bil besede čuden zven
  za razmerje je sosedsko.

  Da so Švedi iz importa,
  je takoj postalo vidno,
  rabljen bil izraz solidno,
  švedska dobro znana sorta.

  Kot politično korekten
  danes ni izraz občuten,
  zdel celo bi se priskuten,
  češ da ni povsem perfekten.

  Naj ne rabi se direktno,
  kmalu bodo nas svarili,
  ker posledice čutili
  bomo vsi prav nekorektno.

  Švedstvo ker problem postaja,
  treba strogo bo paziti,
  koga s Švedom nasloviti,
  sicer kje izbruhne vstaja.

  Naj za Švede skandinavske
  se beseda uporablja
  takšna, ki se ne zlorablja,
  misli pravijo hinavske.

  Se po novem ne več smelo
  Švedov bo imenovati,
  novo jim ime skovati
  dušnih bo skrbnikov delo.

  Samo tisti bodo Švedi,
  ki prišli so od drugod,
  skandinavski stari rod
  pa bo životaril v bedi.

  Vendar bo s strani večine
  vsaj usmiljenja deležen,
  bo v ustavi zabeležen,
  v členu: Narodne manjšine.

 • šmentanamuha

  Problem so bedasti Švedi, ta dva sta jih pač samo nategnila, tako kot na tisoče drugih, ki smo jih spustili tudi skozi Slovenijo. V bistvu se vsi skupaj samo pretvarjajo, da so presenečeni. Da verjameš lisjaku z Bližnjega vzhoda in Orienta na besedo, morš met pa res zakisane možgane.

 • mtb

  >Toda samo nekaj dni pozneje

  In kaj so “Švedinje” delale leta pred tem ?

 • cosmosjasnovidec

  Sedaj bo pa kamelotrajbarski muslič nekoga ubil in ga bodo smatrali za neprištevnega.
  Tako ne bo dobil izgona ampak štiri mesece zapora in državljanstvo za nagrado.

 • von Rhein

  Od nekdaj je znano,da so arabi veliki lažnivci in prevaranti.

 • tramal

  Saj tako so in še lažejo srbini ko pridejo v slovenijo.Vsi pravijo da so neki direktorji,zdravniki in vsi imajo neke visoke šole,v resnici pa imajo triletno osnovno šolo

 • macon

  Je en kanal na youtubeju, kjer naturaliziran Šved (kot otrok prišel iz Bosne) razlaga švedske oslarije. Poanta lažnih migrantskih otrok je, da jih kot otroke ne morejo izgnati in ker so potem otroci brez spremstva, jih dajo nekam v rejo. Vzamejo in pofukajo jih švedske feministke v srednjih letih- nevrotične, zavaljene in neurejene štirideset in petdesetletnice, ki jih noben Šved niti povoha ne ali so ločene. Švedi v srednjih letih lahko s svojim denarjem privlečejo mlade Filipinke, Ukrajinke ali ženske iz 100 dežel in jim na pamet ne pade, da bi se zajebavali z zblojenimi švedskimi feministkami, ki samo čakajo, kaj jim bo kdo dajal.

  Testosteronski mladeniči iz Assfagistana in ostalih islamskih vukojebin imajo belke visoko v čislih, dvigne se jim na karkoli, ker doma itak niso smeli ženske niti pogledati in so potem oboji srečni: babe imajo standard in so razne socialne delavke, učiteljice in v javni upravi, vse pa seveda levičarke z multikultijem in pravicami na gobcih in mladimi obrezanimi kurci v p!3dah.

  Takih bab je tudi pri nas vsaj 10% prebivalstva, samo poglej Tomićko, Potrato in podobne levajzarske pravičnice. A se kdo spomni članka urednice Financ z naslovom: “Hočem črnca!” Avša je mislila, da je duhovita, paše pa ravno v opisan sloj ženske populacije.

  Pa sem mislil, da so Švedi nekaki altruisti in se jim je zmešalo. Denar in seks vrtita svet.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!