Božičnega sejma na Elizejskih poljanah v Parizu letos ne bo. Kaj še sledi?

Foto: YouTube

Posledica migrantske invazije v Evropo je vedno bolj vidna tudi tistim, ki si pred tem zatiskajo oči. Svetovno znanega božičnega sejma na Elizejskih poljanah v Parizu, ki vsako leto privabi več tisoč obiskovalcev, letos namreč ne bo, saj so ga preklicali.

Na stojnicah šarmantnih lesenih kočic na najbolj slavni aveniji v Parizu, ki ustvarjajo praznično vzdušje, je bilo mogoče kupiti tako regionalne specialitete kot tudi dekoracijo in igrače. Letos bo vse drugače zaradi strahu, da bi prišlo do napada kakšnega islamskega skrajneža, ki bi lahko povzročil smrt številnih nedolžnih obiskovalcev.

Foto: YouTube

Kjer sejmi bodo, bo podoba drugačna
Poročali smo tudi že o tem, da bodo v Berlinu letos organizirali božični sejem, ki bo imel povsem drugačno podobo, kot smo je bili doslej vajeni, saj bo ograjen z betonskimi ovirami, ki bodo lahko preprečile podoben napad, ki ga je lani zagrešil “miroljuben” migrant, ki je z ukradenim tovornjakom zapeljal na božični sejem v Berlinu in pri tem ubil 12 obiskovalcev ter poškodoval kar 56 ljudi. Preden je migrant prispel v obljubljeno deželo, je lagal glede vsega, med drugim je imel kar 14 različnih identitet. Najbolj strašljivo pa je, da je po krvavi moriji brez kakršnihkoli težav prepotoval štiri evropske države, da je prispel v Italijo, kjer so ga ustrelili.

Foto: Twitter

Praznovanje božiča kot zahodne tradicije je načel strah pred džihadističnimi napadi, vsekakor pa bo to vplivalo tudi na organizacijo glasbenih festivalov, koncertov in novoletnih praznovanj. Samo vprašanje časa je, kdaj tudi teh ne bo več. Očitno se nam obetajo praznovanja ob muslimanskih praznikih in prakticiranje njihove tradicije, ki vedno bolj spodkopava evropsko.

N. Ž.

 • Olga_10

  Zmetali z oblasti levičarje, nagnati nezakonite migrante in vrniti Evropo Evropejcem! Sorosa v zapor!

  • karlina

   Olga, zal je prepozno, današnja sramota je pokazala vse, kar se tiče migrantov, ki so bolj zaščiteni, kot mi, drzavljani in to se nam maščuje, pa še se bo

  • hle

   A je gela ki je z svojim wilkomen povzročila invazijo slučajno levičarka

 • karlina

  Očitno se nam obetajo praznovanja ob muslimanskih praznikih in prakticiranje njihove tradicije, ki vedno bolj spodkopava evropsko. BRAVO, VSAKA ČAST LEVIČARSKI POLITIKI, USPELO VAM JE, DA SE BODO KRŠČANSKE TRADICIJE IN PRAZNOVANJA DOGAJALA SAMO ŠE ZA ZAPRTIMI VRATI NAŠIH STANOVANJ !!!!

 • Matt_von_Glanz

  Slovenija te stvari od daleč sedi in gleda. Čeprav bi si Slovenske novice ali tudi Nova 24 želeli , da vi se dogajale take senzacije, tega preprosto ni. Dobra plat je, da se lahko odločimo, kako bomo ravnali, pripravimo protiukrepe in mentaliteto ljudi. Napačno je odgovoriti z nekim fatalizmom, češ, teror je postal del vsakdana; ali z jamranjem.

 • samsara

  Ja obogatitev in oplemenitenje Evrope, pravijo vladajoči levičarji.

 • Caetano

  No, Francija je lep primer kako dejansko že poteka jihad v Evropi. Samo v zadnjih dveh letih okrog 245 mrtvih v jihadistično terorističnih napadih, brez, da bi šteli še nekaj deset Francozov, ki so bili ubiti od islamistov, kot turisti drugje izven Francije. Prepovedujejo tradicionalne božične sejme iz strahu pred novimi napadi itd.

  V takih razmerah se je nujno potrebno prenehati slepit, razglasiti izredno stanje in dati ljudem dostop do orožja. V Franciji so nekateri že predlagali, da bi se obnovila Narodna garda, kot državljanska milica, ki bi skrbela za red. Levičarji in multikulturniki vsiljujejo lažno dilemo, več varnosti je manj pravic, hkrati pa stalno propagirajo, da se je potrebno navaditi, da pač žrtve bodo in podobne neumnosti, ki bi bile smešne, če ne bi bile tako krvave. Rešitev pa je vendarle povsem preprosta. V takšni situaciji se večja varnost in več pravic naredi z oborožitvijo lojalnih državljanov oz. ustanovitvijo drž. milic.

 • Lilika

  Več varnosti ni manj pravic. Ampak je manj varnosti, tudi manj pravic in manj pravic tudi manj varnosti, ker varnostni ventili pri tem ekonom loncu bodo enkrat popustili. V Sloveniji bi to sicer pomenilo ponovitev državljanske vojne, ki se je začela leta 1941 in končala 1991. Tako, da si tega najbrž ne bi smela želeti…
  V Srbiji se pa po besedah Rodljuba Vulovića Rokija Črni Jurij obrača v grobu.

  Ventili mislim, da bodo najprej popustili pri Špancih in Hrvatih in takrat bodo šli muslimani nazaj, tako kot so že velikokrat šli.

 • RATATA

  U Trboulah septembrskiga sejma že dolga leta ni. Pa tak fin je bil. Sem šestinsedmdesetga za nagrado, ker so me sprejeli v prvi razred o.š. Ich bin bandit Tončka Čeč dobil rdeč pony. Zložljiv.

 • garfi

  sledi ukinitev božiča
  lewaki in leviĆarji press

 • cosmosjasnovidec

  Počasi zaradi te kamelotrajbarske muslimanske golazni ne bo nikjer ničesar več.

 • Anton

  lepo kar tako naprej, dajte vedt musličam, da se jih bojite, pa boste še bolj dobili po kepi kot ste dosedaj. Stem ne boste pridobili njihove naklonjenosti, au contraire!

  sarkazem press

 • bojan

  Kaj sledi ??

  vprašajte murklovo pa vse tiste EU bedake na oblasti ki so za to odgovorni

 • Silka

  Na volitvah naslednje leto bomo imeli možnost izbrati vlado, ki bo ladjo z muslimansko navlako obrnila nazaj od koder je prišla. Če nas Slovencev ne bo srečala pamet, pa ne ostane drugega kot skloniti glave in počakati na ponižanje, ki zagotovo sledi.

  • hle

   Ne ne bomo imeli te možnosti kajti pametni pokončni ljudje se politike izogibajo tako na levi kot na desni ker jih potolčejo v blato v prvi vrsti njihovi potem pa še nasprotni če kakšen izstopa

 • jan

  Nič čudnega če praznovanja Božiča ne bo, saj tudi papež spodbuja islamizacijo Evrope in poljublja roke svojim globalističnim gospodajem. Tale video pove vse, kdo je resnični gospodar v Vatikanu:
  https://www.youtube.com/watch?v=5jOCYLwrF_E

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!