Donald Trump oznanil: Za transseksualne vojake v ameriški vojski ni prostora!

Foto: iStock

Ameriški predsednik hoče, da je njegova vojska močna, ne pa popoldanski krožek spolno zmedenih oseb.

Predsednik ZDA Donald Trump je objavil svoje načrte, da v ameriški vojski ne bo več prostora za transseksualne osebe, in sicer kar v seriji tvitov na svojem profilu. “Po posvetu s svojimi generali in vojaškimi strokovnjaki vas opozarjamo, da vlada Združenih držav ne bo sprejela niti dovolila transseksualnim osebam, da bi služile v kakršnem koli rodu v ameriški vojski. Naša vojska se mora osredotočati na odločno in prepričljivo zmago in ne more biti obremenjena z ogromnimi zdravstvenimi stroški in motnjami, ki bi nastale zaradi transseksualcev v vojski. Hvala,” je zapisal.

Transseksualce v vojski lanskega oktobra dovolil Obama
Seveda so levičarji nemudoma skočili v zrak in začeli opozarjati na človekove pravice. Tarah Demant iz Amnesty International je dejala: “Današnja objava krši človekove pravice vseh transspolnih Američanov.” Vendar pa je političarka, ki deluje v Beli hiši, Sarah Huckabee Sanders, nemudoma utišala govorice, češ da ima Trump dovolj posluha za vse Američane.

“Predsednik ima ogromno podpore za vse Američane in si zagotovo želi zaščititi vse Američane v vsakem trenutku. Predsednik je izrazil zaskrbljenost, ko je ta Obamova politika stopila v veljavo, prepričan pa je tudi, da je to zelo draga in moteča politika. Njegova odločitev temelji na posvetovanju, ki ga je imel s svojo ekipo za nacionalno varnost,” njene besede povzema Express. Obama je sicer odobril transseksualcem služenje v ameriški vojski oktobra 2016, le mesec dni preden je izgubil volitve za ponovno izvolitev na mesto predsednika ZDA. Po njegovi odobritvi je moral Pentagon svojim vojakom celo plačevati zdravljenje pri spremembo spola, v kolikor so izrazili to željo.

Leta 2016 je nekdanji obrambni minister Ashton Carter naročil poročilo, v katerem so razkrili, da v ameriški vojski aktivno služi 2450 transseksualnih oseb, 1510 pa kot rezerva. V skladu s tem poročilom so še izračunali, da bi zdravstveno varstvo transseksualnih vojakov stalo ameriške davkoplačevalce od dva milijona evrov pa vse do sedem milijonov evrov letno.

M. S.

 • McBobo

  Dec na mestu. Samo še z vojnami na svetu zaradi nafte bi moral nehati in gospodarstvo ter promet preusmeriti na obnovljive vire-elektriko. Pa bi več muh na en mah “ubil”

  • Zgornji

   AAAMENNN !!! ! !!!

  • Donald J. Trump

   Hahahahaha
   “Samo” cel svet še uredi in bo. Enostavno.
   S to potezo prepovedi je pa itak pihnil na dušo najbolj retardiranim idiotom, ki znajo samo ploskati in ponavljati za njim

 • Gru

  Haha ta nebo do konca mandata prsu ;) Se ze njegovi pogovarjajo da ga odstavijo ;p

  Sicer pa

  ” Naša vojska se mora osredotočati na odločno in prepričljivo zmago in ne more biti obremenjena z ogromnimi zdravstvenimi stroški in motnjami, ki bi nastale zaradi transseksualcev v vojski. Hvala,””

  In malo nizje

  ” V skladu s tem poročilom so še izračunali, da bi zdravstveno varstvo transseksualnih vojakov stalo ameriške davkoplačevalce od dva milijona evrov pa vse do sedem milijonov evrov letno.”

  In zdaj mi povejte kaksen procent ameriskega proracuna je 7 milijonov letno? ;)

  • sprehajalec

   In zakaj bi spucal teh 7 milijonov če ni treba? Če ima dovolj patriotov? Včasih je bil štos o pedru v vojski ko je ta jurišal pa vpil “Prihajam sovražniki moji”…

   Zakaj je to sploh treba? naj pač opravlja vsak delo, ki si ga sam izbere, ne pa sedaj nekaj tiščati umetno. Kot da bi prišel v otroški vrtec, pa da bi zahtevali aktivisti, da vse dimenzije iz otroških priredijo tebi. Čemu? Kje je motiv?

   • Gru

    Ti pa res neves kaksen proracun ima ZDA ;) Sicer si pa prav napisal ” naj pač opravlja vsak delo, ki si ga sam izbere ” in kaj je narobe ce zelijo v vojsko? Mal si poglej za kaj vse denar zapravlja vojska ZDA, pa bos vidu ta teh 7milijonov res ni nek veliki denar ;)

    • sprehajalec

     pa zakaj bi homoseksualci pod posebnimi privilegiji služili vojsko? zakaj pa ni teh privilegijev za navadno vojsko?

     Zakaj Putin nima teh problemov?

     • Donald J. Trump

      Kakšnimi posebnimi privilegiji??? Brezplačno zdravstvo?? Nič ni brezplačno, če za to garaš v vojski in tvegaš življenje na drugem koncu planeta
      Če opravi vse teste, lahko služi kdorkoli…

     • sprehajalec

      Dony, malo si se zmedel ali pa tako hitro preletiš vse skupaj. Američani morajo investirati 7 milijonov, da priredijo prostore opremo itd transhomo seksualcem.

      Jaz sprašujem, zakaj Putin nima teh stroškov? Po Trumpu se pa pljuva, ker hoče to ukiniti….

     • Donald J. Trump

      Uau, a celih 7 milijonov dolarjev???

      Pentagon je leta 2015 “zakopal” poročilo, ki jasno navaja, točno kako bi lahko prihranili 125$ MILIJARD LETNO, izključno z racionalizacijo birokracije. Nikogar nebi bilo potrebno odpuščati, ne vojakov, ne civilistov.

      vir: https://www.washingtonpost.com/investigations/pentagon-buries-evidence-of-125-billion-in-bureaucratic-waste/2016/12/05/e0668c76-9af6-11e6-a0ed-ab0774c1eaa5_story.html?utm_term=.f36871d352ef

      Ampak ja, strošek 7 milijonov je enostavno prevelik.
      In od kdaj se pogovarjamo o Putinu, kaj ima on s tem? Ne zavajaj

     • sprehajalec

      Zakaj Putin nima tega stroška? Oba dobro veva zakaj. Ampak vi se vedno spravljate na tistega, na katerega se upate in je dobro pokrit z neodvisnim tiskom. Od hipijevskih gibanj leta 1968 na ZDA. Oziroma se pripopate na ameriške levičarje.

      Pa kaj počne vrhovni poveljnik vojske ZDA je njegova zadeva. Sedaj se bodo pa svetovna internacionala levičarjev spravila gledati pod roke pentagona. kaj ste prfuknjeni ali kaj vam je?

     • Donald J. Trump

      Pa kaj ima Putin z ameriškim razsipanjem ameriškega davkoplačevalskega denarja v vojski????? In kaj imam kar naenkrat jaz s tem????

      Govorila sva o stroških zdravstvene oskrbe transseksualnih oseb, ki bojda znašajao “celih ” 7 milijonov dolarjev. Tudi sam Trump je navedel strošek kot eden glavnih vzrokov prepovedi. TOREJ ZAKAJ SPREMINJAŠ TEMO??????
      Navedel sem ti absurdnost tega vzroka, ti mi pa kar Putina mečeš pred faco, OD KDAJ SE POGOVARJAMO O NJEMU????????????
      In še to: Kar počne vrhovni poveljnik vojske ZDA, NI SAMO NJEGOVA ZADEVA!!!
      Je prekleto bolj komplicirano kot to.

     • sprehajalec

      In kaj delajo transeksualci v ameriški vojski in kakšna je ta oskrba, ki stane 7 milijonov? Ni transeksualcev, ni oskrbe za 7 milijonov. Denar gre lačnim otrokom na ameriških ulicah.

      In zakaj Putin termina transeksualnost v svoji vojski ne pozna?

     • Donald J. Trump

      Kaj delajo? Morda isto, kot vsak, ki se prijavi in OPRAVI PSIHOLOŠKE IN FIZIČNE TESTE????
      7 milijonov za vse transseksualne osebe…kakšna točno je oskrba, ni važno ker je strošek zanemarljiv.
      In kakšna naivnost, ko misliš, da bi šel drugače denar kar “lačnim otrokom na ulicah”. Po kakšni logiki??????????
      Mimogrede: vojska trenutno zapravi 5x več za Viagro, kot bi zapravila za vse transseksualne osebe.
      vir: https://www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2017/07/26/the-military-spends-five-times-as-much-on-viagra-as-it-would-on-transgender-troops-medical-care/?utm_term=.aa3922955b68

      In še enkrat: KAJ KURAC PALAC IMA SPET PUTIN ZRAVEN?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

     • sprehajalec

      pa res ne zastopiš. Tudi moj ljubljenec lahko opravi psihološke teste za sprejem v javno upravo, pa ni sprejet. Zakaj bi bil? Ne paše tja. Čisto preprosto.

      kakšna oskrba, svoje kabine ravbijo pa svoje spalnice pa svoje skrete, pa vse na svoje. ZAKAJ?

      Ponovi 100x za menoj; Putin ne mara transeksualcev in jih noče v svojo vojsko.

      Gre se zato, da napadate tistega, ki jih je sprejel v svojo vojsko in ne tistega, ki sploh noče slišati zanje.

     • Donald J. Trump

      Zakaj te tako grozno moti ta popolnoma mizerni strošek 7 milijonov, pri astronomski večmilijardni birokratski porabi pa niti z očesom ne trzneš?
      Ta argument, da “enostavno ne paše tja” ne pije vode. Kaj naj to pomeni? Da ni fizično sposoben, psihično, ne zna ravnati z orožjem, ne zna upoštevati navodil, ni pismen…KAJ TOČNO TO POMENI???????????
      Ti pa ponovi 100000000x: KAJ IMA PUTIN Z AMERIŠKIM VOJAŠKIM PRORAČUNOM??????????????????????????????? IN ZAKAJ BI SE MORALI ZGLEDOVATI PO NJEM???????????????????????????????????????????

     • sprehajalec

      Ker je Putin in njegovi predhodniki vaš ideološki temelj. Komunistična gverila na slovenskih tleh v drugi vojni, je celo nosila vojaška obeležja in ustroj Rdeče armade. Politično je bila pa podrejena Moskvi.

      pride nekdo s tremi kurci v ameriško vojsko, opravi psihični test, potem pa bi morala po tvoje ameriška vojska za nekaj milijonov montirati povsod trodelni pisoar, za vsakega kurca svojega. Kaj ni logično, da si ta s tremi kurci najde drugo opravilo?

      Poleg tega so transquerhomo seksualci slabi vojaki. Gre za pomanjkanje hormona testosterona, ki v primernem času vzbudi dodatno agresivnost.

     • Donald J. Trump

      AJA, zdej mi je šele jasno. Ti si se odločil, da, ker ne vidim razloga, da transi nebi mogli služiti v vojski, sem takoj komunist. Po neki logiki pač. In potemtakem, da je Putin moj t.i. “ideološki temelj”. Ok štekam.
      Transi imajo en kurac, ne treh, nobene posebne opreme nebi rabili…še vedno se gre za enega od dveh možnih spolov, ne vem kaj ne štekaš tukaj.
      Od kje vlečeš podatke, da so transi slabi vojaki?? Aha, iz svoje oprane glave…
      Si potem tudi mnenja, da ženske nebi smele služiti v vojski? Hormoni pa to…

     • sprehajalec

      Ženske po pravilu ne smejo služiti vojske na prvih bojnih linijah ali kjer je nevarnost zajetja. Transi tudi ne služijo iz istih razlogov na prvi liniji. pač slabi vojaki, ki ne morejo razviti zadostne mere agresivnosti, potrebne v boju. Prilepi link do kakšnega Transa, ki je dobil visoka odlikovanja v boju. Lahko katerekoli vojske, tudi Putinove. Ne obstaja.

      zakaj potem vreči proč 7 milijonov?

     • Donald J. Trump

      V pol leta, kolikor obstaja ta zakon, je res težko najti vzorčne primere odlikovanih transev. Pa veš, da je več možnosti vojskovanja, kakor izključno prva linija? Saj tudi vsi vojaki ne postanejo specialci. Vojska zaposluje več kot milijon ljudi, sigurno bi se kaj našlo. Seveda boš sedaj rekel “kuhanje”, “pomivanje” in kar je še neumnosti…
      In še enkrat: Zakaj te tako moti teh bogih, ničvrednih 7 milijončkov, medtem ko pri večmilijardnih brezveznih birokratskih neumnostih niti z očesom ne trneš????
      Saj je sam Donald Trump rekel, da se mu gre zaradi zmanjševanja stroškov. Pa ne, da se je lagal, ko je to govoril, kaj misliš??

     • sprehajalec

      Trump je sprevidel njihovo pravo vrednost. zakaj bi pa gradil posebne pisoarje za transe po vojaških kuhinjah in drugih nebojnih oddelkih, če imaš pa množico normalnih mehičanov in črncev, ki ne rabijo trans pisoarja?

     • Donald J. Trump

      Trump ni mogel sprevideti, da je zdravstvo komplicirana stvar (citat: “nobody knew that healthcare could be so complicated”), tako da mi ne prodajaj nekih bučk o njegovem uvidu o služenju vojske. Tistega, mimogrede, česar Trump ni nikoli naredil, še več, 5x je dobil zdravniško “opravičilo”.
      Pa kaj majo veze neki pisoarji???
      In še vedno mi nisi odgovoril na v nepo vpijoče neskladje v tvojem razmišljanju: 7 milijonov vs. 125 milijard…. ??? A bo kaj???? Ne da jaz silim v to temo, sam Donald Trump (kot sem že omenil v prejšnjem komentarju) se zgovarja na stroškovno plat prepovedi. Tako da dajva se že enkrat o tem pogovoriti.

     • sprehajalec

      7 milijonov bo ameriškim revežem še kako prav prišlo. Bolje to, kot tolči stene za trans pisoarje po kasarnah.

     • Donald J. Trump

      Toliko za obglodati, ti se pa odločiš spet za tisto o revežih, ki naj “bi dobili ” teh 7 milijonov, ker…pač.
      Seveda nisi niti pomislil, kako bi šele prav prišlo 125$ milijard, kaj praviš na to?? S tem denarjem nebi bilo prav nobenega reveža več v ZDA.
      Torej: Zakaj se ti zdi 7 milijonov večji strošek od 125 milijard?

     • sprehajalec

      125 milijard gre verjetno za koristne namene in so stroški upravičeni. teh 7 milijonov je pa res brez veze. Konec koncev se lahko za ta denar pomaga zaveznikom, Slovencem in se jim kupi municijo. So čisto na psu z njo…

     • McBobo

      Seveda, saj so komunajzerji vse razprodali, pričakujejo pa od policije in vojske, da bodo delali za “džabe”.

     • Donald J. Trump

      Pa ti nič ne prebereš in imaš spomin zlate ribice???
      Napisal sem, da gre 125 milijard za POVSEM NEPOTREBNE ADMINISTRATIVNE STROŠKE, zraven ti nalimal še članek in študije, ti si pa še kar naprej izmišljuješ neke “koristne namene”. Zdaj ne vem več, ali zanalašč lažeš ali si samo funkcionalno nepismen…

     • sprehajalec

      POVSEM NEPOTREBNE ADMINISTRATIVNE STROŠKE

      če pri nas na hanzi TV tej formulaciji rečejo, da gre za socialno in ohranjanje socialnega on podobni priliki, ko je padlo vprašanje na porabo Javne uprave, potem menda tudi v Ameriki lahko to počnejo. In to #socialno# bo bogatejše za 7 milijonov, namesto menjav pisoarjev po kasarnah.

     • Donald J. Trump

      Pa kaki hanzi tv pizda retardirana, pa a si ti sploh funkcionalno pismen????????????????????????

      Sploh nisi prebral niti ene kurčeve besede od linka in dokazov, ki sem ti jih nalimal. Še več, tudi komentarja nisi prebral v celoti, kjer je razloženo točno kdo je raziskavo delal, in kdo jo je objavil. In nobena pofukana “hanzi tv”, karkoli to je, nima nič zraven.

      Bedak zaplankan nepismen, nauči se brati potem pa odgovarjaj idiot blesav neumen….

     • Donald J. Trump

      Pentagon je zapravil skoraj 50$ milijard za zdravstveno oskrbo vseh vojakov. Za transseksualce bi šlo 7 milijonov, skoraj 10,000x manj

     • sprehajalec

      Ni transeksualcev – Ni potrebe po zapravljanju 7 milijonov. čisto preprosto. naj postanejo navadni seksualci, kot so bili celo zgodovino, pa bo…

     • Donald J. Trump

      To ni noben argument, le izogibaš se.

   • Gru

    Ti pomagam leta 2016 je bil gdp ZDA 18.57 trillion USD ;)

  • Janez

   Ah !
   POSTIMO “GRU”- JA ?
   En zmeden “FAŠIST-KOMUNIST” JE ? Izgleda ?! Škoda časa zanj. L.r. Janez KOMENDA

  • andreas82

   Odlično je povedal, ni važno kako, važno da na koncu zmagate, važno je zmagati! Mogočne ZDA z odličnim če ne najboljšim predsednikom ever!

   • Donald J. Trump

    Kje se skrivaš?

    Ko je treba odgovoriti, te ni nikjer, se skrivaš po drugih člankih in obiraš nizko sadje…

  • Okrs Bokers Flokers

   To ni bistvo. Bistvo je v tem, da se defektneži že spopadajo s samim seboj, z okoliško družbo, in ob dejstvu, da so obične nemoške pederčine, kot take v vojaskem spopadu pac ni za ponucat razen za kanonfutr.

   • Donald J. Trump

    Kako ni bistvo, če se ravno na to zgovarja, torej na strošek? Se pravi, da laže? Nič presenetljivega.

    Sicer pa, če oseba opravi tako psihološke, kot fizične teste, zakaj ji nebi bilo dovoljeno službovati v vojski??

 • Janko Gedlička

  Kaj pa naši z davkoplačevalskim denarjem sponzorirani legebitrovci ter njihovi oblastno ter paraoblastni organi, inšituti, mediji itd. ne bodo nič v luft skakali?

  • Franc Šink

   Da za penise in vagine bo ta vlada kmalu uvedla poseben davek.

 • Nata

  Saj to so tisti problemi, ko nekdo začne vladati in potrebuje eno leto. da popravi napake predhodnika.

  Obama je vse mogoče ušpičil, pa niso niti približno njihovi mediji toliko pisarili, kot sedaj.
  No in kako bo pri nas. Cerarjevi hitijo na vso moč. Da bo v slučaju druge vlade čim teže vzpostaviti red ??
  Pa kakšni državniki pa so to ? Drekec – pekec, ne pa državniki !!Držijo pa jih eni ja !!

  • Janez

   Gospod Janez Janša bo imel dve leti štiriindvajset ur na dan garanja,da bo kolikor toliko porihtal levake,komuniste ,lopove in banksterje.

   • Nata

    ++++++++++ Se bojim, da ne bo in ne bomo dobili prilike. Pljuvalci in zgagarji so že ne delu!

    • Donald J. Trump

     Dvakrat je že bil na oblasti, od tega enkrat neupravičeno, s političnim kockanjem.
     In kaj je uspel narediti? Poriniti skozi pokojninsko reformo, ki jo je do tistega trenutka žolčno blokiral, saj ni bil na oblasti. Ko je prišel na oblast, je naredil popolnoma isto kot njegov predhodnik Pahor. In ovce ste mu ploskale in hodile stavkati pred sodišča, ker se vam bojda godi “krivica”.

     Častilci Janše ste najbolj zaplankani, sovražno nastrojeni, militantni, nestabilni in naivni klečeplazniki, in to dnevno dokazujete s takimi paranoičnimi izpadi na takih paranoičnih propagandnih portalih stranke SDS.

     Najhuje pa je, da se imate za “nepristranske”

 • FUCK COMMUNISM

  Edino jebeno pravilno!!!

 • RealRevolution

  Tu se vidi nestrpnost levicarjev,ki kar ne nehajo.Koliko je Obama zaj…. pa mediji sploh niso bili malo agresivni.
  Ce ze samo pogledate nas POP-tv,govorijo kako so ljudje nezadovoljni z njim in to vprasajo protestnika,ki je seveda gorece proti njem.Vprasati bi morali podpornike o realnem stanju,ce bi bili mediji korektni,pa niso.Je pa res,da je veliko ljudi ze ornk “opranih” in jim celo odgovarja,da zmagujejo tisti,ki lahko potem zivijo na racun delovnih ljudi-socialisti.
  To pederajsanje pa tak ne pase v vojsko.Zakaj bi to mnozicno vsiljevali v vojsko in tvegali spolne napade nad vojaki in ogrozali njihovo moralo.
  Kakorkoli ze,to v vsakem primeru ne pase v vojsko!

  • Zgornji

   AMENNNNN !!! ! !!!

 • Olga

  Vojska je vojska in ne maškarada!

  • McBobo

   Nekateri bi radi iz vojske naredili maškerado. Da ko bi prvič zares počilo, bi se pederajsaste maškare razbežale, če bi jim sploh uspelo.
   Nekaj desetletij je bilo zadosti te maškerade. Življenje je treba vrniti nazaj v normalne tirnice.

 • Franc Šink

  Pravi vojak je lahko samo pravi moški ali prava ženska,Vse drugo odpade,

  • Hun

   misliš na partizane in partizanke

 • samsara

  “…krožek spolno zmedenih oseb.”

  Izvirno poimenovanje spolnih deviantov.

 • totex39

  Take poteze, ki jih sprejema Trump naredijo le normalni politiki, ki vedo kaj je dobro za državo in ne tako kot levičarski izprijenci.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

  • Donald J. Trump

   Točno tako.

   Koga briga zdravstvo, šolstvo, okolje, infrastrukstura, alternativni viri energije….bulšit
   Kar ljudstvo nujno potrebuje, je izgon teh izpirjencev iz vojske. Četudi so opravili vse teste in so popolnoma normalno sposobni v vseh pogledih. Ne, naši prestrašeni homofobi jih nočejo, in njim je potrebno ustreči. Medtem, ko bodo bankrotirali zaradi vse višjih zdravstvenih stroškov, bodo še vedno glasovali za trumpa.

 • Božo

  Če bi isto veljalo v RKC lahko odide pol farov. Ampak kaj takega pa RKC ne bo uveljavila.

  • Okrs Bokers Flokers

   Odidejo kam? Se borit v vojsko ali kaj hoces povedat?

 • Okrs Bokers Flokers

  Ja, se pedre rabimo v vojski. To bo vojska haha. Se bodo obmetavali z kanglicami in lopatkami? A ni logicno, da so v vojski pravi dedci, ne pa obične defektne pedercine? Bi vi imeli v svoji vojski motence spolne identitete? Verjetno bi, ce bi hoteli zgubit.

  • Zgornji

   DOBRO RAZLOŽENO !!! ! !!! HVALA !!! ! !!! ZA DRUGE ZMEDENKOTE, SEVEDA !!! ! !!! MENI JE TO KRISTALNO JASNO !!! ! !!! HVALA ZA DRUGE !!! ! !!! DA JIM MORDA NEKOČ POSVETI ŽAREK RAZUMEVANJA SKOZI TEMO NJIHOVIH DUŠ !!! ! !!!

 • Okrs Bokers Flokers

  Predlagam samomorilsko pedersko enoto. Kanonfutr. Za borbo itak niso primerni.

  • Zgornji

   ;-))

 • xtc

  Osebno mislim ,da deviantni osebki,ne smejo v vojsko,saj motijo njeno disciplino,delovanje in red.
  Vojska pač ni demokratična ustanova niti vrttec ampak strogo resna in hirarhična ustanova.

 • Zgornji

  DOOOOOOOOOOBEEEEEEERRRRRRRRRR !!! ! !!!

 • mannuro

  Lahk jih pa pošlejo k nam v vojsko.. Lewaki in njihovi aktivistki bi jih z veseljem sprejeli. Tu bi bili kot v raju, prava Nato država smo!

  https://www.youtube.com/watch?v=SW_PM-nborI

 • dob
  • mannuro

   Ježešna! To je za zvečer, da mečeš pikado.

 • Darth Vader

  popoldanski krožek spolno zmedenih oseb , ta stavek me je nasmejal in oznanja da politične korektnosti ni več :D

  • Donald J. Trump

   Najbolj politično nekorekten predsednik v zgodovini je prepovedal novinarjem vstop v Belo Hišo. Ampak ne vsem, samo nekaterim, tistim, ki jih ne mara. Toliko o politični korektnosti.

   • Darth Vader

    ne vsem, samo tistim s #fakenews oznako na čelu…..kot je lepo povedala Terry Anžur….velja tudi za tebe :) http://siol.net/novice/slovenci-v-tujini/amerisko-slovenska-novinarka-ljudje-dobijo-novinarstvo-ki-si-ga-zasluzijo-445829

    • Donald J. Trump

     Seveda, tipičen odgovor alt-right alt-factorjev.
     In to #fakenews oznako je pripel nihče drug kakor Trump. Ker je tako nestabilen in otročji, da ne prenese nikakršne kritike, tako kot njegovi kimavci po svetu.
     Si predstavljate, da bi Obama naredil kaj tako otročjega? Nemudoma bi ga križali vsi, in prav bi bilo tako.

     • Darth Vader

      zveniš kot zagrenjeni poraženec :) da se boš še ti malce nasmejal…..top 10 CNN fake news reports :) https://www.youtube.com/watch?v=CMMJlXZFn84 nisem jaz kriv, če ima laž kratke noge, tudi če jo imenuješ politična korektnost :D

     • Donald J. Trump

      *facepalm*

      Kaj potem praviš na Fox News, ki jim je dovoljen ne le vstop v Belo Hišo, temveč direktno v Trumpovo rit (pisarno)?

      Še kompilacija #fejknjuz z njihove strani: https://www.youtube.com/watch?v=tEUeDW9vA6o

      Zakaj tako očitno favoriziranje zgolj tistih, ki lezejo v rit in klečeplazijo, samo da bi dobili “dostop”…??

     • Darth Vader

      kdo pa spremlja CNN pa FoxNews sploh? sej ima svoj twitter profil pa facebook profil, preko katerega lahko direktno spremljaš, kaj počne?

     • Donald J. Trump

      Čaki mal, a zdej pa kar naenkrat ni več važen Fox in CNN? Potem je tudi tvoj prejšnji argument brez teže, saj “nihče več ne gleda CNN-a”.
      Mimogrede, še vedno ju gleda milijone ljudi po celem svetu.
      Na predsednišk tviter pa se ni za zanašati, saj se premišlja večkrat na dan, in se obremenjuje z manekenkami. In prosim,ne spreminjaj teme.
      Prepoved vstopa novinarjem kaže na karakter in zrelost Trumpa. Prvi je infantilen, druga je neobstoječa.

     • Darth Vader

      evo še zadnjega, da boš vedel, kje se slovenski fantje informiramo….pol morm pa res it stran od računalnika :D https://stonecoldtruth.com/ http://www.infowars.com ….. mogoče se boš, ko jih boš spremljal nekih 16-18 let, kaj naučil :) do takrat pa ti želim veselo Trumpovanje :D

     • Donald J. Trump

      A to je tisti InfoWhores od Alexa Jonesa, ki je moral pred kratkim na sodišču priznati, da je prevarant, lažnjivec, in dela to samo za denar? Ta isti Alex Jones?

      *facepalm*

      Ponovno: Ne pogovarjava se o tem, kje se ti informiraš, briga me.

      Tema je medijska pluralnost v Beli Hiši.

     • Darth Vader

      to si zdej lih tako bučo prbil, kot da bi se kdo, ki se hoče informirat o tem, kaj se po svetu dogaja usedel na fotelj in prižgal RTV ali pa poop24 :) alpa vzel v roke dnevnik ali pa delo ali pa mladino :D na facebooku polno enih slik iz SDSovega tabora v lepeni, nikjer ne duha ne sluha o kakršnih koli vojaških kuharjih, niti golažu na slikah, same pečene ribice in mojstri kuhanja iz lokalnih odborov, kateri so v počastitev srečanja prinesli lokalne dobrote s seboj in skoraj malce tekmovali, kdo bo bolje pripravil……pa vzameš v roke dnevnik, delo, svet24 in tele čudne tabloide, pa na naslovnici “vojska kuhala na taboru SDS brezplačen golaž” :D kot da bi bili ljudje kreteni in da bi za brezplačno klobaso dajal glasove politični strankam…..no mogoče je to blo 1945ga, to ne rečem….samo od takrat je preteklo mnogo Soče :D

     • Donald J. Trump

      Ne, govorimo zgolj o karakterju Donala Trumpa.

      Valda, da ne bom šel gledat tiskovke iz Bele Hiše, če se hočem informirati, kaj ti pa je….
      Gre se za princip nevtralnosti in pluralnosti medijskega prostora v BH.

     • Darth Vader

      drgač pa če predsednik ZDA želi, lahko novinarjem v celoti prepove dostop do bele hiše, to je njegova pravica, če se bo kdaj odločil, da jo uporabi :D zdej se mi pa ne da več pogovarjat res, ker je vsebinsko tale pogovor na intelektualno močno siromašnem nivoju, ti bruhaš, jaz ti pa kot polpismenemu pojasnjujem, da za črko a pride črka b in petek je, sonce je, lubenica me čaka na terasi, žena pravi da naj se odlimam od računalnika že in kot priden fant, moram legitimne želje in zahteve svoje ljubeče žene ubogat, ker s tem, ko govorim s teboj o prvošolskih bedarijah, pravzaprav izkazujem ne-spoštovanje do nje…..tko da znanstvenik, ti kar koplji naprej, mogoče boš naredil svet bolj pravičen :D

     • Donald J. Trump

      To, da prepove vstop vsem novinarjem, bi bilo veliko bolj pravično in logično.
      TO, da pa dovoli vstop samo tistim, ki mu lezejo v rit, se mi zdi najmanj sporno.
      In ne le to, svoje ideje dobiva direktno iz oddaj, ki jih gleda na Fox. Dokazano, večkrat.
      Tvoje vzvišeno pripovedovanje o osebnem življenju in lubenicah pa me trenutno ne gane. Mimogrede, sam si načel temo.

 • Artur

  Strašni so že na pogled kaj šele na bojišču. Toliko zblojeno in retardirano delujejo, da so strah in trepet tudi za Spetznaz borce hahahahaha.
  https://www.youtube.com/watch?v=FFM0gIv5Z4I&t=127s
  https://www.youtube.com/watch?v=che3bBQ4DPI&t=58s

 • Najplemenitejši

  V zakonu Melonije in Krampa je problem, ker je Melonija tista, ki ima tiča, kar pa Krampa tako moti, da se je spravil na poženščene vojačke, kar so pa itak vsi ameriški vojaki.

 • slaipowi

  Dump spet s čivkanjem zganja politiko in kroji zakone. Ha ha ha. Pred kongres pa ne upa.

 • VRHOVNI SODNIK

  Edino pravilno, so samo strošek in sramota za vojsko.

  • Jezus Kristus

   Saj jih tud cerkev ne sprejema

 • cosmosjasnovidec

  Pravilno vendar ne vem kako bodo našli take ven med toliko vojaki.
  Pri partizanih,komunajzerjih,čefutarjih ter seveda levakih se je zmeraj vedelo,da so istospolniki le redek med njimi se je našel usmerjen v pravilno smer.

 • Občasni Komentator

  Obama ni mogel izgubiti volitev, saj ni imel niti pravice kandidirati glede na to, da je odslužil svoja 2 mandata

 • Občasni Komentator

  sicer se mi zdi odločitev Trumpa pravilna…vojska ni ravno področje za uveljavljanje ne vem kakšnih vse pravic….vojak mora biti telesno in psihično stabilna oseba z jasno identiteto

  • Donald J. Trump

   Od kje tebi prepričanje, da so vsi “normalni” moški v vojski psihično stabilni??
   In še, če nakdo naredi fizične in psihološke teste, zakaj nebi mogel služiti v vojski? Ne glede na spol…

 • Anon 1850

  Uuu, tole: “Obama je sicer odobril transseksualcem služenje v ameriški vojski oktobra 2016, le mesec dni preden je izgubil volitve za ponovno izvolitev na mesto predsednika ZDA.” je pa spet ena Marjanca Schraichkeicher style, a? Fak, vi niste na strani resnice, vi ste na strani tragikomike.

  • Cyclopean

   mogoče je mislila da bo predsednik 12 let

   • Anon 1850

    Ampak novovce in njih občinstvo bk za “natančnost”. Tako kot ostale novice: mal z neta, mal z domišlije pa z velik sovraštva… top recept.

 • Bozz
 • Donald J. Trump

  Človek, ki se je 5x izmuznil iz vpoklica v vojsko s ponarejenimi zdravniškimi spričevali, se je sedaj odločil, da to preprečil tudi tistim, ki niso taki strahopetci kot je on. In navijači mu bodo seveda ploskali, medtem ko bodo izgubljali zavarovanje in počasi lezli v bankrot

  • Hun

   zato pa vse voditelje z bolestnim stiskom rok podreja…edin do Putina ma strahospoštovanje

   • Donald J. Trump

    Podreja jih on v svoji zablojeni domišljiji ;)

 • Donald J. Trump

  “you’re gonna be winning so much, you’ll get tired of winning”
  A je morda to mislil s tem?
  Res, jebeš zdravstvo, šolstvo, okolje, infrastrukturo…..
  Kar ljudstvo hoče, je izgon teh zmedencev iz vojske.. MAGA!!

 • Donald J. Trump

  “Vendar pa je političarka, ki deluje v Beli hiši, Sarah Huckabee Sanders, nemudoma utišala govorice, češ da ima Trump dovolj posluha za vse Američane.”

  Aha ok, potem je rešeno zgleda. Če tako pravi piarovka, potem bo že držalo.

 • Donald J. Trump

  Hehe kao ja.
  Enako.

 • dr Janez Sveti

  In kaj nas brigajo plačanci in okupatorji tujih dežel?
  DR Janez Sveti genij

 • Hun

  če bi iz RKC vse pederajse in pedofilčine zatolku…bi ta organizacija propadla v momentu.. če greš za duhovnika si spolno zmeden to dejstvo…
  sam sm mnenja da tranđe ne spadajo v vojsko ker ji kvarijo ugled…Trump bi to potezo naredil pred koncanjem mandata, ker ni niti mal nujna zadeva…

  • Donald J. Trump

   Niti malo nujna??
   Hmmm…malo poglej po komentarjih, boš videl da je to mojim ovcam bolj pomembno od zdravstva, šolstva, vojske, okolja, infrastrukture…

 • sprehajalec

  Za transseksualne vojake v ameriški vojski ni prostora!

  Trump ima še kako prav. Naj nekdo navede transeksualnega/quer/homo vojaka odlikovanega v boju.

  • Donald J. Trump

   Se pravi, ne samo, da morajo biti vojaki/nje, še odlikovani morajo biti?? Šele zatem si zaslužijo sploh služiti v vojski, če sem prav razumel.

   Bivša “tjuljnja” Kristen Beck, članica tima Seal Team Six, ki je ubila bin Ladna. Služila do leta 2011, dve leti kasneje “prišla ven”…

   • sprehajalec

    To je bila malo na maškarah. Putin teh problemov nima. pa tudi kristen se ne bi pojavila pri njem…

    • Donald J. Trump

     Še dobro, da je tebi vse jasno.

     Seveda ti niti na kraj pameti nebi prišlo kaj takega njej reči v obraz…To je povsem jasno in velja za vse Janševe kimavčke in ritoliznike.

     • sprehajalec

      Kristjanu ali Kristini v obraz?

 • Hun

  tok kot blontna Marjanka ve o vojski tok Trump lahko pametuje o pravih vojakih…oba sta vidla uniformo od daleč

 • logika

  Odlična poteza v korist ameriške vojske.

 • Snorri Sturluson
 • Ivan Friderik Novak

  Dam prav Donaldu, ki vleče tudi slabe poteze.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!