Grožnja v obliki horde Afričanov: Avstrija na mejo z Italijo pošilja 750 vojakov

Foto: epa

Avstrija načrtuje uvedbo mejne kontrole na meji s sosednjo Italijo z namenom, da zaustavi masovne migracije Afričanov, ki prek Sredozemskega prihajajo v Italijo. Pri varovanju meje jim bo pomagalo tudi več sto vojakov in oklepna vozila. Pojavlja se vprašanje, ali bo ukrepala tudi slovenska vlada ali pa si bo zatiskala oči pred neizbežnim, dokler ne bo prepozno?

Masovne migracije prek Sredozemskega morja so se po navedbah avstrijskih oblasti tako ekstremno okrepile, da se je Avstrija odločila za varovanje avstrijsko-italijanske meje, saj Italija predstavlja državo, kamor migranti najprej prispejo. Speisa navaja, da je letos že kar 100.000 migrantov prečkalo Sredozemsko morje, od tega jih je kar 85 odstotkov prispelo v Italijo.

Na meji bo razporejenih 750 vojakov
Švedski SVT  je 22. junija poročal o tem, da gre pri migrantih, ki pripotujejo v Evropo, skoraj izključno za ekonomske migrante, od katerih je večina Afričanov, ki Evropo vidijo kot bankomat z veliko denarja. Iz tega razloga se ni čuditi, da bo Avstrija na mejo poslala 750 vojakov in oklepna vozila.

Foto: epa

Tiskovni predstavnik avstrijskega ministra za obrambo Hans Peter Doskozil je za Reuters povedal, da stanje v Italiji postaja vedno bolj resno, zato je nujno ukrepanje z namenom, da se izogne situaciji, ki se je zgodila poleti 2015. Poleg tega je Doskozil dodal, da pričakuje, da bo uvedena tudi mejna kontrola.

Foto: epa

Italija zaprosila za pomoč
Resnost stanja potrjuje podatek, da je Italija pred nedavnim EU zaprosila za pomoč pri soočanju z masovnimi migracijami. Oblasti pa so tudi zagrozile, da bodo ustavile vsa plovila, ki pobirajo ekonomske migrante, ki so na poti skozi Sredozemsko morje. Tihotapci z ljudmi lahko zdaj namreč migrante pripeljejo nedaleč od obale Severne Afrike, saj jih tam čakajo reševalna plovila iz Evrope, ki jih varno prevažajo v Italijo.

N. Ž.

 • WatsonForus

  Oblasti pa so tudi zagrozile, da bodo ustavile vsa plovila, ki pobirajo
  ekonomske migrante, ki so na poti skozi Sredozemsko morje. Tihotapci z
  ljudmi lahko zdaj namreč migrante pripeljejo nedaleč od obale Severne
  Afrike, saj jih tam čakajo reševalna plovila iz Evrope, ki jih varno
  prevažajo v Italijo

  in zakaj jih ne ustavijo ? Sorošova banda.

  • vsak izdajalec v evropskih državah, ki zagovarja odprte meje, mora biti zaprt zaradi oviranja varnosti in veleizdaje.

   • Terminator

    In ustreljen z protiletalskim topom,da ja ne bo kaj ostalo.

 • Ne smemo dopustiti tem posiljevalcem, da stopijo na evropska tla!! Vojsko na meje!!!!!!!!!!

  • McBobo

   Vojsko na meje bi pomagalo le po vzoru Srbije; se pravi mrtva straža oz. kdor gre čez neko točko, je ustreljen. Vse ostalo vojsko na meje je brez veze, če bodo vojaki tam samo za lutke. Na politikih je, da spremenijo mišljenje o pomoči ala Unicef in ostalo sranje. In na njih je vse, kar se odgovornosti tiče s preplavljanjem tega črnega smrado po EU.

   Prepozno bodo spoznali, da ima Orban prav in da tisti denar, ki ga sedaj prejemajo, da stran gledajo ni toliko vreden, ko bodo gledali posiljene in obglavljene svoje otroke, najbližje.
   O ja, tudi beli politiki pridejo na vrsto oz. so že. Švabski politik, kateremu so posilili in ubili hčer naprimer. Musliji ne bodo delali razlik.

 • Avstrija bravo, ker se zavedate realnosti in nevarnosti.

 • janez.pokoncni

  Poglejte kje jih pobirajo (“rešujejo”)
  https://pbs.twimg.com/media/DD4teYdWAAADdum.jpg:large

 • Demonkrat

  No tako so evropske horde plenile Afriko in izvažala sužnje po svetu.Karma is a bitch

  • Razocarana

   Potem, gelde na to so Arabci in severni Afričani vdirali v Evropo in zasužnjevali Slovane, nam je Slovanom Karma še veliko dolžna. Poleg tega pa Afriko plenile kraljeve družine in elite od katerih navadni Evropejci, ki so v tem času garali v tovarnah, rudnikih in farmah, niso imeli nič, tako da je tvoje ‘karma is a bitch’ navadno zavajanje, tako kot tisto natolcevanje o beli krivdi.

  • goldhorn

   To so počeli Arabci ne pa Evropejci.

 • karlina

  Če se to zgodi, bo to pokop EVROPE !!!!!

  • ,

   res je.

 • FeriSS.H

  Hmmmm … 750 vojakov in oklepna vozila … veliko vprašanje pa je kaj bodo sploh počeli z vsem tem. Vojaki zagotovo ne bodo streljali in še bolj zagotovo ih ne bodo povozili z oklepniki, kaj šele da bi iz teh streljali. Zagotovo je samo to da se bodo Črni divjaki prebijali skozi vse mogoče poti, tistih nekaj ki jih bodo eventualno ujeli pa bo zganjalo tak cirkus da im bodo Avstrijci pod pritiskom Bruseljgrada in čred norih aktivistov najverjetneje ustregli v vsemu.

  Kakšen je sploh smisel tega če pa Italija NOČE zaustaviti tega navala, saj ga prav Italijanska vlada spodbuja. PRVI Dokaz temu je da je Italijanska vlada zaprosila za POMOČ pri RELOKACIJI in NE pri ZAUSTAVITVI. DRUGI dokaz pa je da ladje NEMOTENO iztovarjajo Črno divjad v Italijanskih lukah po tem ko jih POBEREJO izpred Libijske obale.

  Ena od najbolj angažiranih ladij v tej AKCIJI je velika lepo preurejena ladja MS AQUARIUS od “firme” SOS MEDITERRANE – http://sosmediterranee.org/our-ship-ms-aquarius/?lang=en – in tu pa je aktivistična družbica ki “lovi” Črno divjad iz morja – http://sosmediterranee.org/about-us/our-team/?lang=en

  Seveda niso sami pri tem “izlovu”, tudi Ameriški rušilec USS Carney ni želel “porušiti” tako dobro organiziranega “ribištva” – USS Carney Aids in Rescue of 97 Migrants in Mediterranean Sea – http://www.navy.mil/submit/display.asp?story_id=95950 – pa so ih tako “mimogrede” pobrali in odpeljali … kam drugam kot pa v Italijo … tam so ih ob mahanju z repi sprejele presrečne ekipe aktivistov, oblasti, medijev in bog si ga vedi kdo vse se ne najde tam prisoten. Pa Federica Mogherini – High Representative of the European Union for Foreign Affairs and Security Policy and Vice-President of the European Commission in the Juncker Commission – je Italijanska MARXISTIČNA SOCIALISTKA, ki je fanatična zagovornica “imigracij” v EU.

  Ko bodo Črne “ribe” ugotovile da so Avstrijske Alpe res Alpe, bodo hitro ugotovili da pa na Slovenski strani sploh ni nobenih Alp, pa še njihov rojak je župan tam, in zagotovo so mnogi videli promocijski “turistični” video onih norcev iz “Protirasistična fronta brez meja” ko so prikazali kako se kolegi Črnih kopajo in uživajo v morju iz katerega ih ni treba reševati, ker je v tistem morju lepo kot na kopnem … pa nobenih oklepnikov in vojske ni tam … verjetno še policije ni.

  Kakšno bo šele ko bo teh ribic v Italiji za kakšno polovico Italijanov …

 • RATATA

  Kakšen nateg.
  Nobenih vojakov ni treba na mejo, le lovce na črne glave.

 • totex39

  Sramota za Italijo, ki te zapečene migrante sprejema in za ta njihova nepremišljena dejanja, moramo vsi ostali nastradati. Po avstrijskem vzgledu bi morali, vsi to vsiljivo gamat zajeziti na tak način.

 • Hribouc

  EU je nora.
  Za Orbanom Avstrijci!
  Ne bo šlo drgač!
  Angelo, mrzlo prostozidarko deportirat v Ugando in naj pešači nazaj do Hamburga!

 • Hribouc

  Kresnilo mi je!
  Švabi gredo z Angelo pregloboko in predaleč.
  Hočejo Deutschlad multikulti uber alles !
  Isto švabsko sranje v drugem pakiranju in nič več in nič manj.

 • pacek

  Italija bi mogla že davno ustaviti ladje, zdaj je prepozno.

 • Novakec1

  Blefirajo. jodlarje mislim. Minsko polje reši zadevo.

 • Terminator

  Prav zanima me kaj bi storila vojska,če bi prišlo na meje več tisoč oboroženih državljanov,da zaščitijo meje.

 • Terminator

  BV in Afriko uničit z jedrskim orožjem in bo konec tega sranja.

 • soc

  Obvezen IQ test za vse tele. Tistih 10% nad 100 naj v letu dni dokaže, da so delavni in učljivi. In tako pridemo do cca 1% podsaharskih migrantov, ki jih Evropa z veseljem sprejme. Ostale nazaj domov na drevesa.

 • Adolf Hitler

  V kontener nabasat pa poslt v Australijo!

  pol boste vidl še če bo še negdo pomolil neger pičko v EU!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!