“Ime mi je Abdulah, star sem 8 let in želim ubijati nevernike!” V Iraku in Siriji se na tisoče mladih fantov pripravlja na veliko evropsko morijo

Foto: YouTube

V zadnjih letih se veliko novinarjem ni uspelo prebiti na področje Iraka in Sirije, ki ga nadzoruje zloglasna teroristična skupina Islamska država, tistim, ki je to dejansko uspelo, pa se povečini ni uspelo vrniti živih. Novinar televizijske hiše Vice pa je pred leti vendarle doživel nepozabno izkušnjo in bil priča indoktrinaciji mladih, ki jih borci ISIS-a na osvojenih teritorijih sistematsko vzgajajo za bodoče sejalce zla. Njegovo dolgo zamolčano pričevanje, ki ga je oblikoval tudi v dokumentarec, zdaj pretresa svetovno javnost, predvsem zaradi načina borbe islamskih bojevnikov, ki za doseg svojega namena ne izbirajo nikakršnih sredstev.

“Želel bi se pridružiti Islamski državi v Iraku in Siriji in ubijati za Islamsko državo,” v kamero novinarja televizije Vice vzklika prešerno razpoloženi 14-letnik po imenu Daud, kot da bo vsak trenutek s strojnico začel pobijati nedolžne ljudi. Daud ni edini primer bolne vsakodnevne indoktrinacije, ki jo džihadisti izvajajo nad otroki, ki jih ugrabijo na svojih na novo osvojenih teritorijih.

Kot piše Jutarnji list, so dečki in mladi fantje, ki v imenu muslimanske enotnosti ne izbirajo sredstev borbe, povsod na obrežju reke Evfrat, na ulicah Rake. Njihov cilj je uničiti vse nevernike in nasprotnike Islamske države, ob tem pa jih džihadisti učijo najbolj neverjetnih in okrutnih metod mučenja in pobijanja ljudi. Otroci s smehom sprejemajo, kar jih učijo islamski borci, saj verjamejo, da je ubijanje v imenu boga edina prava pot.

Večina mladih borcev je rojenih v Evropi; “domov” se bodo vrnili kot množični morilci
Daud je samo eden tistih mladih fantov, ki jih džihadisti v posebnih vojnih kampih trenirajo za učinkovite množične morilce, ki bodo sposobni sistematičnega mučenja nevernikov in nasprotno mislečih, vse v imenu Islamske države. Celo osemletni Abdulah že dviga v zrak dva prsta v znak zmage džihadistov. Želi se naučiti streljati s kalašnikovim, želi si postati ISIS-ov rekrut in obračunati s tistimi, ki ne podpirajo bolnih idej barbarske Islamske države. Abdulah si želi biti džihadist, kot sta tudi njegov oče in stric. Ni pomembno, da je do nedavnega s svojimi starši živel v osrčju Evrope, v Belgiji, ideja Islamske države je namreč daleč pred vsem drugim. Na novinarjevo vprašanje, ali bi izbral Belgijo ali ISIS, je odgovor pričakovan: Islamsko državo, ker je Alah velik in nad vsemi!

Mladi islamski borci se učijo sekanja glav, razkosanja teles, posiljevanja, ugrabljanja, likvidacije nasprotnikov vsega, kar njihovi učitelji džihadisti vsakodnevno počno na območju Sirije in Iraka. To je videl tudi novinar britanskega Daily Maila Ian Birrell, sploh prvi predstavnik sedme sile, ki so ga džihadisti spustili v svojo prestolnico v Raki, kjer se je lahko na lastne oči prepričal, kako okrutne so razmere v samooklicanem kalifatu in predvsem kako se godi tistim, ki se ne želijo pridružiti ideologiji širjenja Islamske države.

Foto: YouTube. ISIS v svojih džihadističnih kampih za borce vzgaja že nekaj let stare otroke.

Kako sploh ustaviti barbare, ki jih je islam prepričal, da po smrti dobijo v raju 72 devic?
Za Birrella je bila to zelo travmatična pa tudi dokaj nenavadna izkušnja, saj se ni nadejal, da bi mu džihadisti dopustili, da snema po mili volji in se giblje brez spremstva islamskih borcev. Kot je ob povratku v domovino povedal tudi oblastem, gre pravzaprav za absolutistični režim, v katerem vlada šeriatsko pravo brez zadržkov tako za moške kot tudi ženske in otroke. Po Birrelovih izkušnjah ISIS nikakor ni samo tolpa barbarov, pač pa gre za zelo dobro organizirano in oboroženo vojsko islamskih skrajnežev, ki brez milosti sekajo in drobijo glave tako zajetih vojakov iz provladnih sil Bašarja Al Asada kot tudi vseh drugih vohunov, ki si upajo stopiti na osvojeno ozemlje Islamske države.

Odsekane glave in preostale dele teles nasprotnikov so džihadisti navlekli v veliko »izložbo« v središču Rake, da bi vsi videli, kako resno mislijo s svojimi bolnimi idejami. To je na lastne oči videl tudi Birrell, ki je obiskal tudi tamkajšnje zapore, v katerih je zaprtih na tisoče ljudi, ki so tako ali drugače prekršili stroge zakone šeriatskega prava. Kot je poročal Daily Mail, gre večinoma za moške, ki so si drznili piti alkohol ali pa so napravili kakšen drug manjši prekršek. Še slabši je odnos džihadistov do žensk, ki jih vsakodnevno ugrabljajo, posiljujejo in prodajajo kot seksualno blago.

Lokalni prebivalci množično delajo samomore, da ne bi padli v roke okrutnežem iz Islamske države
Vse več je lokalnih prebivalcev, ki se zaradi strahu pred kruto usodo v rokah borcev Islamske države odločijo končati svoje življenje. Novinar Daily Maila tako navaja primer ženske, ki se je sama vrgla v globino z balkona v tretjem nadstropju, da je ne bi ugrabili džihadisti. Neka druga ženska se je z nožem zabodla v srce, da je izkrvavela. Še posebej pa imajo islamski borci za tarči jazide in šiite, ki živijo na okupiranem teritoriju. Ko vdirajo v vasi z neverniki, moškim postavijo na izbiro dve možnosti; pridružitev islamski vojski ali pa smrt. Tisti neverniki, ki uspejo pobegniti pred džihadisti, pa v gorah umrejo od žeje in lakote.

Kot poroča Daily Mail, je vsak islamski borec plačan 30 funtov mesečno, alkohol, tobačni izdelki in glasba pa so strogo prepovedani; uživanje prepovedanih skušnjav vodi v gotovo smrt. Ne v trgovinah ne v kavarnah se ne sliši glasbe, ljudje je ne poslušajo niti v avtomobilih. Ženskam je sicer dovoljeno stopiti na ulico, a le če so popolnoma zakrite. Z drugimi besedami, islamskim skrajnežem je uspelo večji del Iraka in Sirije vrniti v srednji vek. Tistim, ki še niso v rokah bolnih džihadistov, preostane upanje, da bo oboroženega spopada čimprej konec in da bodo zahodne sile premagale Islamsko državo.

T. F.

 • rubec

  Tudi pri nas smo poznali podobno vzgojo. Najboljši učenci so potem bili predsedniki razreda.

  • stajerc5

   Ja, in ti “najboljsi ucenci” so potem naredili dvoletno politicno(hahahahaaa) in pristali v prvem podjetju takoj za direktorjem. Vidis, tu se pa spomnim tiste yugoviske: O majko majko, sto me rodis…

  • Franc Šink

   Ne najboljši.Starši so morali biti v partiji.Vem, ker sem to sam doživel.Ti so bili sami”odličnaki” So pa plonkali od nas “nas običajnih” Tudi od mene.

  • samsara

   V jugovojski pa so postali ‘primeran vojnik’ in dobili nagradnega.

  • indijanka

   Hmm..ja. Praviš, da ga že otroci lomijo pri volitvah.

 • montyamp

  KIDRIĆEVA BIBLIJA JE PODOBNA ISIS-ovi :

  Deklaracija CK-KPS, 16.9.1941, podpisan Boris Kidrič
  Strogo zaupno!
  Samo za organizacije partije!

  16.IX.1941

  Deklaracija CK – KPS
  K pozivu KPJ je CK zavzel sledeče stališče:
  CK se zaveda in povdarja da je pri sedanjem političnem položaju napočil čas za izvršenje socialistične revolucije.
  CK se zaveda da je globok prepad med KPS in med liberalci,
  krščanskimi socialisti in ostalimi politično usmerjenimi elementi v
  OF.
  CK se dalje zaveda da se mora na predvečer revolucije prenehati z
  vsako skupnostjo z meščanskimi elementi v OF, ker so to isključno samo
  protirevolucionarci in taki elementi ki so iz koristolubja prodali
  svoje prepričanje, in streme za gospodstvom v novi kapitalistični
  državi in ki nimajo nobenega razumevanja za delovni svet.

  V pravem spoznanju sedanje revolucionarne situacije CK sklene da se
  izvede sledeče nepreklicne ukrepe, ki so potrbni da se zmagovito
  izvede revolucija:
  1.) Vsi voditelji v OF, ki pripadajo kakšni meščanski smeri se morajo likvidirati.
  2.) Vsi veleposestniki, kapitalisti, industrijci in kulaki se morajo likvidirati.
  3.) Vsi voditelji in funkcionarji meščanskih strank, ki niso na delu
  v OF ali pri NOV in kateri ne bodo likvidirani tam, se morajo
  likvidirati.
  4.) Vse voditelje bele garde se mora likvidirati.
  5.) Vse voditelje plave garde se mora likvidirati.
  6.) Vse SS-ovce in gestapovce se mora likvidirati.
  7.) Vse intelektualce, študente in kavarniške političarje se mora likvidirati.
  8.) Vse duhovnike, ki so se izjavili proti delovstvu se mora likvidirati.
  9.) Vse bivše jugoslovanske oficirje, tudi one ki so pri NOV, se mora zapreti.
  10.) Vse duhovnike se mora zapreti. Cerkve ostanejo zaprte, iste se
  ne sme rušiti. Represalije se sme izvajati samo na drugih cerkvenih
  posestvih.
  11.) Vsa vojaška odposlanstva kapitalističnih držav, ki se nahajajo
  pri NOV se mora prisiliti da odpotujejo. Vsak daljni razgovor je
  prepovedan.
  12.) Vse osebe, ki se protivijo našemu osvobodilnemu boju se mora že
  sedaj tajno odpeljati in predati NOV. Iste se mora likvidirati samo v
  slučaju ako to situacija ali pa zunanji položaj zahtevata.
  13.) Vsi meščanski časopisi ne smejo izhajati. Radioaparate se mora takoj odvzeti.
  14.) Vsi javni uradi in vse življensko važne ustanove kakor tudi prometna središča se morajo takoj zasesti z oddelki NOV.
  15. Vsi ti ukrepi se morajo izvesti na dan, ki bo zato določen.
  16. Vse likvidacije morajo izvršiti posebni oddelki partije.
  Partijske organizacije na terenu in v oddelkih NOV morajo skrbeti za
  najstrožjo tajnost teh navodil.Samo najvažnejši stari člani,
  funkcionarji partije, smejo vedeti za ta navodila; samo ti so določeni
  za določitev krivcev.
  Živela socialistična revolucija!

  Živio Stalin, vodja vsega delovnega ljudstva!

  Za CK – KPS:
  Boris Kidrič

  • antimur

   Še danes mi ni jasna vloga krščanskega socialista Edvarda Kocbeka v tej zgodbi, bil je namreč tesen sodelavec Kidriča, kako je lahko takšen dekret toleriral.

 • andreas82

  Ja fajn, mi se bomo pa branili:)!

 • samsara

  Pridte! Hanžek vas vabi enih 200.000. Kdor prej pride…Tudi Evgenija Carl vas bo nadvse vesela in še nekateri, domnevno mentalno nadpovprečno razviti.
  EU voditelji pa vabijo 6 milijonov. Pridte, dikler EU še obstaja.
  Pojutrišnjem zna bit prepozno in ne boste več dobrodišli…
  PS
  V Nemčiji je sprejet zakon, ki omogoča združevanje družin, kar ta hip pomeni skoraj 300.000 novih ‘novoevropejcev’ v Nemčiji.

  • Ana Job

   Res je neverjetno, kar se dogaja! Merklovo bi morala, kakšna tajna služba še pravočasno odstraniti,ker je naredila katastrofalno škodo od katere se Evropa ne bo opomogla.

   • antimur

    Ali pa kakšen nažgan jager.

   • tonite falco

    +++++++++++++++++++++++++++++++++

 • totex39

  Vedno bolj se ugotavljajo podrobnost med komunističnimi klavci in borci ISIS-a.

  • samsara

   Sem drugje na tem portalu že pisal o tej možni podobnosti in sorodnosti, ter posledični afiniteti tovarišev gostiteljev do ‘beguncev’, kot jih oni radi imenujejo.

 • Caetano

  Tudi med otroci so jihadisti. To je dejstvo. Pa če se multikulturniki na glavo postavijo.

  • šmentanamuha

   To je jasno vsaj malo razumnemu.

 • Caesar

  Zahodne sile ne bojo premagale islamsko državo, saj so jo sami ustvarili. ISIL bojo uničili iraška, sirska in ruska vojska ter Kurdi, ki se edini borijo proti tem izmečkom.

  • Duhec

   ISIS je že zmagovalec te vojne…

   • šmentanamuha

    In ti se očitno veseliš.

 • Duhec

  S takimi članki se sam smešite. Norce, ki opasajo otroke z eksplozivom presteješ na prste ene roke… na celem svetu.

  • Janez Novak

   Po moje se ti smešiš. Načrtno zavajaš ali pa si nepoboljšljiv naivnež.
   https://www.youtube.com/watch?v=QxzOVSMUrGM

   • Duhec

    Bla sm v Siriji in vem kaki so… in bla je napaka, da so se začele vojne v Iraku, Libiji in zlasti Siriji. Sam tko je, ko se največji odločjo, da jim ni škoda niti njihovih žrtev… vse za prevlado svetu. To se vrača nedolžnim…

    • Xbit

     Težko verjamem… Duhec ali Imate krizo identitete? #duhica :D

    • Prašek

     Velika Duhica prenehajte že s tem vašim laganjem!

     • Duhec

      Ja no… zato sm šla na Dunaj po vizo. Sam enkrat… pa sej to se ve a ne?! Se bote morali vprašat kdo in zakaj z vami manipulira…

    • Igor Kavalar

     Sirijo ni napadel nihče izmed velikih sil, Amerikanci so bili doma, Rusi pravtako. Imeli so proteste, režim jih je zatrl. Od tam je prišlo do eskalacije, državljanske vojne. Ta vakum brezvladja so pa izkoristile tuje sile (bivša Saddamova vojska) iz smeri Iraka, ki se je formirala v IS, drugače imaš pa še en kup verskih fanatikov na področju Sirije, Afrike in tudi Evrope.

     Tudi 2.sv vojna in tisoč vojn prej so bile napake. In kaj hočeš povedat, da je pravilno da sedaj verski fanatiki želijo svetovno nadvlado in iztrebiti vso populacijo, kot so to hoteli SSovci, ki se z njimi ne strinjajo, zaradi tega ker so Američani napadli sosednjo državo Irak, da so se zlosal diktatorja, ki je nekaj let prej okupiral Kuvajt?

     Potem bi mi moral po okupaciji nacional socialistične Nemčije in fašistične Italije, Slovenije in Jugoslavije še danes moral pobijat vse ki so nas okupiral oz. so okupiral npr. Poljsko, torej bi moral iztrebljati ljudi ki so protestantske vere, vse komuniste, ki so paktiral z Hitlerjem in vsem prebivalstvom, ki je bil na strani osi zla. In tvoj odgovor za nedolžne žrtve v teh državah bi bil pač odgovor enak prejšnemu, kaj pa so prej hotel prevladati svetu, to se vrača zdej nedolžnim.

     • Duhec

      Ne bom replicirala…. tko trdijo zahodnjaki.

     • Caesar

      Motiš se. Sirijo so napadle ZDA, Turčija, Savdska Arabija in Katar posredno z vojsko preko 350.000 teroristov iz celega sveta. Proteste so izvajali “Sirci” s sirskimi potnimi listi izdelanimi v Katarju. Po šestih letih vojne je sirski narod še vedno enoten na strani sirske vlade, med “uporniki” je dejansko zelo malo Sircev.

  • Levicar nikoli!

   Tvoji levicarski naivnosti resnicno ni para…

   • Duhec

    Vprašaj se, ali si mogoče ti naiven… zakaj so te države sploh napadene??? Nič niso našli, nobene grožnje niso predstavljali…

    • šmentanamuha

     To dejansko celo drži, ampak v tem trenutku so realna grožnja evropskim prebivalcem. Celotno situacijo so zakuhali evropski voditelji Velike Britanije, Francije in Nemčije pod taktirko Združenih držav Amerike. Kaj naj zato evropski prebivalci, ki nismo nič krivi pohlevno čakamo, da se ta horda razlije po Evropi in nas prične obglavljati?

 • Mirkoca

  Kako sploh ustaviti barbare, ki jih je islam prepričal, da po smrti dobijo v raju 72 devic?

  Treba jim je pojasnit, da gre večinoma za moške device.

 • Janez Novak

  to je Obamova politika. On je ustvaril Islamsko državo in mislil iztrebit Evropejce, kjerkoli so.

  • Xbit

   Zna biti…

  • šmentanamuha

   Začelo se je z Bushem, nadaljevalo s Clintonom, vrhunec pa je dosegel Obama. To so lutke, ki so izvajale ukaze sivih eminenc svetovne sionistične vlade v senci in njene sionistične teroristične organizacije Nato, katere podporni člen je tudi Slovenija (sicer smo samo potrčkoti, a vseeno).

 • Nata

  Verjetno so tile otroci vsaj siti in oblečeni !!!
  Vem, vem. . . . . . grda, čudaška pripomba !!
  Kje so starši teh dečkov ? In mi se čudimo temu narobe svetu ?
  Seveda, te otroke vzgajajo malo starejši otroci, ki verjetno tudi niso imeli prav nič od doma.. . . ki ne vedo, kaj to je – družina.
  Kaj pa matere ??????
  Oh, kaj sploh sprašujem !

  • rubec

   Matere letajo po trgovinah da bi našle kakšen eksploziv v akciji. Jaz pravim, še dobro da so tam otroci sami doma.

   • Nata

    Rubec ? Misliš resno ? Da jih njihovi moški pustijo letati ?

    • Smog

     Rubec se vsaj norčuje.

     • Nata

      Ja. Vedno je pripravljen na hec.
      Dobra protiutež

    • indijanka

     A misliš, da sami šopingirajo?

    • indijanka

     Ah..ne. Eksploziv naročajo po internetu.

     • Nata

      No, tole naročanje , pa še kaj po Netu, je pa krona vsega. Kontrolirali bodo besede, ki jih izrečemo ? Trgovčiči pa veselo trgujejo naprej ?

   • indijanka

    Drži. Pa še računalnika ne potrebujejo pri urjenju v vojaka.

 • Olga

  Islam je zločinska ideologija! Sobivanje z divjaki ni možno!

  • šmentanamuha

   Evropski politiki z redkimi izjemami so zločinci, ker prisiljujejo svoje državljane, da morajo te osebke, ki prinašajo zločinsko ideologijo, sprejeti medse, in jim nudijo celo več kot lastnim državljanom.

 • sunday

  ni jih samo na tisoče, ampak na deset-sto tisoče se jih pripravlja na pobijanje in masaker evropejcev, njihov namen je pobiti vseh 500 mil. evropejcev in postaviti kalifat, ne nazadnje so jih zato najele in pripeljale leve eu vlade, da se znebijo lastnih ljudi, ker smo baje neubogljivi oz. nevodljivi tako kot musli iztrebki podganjih izmečkov – vem, izgleda neverjetno, no v kratkem bo vse jasno in takrat bo verjetno, ampak žal verjetno tudi prepozno za nas in eu!!!

  • Xbit

   Vojna bo.

   • šmentanamuha

    Ni potrebno, če se zbudi dovolj veliko število ljudi. Predvsem pa nas ne sme ohromiti strah, zaradi katerega ljudje postajajo politično korektni. Jaz nisem in ostro nasprotujem vsakemu, ki mi začne solze točit o tem, kako ne razumem teh “ubogih” ljudi. Tisti, ki so resnično ubogi so še vedno na vojnih območjih. Redki od njih uspejo oditi. Sem se valijo oportunisti in džihadisti, ki so proti plačilu obljubili, da bodo širili džihad v Evropi. Za to so dobili denar, veliko denarja, da se fjakajo s temi čolniči čez Sredozemlje, potem pa jih čaka obljubljena dežela in zastonj brezdelno življenje v Evropi. Vsaj tako mislijo. Zato se tudi tako objestno, nehvaležno in nasilno obnašajo. Po tem jih prepoznamo, da niso begunci in jim ne dolgujemo ničesar.

 • Smog

  Ni variante, da bi na volitvah volil stranko SDS ali Primca. Potem bi bil v družbi takšnih prismojencev, ki se oglašajo na tem portalu.

  • Duhec

   Pač zaupajo volkom…

  • Igor Kavalar

   A veš kdo je prismojen, oseba, ki govori o parlamentarnih volitvah in katero stranko ne bo volil ob članku, 8 letnega Abdulaha, ki želi ubijati nevernike, Iraku in Siriji.

  • Si pa res bogi pa se revež niti ne zavedaš. Opusti substance, da se ti v glavi razjasni !

   • cosmosjasnovidec

    In kaj pa se ima njemu v betici razjasniti?
    Kot vsem levakom bedakom se mu lahko le malo razjasni tisto malo zraka katerega ima v njej in to je vse.

    • airways

     Vprašanje, če nima vakuum-a. Zato je pa tako zabetoniran…

  • Rožle

   Ti si že lep čas v krogu smoga …

   • cosmosjasnovidec

    Ne le lep čas ampak se je že narodil z smogom v njegovi zahojeni betici.

  • if

   Izjava Primorca ob vaši izjavi: “Dej, dej, ke ne vidiš de si mona.”

  • cosmosjasnovidec

   In koga sploh zanima koga boš ti volil pavliha?
   Ali sploh veš kam moraš na volitve,da ne boš zašel v vašo greznico katero imenujete neka đamija?
   Tisto kar boš tam kokodakal in rikal tvojemu istospolnemu alahu se ne bo nikjer štelo bosna drvo.

   • rubec

    hihihihi

 • sunday

  islamske države zahodne sile ne bodo premagale nikoli, ker jo celo podpirajo tudi z naseljevanjem skrajnežev po eu in če pogledamo še malo globlje vidimo, da dejansko vse te eu države same “pripravljajo” terpristične napade, saj teroriste odkrito in prikrito vabijo v eu in za svinjarije, ki jih ti gnili iztrebki podganjih iztrebkov počenjajo po eu so nekaznovani ali zelo malo kaznovani – simbolično, kaj so potem? a so povabljeni zato, da pobijajo in ustrahujejo prebivalce eu ali ne – naj si vsak odgovori sam !!!

 • cosmosjasnovidec

  Kot vedno navajam bo folk moral vzeti zakon v svoje roke,ker nima od nikogar pričakovati kakršnekoli pomoči ali spremembe.
  Na policijo in kot je čedalje bolj razvidno tudi na vojsko se ne more več računati,ker,ko bo počilo bo na strani kamelotrajbarske muslimanske golazni kar je razvidno že sedaj.
  Europejci na žalost ravno na njih računajo kar je pa grozovita napaka katera jih bo stala življenj,ker,ko se bodo musliči dovolj okrepili v Europi in udarili bo že prepozno za ukrepanje.
  Če ti muslič pride vsiljavat islamske vere ga zgrabiš za betico in mu jo zavrneš tako,da mu zlomiš tilnik.
  Je pač padel po stopnicah.
  Kdor je pa že v letih in je muslogolazen močnejša od njega pa pač uporabi neki pripomoček kot je bejzbol palica ali pogled čez cev točno v čelo.
  Veliko tukaj se vas z tem kar sem napisal seveda ne bo strinjala ampak resnica ni nič drugačna in zakrivati oči dolgo več ne bo smiselno saj je z vsakim dnem slabše.
  Izdali so nas izdajalci Bruslja seveda z začetkom prasi.. potomke Hitlerja “angele merkl”.
  Kar Hitlerju ni uspelo sedaj nadaljuje ona rezultat je pa jasen.Uničenje Europe se je pričelo z vstopom masovnih morilcev brez kakršnega koli vojskovanja in brez enega edinega iztreljenega naboja na mejah.
  Morilska golazen nas počasi okupira še celo z vabilom sfukstlanih levaških zahojenih majmunskih opic ti so pa še celo v vladah,da situacija ne more potekati še slabše kot že sedaj.

 • Rožle

  Hmmm….a sm vam reku, da bo Tunnek slej al prej pregoru ..!

 • Iza Demos

  In kdo je temu kriv? Svetovna vojaška elita, ki si je vzela pravico in se v imenu demokracije vmešala v njihova življenja. Lepo bi jih pustili v miru pa bi bilo. Zdaj pa mamo……………..so morali porabit vojaške zaloge, če ne bi jim potekel rok trajanja, pa še naravni viri so zadišali velesilam.

 • Franc Novak 1979

  V razne forume pišem že dlje o tem, da so “otroci brez staršev” na poti v EU . In ko se bojo spet razpisali o otrocih, ki na vojnem območju ne morejo obiskovati šol, si oglejte tole: https://www.almasdarnews.com/article/video-kurdish-led-forces-capture-isis-child-soldiers-near-raqqa/ In od teh noben ni polnoleten, ravno za zaključek osnovne šole. Video, ki prikazuje, da so tudi ženske v islamu enako indoktrinirane in posledično tudi brezobzirne oz. tisočletje za sedanjim časom https://www.youtube.com/watch?v=UIP8XSTXB_o in da jih je skupaj z ostalimi treba vrnit v tako okolje, kamor spadajo. In vsem državam, ki jih omenja gospa (Kuwait, Emirati, Saudska bArabija, Afganistan), prepovedati udejstvovanje v svetovnem športu in jim uvesti sankcije, tako kot Rusiji. Rusiji pa odstraniti vse sankcije in podpreti njihov boj s svetovnim terorizmom. Če pa si krščanske ženske želijo biti seksualne sužnje za vrednost polovice Pahorjeve kamele, potem pa pohitite z uvozom teroristov in kriminalcev. Itak so multikulti feministični LGBT politiki nasedli že na finto, ko so v EU prihajali »otroci brez spremstva«. Na tej sliki vidimo https://www.rt.com/news/341504-isis-child-orphans-army/ , zakaj je v EU »poslano« več kot 10.000 mladoletnih otrok. Saj so že izurjeni v bojnih veščinah, pubertetnike pa najlažje spodbudiš z napovedjo, da če bodo umrli za džihad, jih v nebesih čaka 72 devic. In v nadaljevanju sledi tudi več takih opcij: https://www.rt.com/news/340013-former-child-soldiers-aegis-iraq/. Zanimivo bi bilo izvedeti, kako so mladoletni otroci potovali od Sirije, Iraka do Francije? To namreč ni kratka pot, 3308 km po najkrajši poti po avtocestah iz Gaziantepa na sirski meji do Calaisa. Potem je vmes še najmanj pet mejnih kontrol, torej pet možnosti, da se tihotapci belega blaga obogatijo. Pa poznavanje jezikov, najprej se govori o tem, da je treba otroke naučiti kakega jezika, potem pa spoznaš, da najbrž to znajo, saj so prešli 7 različnih govornih območij. Tak članek me potisne v razmišljanje, kjer imam občutek, da se pisec novic dela norca iz mene. In v nadaljevanju sledi tudi več takih opcij:
  https://www.rt.com/news/340013-former-child-soldiers-aegis-iraq/. https://www.rt.com/news/333077-isis-children-soldiers-report/
  http://www.almasdarnews.com/article/isis-child-soldier-beheads-islamist-rebel-official-in-northern-aleppo/
  http://www.almasdarnews.com/article/isis-child-fighter-executes-3-men-in-raqqa/
  http://www.almasdarnews.com/article/rebels-deploy-child-soldiers-to-fight-in-northern-aleppo/
  http://www.almasdarnews.com/article/al-nusra-recruit-teenage-suicide-bombers/

 • if

  Slovenska oblast je transportirala tudi take tipe preko slovenskega ozemlja, skozi Slovenijo, državo ustavne Zdravice!
  Prekleta slovenska oblast! Zaradi tvojih protidemokratičnih dejanj vate usmerjam besede ustavne Zdravice: “V sovražnike z oblakov Rodu naj na’šga treši grom! Prost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom!”

 • cploger

  “Ime mi je Abdulah, star sem 8 let in želim ubijati nevernike!”
  Mali ima dobro šanso, da nikoli ne bo star 9 let.

 • Rožle
 • antimur

  Kako zaustaviti te muslimanske norce? Zagotovo ne z ZL, Kordišem, raznimi “človekoljubnimi organizacijami” kot so AI, MI in ne vem več s kakšnimi borci za pravice pedrov in pritepencev, tudi ne z našo vlado, kučanisti, levimi poslanci in podobno antislovensko nesnago, ampak zaustavili jih bomo slovenski domoljubi, tako kot primitivne in divjaškeTurke v XV. in XVI. stoletju. Zgodovina se ponavlja.

 • tramal

  Ko se bodo ti mladi muslimani razstrelili po evropi se bodo zelo smilili levakom in druge vrste izmečkom,žrtve evropejci si bodo pa sami krivi po komunistični logiki.

 • Spartan

  “Ime mi je Štalarjev Frane iz Podpazduhovja pri Laškem! Obožujem klobaso in pir z zenfom! Čez harmonko, ga nej! Mene pa nau n’ben Abdulah jebou!”. Tako približno je pa slišat naš borec popoldne po šihtu v lokalnem bistroju, ki naj bi junaško vse take mustafote in abdulahe pre.ukou! Po drugem piru u riti, jasno.
  Popapcal nas bojo za frušt’k brez metka (drugače: z rodnostjo)!
  Kako že gre tista bivša narodna “Jutri gremo v napad”? Mi gremo, gremo….s štumfom na glavi … u piz.o mat..ino …

  • sunday

   žal imaš prav!!!

  • RATATA

   Pir z zenfom ti ne more pasat.
   Klobasa z zenfom čez pa pir pa.
   Poprav!
   Pa kruh si tud puzabu!

   • Ana Job

    Važno, da ni burek. Kranjsko klobaso z zenfom smo pa jedli za večerjo. In kruh seveda. :-)

    • Ana Job

     Brez pira.

     • Rožle

      :-)

     • Ana Job

      Rožletko kako si kaj? :-)

     • Rožle

      Aha, od kod ti pa tale vzdevek ?

     • Ana Job

      Ti že veš! :-)

     • Rožle

      Itaq…

     • Ana Job

      Rožle ti si faca in fejst fant!

     • Rožle

      Teb je tut poezija všeč .. a ne ?

     • Ana Job

      A si prebral od Türka kajne? :-)

     • Rožle

      Tako je …

     • Ana Job

      Nisem še pisala pesmic, mi je pa na um prišlo, sem se malo hecala. Bom pa en dan eno napisala mal za hec….

     • RATATA

      No sej je tid vin uredu.

     • Ana Job

      Čaj iz materine dušice so mogli piti, ker kašljajo. Samo jaz jim vedno pravim, kdor kašlja, dolgo živi. :-)

     • RATATA

      Ko sem letos pozimi jaz brehal (brj&hu) sem bil po spominu najbliže tusti fizkulturi v vojski, ko smo takaznovani delali miljonske trebušnjake. Vse me je bolelo in nisem pil ne pira in ne vina. Tudi kadil nisem.

     • Ana Job

      Letos je razsajal en takšen virus, da so skoraj vsi moji znanci zboleli in še naši zraven. Jaz sem jo še najbolj odnesla, da mi ni bilo treba preležat, sem pa en teden pol ure pred spanjem ingver grizla, da se je vse fajn razkužilo in se lahko dobro dihala. To mi je pa ena Brazilka povedala, kolk nuca.

     • RATATA

      Sem enkrat, par let nazaj ingver ribu, ga namaku in piu, pa mi je tako stal, da ko sem na hrbtu s koutrom pokrit ležal, je blo v spalnici videti, kot da je postavljen šotor za dva. Mi je baba rekla, da je prav butasto za videt, ko kampiram v hiši. Celo kamp parcelo mi je hotla zaračunat, kot preklet hrvat hudiču.

     • Spartan

      Dobro, da nisi na trebuhu zaspal. Bi baba eksorciste klicala.

     • RATATA

      A dab me urt nategnil? Bolanga.

     • Ana Job

      A veš, da na sex pa res vpliva ingver,to je tudi moj opazil in ga zdaj redno zjutraj z medom poje eno žlico in sva oba polna energije. UPAM, DA BOSTE JEDLI INGVER. A BERETE? POMAGA ZA SEKS!!!

     • RATATA

      A se tud kaj snemata pa to?
      Bi lahko dala naslo filmčkom
      Ingver naturpurfuk

     • Ana Job

      Ne preveč, ker je kamera pokvarjena, v telefon ti pa lahko vdrejo, saj veš. Razpoznavnost mogoče ne bi bila dobra za posel. V Zasavju so ljudje precej ,, ozkogledi,,

     • RATATA

      No to s snemanjem sem pretiraval, ampak samo zato, da sem navezal na naslov filma, ki ga nikoli ne bo.
      Mi je pa hecno, ker uživam v primitivizmu.
      Pogrešam pa tudi sošolce iz osnovne šole, ki so bili šusarji, jaz sem pa kar dobro zdeloval…
      Zgleda, da mi manjka pristna in fuknjena primitivnost….pa me zanese.

     • Ana Job

      Uživat v primitivizmu ni nič narobe. Če malo na hec obrneš je lažje v življenju. Mal jih je treba pa tudi nakurit, če si zaslužijo, pa še malo se sprostimo. Saj veš, da moramo delat 3 tedne samo za cesarja…

     • RATATA

      Roman Vodeb, trbovc, levičar… “psihoterapevt”, splača se ga kdaj poslušat na YT lepo razloži, da mora dec babi dajat. Zarad genitalij je tako…. pa take…
      Moraš pa tudi povedat, da se Ingver ne snifa…!

     • Ana Job

      Hahaha, takoj bom to pripisala, dobro da si me opozoril, ker levičarji tega ne vejo in bi tlačili lahko kam drugam. :-)

     • Rožle

      A to je un konzervativni levičar …?

     • Ana Job

      A ni bil desničar, kolikor jaz vem?

     • Rožle

      Ne vem, nekdo je omenil, da je konzervativni levičar ….

     • Ana Job

      Ni levičar on. Je čist ok človek.

     • RATATA

      Ne. Samo ve kaj je prav glede buzefur ćefurantov in feministk pri otroškem zakoniku, da bi se ohranjala normalna familija… atek, mamica,…da je otroček z lulčkom pač fantek… pa take.
      Volil je eLDeeS ovce.

     • Ana Job

      Aha, pasjejebce potem. To pa ni v redu.

     • RATATA

      Ja, on je bil hud gimnastičar.
      Je imel kakih 100m pod našo bajto njivo v najemu, pa je prekle-fižolovke nosu. Ni napak, izkazal se je pri družinskem zakoniku, ko je smrdljivkam feministkam in istospolnikom jebalmater cigansku.

     • Ana Job

      Zdaj pa že dolgo od njega ni slišat, moram na net malo pogledat jutri. Folk rabi terapevte in ima verjetno veliko dela.

     • RATATA

      Blokirajo ga Mrakova pa Vukova. Je komaj v parlament pršu na tisto komisijo, pa še tam so ga prekinjal.
      Če bi njega kdo šolal v zvezi z svinjarijami lavuharjev, bi bil dober kader. Psiha pa to…

     • Rožle

      Čez česen ga ni …
      Reč ti Brazilki naj enkrat česen sproba …

     • Ana Job

      Saj tudi česen jemo, samo take specialitete so bolj za ob sobotah, da nisi v službi, ker bi jih kap zadela. Bruskete jim večkrat naredim. Popečen kruh, sesekljan česen gor, na kocke narezan paradižnik, na paradižnik pa kapljice olivnega olja in čist na vrh pravi italijanski parmezan. Vsak ponavadi poje 6 takih kruhkov in zraven pijemo chianti.

     • Rožle

      Jah…zvečer ga moreš …
      pa še to zna bit drug dan problem, ker ne gre kar tako vn …
      baje gre še čez pore vn…

     • Ana Job

      Čemaž se pa ne voha in je dosti podoben. Ga pa lahko tudi s pečenim jajcem narediš. Nima vonja.

     • Rožle

      Tuki pa moreš merkat, da se ne zmotš….pri nabiranju
      no po vonju …nimaš kej kiksnt …

     • Zgornji

      … ja, če Dobro kašlja , … drugače pa tud bolj ne .

     • Ana Job

      V večjih količinah tudi ni zdrava. Pripravila sem jo z limono in domačim medom in jo pijemo mogoče dvakrat na teden zvečer. Baje pomirja kašelj in nasploh.

     • montyamp

      Dokler kašlja je živ ,
      problem je ko neha .

     • RATATA

      Najpomembneje je izkašljati šlajm!

     • Ana Job

      Če je dober letnik in polsladko, mi ni odveč. hahaha

    • Barbara rov

     In seveda je AnaJob tudi nov, svež Tunnekof KKlloonn …Je iz Haloz, njena sestra je pa indijanka. Pogosto skupaj plešejo ob Haloškem tottemu, za popestritef pa pijejo šmarnico. Je takko, tunnek? Spet nateguješ ljudstvo.

     • Ana Job

      Občasno pa se nam tudi ti pridružiš pri rajanju in prineseš Teran. Hvala lepa!

     • Barbara rov

      A boš kdaj nehal nategovati ljudstvo na novi?

     • Ana Job

      Hahaha, ti ne ločiš ženske od moškega. To je bilo včasih značilno za levičarje. Si levičar? Umiri se malo, ura je za spat in razburjenje je slabo za srce, moj dragi Zasavc, domnevam.

     • Barbara rov

      koliko nickov pa imaš ti

     • Ana Job

      Samo enega Ana Job. Se je pa danes popoldne tunek pojavil brez slike z imenom Ana Job in pisal oslarije. Vprašaj Ratata če sem ta prava? Ti bo on povedal.

     • Barbara rov

      Več nickov kot enega imaš. Kar po pravici napiši koliko si jih naklamfal do danes.

     • Barbara rov

      In indijanka je tudi tvoj nick.

     • RATATA

      As ti preživu? Pa se mi je zdel da sem te do konca pokončal.
      Se vid, da sem bil fajkten, pa se mi je mal vrtel.
      A te fajn buli?

     • Rožle

      Zakaj pa moraš bit ravno gost …?

   • Spartan

    Bo kar tako kot sem napisal. Kaj pa Frane ve kaj paše skp pa kaj ne. Najlažje to vidiš v Planici ob skokih v (še bolje pa – ob) tistih jeftinih šotorih. Ko se tam kozla se kozla ekspresionistično! Barvnih odtenkov, poljubno. Andy Warhol bi tam dobil idej nebroj. Skratka, Franetov kol’kr čš!

    • RATATA

     Sem za nagrado od fotra dobil dva tedna frej prikolco v kampu, ker v 3.letniku nisem imel nobenga popravca ( sva šla stavit, ker se mi jih je obetalo 7 komada iznenada! Pa sem zmagal Jaz, ker sem zajeban ko prasc!!!).
     No pa smo se kameradi prot jutru iz mwsta prmajal do baldehina, pa ni blo nič za jest, samo star kruh.
     Kaj pa zdaj? Lačn! Mal je deževalo, da je bila zunanja miza mokra ene pol cm na debelo.
     Pa sem vzel česen v prahu, sol pa poper in mizo poštupal, da smo v “omako” omakali suh kruh.
     Dobro smo se najedli, tako da smo lahko pili naprej. Super je blo, kar verjem!!!

 • terezija

  Hermetično zapreti evropske meje. Druge rešitve ni. Levičarje, ki se ne strinjajo, pa k njim poslati.

  • RATATA

   Kdo bo pa za znamke dal?

 • Rožle

  Ana Job pridi kaj na obisk … pa to

  • Ana Job

   pa to…

   • Rožle

    hmm… mal več kot pol ure si rabila

    • Ana Job

     Oprosti, Sem šla pod tuš in zobe umit

     • Rožle

      Pod tušom pluse talaš ..?

     • Ana Job

      …. mmm to je zelo kompleksno vprašanje bi rekel moj sokrajan dr. Janez Drnovškov

     • Rožle

      hmmm. ti tut za sabo komentarje brišeš ?

     • Ana Job

      Jih moj bere, potem me pa zjutraj nakuri, da naj se raje s športom ukvarjam za zdravje kot da pišem. Pobriši še ti. Vse ne brišem, tega bom pa sigurno. Lp

 • KIKI

  Ah, pač nič novega; tudi Titovi pionirčki so vzklikali po ukazih svojih
  tovarišic in tovarišev : “za domovino in Tita bi dali živlenje!” …saj so jim
  v glavo zabili, da so kri prelivali samo za njih, v njihovo dobro!
  No pa živ dokaz je naš Tit Turnšek, ki je v pleničkah poleg dreka vlekel
  še kup “municije” (če ga je napenjalo, revčka)….vse za NOB! Saj se še danes
  vsega spomni, a njeee? Njegov drek iz tega naslova se je spremenil v
  čisto zlato! …

 • RATATA

  EKSKLUZIVNO povzemam po RSlo…:
  Slovenija se je borbe proti islamistom lotila z nagrajevanjem zdravnikov.
  Dodatno bomo plačali majhne operacije… npr. vsako zašito kožico…

 • sunday

  spoštovani, mogoče bomo letos zadnjič praznovali velikonočne praznike kot smo vajeni,saj je že za naslednje leto vse pod vprašajem, še posebej, če se bodo stvari tako odvijale kot do sedaj.??? menim tudi, da je zamenjava papežev sedaj bolj jasna – ratzinger je bil dobesedno odstavljen (to se vidi sedaj), ker je bil proti islamu – spomnimo se njegovih besed – kaj je islam naredil dobrega za ljudi v vsej svoji zgodovini od mohameda do danes? – frančišek pa je zame eno razočaranje, čeprav sem na začetku menil drugače, sedaj vidim, da je samo orodje, žal, kar ratzinger ni bil in zato je moral oditi – moje mnenje pač!!!

 • montyamp

  SMRT UDBOPARTIJSKEMU FAŠIZMU —- SVOBODA NARODU

  • Rožle

   Jebela …u polnoči si se tole spomnu ..!

   • RATATA

    Mu je u turnu zvonil, pa se je zbudu.

   • Ana Job

    Lahko noč draga fanta in fajn zaspita, jutri je nov dan in čete bo treba razporediti, da bomo uspešni v petkovi ofenzivi! :-)

  • Ana Job

   Točno!!!

   • Barbara rov

    Ali delaš in uporabljaš ženske nicke zato, da lažje nateguješ ljudstvo na Novi?

 • Hun

  kje ste oprane desne ovčice …..dobr vs perejo s takim novicam…

  • Rožle

   Jah, kar sam sabo se boš mogu prepirat …

  • šmentanamuha

   Seveda, srce, ti že veš.

 • MEFISTO

  Je mali Abulah imel v mislih tudi naše komuniste in druge rdečkarje, ki so tudi neverniki?

 • tarantela

  O tem, da so ZDA napadle Sirijo pa nič ne pišete!

  • valentin

   Še spijo pssst….

   • tarantela

    Al pa čakajo navodil, kaj smejo napisat! Ampak tale napad je nekaj takega, kot napad na Iran, kjer se je veliko kasneje izkazalo, da ne delajo jedrske bombe. Tukaj pa tudi ni dokazano, da je strupeni plin izpustila uradna vojska predsednika Bašarja al Asada.

    • valentin

     Ja, sicer so tako Rusi kot Kitajci najprej izjavili, da so morijo izvedli sirski uporniki, kasneje, da je potrebno še raziskati.
     Vsekakor so s takšnim napadom Američani morali biti dovolj
     prepričani kdo je krivec, istočasno gre za opomin S. Koreji,
     da mislijo resno. Seveda se ZDA dogovarjajo z Rusijo in Kitajsko, ki verjetno ne bodo brezpogojno podpirali režima, ki vsaj kar se tiče morjenja njihovih državljanov ne bo več dolgo
     vzdržno.

 • valentin

  Ameriška vojska je z raketami napadla vojaško letališče režima sirskega predsednika Bašarja al Asada, ki ga Washington obtožuje torkovega napada s kemičnim orožjem na mesto Kan Šejkun, v katerem je umrlo najmanj 86 ljudi.
  Pentagon je sporočil, da so 59 vodljivih raket tomahawk na sirsko vojaško letališče Aš Šairat v provinci Homs sprožili ob 4.40 po sirskem času z dveh vojaških ladij oz. rušilcev v Sredozemskem morju, poroča BBC. Z izstrelki so ciljali sirska letala, skladišče, vojaško opremo, bunkerje, municijo in radarje. Namen napada, o katerem so vnaprej obvestili rusko vojsko, ki sirsko vlado podpira, je bil, da režim odvrnejo od uporabe kemičnega orožja, je še dodal.

  • tarantela

   Ja in sedaj so Američani povzročili še večjo begunsko reko, ki se ne bo valila preko ZDA, ampak preko Balkana in Italije.

   • valentin

    Zakaj misliš, da so z današnjim dnem naši zaostrili pregled na meji s Hrvaško, ni naključja… Informacijska tehnologija in prenosi info. potekajo izredno hitro, bolj kot na nova24.

    • tarantela

     Ja, tu se bojo zbudili čez tri dni, če bodo dobili direktivo, da o tem pišejo in seveda navodila, kaj lahko in smejo pisat.

     • valentin

      Verjetno so v nočni izmeni brskali po arhivih, manjka jim strokovnega marljivega in nepristranskega kadra, ki bi se ubadal z bolj produktivnimi in sofisticiranimi zadevami.
      Ljudje živimo za naprej in ne za nazaj, “ura zamujena ne vrne se nobena.”

 • lauraas

  Pa računajte, da jih bo počasi že dve milijardi in še naprej se skokovito množijo!

 • jan

  Če bo šlo tako naprej, bodo Evropejci na vseh celinah, kjer živijo, postali tarče vsakovrstnih fanatikov.

  • Marija

   Saj smo že tarče. Nihče več ni varen. Saj so povsod kot rak,ko se ti enkrat razvije v telesu. To ni pri njih pomembno,Turek,Sirec,Afganistanec itd. Vsi si enaki. Kateri pa se z njimi ne stinja ga pa tako sami ubijejo. Ljudje kaj nič ne berete,kaj nič ne poznate njihove zgodovine, preberite si knjige Jeruzalem,Ararat,in tako naprej,če bi ti gospodje v Strasburu kaj od tega vedeli in bi jih ne premamil denar tega danes v EU nebi bilo.Vsaj sami se zavarujte in bodite previdni na vsakem koraku,ker tu so. Slovenija jih je polna samo se še zaenkrat skrivajo takšne imajo napotke. Ni še njihov čas da popolnoma zavzamejo EU. Verjamite groza bo na žalost.

 • plamen100

  najprej bi morali vse slovenske levicarke izrociti dzihadistom, najbolje afriskim dzihadistom da jih primerno obrezejo, ker le obrezana levicarka je prava slovenska levicarka. Prvo bi za vzgled dali Fajonovo, da prva pokaze kako ji je multikulti prirasel k srcu! Ne more zagovarjati multikultija ce nima odstranjenih velikih, malih ustnic in scegija, samo tako sfrizirana je lahko prava levicarka, ki zagovarja islamizacijo Evrope!

  • Pizda si glup

   Ti si idiot, kakšne pa maš? Namest, da se združimo proti temu sranju, ti bi pobijal svoje. Kaj pa če tvojo sestro/hčerko/mamo/ženo/prijateljico vržemo k džihadistom? Mislim, kak idiot si ti, ne morm verjet. Nič boljši nisi od teh musličev, sam da veš.

   • plamen100

    idiot da mu ni para si ti, ocigledno rdeckar, pa se verjetno s komaj dokoncano osnovno solo s posebnim programom. Sploh ne vem kaj isces tu gor? Rdeca zalega imate forum 24 kur, kjer vsi isto pisete ne pa tega, tja spokaj kjer uzivate istomiselno demokracijo, ki ste jo pripeljali v Slovenijo z umori na 100.000 otrok in zensk po ’45! So pa ti muslici za tvoje rdece klavce res pionircki, ker koliko so vasi rdeckarji poklali otrok in zensk jih dzihadisti se dolgo ne bodo!!

    • Pizda si glup

     A vidš kok si glup!!! Nism rdečkar, ker me boli kurac za leve in desne, ki ti že celi čas delijo narod. Sam ste zaslepljeni in levi in desni, da je to že obup! Ne spremljam 24kur, ker je isti kurac k nora24tv. Kar se pa tiče moje izobrazbe je nadpovprečno visoka za naš narod. Tolk o tem. Ker se pa ti rad deliš na leve in desne, rdeče in bele, modre in zelene in ne vem kaj še vse, si verjetno manj inteligenten in imaš verjetno ti samo dokončano osnovno šolo. Se motim?

     • plamen100

      taksnih bolanih ljudi, ki se potikajo po razlicnih forumih kot si ti, sem spoznal ze kar nekaj. Bistvo vasega delovanja je v tem, da se spravite na nn osebo na kakrsnem koli forumu, nato pa jo zacnete izcrpavati s svojimi bolanimi nicvrednim razglabljanjem. Ker je s taksnimi niceti vsake sekunde skoda, po domace, odjebi kreten, midva sva opravila, najti si bos moral novo zrtev!!

     • Pizda si glup

      Ob tebe sem se spotaknil, ker si napisal zelo krut komentar, ki ga verjetno ne razumeš najbolje. Drgač ni moja navada hodit po forumih in težit ljudem. Tale članek sem slučajno vidu, k ga je nekdo delil na FB-ju. Vprašanje zate – se boš združil z levimi, če islam nasilno začne prodirat v Slovenijo? Se boš boril za svoj narod ne glede na politično usmerjenost?? Jaz ne maram ne levičarjev ne desničarjev, ampak se bom pa prekleto boril tudi zate, ker smo mi isti narod. A razumeš? In namesto, da jezo usmeriš v džihadiste, ti jo v levičarje. Pa a si lahko še bolj zaslepljen?

     • plamen100

      Zakaj proti rdecim??? Ja zato ker ti rdeci vabijo v Slovenijo dzihadiste menda ne bos rekel da jih vabijo desne stranke??? Evo ti danes leve social demokracije na Svedskem, ki so jo levicarske stranke unicile, tam je musli dzihad ze zmagal. Zato sem proti levicarjem s tem da sam nisem noben desnicar, kar je za slovenski prostor nov pojav! Ko pa nastopi cas, bomo pa sigurno branili Slovenijo s tem da ne bomo pozabili kdo pa nam je to nesnago spravil za vrat. In dzihadistom lahko sporocimo, da se naj v sirokem loku izognejo Sloveniji, ker znamo biti dosti hujsi od njih, njim se se sanja ne kaj je v stanju, ce nastopijo prave okoliscine, ta sicer miren in delaven dvo milionski narod narediti!!

     • Pizda si glup

      Bravo za zadnja dva stavka!! V celoti se strinjam z napisanim. Sem vedu, da nis tok nesramen v resnici. Slovenci bomo stopil skup, ne glede na to kolk se kao ne maramo med sabo. In to je važno. Slovenc Slovencu brat, ne volk!!!!

     • plamen100

      se strinjam! “Nesramen” pa sem sigurno do vsakega ki v naso dezelo vabi te, ki sploh biolosko sem ne pasejo in ki celo to dobesedno razumejo tako, da so sem prisli siriti scojo vero in raso. Nisem crkvenjak, niti rasist, vendar ko pa mi nekdo v moji hisi hoce vsiliti svojo vero in svojo nacijo, postanem najbolj zagrizen krscan in najvecji nacionalist, ker tu pa se gre za obrambo naroda. Kdaj bo to pa je le se vprasanje casa ce ne drugega ze zaradi podnebnih sprememb, ko se bo ,ne 2-3 ampak 50, 100 milijoni ljudi, odpravilo proti Evropi No in takrat je jasno da mora nacija stopiti skupaj in jasno je tudi to, da danasnja potika tako ena kot druga te zgodovinske vloge ne bo v stanju odigrati!

    • Pizda si glup

     Komaj čakam, da se ta tvoja zablojena generacija oprosti od tega sveta, in da mi mladi končno lahko v miru zadihamo skup in se združimo kot narod. Da zjebemo leve in desne, ki se tko radi delite, pa niti ne veste, da samo v vašo škodo. Ovce ste in levi in desni! OVCE!!! beeeeee

     • plamen100

      crkni zblojenc internetni! Na moj odhod pa bos moral cakati se najmanj 50 let, ce me kaksna visja sila prej ne pobere!

 • valentin

  Jutranji napad na sirsko vojaško letališče je tudi pokazal, da se Američani kljub vsej retoriki ne
  bodo spuščali v neko kopensko avanturo, ampak da bo vojaški angažma
  omejen na raketne udare. Američani očitno niso želeli tvegati klasičnega
  letalskega napada zaradi močne ruske protiletalske obrambe v Siriji;
  tam imajo nameščena sistema S-300 in S-400,”
  Rusi bi s temi sistemi lahko namreč poskusili prestreči ameriške manevrirne rakete tomahawk. “To
  pomeni, da je Rusija tu vendarle malce zadržana in da je morda želela
  dati tudi neko sporočilo sirskemu predsedniku Bašarju al Asadu. Morda
  tudi Rusi domnevajo, da je bil za sporni napad s kemičnim orožjem
  dejansko odgovoren Asad. Je pa treba vedeti, da Rusija v tem trenutku ni
  želela eskalacije, ker sestreljevanje ameriških raket bi lahko bilo
  razumljeno tudi kot vojno dejanje,

  Dobro jutro nova24

 • NeLevNeDesen

  Jebite se levi in desni, stopte skup za narod svoj! 2 milijona nas je samo in vi bi se klali med sabo!? Fuj, da vas ni sram!!!

 • Janez

  Ja?
  Konflikt z islamskimi državami, Turčijo itd.
  Bo
  skrajno neprijeten.
  Zdi semi, nam – da se nekateri pri nas še ne zavedajo, da islamski narodi in države
  očitno
  že dolgo gojijo
  – strategijjo čimbolj , čimvečje številčnosti – svojih narodov, ljuudstev.
  – ker tehnično ne morejo nadvladati Zahod in EU,
  nas želijo nadvladati s številčnostjo prebivalstva !
  Meni osebno se zdi
  – da si nekateri v Sloveniji zatiskajo – oči: pred to nevarno “strategijo” populacijske nadmoči islama,
  – multi -ne-kulti in ex KP, ZK “fake” levica – pa nam (se zdi) do nas. Slovencev verjetno zlonamerno !
  – zmanjšujeta in odvračata pozornost nas Slovencev – na glavno “orožje” islamistov – števičnost !
  Resna stvar !
  Tako se meni, nam vidi !
  ta skrajno neprijetna, tudi nam Slovencem nevarna relacija: islamski svet- EU. LR.JANEZ KOMENDA

 • Marija

  Saj to ni nič novega za tistega kateri malo pozna zgodovino islama.Kaj so Turki drugega delali kot kradli otroke v naših deželah in jih vzgojili v janičarje.Mene to bič ne preseneča,saj to je zgodovina. Kot mi naše krščanstvo gojimo oni gojijo svojo vero. Preberite si razne knjige pa boste razumeli vse. Ta narod je ubijalski osvajalski,kamor stopi je vse njegovo in vse pobije.Samo mi neumni si mislimo,da se nacija lahko spremeni. Nikoli. Zato sem se vedno zgrozila ko sem zvedela koliko je teh ljudi v EU državah. Samo če si komu kaj povedal sem bila vedno neumna in paranojična sadist in rasist. Samo tako je. Ti so se spremenili samo toliko,da so postali pametni,ker vedo da Evropo ne morejo zavzeti z vojsko so pa poslali migrante in že generecije počasi naseljujejo svoje ljudi,kateri ne sprejemajo nobenih sprememb.Kje so vsi psihologi in drugi dr, mr strokovnjaki,da so to spregledali.In sedaj smo tu. Imamo jih milijone v EU imajo stotine vojašnic to so njihove mošeje, imajo na tone in tone orožja mi pa še vedno multi kulti.Ta rasa zna živeti samo na račun drugega ropati in ubijati.Ne znajo in nočejo delati. Če bi jih pustili v Afriki pri miru bi še danes živeli kot pred milijon leti in nič nebi bilo narobe mi bi imeli mir in jih držali tam kjer jim je mesto. Tudi taloko žrtev nebi bilo.Če se pa bojujejo sami med sabo pa jih pustimo pri miro naj imajo svoj red pa kakršen že.Tako smo jim pa sedaj dali možnost da uničijo celi svet. Na žalost mi smo naredili napako.

 • novaknovak

  v evropi, oz zahodu, prepričujejo otroke, kak so lahk fantki, lahk punčke, lahk mal tega mal onega, ..ko se malčk zbode v prst, pa da “starš I ali II” nista bila dovolj pazljiva jih vlečejo po socialni, sodiščih, policiji..če starejši moški, tam okol 35 let poboža fanka ali punčko pri 12ih, po laseh, je ali pedofil ali kaj hujšega, dekle, ženska pri nas pri 30ih, še ne ve, bi izbrala kariero, katere itak ni, ker ni služb,….tam pa – fantki se uče kak rezat glave, streljat s pravimi puškami, pištolami…punčke vedo, da je treba do 20ega leta rodit vsaj 6 otrok, …in potem pridejo v zahodni svet…”otroci brez spremstva”..pri nas ne sme brez spremstva niti do avtobusne, in potem se naj ta zahodni neorientirani, nesamostojni, razvajen, ki ne ve, je ženska, moški, trans, ultra, homo, hetero, mavričen, bel, črn, fašist, komunist,… ..odrasel osebek spoprime s tem “otrokom brez spremstva” ? nikakor!!! videno na švedskem, ko en model, požigalec, premlati policaja, policajki, in jim še avto razbije..davkoplačevalski..?!

 • Megatron Arrows

  Pa tudi žensk ne pozabite. Video, ki prikazuje, da so tudi ženske v islamu enako indoktrinirane in posledično tudi brezobzirne oz. tisočletje za sedanjim časom https://www.youtube.com/watch?v=UIP8XSTXB_o in da jih je skupaj z ostalimi treba vrnit v tako okolje, kamor spadajo. In vsem državam, ki jih omenja gospa (Kuwait, Emirati, Saudska bArabija, Afganistan), prepovedati udejstvovanje v svetnem športu in jim uvesti sankcije, tako kot Rusiji. Rusiji pa odstraniti vse sankcije in podpreti njihov boj s svetovnim terorizmom. Če pa si krščanske ženske želijo biti seksualne sužnje za vrednost polovice Pahorjeve kamele, potem pa pohitite z uvozom teroristov in kriminalcev. Itak so multikulti feministični LGBT politiki nasedli že na finto, ko so v EU prihajali »otroci brez spremstva«. Na tej sliki vidimo https://www.rt.com/news/341504-isis-child-orphans-army/ , zakaj je v EU »poslano« več kot 10.000 mladoletnih otrok. Saj so že izurjeni v bojnih veščinah, pubertetnike pa najlažje spodbudiš z napovedjo, da če bodo umrli za džihad, jih v nebesih čaka 72 devic. In v nadaljevanju sledi tudi več takih opcij:
  https://www.rt.com/news/340013-former-child-soldiers-aegis-iraq/.
  https://www.rt.com/news/333077-isis-children-soldiers-report/
  http://www.almasdarnews.com/article/isis-child-soldier-beheads-islamist-rebel-official-in-northern-aleppo/
  http://www.almasdarnews.com/article/isis-child-fighter-executes-3-men-in-raqqa/
  http://www.almasdarnews.com/article/rebels-deploy-child-soldiers-to-fight-in-northern-aleppo/
  http://www.almasdarnews.com/article/al-nusra-recruit-teenage-suicide-bombers/

 • Megatron Arrows

  In kaj porečejo na to vsi filantorpi, ki še kar vabijo kriminalno bando z Bližnjega vzhoda, ker je tam vojna: https://www.almasdarnews.com/article/witness-isis-killed-children-in-bread-machines-and-baked-men-in-ovens/ Tam ni vojne, tam samo s strani Amerike, Saudske bArabije, Turčije in NATO oboroženi kriminalci pobijajo civiliste. Če jim nasproti stoji vojaška sila, postavijo vmes civiliste kot živi zdi, in ko ta pade, potem v tek čez puščavo. Jasno, da islamistični voditelji »slovenskih« islamskih združenj tega ne obsodijo, ker vedo, da potem ne bo več denarja za džamijo. Ampak v srcu so ti voditelji veseli, saj pravi sledilci Alaha ne prekrščujejo, ampak pobijejo nevernike.

 • Jebem jim mater vse po spisku

  te cigane en placuje odkrit izvordenarja in ga unicit hekerji ke ste

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!