Je Hillary Clinton res hudo bolna?

Hillary Clinton (Foto: epa).

Zdravstveno stanje ameriških predsednikov ali predsedniških kandidatov je v ZDA pogosto medijska in politična tema. Zadnje čase buri duhove zlasti zdravstveno stanje demokratske predsedniške kandidatke Hillary Clinton. Številni podporniki republikanskega kandidata Donalda Trumpa namreč namigujejo ali celo trdijo, da je Clintonova resno bolna.

Fotografija, na kateri 68-letni Hillary Clinton pri hoji po stopnicah pomagajo njeni sodelavci, je spet razvnela razprave o zdravstvenem stanju nekdanje ameriške prve dame. Za Trumpove privržence je ta fotografija, ki je bila sicer posneta že februarja letos v Južni Karolini, dokaz več, da je Clintonova resno bolna in da ji njeno zdravstveno stanje ne omogoče izpolnjevanje obveznosti, ki jih ima ameriški predsednik.

 

Poleg tega je Clintonova v petek sama razvnela domišljijo svojih političnih nasprotnikov, ko je zapisala, da je bila naporni demokratski konvenciji popolnoma izmučena in je pomislila, ali bo sploh imela dovolj moči, da vstane s postelje. V istem zapisu na internetu je sicer še dodala, da ima dovolj vztrajnosti in vzdržljivosti, ki je potrebna za naporno volilno kampanjo, in da se trudi zdravo prehranjevati ter dovolj spati in gibati.

Bolezen ali le izmišljene teorije zarote?
Toda uvodni stavki so bili za republikance zadosten dokaz, da zdravstveno stanje Clintonove ni dobro. Po spletu sicer že precej časa krožijo različni dokumenti (kot trdijo privrženci demokratov, so ti dokumenti ponarejeni), ki naj bi dokazovali, da je Clintonova hudo bolna (demenca, epilepsija, Parkinsonova bolezen, rak na jeziku …).

Kot so zapisali v ameriškem spletnem mediju Slate, ki ne skriva naklonjenosti do Clintonove (nekdanjo prvo damo so podpirali tudi v znotrajdemokratskem spopadu z njenim izzivalcem Berniejem Sandersom), so namigovanja oziroma trditve o bolehni Clintonovi le desničarske teorije zarot in posledica obupa Trumpovih podpornikov, ker Clintonova drvi proti zmagi na novembrskih predsedniških volitvah.

Pomoč pri hoji zaradi visokih pet?
Tudi februarska fotografija iz Južne Karoline za novinarje Slata ni dokaz, da je Clintonova imela epileptični napad, ampak so njeni sodelavci Clintonovi pomagali pri hoji po lesenih stopnicah zato, ker je nosila čevlje z visokimi petami.

Da je Clintonova v dobrem znanstvenem stanju, trdi tudi njena osebna zdravnica Lisa Bardack: po njenih besedah je demokratska predsedniška kandidatka v izjemni telesni kondiciji in sposobna opravljati službo predsednice ZDA. Da je Hillary zdrava, trdi tudi njen mož, nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton.

A. Ž.

 • centurion

  To, da je Hilary bolana psihopatka smo zdravorazumski ljudje
  opozarjali že od njenega prvega nastopa na političnem parketu.
  Rak, epilepsija, Parkinsonova bolezen, demenca so malenkost
  in dodana vrednost pri zlobni LGBT babi in podpornici lenuhov
  v ZDA pod krinko sociale.

  • AlojzZ

   ” podpornici lenuhov v ZDA pod krinko sociale.”
   Gospod Centurion,
   mislim, da na razumete smisla socialne podpore oziroma socializma nasploh. To je odličen način, da ljudje postanejo odvisniki od tujega denarja in vedno volijo oblast, ki jim ta denar daje. Zato etiketa “lenuhi” ni primerna, zamegljuje zadevo. Kako se že pravi odvisniku od droge, ki ga je diler namensko, sistematično spravil v odvisnost?

  • Andrej

   Hilary se igra z ognjem,lahko se zgodi,da se bo v ovalnem salonu zopet pojavila
   Monica,ki ima z Billom še neporavnane račune…..

 • Lovro

  sej je že stara baba.

 • ljubinica

  Hillary bo prihodnja predsednica ZDA, pa četudi kot truplo …
  Ameriški establišment je določil Hillary za predsednico. Zdaj se razkriva, kaj je Amerika v resnici … In kako naivni in neumni smo bili, ko smo verjeli v “ameriško demokracijo”. In nekateri so še zdaj …
  Poglejte tale video:
  https://www.youtube.com/watch?v=04kbyrrEnt0
  Zakaj je Hillary katastrofa za ZDA, BV, ves svet in predvsem tudi za Slovenijo.
  Hillary ne bo dovolila, da v Sloveniji zmaga desnica …. skušala bo zrušiti Orbana in sedanjo poljsko “desničarsko” vlado …. Stopnjevala bo napretosti z Rusijo, mogoče zvlekla svet v 3. svetovno vojno …

 • ljubinica

  Nova24TV je razočaranje. A nimate ljudi, ki bi malo raziskali stvari, a si ne upate ….?
  Zakaj ne raziščete, zakaj je šel Erdogan na obisk k Putinu takoj po neuspelem puču? Kdo je Gulen?
  Pobrskajte malo …. pa boste zvedeli res “šokantne” (ko to besedo že tako radi uporabljate) stvari.
  Gulen je za muslimanski svet to, kar je Soros za Zahod.
  Je pa povezan s Clintoni …
  https://www.youtube.com/watch?v=tctl8FNasFo

  Zanimivost: Albanijo obvladujeta Soros in Gulen.http://foreignpolicynews.org/2016/03/10/albania-ruled-gulen-soros/

  • tohuvabohu

   Ne stoj se sekirat. Saj bo Anuška Delić vse raziskala in oDelodanila slovenskemu ljudstvu.

  • xtc

   hE;HE;HE RUSOFILČKI ŽE TROLAJO KAKO JE erdogan dober samo z Putinom se je morsal zlizati pa je heroj in ne moti jih izsiljevanje EU;NOVI IMIGRANTI ;KI JIH SPUŠČA NITI TO NE;DA JE ISLAMIST;KAR TUDI POVDARJA S SVOJIMI PAROLAM_TOREJ KOT SEM ŽE DEJAL ISLAMISTI ;rUSI IN RUSOFILI SO ENAKA NADLEGA ZA eu:
   Smešno je obmetavati le Gulena z zmerljivkami med tem ;ko je očitno Erdogan isto:

   • ljubinica

    Butasto. Kje sem jaz kdaj hvalila Erdogana? Citiraj.
    Situacija je resna. Slepa pristranskost in zmerjanje ne bosta rešilo ničesar.
    Poglej video (moj prvi komentar).
    A je komentator v tem videu tudi “rusofil”, mogoče celo komunist ……?

  • janez.pokoncni

   Tudi sam menim, da je ogromno medijev v SLO eno samo razočaranje in jih ne obiskujem, kaj šele berem. Zakaj ti to počneš? Spremljaj medije, ki so ti všeč in ne tistih, ki ti niso.

 • Viktorh

  Prava baba bi pri teh letih ostanek življenja namenila družini, vnukom.
  Vsaka stvar ima svoje meje, le ona misli, da je nenadomestljiva.

 • Borut Stari

  Seveda je hudo bolana. Njena bolezen je huda ambicioznost.

  • tohuvabohu

   Pri nas celotna leva politika boleha za janšafobijo, pa kljub temu nočejo izpustiti nobene oblastne funkcije iz rok.

   • Borut Stari

    Ven si padu iz tematike. Zakaj bi nekdo izpustil funkcijo iz rok v korist nekoga, ki je ni sposoben prevzeti na demokratičen način. Leva politika ne boleha za janšafobijo iz enostavnega razloga, ker ima vedno zagarantiranih tistih 60 % volilnega telesa. Mi, tistih, recimo 30-40 % je le tolažilno število,v katerem je pa polovica med sabo nekompatibilnih omahljivcev. Levi na svoje lahko vedno računajo

    • tohuvabohu

     Stična točka je psihopatologija.
     Tudi če je janšafobija le videz, daje učinek. Vsaj deset od tistih 60% volilnega trupla. Pojdi pred volitvami v kakšno oštarijo in poslušaj pogovore v stilu “nikar voliti Janšo, ta je maščevalen in nas bo vse pozaprl”.

     • Borut Stari

      To nam je dala njihova revolucija. Neomejeno število omejenih.

 • dr Janez Sveti

  Noben od kandidatov po mojem mnenju ni dober za svet.
  Obama mi je bil všeč, vendar ni izpolnil obljub. Ustvaril je nekaj vojn,kar kaže na to, da so predsedniki ZDA lutke.

  Dr Janez Sveti analitik

  • gogopram

   Zakaj ti je bil všeč ? Imaš rad črne fantke ;)

   • xtc

    A ti ni jasno ?
    Še en perverznež in čudak;ki se ima za genija:

   • dr Janez Sveti

    Imam. Deklice in fantke. Pa bele tudi. Zakaj sprašuješ?
    Dr Janez Sveti Goodmann

 • daresi

  Če bo zmagala, bo to pravzaprav zmaga njenega podpredsednika, ki se bo moral kmalu spopasti s predsedniškim mestom. Hillary bo treba namreč zaradi spoznanja o nesposobnosti voditi državo, odstaviti.

 • montyamp

  Pijano so vlekli po stopnicah .

 • Olga

  Za ruskega predsednika so tudi govorili, da je neozdravljivo bolan!? Pa vidimo, da je še kako zdrav in širi svojo hodobijo po svetu!?
  Verjetno Hillary Clinoton ne bi kandidirala v takem primeru…

  • Egon83

   Nekatere ženske črpajo moč za življenje prav iz lastne hudobije, morda je tako tudi s Killary. Soseda, prava čarovnica iz nočne more, je kot nepokretna invalidka dolga leta maltretirala in verbalno zlorabljala svojega moža. Ko se je gospod od vsega hudega končno stegnil (včasih moškemu izhod iz zakona predstavlja le lastna smrt) je ostala sama s svojo hudobijo, ki pa je sčasoma splahnela. Sedaj ga neizmerno pogreša in se globoko v sebi zaveda, da je ona vzrok za možev rak in še nekaj drugih bolezni.

   • Olga

    Šola življenja…

 • xtc

  Clintonovka JE DEFINITIVNO BOLNA IN TO HUDO PREDVSEMV GLAVI;KDOR VSAJ MALO POGLEDA NJENE NASTOPE IN NJENE IZRAZE V NJIHMU JE JASNO ;DA JE ŽENSKA NEVAREN PSIHOPAT:KI GA LAHKO MIRNO PRIMERJATE Z pUTINOM;eRDOGANOM;KIMOM ITD:

  • ljubinica

   ha ha ha
   In to žensko bodo “demokratično” izvolili za ameriško predsednico.
   In ti še vedno verjameš v “demokratične” ZDA?

   • xtc

    Tudi “demokrat ” PUTIN(PSIHIČ) JE IZVOLJEN PODOBNO :
    Sicer pa vsakdo ima pravico kandidirati;nori so tisti ;ki idiote kot je Hillarj;Vlado;Erdogan; MORALES; mADURO ITD PODPIRA:

 • Nata

  Eh…..tile Američani , no !!
  Samo nakladanje in obkladanje . Vsak za svoje navija in daje denar ……ali pa ga pričakuje !Pomoč na stopnicah ? No ja ……

  Če bi kdo mene videl zjutraj , ko vstanem …………..bi mi pripisal vse tele njene domneve bolezni ! Potrebujem kar nekaj časa , da naravnam vse svoje ” glide ” in zraven vidim vse zvezde !
  Seveda pa je politika hudir – človek lahko pričakuje prav vse . Mogoče in nemogoče !

 • Steiermark

  Očitno je “hudo bolana”, kot vsi rdeči “demokrati”, širom po svetu, zraven pa še obsedena od hudiča! Sama zloba jih je in imajo grozno potrebo izvrševati ukaze – navodila , ki jih dobivajo od svojega črnega gospodarja – po najkrajši poti hočejo uničiti civilizirano človeštvo ter nas nadomestiti z divjaki, ki naj bi kasneje pravtako postali njihovi suznji….samo da tega, še tile divjaki, ki se vedno bolj rinejo v civilizirano krščansko Evropo, ne vedo!

 • Krtača17

  Zadnji čas da se pride z dejstvi na dan, da ti “teorije zarote” dobijo potrditev dokazih in postanejo dejstvo. Tule je spisek ki se objavlja po netu – kam vse seže sorosova gnila roka – vse tja do naše vlade, študentskih organizacij itd, lgbt, sovražni govor in podobne cvetke iz sorosovega pokvarjenega zeljnika:http://linkis.com/sli.mg/a/Dvev5

  • ljubinica

   Soros je eden glavnih podpornikov Clintonov. (Soros je tudi pripeljal Obamo v visoko politiko):
   Če bo Hillary predsednica – in to bo – slovenska desnica v času naših življenj ne bo nikoli več oblikovala vlade ….

   • Krtača17

    Poglej koga v Sloveniji financira…

 • Anton

  definitivno pa je žleht in takih voditeljev svet ne rabi

 • Anton

  pomoč pri hoji pos topnicah zaradi visokih pet? hm glede na sliko jaz nikjer ne vidim visokih pet

  • tohuvabohu

   Okvaro ima od prej, ko jih je še nosila.

 • Krtača17
  • Bobrock

   zanimiv nabor posnetkov….

 • Osti jarej

  ..samo v fris jo pogledaš,pa vidiš,da je reptilian shapeshifter,kot obama in bill…

 • Osti jarej
 • Artur

  Psihopati so bolani že odkar se takšni rodijo :https://www.youtube.com/watch?v=OqbDBRWb63s

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej

  ..da ne bo tak dolgčas… :-)

 • FRANC3

  Če sta norost in zloba bolezni, potem je res bolna

 • Artur

  Putin , Obama, Hillary ?! Teza-antiteza-sinteza eden ali drugi ali tretja isti šmorn drugo pakiranje na istem pladnju oz sintezi- takšni ali drugačni vzpostavitvi komunistične globalne tiranije enopolarne plan A ali bipolarne plan B, globalni gospodarji morije in kaosa tako kot čez celo človeško zgodovino že pripravljajo svoj tron mi navadni smrtniki smo za njih samo potrošna roba v najhujšem primeru topovsko meso ki ga je treba skenclati na “zlato milijardo” ali še manj .

  • Osti jarej

   ..za njih smo gojim…nepotrebna in nekoristna raja….nikakor ne gre za zlato milijardo,pač pa za milijardo sužnjev,ki bodo čipirani in popolnoma nadzorovani….skoraj tako,kot v hitlerjevih taboriščih…ampak tam so morali ljudi pobiti fizično ali jih do smrti sestradati….v modernejših časih se bodo zabavali na bolj “moderne “načine…računalnik bo izžrebal številke in tile plazilci jih bodo izključili…po štiri nametali v,že za to pripravljene truge….a mislite,da so fema logorje gradili za potrebe po naravnih nesrečah,ki jih producirajo s harpom?..ja,pa ja de…..
   *
   za “posladek” pa še tale citat:Neredi v Milwaukeeju v ZDA sploh nimajo povezave z informacijami, ki jih posredujejo naši plačani mediji.

   So se začeli, ker je policija ujela in ustrelila enega z orožjem v roki, pravijo. Daleč, sto let od resnice. Tam že dolgo poteka zrežirano rasno sovraštvo, Black lives Matter ali Soroševa črnska organizacija za izjemno sovraštvo, so avtorji nasilja.

   Črnci nasilno po mestu pretepajo belce, jih zmerjajo kjerkoli jih vidijo, policija pa je že nemočna. Zažgali so bencinsko črpalko, ropajo trgovine. Slišali boste vpitja: Glej belka, brcni jo v glavo, Pretepsti moramo vsakega belca itd.

   Seveda je v ozadju Obamov zakon o prepovedi nošenja orožja, Hillary pa bo nadaljevala s popolnim vojaškim nadzorom nad ljudstvom. Zato morajo sprožiti nasilje in Soroš je dal milijone za te črne teroriste.

   Tukaj ne gre za sovraštvo do črnopoltih zaradi barve, gre za sistemsko ustvarjanje medrasnega sovraštva, da bo vojska nekaj normalnega na cestah!

   Pri nas si sploh ne znamo predstavljati, kaj se dogaja čez lužo, kakšno nasilje mora Obama vreči med ljudi.

   Zato poznavalci že pozivajo Američane, naj ne hodijo ob nepravem času na ulico, naj nujno kupijo orožje, če ga še nimajo. “Če ste v dvomih kateri Glock kupiti, kupite oba!”

   Vojna med črnci in belci bo eliti olajšala delo, kot pri nas med verniki in neverniki, Janšisti in Levičarji! Elita sovraži medsebojno spoštovanje, uživa v krvi!

   So Afričane nasilno uvozili pred stoletji, da bodo imeli sužnje, a ne teroristične kot danes! Mediji pa so v službi teh zločinov, saj vas lažejo o skoraj vsakem dogodku! /virNaturalNews publish wall/

   • ljubinica

    Pretiravati ni treba …..

    • Osti jarej

     …pretiravam?!…..nikakor!!..in to vedo vsi svetovni politiki in so ,bojda,za to tudi “nagrajeni”…morda v denarju,morda v zlatu?..tudi naši…vsi!!!…pa še naprej,mirne (ne)vesti in amorale,lažejo lastnemu narodu……”puf” je sužen
     jstvo!…in kaj so storili?…zadolžili so nas ,kar so nas mogli…vsi…..!
     *
     menda je putkota srečala pamet…v obliki obiskov inteligence iz nam, kolikor toliko prijateljskih galaksij?!?…ki,bi naj mu odstranili čip?!?
     z našim prebujenjem in njihovo pomočjo in s putinovim jasnim uvidom se bomo …morda….rešili teh stvorov….pravijo,da bo putin postal svetovni vladar…

     • Osti jarej

      …ne!! tega nisem “pobrala” na spletu….govorila sem z nekom,ki ima “stike”…

   • Artur

    Ja 500 milijonov kot sužnjev sem pozabil dodati kar je jasno zapisano na Georgia guide stones kar promovirajo in je tudi v planu OZN z njihovo agendo 21 in 30 .
    Pripravljajo nas na to po principu “kuhane žabe” a da se večina tega niti ne zaveda. Baje imajo za FEMA taborišča že nared nekaj tisoč giljotin tako da lahko trgujejo še z nepoškodovanimi človeškimi organi za elito .Za “pripomočke” za samoobrambo sebe in svojih najbližjih bo treba že zdaj malo povohati v izvenregularni coni za nabavo teh zadev, ker se naši izdajalski politoligarhiji fučka za to , vrag že šalo jemlje a ti đukci še vedno silijo kot prde v grivo v OZN s svojim potrčkaralom, ki so mu storjeni komunistični izvensodni povojni poboji drugorazredna tema in tako kot naš “multipraktik” prisegajo na konfederalno prenovljeno še bolj demokratično Evropo, ki je že zdaj v malori , enoastavno rečeno ti psihopati nas imajo za norce, do kdaj še ?
    Tam pri njih si to še lahko dovolijo pri nas je to že “misija nemogooče” :
    https://www.youtube.com/watch?v=LCLoWDRNcTg

  • Bobrock

   Ja, očitno smo blizu, ko bo počilo, morda celo ob neustreznem zmagovalcu volitev v ZDA (itak sta oba za en k….). Ampak medijsko so povprečni ameri tako v megli, da ne vejo kaj dogaja, razen ko po 2-eh šihtih padejo v komo pred TV, kjer gledajo kvazi reality show-e in “mehiške limonade”…žal s tem podpirajo rabote njihovih imperialistični vladarjev, za opozorila pa se ne zmenijo…sicer izjeme še/že obstajajo: https://www.youtube.com/watch?v=1ed20kQ8S6Q

 • komunist

  Edino bolan je fašist Trump, v glavo seveda!

  • Borut Stari

   Tudi ti si bolan. Ne fizično, vendar je opazno, ko spregovoriš in pišeš komentarje

  • centurion

   Komunist se je zbudil.
   Iz kome.
   Mal bo bluzu, litr šmarnce, pa spet koma.
   Kaj češ, ko je številka njegovih čevljev 2X večja, kot njegov IQ…

  • novaknovak

   torej je klintonka komunist? tam jih je hoover kar dobro pucal..škoda, ker ga ni še tu med njimi..

  • garfi

   komunisti največji lažnivci in morilci

 • Franc Šink

  Kaj res ne vidite na njej ?!

 • samsara

  Če zaradi ničesar drugega, boluje zaradi zelo hude in agresivne oblika pohlepa.

 • Osti jarej

  …nam pa dozirajo zadeve po drobtinicah…včeraj npr v filmu mednarodna prevara…..kakšen dan ali dva prej,v filmu,kjer “gojijo” klone ljudi,ki imajo denar in lahko plačajo svojo “zavarovalno polico” za rezervne dele in lahko postanejo nesmrtni…..itd,itd….

  • ljubinica

   Osti jarej je trol.
   Tule visi in smeti forum z nekimi čisto norimi teorijami zarote. Na ta način zvodeni tudi resne komentarje, ki opozarjajo na realne nevarnosti —

   • Osti jarej

    resne komentarje?..na tem portalu?..kar je bilo resnega ,je že davno pokalo nazaj na kure,ki so enako s*anje,a se tam vsaj zabavajo in med seboj zayebavajo…ker tam se “dobijo” različnih mnenj in opredelitev komentatorji,tukaj pa samo oni,ki tulijo v janšev rog…..in ja….niso teorije,so kar lepo zarote…

    • ljubinica

     Kaj pa počneš tukaj, če nisi ena od tistih, “ki tulijo v Janšev rog” ?
     Spadaš na “kure” in tam se “zabavaj” …

 • samsara

  Po fotkah z njenih nastopov sodeč, o tem ne more biti nobenega dvoma ;-)

 • Osti jarej

  .pri nas tudi zelo prav pride razdeljenost naroda…zato,ker je tak narod šibek,ranljiv,premagljiv….figo mar jim je za mrtve,katerih posmrtne ostanke “trajbajo” sem in tja…figo mar jim je za mrtve po svetu…figo mar jim je za mrtve otroke…zaradi bomb in lakote….figo mar jim je za ljudi,ki v sproduciranih ujmah izgobijo vse…..za vse jim je figo mar…mar jim je zgolj za lastne riti in riti svojih potomcev…

  • novaknovak

   pejd v sev. korejo. tam ni razdeljenosti. vodja se smeje, vsi se smejejo, vodja zamahne, vsi zamahnejo, vodja kihne vsi kihnejo…vsi kot eden. mater kako lepo življenje..si že kupil vozovnico, al se boš kar peš odpravil?

   • Osti jarej

    saj ni treba v severno korejo…..dovolj je,če greš v lepeno…

 • novaknovak

  kolk je telesno bolna ne vem, da pa je psihič je pa total jasno..

 • Osti jarej

  ..mar veste,da vaš ,visoko izobraženi potomec v tej državi ne bo dobil stalne službe,ker nima “žlahtnih vez” ?!?

  • novaknovak

   pa tolk navijaš za te tako imenovane leve? se nič ne obrestuje? škoda…

   • novaknovak

    aja, pa naj gre študirat naravoslovje al pa tehniko. bo koj službo, ops, delo dobil…aja, to mu pa ne diši. male plače, mal dopusta…

    • Osti jarej

     …tudi desnih potomci imajo dobre džobe

     • garfi

      privatizacija je nujna, potem bodo tvoji levaki ob bankomate

 • Osti jarej

  …mar veste,da se govori,da je velefinanči minister odstopil zato,ker kmalu ne bo več denarja za penzije in še za vse ostalo ne……za plače elite ne skrbite…te bodo vedno….

  • novaknovak

   kučana, Semoliča, štruklja, Rigelnika, gorenca, stanovnika…ne nič nas ni strah. sam da oni imajo..

 • Osti jarej

  …mar veste,da državi ni mar za uboge ljudi,ki so brez dela in,ki jih , lačne deložirajo na ceste,ker nimajo denarja niti za življenje in ne za plačevanje položnic?…

  ste vedeli,da vas lahko obdolžijo diskriminacije,če poveste,da se vam ne zdi prav,da bolj skrbijo za migrante,med katerimi so bojda tudi teroristi,kot za lasten narod…..?

  mar veste,koliko slovenskih otrok so letos peljali na morje?…pa magari za en dan..?

  • gogopram

   Mah, koga brigajo slovenski otroci.

   • Osti jarej

    ..meni je jasno,da nikogar ne brigajo…tudi janše in njegovih zvestih oprod ne!!

    • gogopram

     Pa kaj ima tu Janša, da ga stalno in v vsak lewakarski drek utikaš ?
     Cerarju povej, če te ni samo jezik, kot od mladega kosa r*t.!

     • Osti jarej

      ….gliha skupaj štriha..
      aja?!?..kje pa sploh je…janša?!?..

     • novaknovak

      ti si volil cerarja ne janša. janša je v opoziciji. vse kar predlaga zavrnete. kaj ti tu ni jasno? mater kolk si zblojen, total..

     • novaknovak

      pa da ima kučko še dodatno predsedniško penzijo. , katero mu je omogočil tisti špeglar, to ti je tud ok? je janša zrihtal? majke mi, kolk zahojenga folka tu v tej deželi…

     • Osti jarej

      …jp…zaradi nevednih in zavedenih ,je tako,kot je..pa ne samo pri nas…
      v sloveniji pa skregan in razdvojen narod…to je cilj politike…dobro so to “uradili”….

     • Vera

      Tonin iz NSI je Kučanu povišal penzijo z klikom na tipko ZA v DZ-u .

     • Jugovič posli, kamor čjonin prav gotovo sodi.

     • Artur

      Malo za hec -pripravlja se na soočenje s tem možakarjem ,verjetno ga bo ta možakar opomnil, da so masonski idejni tvorci EU Kalergi, Schumman.. katere Janša kuje v zvezde že v začetku prejšnjega stoletja splanirali to sr..je, ki ga imamo zdaj v Evropi in, da je to je to nevizionarsko in neodgovorno početje nekompatibilno s tem za kar si Janša deklarativno prizadeva.
      https://www.youtube.com/watch?v=3aSUc2J_y7w
      http://www.tomatobubble.com/id979.html

    • novaknovak

     pa ti si en VELIK BEDAK, pa kdo ti je v vladi? janša? si en velik tepec…

     • Osti jarej

      …jaz sem ženska…in z mano bi se rad prerekal?…ne priporočam…..vedno zmagam…

 • Osti jarej

  ..meni pa nihče od politikov in ministrov ni simpatičen….kopačka še najmanj….a kdo ve,kako jih odpustiti?
  *
  bo kdo imel jajca in tak predlog dal v obravnavo v DZ,po bajnih počitnicah?
  bi imeli jajca,da bi ga sprejeli,kot zakon..?

  • gogopram

   Preveč je teh, ki bi o tem moral glasovati pa nimajo pravih jajc.

  • novaknovak

   referendum!! katerega hoče brglez uničit. in pol bi vseen levaki skakal, kolk to košta, pa a ni škoda gnarja pa to. a da sodobne “turiste” iz nam sovražnih držav vlačijo na morje, pa da jih župan pirana sprejme na večerjo, kosilo al kaj že..medtem pa pozivajo slovence naj donirajo 5 evrov za slovenske otroke, da bodo morje videl..bljak, jaz niti centa več, kaj šele 5 evrob

 • Artur

  Psihopatski bolani osebki, bolane izjave, ki se uresničujejo – pojdi na 7:47 :https://www.youtube.com/watch?v=LKNYMXi9yWc

 • Osti jarej

  Olimpijske igre v Riu nimajo kaj dosti veze s športom! Sploh me več ne zanima, kaj se na športni sceni dogaja, kdo je koga pretental ali komu je dovoljeno, da zmaga.
  Grozljivka je, da so OI postale naslednje orožje Sionističnih ZDA. Tisoč ameriških agentov je v Riu, kjer iščejo povezave s teroristi, da jih ne bi kdo prekinil.
  Kar 17 Ameriških vohunskih agencij je na terenu, naloga pa je znana – vohuniti za vsakim, ki ni dokazano njihov hlapec.
  Naloga je med drugim tudi širjenje laži in panike, kajti ljudje s celega sveta se morajo navaditi na izredne vojaške razmere, ki sledijo v kratkem v vsaki državi. In ni lepše kot prestaviti tako stanje na Olimpijskih igrah
  . Prav tako imajo na terenu na stotine analitikov, ki pomagajo 85.000 brazilskim vojakom ustvarjati paniko in metati v javnost laži.
  Varnost je največja grožnja tem igram, saj nihče ne ve, kako daleč nameravajo iti ZDA.
  Med pomembnejšimi nalogami je tudi ustrahovanje športnikov z onesnaženostjo zaliva, ki je polno smeti in, kot so Ameriški znanstveniki že povedali, polno nevarnih bakterij.
  Zika v neki drugi obliki. Zato so prisilili Brazilsko hlapčevsko vlado, da je o onesnaženju alarmantno objavila slike in zaskrbljujoče podatke, da bi vodo predstavili kot zelo onesnaženo in športnikom zelo nevarno.
  Brazilski “strokovnjaki” so v njej že odkrili super bakterijo, ki je odporna na vsa zdravila in na koncu iger bodo povedali le še, da je ta bakterija prenosljiva.
  Zato bodo HOTELI da se vsi, športniki in navdušenci, ki so obiskali lažni show, cepijo, prav tako pa tudi njihovi prijatelji in prijatelji njihovih prijateljev.
  Skrajšano – spet bodo nova cepiva obvezna. Zato so vsem športnikom priporočili, da držijo v vodi usta zaprta, naj bo v kopalnici ali na 1500m kravl. Dovolj so tri čajne žličke v telesu in si okužen z Monsantovim virusom.

  Domačini so že protestirali proti izjemni onesnaženosti, saj ni jasno od kod tako ogromne količine v tako kratkem in točno določenem času.
  Rio je pač odlična izhodiščna točka za širjenje virusa, saj bodo deset tisoči potovali domov polni bakterij ali pa nobene, a posel bo stekel.
  Gospodarjev rezultati na igrah sploh ne zanimajo, žal tudi mene ne, ker vem, čemu so namenjene. Še ne dolgo nazaj je bilo zelo drugače, vsaj do trenutka, ko je MOSSAD pobil svoje, da ustvari začetek svetovne panike in vojaškega sistema! Škoda je tega planeta, je prelep in večina je normalnih ljudi! Žal, nevednih! /virGlobalResearch publish wall/

  • Artur

   Brazilski “strokovnjaki” so v njej že odkrili super bakterijo, ki je odporna na vsa zdravila in na koncu iger bodo povedali le še, da je ta bakterija prenosljiva.
   Naj bo takšna ali drugačna ampak proti mojim made in home zapperjem nima šans, že uspešno preizkušeni na virusu gripe . https://www.youtube.com/watch?v=Vs-z_6EVy_s

   • Osti jarej

    …pa Teslovi skalarni pripomočki..!!

 • Osti jarej
 • totex39

  Gospa je ravno toliko bolana kot njej paše, da se njeni cilji prav izpeljejo in lahko potolče nasprotnika.

  • Bobrock

   Stalin je rekel: “Ni pomembno kako volilvci volijo, ampak kako se preštejejo glasovi (oziroma kdo jih prešteva)”! Sanders je v vsaj eni državi na račun e-glasov že zgubil proti Hillary…zakaj bi zdaj bilo drugače, če so se tako odločile strukture (strici in tete) iz ozadja. Če pa volitev ne bo mogoče zmanipulirati, pa je itak tu gumb za “reset” planeta. Srečno torej.

 • garfi

  Trump je upravičeno besen na do killary zaščitniške medije
  soros press

  • Osti jarej

   ..čeprav tudi on paše zraven….jeza je zgolj predstava za rajo…

   • garfi

    bistveno je, da je on primerjalno pozitivna selekcija

    • Osti jarej

     …ja,manj slabo od najslabšega…

 • garfi

  demokrati in mafija obvladujejo tudi fbi

 • garfi

  Secret Service Agent Tells All – Hillary Clinton is CRAZY – Gary Byrne – Full Interview
  https://www.youtube.com/watch?v=zbJe-Yelp-I

  • valentin

   Diazepam kot varnostnik za Hillary

   Najprej naj povem, da je Diazepam zdravilo, ali droga, za tiste, ki o tem več
   veste, ki blaži strah, razburjenost, trepetanje, delirij, nenaden upad IQ-ja pa tudi za zdravljenje odvisnosti od alkohola.
   Zdaj pa k bistvu. Na sliki vidite črnega varnostnika, ki pa je zdravnik in redno zadnje tedne spremlja Hillary od zelo blizu. Namesto pištole ima v žepu injekcijo z Diazepam, kajti nikoli ne vedo, kdaj bo Hillary padla v trans, ponorela ali začela neumnosti trobiti. Njegove roke so v sekundni pripravljenosti, da igla uspešno vskoči v noro Hillary v katerem koli trenutku, ki je zdaj že nujen in v zadnjem stadiju. Ker je škoda izgubljati besede na tej nori ženski le še vprašanje, bodo Hillary vodili na srečanjih tudi, ko bo že mumija? /virMetabunk/

   • garfi

    kot kaže bo predsednica, to bo še hudo tudi za nas

   • Demi Zen

    Tako kot Fidel, lol. Deset let ga ze nihce ni videl, pa se nobenemu ne zdi cudno.

 • Machete

  Machete don’t mind killing. But he afraid of Killary.

 • Anton

  izjemna telesna kondicija, hhaha, in kako naj človek sploh še ima take ljudi za verodostojne. mislim halooo, kako se to norca delajo iz ljudi in še bolj na kurac mi gre če se en lulček hoče delat norca od nekaga, ki ima iq višji od njega tam pa popenim

 • Novakec1

  Po sliki sodeč neozdravljivo

 • mojadezela

  Da je baba bolana v glavo je že splošno znano. Pri tej fotografiji, bi pa rekel, da je spila 0/5l burbona še prej pa požvečila kako škatljico Prozaca.

 • garfi

  Šokantno Iz leta 1985
  Former KGB Agent Tells Us OBAMA’S SECRET PLAN — FEMA CAMPS AND MARTIAL LAW!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=AogiAUrf_I0

  • Adolf Hitler

   to nebo gestapo dopustu

 • Če podpira in uživa GSO hrano, ne more biti več dolgo.

  • pokvarjeniSvet

   ti prasci na vrhu in poznajo resnico o GSO, ki to vsiljujejo, sami ne uživajo tega.

   Laži ki jih širijo, da jedo takšno hrano in da živijo poprečno življenje niso vredne, da jih poslušate.

 • pokvarjeniSvet

  Ta baba je bolana v glavo.

 • tramal

  Na zadnjem soočenju je morala vsakih pet minut sesti na sto ali pa se držati za njega.Ni ji pomoči.

 • Tadej Bratuša
 • Demi Zen

  Zadnja stvar ki jo svet trenutno potrebuje je nora epilepticna stara baba z alzajmerjem in nuklearnim kovckom.

 • Adolf Hitler

  pa naj že enkrat crkne ta tifus

 • Rožle

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!