Komunist Maduro in islamist Erdogan združila moči v boju proti Izraelu

Foto: epa

Venezuelski diktator Nicolás Maduro se bo v Turčiji udeležil nujnega srečanja Organizacije za islamsko sodelovanje, ki predstavlja odziv muslimanskega sveta na besede ameriškega predsednika Donalda Trumpa, da bodo ZDA priznale Jeruzalem kot prestolnico Izraela. 

Madura je na srečanje povabil turški predsednik Recep Tayyip Erdogan, ki je sklical sestanek z namenom, da bi organizacija predstavljala posebno opazovalko. Madurova socialistična vlada je bila namreč med tistimi v Južni Ameriki, ki je najglasneje protestirala ob Trumpovi razglasitvi, ta pa je prav tako napovedal, da bo Washington svoje veleposlaništvo preselil iz Tel Aviva v Jeruzalem.

Trumpova napoved po Madurovem mnenju pomeni napoved vojne arabskemu ljudstvu in muslimanom
V ponedeljek zvečer je Maduro napovedal, da se bo odpravil na današnje nujno srečanje Organizacije za islamsko sodelovanje. Na venezuelski državni televiziji je bilo po navedbah Breitbarta mogoče slišati, da bo na dnevnem redu srečanja soočenje z ameriškimi grožnjami proti Palestini. Maduro je ob tem poudaril, da je Trumpova napoved priznanja Jeruzalema kot glavnega mesta Izraela nezakonito in nerazumno. Po njegovem pomeni provokacijo in napoved vojne arabskemu ljudstvu, muslimanom in vsem dobrim ljudem na svetu.

Foto: epa

Nekateri še vedno obujajo ideje neuvrščenih
Poleg tega je Maduro pojasnil, da je bil na srečanje povabljen kot predsednik Gibanja neuvrščenih in dodal, da bo imel na srečanju vlogo, kjer bo ocenil vse, kar bo v povezavi s solidarnostjo Palestincev pred agresijo imperialistične vlade Donalda Trumpa in namero, da Jeruzalem prizna kot prestolnico Izraela. Tako se bo Maduro po navedbah turškega časnika Yeni Safaka pridružil voditeljem iz Afganistana, Azerbajdžana, Bangladeša, Indonezije, Palestine, Gvineje, Irana, Katarja, Kuvajta, Libije, Libanona, Somalije, Toga, Jordanije in Jemna.

Erdogan je nujni sestanek sklical po tem, ko je Trump izrazil napoved glede Jeruzalema in tega označil kot protiizraelski odziv na priznanje s strani arabskega sveta. “Glede na razvoj dogodkov, ki vplivajo na občutljivi status Jeruzalem, se je predsednik odločil, da bo sklical vrh voditeljev Organizacije za islamsko sodelovanje z namenom, da prikaže skupno akcijo islamskih držav,” je prejšnji teden napovedal predsednikov tiskovni predstavnik Ibrahim Kalin.

Foto: epa

Erdogan in Maduro vzpostavljata vse tesnejše stike med državama
Erdogan in Maduro sicer vzpostavljata vse tesnejše stike. Pro-Erdoganove publikacije namreč izražajo podporo Maduru pri njegovih trditvah, da so ameriški uradniki poskušali izvesti državni udar. Maduro pa si je oktobra vzel čas in turškega kolega obiskal v Ankari, kjer sta se srečala z namenom poglobitve obstoječih stikov.

N. Ž.

 • Sadako

  Naftna mafija OPEC želi uničiti krščanstvo in tudi židovstvo. Zato so podkupili sodnike v Haagu, ker drugače bi bil Sokrat Praljak nedolžen in zato so vsem katolikom tako srbskim, kot tudi hrvaškim podtaknili genocid. Zdaj ga bodo pa še Izraelcem. Vse jasno. Oni hočejo islam v Evropi in v svetu. Financirajo se z naftnim denarjem, zato skrivajo izzume, ki bi uničili prodajo nafte. Tako imajo naftni denar da podkupijo sodnike in politike.

  • Steiermark

   Srbi niso katoliki – so samo kristjani ortodoksni…. V kolikor se po veri ločijo od Hrvatov, sicer so pa bratje – gensko – isto pleme, različne religije!

 • Hun

  Oba naj poskrbita za lastno ljudstvo… kronicno bolehata s sindromom božanstva

 • karpelec

  Diktatorji vseh dežel, združite se!

  • Olga_10

   Da jih bodo lažje dobili po grbi!

 • učko

  Golazen se združuje v boju proti normalnemu in razvitemu svetu. Komunisti in islamisti, pa še kdo !!!

 • učko

  Ampak od Madure hčerka je pa frajerka. Tolk denarja nima nobena druga “hčerka” na tem svetu ! Najbrž je to dosegla s pridnostjo in sposobnostjo. Tako, kot je včasih tržiški župan Sajovic (SD) opravičeval ogromno nakradenega premoženja, ki ga ima, da je pač njegova žena pridna, hehehee

 • učko

  Grdim kapitalistom, ki zaposlujejo strokovnjake in delavce in jih dobro plačajo se obetajo težki časi. Komunisti in islamisti jih mislijo uničiti !

  • Olga_10

   Jim bodo že Izraelci pokazali!

 • RATATA

  Če kdo ve, … prosim … a Narodno Banko of Turkey tudi židi obvladujejo?

  • samsara

   Rothschildi zagotovo. Tako kot skoraj čisto vse. Iranske in S. Korejške menda še ne. Morda pa še eno ali dve drugi.

   • RATATA

    Hvala Samsara, sem čutil na vodki, da bi lahko blo nekaj tacga. Vse je v nekakšnem mehurju hehe

   • sprehajalec

    Praviš komunističnih ne obvladujejo. Potem je komunizem rešitev pred Judi?

 • sprehajalec

  Maduro prihaja na pomoč bratom Muslimanom.

  https://grillratte.de/wp-content/uploads/2009/04/spielfilmszenemogadischu.jpg

  Že videno.

 • samsara

  Maduro.
  Kaj je to morda skovanka in Mad (anlg. nor) in Uro(logija)?
  Nekakšen ‘zmešan urin’ ali nekaj takega?

  Urology (from Greek οὖρον ouron “urine” (slo. urin) and -λογία -logia “study of”)
  Vir angl. Wikipedia

  • RATATA

   Nekaj se ti poslabšuje hahaha

   • samsara

    Ne vem, ne vem…

    • RATATA

     Da ne zaspiš od prehude pomiritve. Šele ura čez poldne je.

     • Anton

      očitno so se standardi za opredelitev kdo je normalen/nenormalen v današnjem času spremenili, kar pa še ne pomeni, da potemtakem target(oseba), na katerega sloni omenjeni očitek ni normalen. Morda oz po aktualnih informacijah je verjetnsot dogodka kvečjem slednjemu v korist

      sarkazem press

     • RATATA

      Vsak počitek je koristen. Bojim se le, da bi slednji dan zamenjal za noč, saj se mu s tem spremeni metabolizem,
      lahko se tudi sranje postavi “na glavo”, potem je to težko normalizirat,
      saj sploh nihče ne ve kaj je normalno.
      O čem sploh govorim matr(?), pa saj nisem normalen (!) hahaha

     • Ana Job

      Normalnost je relativna, meje so že zdaj zabrisane.

    • Ana Job

     Biti “unikaten” je lahko prednost, samo trdo kožo je treba imet!

     • samsara

      Vse ima svojo ceno.

 • Morala

  Ravno prava skupaj pašeta!

 • Caetano

  Venezuelski socialisti so že pod Chavezom sodelovali z iranskimi islamisti, pod Madurom samo še ”napredujejo”…

 • Commie Disposer

  Nevzetov prijatelj.Atomsko na Ankari in Turke nagnat iz Nata

 • Caetano

  Medtem, ko se islamisti in levičarji tako bratijo se jihadistični teror nadaljuje…

  V napadu Boko Harama v Nigeriji štirje mrtvi ”notranji” begunci.

  https://www.news24.com/Africa/News/four-dead-in-blast-in-ne-nigeria-msf-20171212

  V napadu islamistov v Kašmirju ubita dva varnostnika

  http://www.greaterkashmir.com/news/front-page/video-two-security-guards-killed-in-cash-van-attack-in-south-kashmir-s-shopian/268665.html

  Šest ljudi je bilo nedavno tega ubitih s strani Al kaide tudi v Maliju.

 • baubau

  Komunizem podpira islamizem-oba pa se požvižgata na Boga.

 • Ana Job

  Tudi pri nas gre komunizem z roko v roki z islamizmom!

 • hle

  Države nimajo prijateljev države imajo interese razen če gre za vazalno hlapčevske države ki pa imajo tuje gospodarje in je njihov interes šele na drugem mestu kot to lahko vidimo pri nas

 • Sadako

  Ne verjamem, da si Židje želijo, da muslimani iz EU naredijo tretje Kosovo, ker prvo je Kosovo, drugo je Makedonija, ker če bi muslimani zavladali Evropi bi se Izraelci znašli v zares velikem dreku. In takrat bi muslimani opravili Hitlerjevo rešitev Židovskega vprašanja. Zato ne, verjamem, da bi si Židje želeli, da jih muslimani izbrišejo iz sveta, ker če Evropa pade, krščanstvo ne bo izbrisano. V Rusiji je varnostna kopija krščanstva. Kar glej Soyuz TV.

 • xtc

  No pa smo tu.
  Svoboden svet bo moral opraviti s socializmi,komunizmi ,islamizmi in ortodoksnim islamom,če kdo dvomi v to je idiotDefinitivno pa je jasno ,da so bili ljudsko delavski socialisti-bratranci socialistov,komunistov in anarholiberalov zelo navdušeni nas islamsko likvidacijskimi mantrami Judov.

 • Steiermark

  dva zavaljena izprijena prašiča, en islamski, drugi pa komunistični….. gnus!

 • Peter Korosec

  Maduro se nadeja dolarske pomoci iz bogatih zalivskih drzav.

  Bi pa vprasal Maduro, ki se ima za kristjana, kako to, da ni napovedal vojne napovedi svojemu prijatelju, islamistu Erdoganu, ki je krscanski Konstantinopolis preimenoval v Istanbul in ga razglasil za prestolnico Otomanskega imperija.
  Ce njega kot kristjana to ne moti, zakaj potem moti muslimane, ki so v Jeruzalem prisli 1600 let kasneje kot osvajalci, ce Judje srciko svoje biti – Jeruzalem, razglasijo prestolnico Izraela, kar je tudi vedno bil.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!