Letošnji ramadan povzročil rekordno število mrtvih – islamski teroristi aktivni kot še nikoli

Foto: http://www.istockphoto.com/photo/muslim-rebel-gm175725797-24847149

Med letošnjim ramadanom se je zgodilo nekaj nedopustljivega. Islamski teroristi so se spravili nad verujoče množice – tako je bilo žrtev kar 1150. Med njimi je bilo približno 912 težje in lažje poškodovanih, 832 pa je bilo celo smrtnih žrtev.

Napadi so se v prvih dneh muslimanskega praznika zgodili v kar 19 državah; to seveda ni novost, vseeno pa presenečajo smrtne žrtve, saj je letošnja številka največja doslej. Napadi pa še zdaleč niso končani.

Ramadan je veljal za enega pomembnejših muslimanskih praznikov
Gre za praznik, ki večini ljudi pomeni nekaj res pomembnega – žal pa je za nekatere med njimi to pomenilo tudi smrt. Morda ne bi bilo slabo, če bi muslimani namesto pobijanja ohranjali le molitve in trideset dni namesto terorističnih napadov izvajali muslimanske obrede? O tem, kot poročajo mediji, lahko zaenkrat le sanjamo.

Foto: iStock

Kaj prinaša še naslednjih, skoraj 20 dni?
Javnost je prestrašena, saj muslimanskega praznika še ni konec. To lahko pomeni, da si najverjetneje lahko obetamo še več terorističnih napadov po vsem svetu. Prvih dvanajst dni je bilo napadov kar 60 – zanimivo je, da je število žrtev že zdaj višje od lanskega končnega števila in če k temu prištejemo še dejstvo, da niti pol praznika še ni minilo, je to zelo skrb vzbujajoče.

Kdo so bile žrtve?
Med žrtvami so bili pripadniki številnih etničnih in religijskih skupin, med drugim: zahodnjaki, kristjani, Azijci, suniti, šiiti in Arabci – večino vseh pa so sestavljali muslimani. Prvi napad se je zgodil že 27. maja v Afganistanu.

Lahko med dnevi, ko se muslimani odrekajo hrani, pijančevanju, kajenju in spolnosti namesto tega torej pričakujemo novi teroristični napad? Verjetnost za to vsekakor ni majhna.

S. E.

 • garfi

  z levićarji so jugobutale na pol poti do kalifata

 • Olga

  Smo se otresli Jugobutalcev, pa se bomo tudi komunističnih in islamskih Butalcev!

 • FUCK COMMUNISM

  Jaz od zacetka ramadana vsak dan jem svinjino veckrat na dan!

  • Bozz

   Pol morš bit pa fejst zakisan.

 • Zgornji

  Res lepi rezultati od te “religije miru” … :-P

 • samotoje

  Islamski verski poglavar v Bosni je od slovenskega veleposlanika!!! zahteval pojasnila zaradi Grimsovih izjav o džamiji kot o verjetnem varnostnem tveganju. O tem bi bilo treba pisati in navesti tudi veleposlanikova pojasnila. Če so resnična, je človek zrel za odpoklic. Vse skupaj je škandal par excellence.

  • Nata

   No. . . . . . .Imam pa je le Imam !! Kaj bo en ubogi veleposlanik ??
   Mag. Grmek ?

 • šmentanamuha

  Uvozniki teh šeriatarjev so to tudi hoteli. Vse gre po načrtu. Naslednji korak je zmanjšanje svoboščin in človekovih pravic Evropejcem. Prisluškovanje in preiskave na domu brez predhodnega sodnega dovoljenja. Globoka države se poglablja, Baje, da pri nas v parlamentu že razpravljajo o tem zakonu. Orwellova “jasnovidna” napoved (ki je bila samo prepis Kalergijevega načrta, tip je bil seznanjen z NWO načrti) je že v fazi realizacije. Ovce pa še kar navijajo vsaka za svoje moštvo.

 • Nata

  Ni kaj, no !! Krasni prazniki. Za vzgled ?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!