Migranti v Veliki Britaniji za sabo pustili pravi svinjak – ulice se dušijo v nesnagi

Foto: Printscreen/YouTube

Velikokrat je bilo mogoče slišati, da se je 17,4 milijonov Britancev odločilo za Brexit zgolj zaradi pregovarjanja nekaterih politikov, da članstvo v EU Veliki Britaniji ne koristi in da ji bo šlo bolje sami. Resnica pa je ta, da je na odločitev ljudi vplivalo tudi nezadovoljstvo zaradi vedno večje invazije migrantov, ki so na Otok prispeli iz celinskega dela Evrope, in so s svojo prisotnostjo močno zaznamovali vsakodnevno življenje Britancev.

Mnogo je razlogov, ki vplivajo na jezo Britancev, med njimi pa je tudi ta, da so postali prizori umazanih žimnic, zapuščenih kavčev, televizorjev in hladilnikov sredi ceste del vsakdana. Na območjih, kjer so raznovrstne kulture nekoč sobivale v harmoniji, so nastala smetišča kot posledica nenadnega pritoka tisočih migrantov iz celinskega dela Evrope.

Romi predstavljajo večino novoprispelih migrantov
Večino prispelih migrantov v Veliki Britaniji predstavljajo Romi iz Slovaške, ki se na Otoku nadejajo boljšega načina življenja na račun velikodušnih socialnih ugodnosti, brezplačnega zdravstvenega varstva, neplačljivega stanovanja in izobraževanja. Prebivalci tako ničkolikokrat govorijo o tem, kako se v šolah soočajo z obvladovanjem 15-kratno povečanega deleža neangleško govorečih otrok in o skupinah tujcev, ki se zadržujejo na uličnih vogalih, ki vrsto ur  kričijo ter pljuvajo na mimoidoče.

Smeti odlagajo kar sredi ulice
Celo prebivalci, ki so v Britanijo prišli pred nekaj desetletji, novoprispele prišleke označujejo za migrante in poudarjajo, da niso dobrodošli tisti, ki ne delajo trdo in ne spoštujejo ljudi, ki živijo tam. Zulq Rehman, 36-letni poslovnež, v bližini katerega so Romi že večkrat naložili kupe smeti, je dejal, da bi ti v primeru, če niso sposobni izraziti spoštovanja, morali na račun tega izgubiti dostop do ugodnosti in bonitet. “Vse bi lahko bilo zelo preprosto” je dejal Rehman in dodal, da morajo zaradi tega pogostokrat čistiti pred pragom svoje hiše. Poleg tega pa je Rehman povedal, da če kdo od stanovalcev komu izmed Romov zažuga, da naj tega ne počno, ti le izrečejo kletvico in odidejo proč.

Foto: Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Novinar Daily Maila je povedal, da ga Romi ignorirajo med tem, ko skuša govoriti z njimi in mu odgovarjajo: “Ne govorim angleško.” 47-letni John Simpson, prebivalec ene izmed takšnih sosesk, je povedal, da so njegovi starši, ko so v 50-ih letih prišli v Britanijo iz Jamajke, govorili angleško. “Oni so prišli sem z namenom, da bi dobili službo” je dejal in dodal, da tisti, ki trdijo, da je Brexit rasističen, ne razumejo, kaj se je resnično zgodilo. Simpson je primerjal nedavni prihod migrantov z obiskom doma nekoga drugega, kjer je potrebno spoštovati pravila gostitelja in dodal: “Je to mogoče rasistično?” 

Znanje angleškega jezika bi moralo biti nujno
Dame Louise Casey, strokovnjakinja, ki se ukvarja z analiziranjem asocialnega vedenja, kritizira način na podlagi katerega so bili vzpostavljeni monokulturni geti, v katerih se preveč migrantskih skupnosti oklepa svojega jezika, vrednot in socialnih norm drugih družb. Caseyjeva je poudarila, da bi moral biti veliko večji poudarek na integraciji prišlekov in učenju angleškega jezika.

Foto: Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Med  drugim je izpostavila primer, ko je ravnateljica ene izmed okoliških šol, iz strahu pred zgražanjem lokalne skupnosti, odstranila plakat glede vsiljenih zakonov. “Naleteli smo na niz diskriminatornih in škodljivih načinov razmišljanja, ki so bili sankcionirani s strani oblasti v imenu tolerance in multikulturalizma.”

Pri tem je prav tako povedala, da je veliko ogorčenja požela trditev enega izmed osnovnošolskih učiteljev, ki je dejal, da so bili davno nazaj migranti dobrodošli, saj je bil njihov interes, da se čimprej integrirajo in dodal, da se je ljudem problematično soočiti z masivnim valom migrantov, kar je po njegovo pokazal tudi rezultat referenduma glede Brexita. Zaradi njegovih izjav so se pojavili klici ravnateljici glede njegove odpustitve, saj naj bi bil zaradi “diskriminatornosti” nesposoben poučevati otroke.

V angleško mesto Sheffield je pred nedavnim prišlo kar 6.000 Romov, od katerih je večina mlajša od 17 let, zato je pričakovati, da se bo v naslednjih letih populacija neangleško govorečih otrok še povečala.

N. Ž.

 • Franc Šink

  To se dogaja po vseh državah ki so sprejele te ljudi.Ne upam si pomisliti kaj bo čez 10 let.

 • Ryuk

  Pariz so migranti že tako nasvinjali, da so se jim zaredile podgane.

  • Steiermark

   Ali nisi morda migrantov zamenjal za te “čudovite” živalce?

 • tarantela

  V središče takih “štal” bi bilo potrebno prisilno naseliti člane raznih civilnih društev zagovornikov takega načina življenja, ki črpajo denar za plače iz državnih proračunov, zato da se pritožujejo v imenu svoje “humanosti” do brezdelnežev!

  • Steiermark

   ne samo tistih ampak in predvsem tiste, ki to podžigajo, z “ustanavljanjem centrov”, ministre in prvega ministra, pa tudi predsednika države! Naj se oni, kot prvi in edini “naužijejo” multikulti posiljevanj, klanj, ropov itd.! To bi moralo ostati rezervirano za te rdeče glodalce, sovražnike človeštva….

 • Unikatna

  Dobro jutro ljudje, zbudite se! S strani oblasti v imenu tolerance in multikulturalizma nas čakajo strašne posledice – od sovraštva, bolezni, zalega glodačev, kriminal, posiljevanja, umori. Toda po toči je zvoniti prepozno!!

 • montyamp

  Blesavi Angleži so dali gošarskim klavcem oblast in orožje v Sloveniji in to PO WW2 , da so lahko rdeči Stalinovi kidrić-kardeljanski cigani mrcvarili Slovenski narod .

  Naj jih danes cigani in podgane požrejo , kot je Slovenijo murglosrbska komunistična gamad .

 • andreas82

  Uboga evropska anacionalna politka! Zaradi tega drvimo v vojno z vzhodnim svetom, nikoli ne bi smeli dovoliti naseljevanja tolikim iz vzhoda! Poglejte kakšen svet kakšno razumevanje je to pri nas, če kdo brani dom!? Levičarji vse to spodbujajo, ne smeš braniti svojih, si takoj nacist, nacionalist:((

 • andreas82

  Priporočam video objavil je Damir Črnčec kaj delajo migranti po Nemčiji! Ubogo žensko so pahnili po stopnicah, se je cela razbila, kakšna nacija to prihaja v Evropo, si lahko samo mislimo. Še bomo branili domove, če ne bo prepozno:((

 • althar

  V resnici imajo problem z muslimani, ki jih že desetletja uvažajo iz svojih nekdanjih kolonij, ne toliko z evropskimi cigani. Slednji so bili, poleg drugih poceni zgodbic (npr. 350 milijonov tedensko za NHS), le poceni propaganda za Ukipovo kampanijo britanskega izstopa iz EU.

 • Franc Novak 1979

  Tudi v Britaniji nihče ne zna razložiti multikulti državo, v kateri poleg domačinov, ki imajo svojo vero bivajo druge religije, ki nočejo priznati, da ima vsak človek pravico do svoje veroizpovedi? Evropa naj ostane Evropa, Afrika naj bo Afrika, na BV pa naj se vsaka država, ki je imela priznane meje v letu 2000 drži teh meja. In multikulti ni mogoč, dokler se vsi ne bojo strinjali s tem. Tudi nudizem je multikulti, a ne? Slovenci še ciganov nismo znali integrirati, pa bomo muslimane integrirali, ha ha? Prej se bojo oni dezintegrirali, kot jih bomo mi integrirali. Me res zanima, če Šefic in Cerar kaj bereta tuje novice, kakršna je recimo ta: https://www.rt.com/news/366768-isis-training-refugees-guise/ In če jih bereta, kako daleč smo od uvedbe izrednega stanja, saj nam tako Italija kot Grčija dostavljata potencialne teroriste, ki se jih bosta ti dve državi iznebili najprej. Zame je varnost bolj pomembna kot človekove pravice. Seveda pa ne smemo zanemariti niti dejstva, da so moški med 18. in 55. letom v vseh državah vojaški obvezniki in bi jih morale VSE države vračati nazaj v državo izvora, ker gre za dezerterje. Če je država v vojni, kakršni koli že, se vojaški obvezniki nimajo pravice izogibati služenju vojske, tako, da je sprejemanje takih moških tudi vojna napoved državi v vojni. Vse tiste med 18. in 55. to je Sirce, Iračan, Afganistance oz. tudi tiste, ki so predstavili kot Sirci, Iračani, Afganistanci je treba vrniti v tisto državo iz katere po njihovem pripovedovanju izhajajo. In to ne sme preprečiti nobena NVO, noben mednarodni sporazum , noben multikulti feminizirani LGBT-jevec ali podporniki terorizma. Če tega ne storimo, bodo države iz katerih prihajajo, povsem upravičene izvajati sabotaže na našem ozemlju, saj mi z nevračanjem dezerterjev delamo sabotažo tem državam v vojni.

 • domovina mili dom

  Naj se odločijo kaj je ceneje. Čistiti za njimi ali te smetilce na transport in domov.

 • totex39

  Sedaj se vidi zgrešena evropska politika, ko je dopustila vstope migrantov v evropske države. Morali bi jih takoj kaznovati in jim dokazati, da niso dobrodošli.
  Oni pa ravno nasprotno, začeli so jim postavljati zbirne centre in na uslugo so jim tudi humanitarne institucije, kar so lahko izvedli samo levičarji z svojo noro propagando.

 • Vstajnik

  Jim bo Kontič zrihtal prevajalca

 • Nata

  Čakaj , čakaj , no ?
  Kakšni Cigani iz Slovaške ?? To je pa že višek. Stisko pravih beguncev so izkoristili Afganistanci , Maročani , Cigani , pa kaj vem kdo še vse ?? Pa kako za vraga so jih spustili notri ? In zakaj ? Da bodo delali ??Ja, ja……..delali zgago in nered !
  O Ciganih pa pri nas marsikaj vemo , a ne ? Stokajo …..nimamo infrastrukture ? Zakaj jo pa potrebujejo ?

  • janez cepec

   se sprašuješ, kdo za vraga jih je spustu not? pršli so “on request” od tko opevane Merklove Gelike, k je s tem nardila “medvedjo uslugo” celi EU, pa se unben bruselski birokrat, al pa EU voditel, razn Orbana, ne sekira zarad tega. kerga društva je že predsednica naša Geli? aja desničarskih krščanskih demokratov.
   poj pa pravte, de so za to bando krivi levaki. ghlih tok, ket tadesni

   • Nata

    pusti zdej krščanske demokrate . Ona je vabila begunce iz Sirije .
    Samo to sem hotela protestirati !
    Mat kurja no ??

    • janez cepec

     ja sorry no, jest če kerga povabn domu, prbližn vem, kva uhka od nega prčakujem, ne pa de mi bo bajto zasvenou pa babo nategnu.
     tko kot ona deva je to, k bi sosed k men u bajto neko bando vabu

   • gušto

    “..aja desničarskih krščanskih demokratov.”
    Kva pa se ti kle drenaš? Bejž damu!

    • janez cepec

     mav ma temperaturo dvigam, se kej druzga se vam tko ne dvigne več

     • Jovo Jamnica

      ROTFL

 • totex39

  S to nesnago migrantov, ki omogočajo, da se zredijo podgane je lahko zelo nevarno. To je že colotna Evropa doživela, ko je v nekaj mesecih zajela taka podganja ukožba, imenovala se je črna smrt, ki so jo prinesli k nam v Evropo iz arabskih in afriških držav. Grozno, če bi se kaj takega ponovilo.

  • Novakec1

   Naravna selekcija, če nisi soudeležen imaš srečo večjo kot na Lotu.

 • Olga

  Politike, ki nam to vsiljujejo in nas ogrožajo, je treba postaviti pred sodišče in v zapor! Z volitvami niso dobili mandata za priseljevanje asocialnih divjakov!

  • ogledalo

   Ti “asocialni divjaki” prihajajo iz dežel, kjer je bila civilizacija visoko razvita, medtem, ko so takrat ljudje na naših tleh spali skupaj s kozami v oborah in jim je bil edini civilizacijski dogodek vrtanje po nosu in praskanje po riti! In prav taki so krivi za uničenje in propad teh družb.

   • Olga

    Kje se jim pa ta kultura pozna?! Pobijajo se celo MED SABO! Množično!

    • ogledalo

     Zakaj le?!

     • macon

      Zato, ker so zmeraj pobijali.

   • Razocarana

    In poglej na kakšno raven jih je v1400 spravila njihova barbarska politična ideologija in kakšen je bil medtem napredek ljudi ki so spali skupaj s kozami. Zelo velika razlika, a ne.

    • ogledalo

     Na to raven jih je spravila pokristranjevanje in kolonizacija, vmešavanje “belega nadčloveka”! Več o tem si pa najdi v kakšni zgodovinski literaturi! Ko so tu s kozami občevali, so se na Vzhodu, Asiriji v Mezopotamiji npr., bili na kulturnem nivoju o kakršnem se tedanjim Evropejcem niti sanjalo ni! Velika razlika. Res!

     • Razocarana

      Po tvoji logiki je kar naj bil bila najprednejša civilizacija uničilo vmešavanje ‘belega nadčloveka.’ Kakšna bedarija. V Vzhodu, Aisirji, Mezopotaniji, ipd, so bile stoletja nazaj res naprednješe civilizacije kot Evropska, vendar pa Evropejci nimamo prav nič z njihovim zatonom. Malo si bo potrebno zgodovino pogledati, kajti tole znanje ki ga kažeš v svojem komentarju kaže na velike luknje v znanju zgodovine.

     • macon

      Na ta nivo jih je spravila lenoba in neumnost. Delno celo razumljivo, ker je pri njih vroče, hkrati pa niso naredili nobenega tehnološkega in družbenega razvoja. Niso ločili cerkve od države.

      O vmešavanju belega človeka pa si najprej preberi o stoletjih džihadov pred prvo križarsko vojno, o stoletjih arabske trgovine s črnskimi sužnji (preko cele Sahare in vzhodne Afrike) pred prvim črnim sužnjem na bele plantaže v Amerikah in o tem, kaj so stoletja počeli Turki po Evropi. O tem se ne sme govoriti, ni politično korektno, stalno pa križarske vojne in črnci v Ameriki. Levi fašisti so res navadna sodrga.

      O zgodovini žal nimaš niti najmanjšega pojma, res.

 • Feriss.H

  CITAT – “da je Brexit rasističen” – UPAM da JE!

  Rasizem in Nacionalizem napadajo predvsem Multikulturalni Levičarji. Multikulturalizem se je pokazal za katastrofo, kar po enostavni logiki pomeni da so tudi Levičarji katastrofa. Če so torej Levičarji proti nečesa, pomeni da je za normalne ljudi prav to dobro.

  Če v stanovanje spustiš nekoga ki ti takoj začne delati zgago ga naženeš in nikoli več ne sprejmeš. Če v državo pride sorta tujcev ki dela nerede pa po Levičarski ideologiji jih ne smeš nagnati niti im ne smeš prepovedati nadaljnjega vstopa, ker je to Rasizem.

  Ob taki interpretaciji je Rasizem prej VRLINA kot pa nekaj slabega. Tak Rasizem je samoohranitvena reakcija, nujna za lastno varnost. Cigani so že tisočletja prisotni v Evropi in so še vedno problem. Musliji in Črni so tu šele zadnjih 30-40 let, s tem zadnjim navalom pa so z vsakim dnem večji problem.

  Britanci so danes presrani če ih nekdo “ozmerja” z Racist, zato im njihove Rjave in Črne “pridobitve”, kar na ulicah ob vsakem najmanjšem konfliktu zapojejo – “We are British, this is our country, GET OUT”. Prevedeno na primer nemilega gosta v tvoji hiši, da ti ta zabrusi – “To je moje, zgin ven” – kakšen pezde bi res znal oditi. Če Levičarji tulijo – Rasizem, ali to pomeni da zaradi tega moramo vsi biti Anti-Rasisitična pezdeta.

  Jaz sem Rasist, zato ker se nimam za pezdeta.

  • janez cepec

   rasisti so bunkslni, kar po poenostavleni logiki pomen, de si tud ti BUNKSL

   • Feriss.H

    Že tvoj alias pove vse o tebi

    • janez cepec

     o teb pa tvoji komentarji

     • Feriss.H

      Presenetljivo da to sploh “razumeš”

     • janez cepec

      si tok plitek, de te ni težko pokapirat , k vaš ljubljeni vodja, k so ga usi pokapiral, razn sam sebe, čeprou je prerok, bi uhka vidu de je “passe”

     • Feriss.H

      Levičar je pač Levičar, z vami je edini smiselen dialog skozi dolge cevi.

     • janez cepec

      f rit si jo ftekni, čuj, bunksl

     • Feriss.H

      Vsi Levičarji so “občutjive” dušice, in temu primerno reagirajjo. Nič lepšega kot sprovocirati takega – čao!

     • janez cepec

      u matr si me sprovociru, čist sm paf. si pa res bunksl, ma jebe se men za tebe pa tvpoje teorije, nism jest tak koštrun, k ste ve ovce dobrega pastirja, k mislete, de sam on use ve, pa druge resnice ni. jest poslušam, pa sprejmem kritko, ergo, nism bunksl

     • xtc

      Vidva sta lepa primerka panevropska primerka dveh skrajnih bedakov ,ki Evropo porivajo v vojno,seveda pa sepot obeh skrajnosti vedno konča v neken socializmu ,komunizmu ali nacionalsocializmu.

     • pokvarjeniSvet

      Ti se oglašaš, ravno ti amerofilski pro globalitično kulturno marksistični rusomrznik in slovanomrznik. Ti si zadnji ki se lahko oglašaš, poglej se v špegl, aja ne veš kaj je to.

      Ti s tvojim pisanjem tukaj absolutno prednjačiš kot največji cepec v zgodovini tega foruma.

     • xtc

      Poglej se neuki napol blazni rusofilski socialist;kakšne butaš ven navadne idiotizme n kretenizme;ki peljejo v skrajnosti skrajnoti pa v vojno_si popolnoma identičen islamistom le da krenjen v drugo socialistično skrajnost:
      Ljudje tvojega kova sodijo na psihiatrijo ali kam drugam;ker niso nič boljši kot islamisti;ponujate pa naivnemu narodu menjavo enega socializma za drugega_iz tvojih ekonomskih znanj pa se da lepo razbrati ;da si le socialist_kar te je prebralo že par drugih komentatorjev:

     • pokvarjeniSvet

      če kdo ponuja marksizem si to ti. Saj si sam v svojih postih priznal ta te nič ne moti kakšno bo vodstvo nove globalne države in vlade samo da so iz zahoda, da pa gre samo za drugo socialistično marksistično svinjarijo pač iz zahoda te pa ne moti. Tako da ne pljuvaj spet nekaj si ti že daleč nazaj vse povedal kdo in kaj si in za kaj se zavzemaš. Tako da zaveži in si poišči primerno pomoč, ker to kar si povedal in kar si ne moreš več opravičevat tukaj in se ven vlečt, vsem je jasno.

     • pokvarjeniSvet

      o kakem socializmu ti spet nabijaš…pokaži mi komentar kjer ponujam socializem ? debil.

    • samsara

     Sam sem cepca že davno blokiral ;-)
     Zgolj spomnim na možnost.

  • neny

   če ne bi bilo levih in desnih, ne bi bil rasist, ker ti ne bi bilo potrebno. Na vrhu vsi sprejemajo skupne odločitve ali pa obračunavajo sami med sabo, da se lahko tle cepci grizejo med sabo… -:)

 • ogledalo

  Dvosed so zagotovo iz Sirije prinesli. Svinjarija ostane tudi za slovenceljni po novoletnih zabavah, skokih v Planici, koncertih, vseh zunanjih prireditvah……Sicer so pa prišli na povabilo evropskih desničarjev.

  • Olga

   ????????? A je Kučan desničar?! On in Fajonka sta skakala po Ljubljani s čudaki opremljenimi s katanami in izražala dobrodošlico divjakom? Dokumentirano – tudi na Hanzi!

  • pokvarjeniSvet

   danes se več ne menimo o levičarjih ali desničarjih

   ampak o proglobalistih (so za kulturni marskizem, proti naravi in mutlukulturalizem) in PROTI globalisti (domoljubi, rodoljubi, tradicionalisti in podporniki naravnega reda)

   • Petrus Dominus

    ++++++++++++ Res je, to je resnica!! V svetovni politi NI levih in desnih, so pa edino volkovi, ki so oblečeni v ovčja oblačila!

  • Unikatna

   Ti nisi slovenceljn?

   • ogledalo

    Ne, jaz nisem slovencelj-ka! “…..podoba Slovencev kot ozkosrčno, primitivno, dvolično in servilno bitje- Slovenceljni. …”

  • slosin

   Dej ne bluzi o desničarjih….Angelca svoje komunistične preteklosti ne more več prikrivati…In kateri so ti desničarji, ki vabijo kameltrajbarje v Evropo?
   Pa pri nas po vseh zunanjih prireditvah (kot jih imenuješ) ni kavčev in na desetine posiljenih in prešlatanih žensk…Da o kakšnem truplu ne govorim…

 • xtc

  Treba je biti pošten in realist besede kot rasist,homofob ipd besednjak ki ga radi uporabljajo levi za zmerjanje nasprotnikovso grdo zlorabljene in dejansko bi morale biti te zlorabe pravno pregonlljive.Zakaj’
  Dejstva,ki so jasna in neizpodbitna kažejo ,da je negroidna inArabska populacija in velik del muslimanske izrazito nagnjena k nedelu.Seveda Evropa ni znala naredti pravih mer in zakonov,zlorabe opisanih besed pa so naredile družbo kaosa ,ki pelje v anarhijo nato pa vojno,ker se začno formirati skrajnosti,ki jih družba z ostrimi normami ne dovoljuje.
  Dejstvo je ,da je azilna politika popoln polom enako priseljenska,saj ni bilo vzpostavljenih že preje nekih minimalnih standardov,ki jih morajo tisti ki želijo bivati v neki državi oz družbi izpolnjevati.Enako velja za tiste ,ki so nasilno vstopili-morali bi biti deportirani takoj in brez možnosti kakršnega koli zaprosila za bivanje ali azila,saj so že z vztopom nakazali ,da bodo svojo prakso kršnja pravil nadaljevali.
  Kdor ni zmožen izpolnjevati osnovnih norm ;ki jih neka kultura predpisuje;mora pač ta prostor zapustiti:
  Seveda pa je treba zadeve z Romi ureditienako;postaviti jim jasne pogoje;ali se bodo začeli prilagajati in socializirati ali pa bodo sledile ustrezne sankcije:
  čLOVEKOVE PRAVICE SO LEPA STVAR VENDAR JE OB TEM TREBA VEDETI;DA ČE JIH ŽELIŠ BITI DELEŽEN JIH NE SMEŠ KRŠITIDRUGIM;TO PA POMENI SPOŠTOVANJE DRUŽBENIH NORM;KO TE POHODIŠ PAČMORAŠ RAČUNATI Z REPRESIJO :
  Na teh temeljih pa je EUpadla:
  Multikulturnost proizvaja geta in neti nemire;je v bistvu generator rasizma in drugih skrajnosti:
  Enako velja za zlorabe besed;kot rase::
  Nihče ni proti muslimanu ali temnopoltem;če se ta obnaša v skladu z tukajšnjimi normami;ker se le tin nastajajo konflikti;ki jih izkorišča levica;jih napihuje in z zagovarjanjem teh anomalij uvaža volilce;ki so v bistvu za Evropo neuporabni oz: generator vojne:
  Ker v preteklosti ni bilo nikakršnih filtrov in prisilnih asimilacij ali neizgona socializacijsko nezmožnih so nastala geta;ki jih sefdaj ob nekontroliranem humanitarnem uvozu novih neuporabnih minerjev Eu le še večamo ;kot tudi konflikte:
  Če bi EU IZVAJALA POLITIKO ALI POPOLNA INTEGRACIJA V ČIM KRAJŠEM ČASU ALI IZGON ALI DRUGI REPRESIVNI UKREPI;BI SE ZADEVE HITRO UREDILE ;ŠE POSEBEJ če bi sankcionirala in to ostro zlorabe že prej omenjenih besed;v primerih ko določene skupine ali ljudje ne ali noćejo sprejemati predpisanih in uveljavljenih norm:

 • učko

  janez-cepec je pač čefur, ki ga tole primerjanje teh divjakov in svinjakov z južnjaki njegovega kova, malo boli. Je pa res !!!!!!!!

  • janez cepec

   ti m’ jest dau čifurja, mamicu ti ga… .če rečem , de me boli, govorim figurativno, sploh sm pa reku, de se mi jebe, ne pa de me boli. ti s’ tud bunksl

 • Olga

  Prizori z bližnjega vzhoda! Umazanija, smeti, terorizem, trupla….! Bo to prihodnja slika Evrope in Slovenije?!!
  Od česa bomo živeli? Od turizma? S takšnim okoljem?!

  • Unikatna

   Če bodo nastanili migrante v drage hotele kot misli Švedska, potem ne bo turizma! Švedska vlada je napovedala, da bo država letos in drugo leto sprejela več migrantov kot kdajkoli prej, medtem ko stanovanjski primanjkljaj ostaja velik problem. V mestu Stockholm so se odločili, da bodo zaradi tega najeli drage hotelske sobe za novo prispele migrante.

   http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3435/migrants-to-stay-for-free-at-hotels-in-stockholm.html

   Kaj bi bilo, da se slov. oblast tudi spomni tega in jih nastani v naše drage hotele ( ne na račun davkoplačevalcev )? Hotelirji bi bili lepo tiho, ker bi dobili itak vse preplačano!!!

  • samotoje

   To je slika evropske prihodnosti.

 • elh

  Vemo, da so za reševanje migriranja izbrali najslabšo možno varianto. Narobe se dogaja že predolgo, tisti na vrhu to že zelo dolgo vedo, pa kljub temu dopuščajo ekspanzijo sovražne ideologije in istočasno ekspanzijo getov, socialnih podpirancev, ki prihajajo od koderkoli delati se reveže, dokler jih ne pripno na take in drugačne doklade. Potem taki podpiranci začno aktivno metati polena pod noge vsemu, kar je še evropejskega, zahodnega, krščanskega.

  Aktualna EU slika, kader iz Slovenije:
  Sem šla po napotnico, v zadnjih 30 letih sem bila največ 10x pri zdravniku. Poleg mene je bilo še kakih pet čakajočih vseh glasnih negodovalcev očitnega jugo naglasa. Pravi šunder. Jankovićeva “slovenščina” je v primerjavi z njihovo skoraj najčistejši knjižni jezik. Vsi mlajši od mene. Vsi so se med seboj poznali in opravljali.
  Sami jamrači. Same pripombe, vulgarizmi čez Slovenijo, čez oblast,ki so jo pa itak volili, ker drugo bi bilo še slabše po njihovem mnenju, tovarna jim je crknila, so bili v toplicah, so dobili popust, zmeraj gredo na morje ali toplice, če dobe popust, pa take velike obroke dobe, zdaj so pa bolni, pa morajo še čakati…So na čakanju… Nekdo je kupil “njihovo” propadlo tovarno in zgleda, da bodo navsezadnje spet morali začeti hoditi v službo, pa komaj hodijo, “zgarani”, (od toplic).

  Kdo jih sili tako trpeti v Sloveniji, naj se izvolijo vrniti na jug, kjer ni vrst in se nasploh cedita mleko in med. Sebično od nas, da jih tako izkoriščamo.

  Prišleki se evidentno ne integrirajo niti na dolgi rok, prihajajoči tudi ne kažejo takega namena – izkušnje iz cele Evrope. Se pravi da trenutne promigrantske oblasti zavestno širijo tako populacijo in proizvajajo getoizirane državljane, ki ne bodo delali bodo pa prejemali vseživljensko denarno pomoč iz generacije v generacijo dokler ne bo zavrelo. Mar ni to poniževanje ljudi? Domačinov in pritepencev tudi. Mar ni to zvabljanje ljudi v past kaste večnih podpirancev, ki se jim sčasoma še smeti za sabo ne ljubi odnesti?

  Zakaj nebi iskali rešitve na njihovem domačem terenu, rešitve v katerih bi oni aktivno sodelovali, delali, razmišljali, imeli družine, ustvarjali imetje? Zakaj je potrebno to preseljevanje in neuravnoteževanje planeta? Ponekod praznina drugje gneča.

  Osebno mi je povsem in čisto vseeno zanje, ker so očitni zastonkarji in koristolovci in brez slabe vesti izkoriščajo delo drugega. Ne rabimo gledalcev, kibicarjev in izkoriščevalcev našega dela. Naj leže ves dan, če žele, samo naj to počno tam odkoder so prišli.

  Pravzaprav se ne da debatirati o zadevah nad katerimi oblast pri nas in EU tudi, misli oziroma ravna drugače. Hitro te popredalčkajo za hujskača, ki širi sovraštvo, čeprav govoriš v prid vseh lojalnih državljanov. In seveda, če nisi katerikoli manjšinec, ki so si jih izbrali za predmet svojega zaščitništva. Taki se lahko prosto derejo alahakbar ali dol s Kristusom, živel Tito, Stalin, Castro, Polpot in podobno.

  Lahko razmišljaš bolj konstruktivno kot oblast, pa ti to nič ne koristi, ker sploh ne poslušajo kaj rečeš, opazijo samo, da se ne strinjaš s politično korektnostjo.
  Kdorkoli ne misli kot oblast je potencialni sovražnik. Ne bodo se trudili in razčlenjevali, kaj je “sovražnik” točno rekel, upoštevali bodo samo, da se ni strinjal s političnokorektnimi stališči oblasti, kar naj bi bilo avtomatično negativno.

  **
  Zadnjič niso bili vsi članki odprti za komentiranje. Nisem opazila pojasnila zakaj tako, čeprav smo se spraševali.
  V deželi, kjer so ničkolikokrat že drastično obračunali z drugačemislečimi je to kar srhljivo.

  V takih razmerah ni več prijetno komentirati. Samocenzurirati se pa tudi ne mislim in govoriti v mejah dopustnega po okusu sedanje vlade. Sem raje tiho.

  • montyamp

   Nič tiho .
   STRPNOST MED BANDITI = = = SAMOMOR

  • totex39

   Ja res je, s tem ko je Nova24TV onemogočila komentiranje pod določenimi članki, bi bilo boljše, da jih ni objavila in bi jih raje zadržala za sebe. Sicer pa je to odraz današnje celotne družbe, kjer še vedno prevladujejo močnejše sile in vam z svojo stradegijo molčečnosti ukazujejo. Iz tega razloga komentiranje res nima več določenega pomena.

  • neny

   utišanje pa ni v redu….. boljše povedati svoje mnenje.

 • Antarktika

  Voltaire “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.”
  Sovražni govor ne obstaja – obstaja samo govor, vse ostalo so židovske spletke
  Liberalna demokracija in kapitalizem – židovske spletke kjer preko korporacij in svojega podganskega legla dominirajo svetu s prevarami. V roku stoletja jim je uspelo uničiti skoraj vse velesile od ZDA, FR, NEM itd.
  Čas je da rečemo STOP in nehamo “sopihati” po internetu in organiziramo proteste proti masovnim korporacijam, židom in bankirjem
  Pazite se homoseksualne “evforije” saj je krinika za pedofilijo
  EU je okupator – nikar ne silite v vojsko EU

 • Antonius

  Združena Evropa je kot stanovanjski blok z 28 nadstropji. Zadostuje, da v eno nadstropje poseliš množico nesprejemljive drugačnosti, pa bo imel ves blok živečih v njem težave.
  Ampak ne, evropska politika je tako prepričana v svojo pamet in sebe, da si je uzurpirala pravico izvoljenih, da vsiljeno drugačnost poseljuje kar po vseh nadstropjih evropskega bloka.
  Zdaj ne moremo nič več govoriti o težavah, zdaj so težave prerasle v sranje na tretjo potenco.
  Pameten človek pomaga samo toliko, da ne ogrozi svojo eksistenco, tisti, ki evropsko eksistenco in mir v njej ogrožajo nas pa sedaj zmerjajo s fašisti, ksenofobi, nestrpneži in kar jim še pade zmerljivega na pamet.
  Nikdar nisem bil, danes pa s ponosom priznam, da so me pripravili do ksenofoba. Raje sem zdravomiselni ksenofob, kot član kakšne levičarskih strank z NSi-kd vred ali ‘cerarjeve vlade.

  Naj za primer reševanja problemov z dolenjskimi Romi opozorim na majhen detajl.
  Romi nagneteni v svojem, na divje zgrajenem, naselju bodo za lokalno skupnost vedno prevelik in nerešljivi problem. Razseljeni v urbanem okolju in s potrebno pomočjo socialnih službi bi postali zelo majhen in obvladljiv problem skupnosti, ki bi jih sprejela k sebi. Država bi romskim otrokom omogočila vrtec, izobrazbo, poklic in normalno integracijo v družbo, starše otrok pa s socialno podporo prisilila, da sprejmejo in spoštujejo zahtevana pravila obnašanja v okolju, kamor bi bili preseljeni.
  Evidenten primer slabega načina reševanja problema romske družine Strojan je amatersko Drnovškovo postavljanje. Samo preselili so jih, da so na območju Ljubljane ostali še naprej nepotreben problem. Danes so problematični Strojani problem slovenskih zaporov.

  Od tu naprej pa na podoben način lahko o “skupaj nametanih” in vsiljenih šeriatarjih.
  Že davno nazaj sem govori, da bi iz Juge preseljeni v Švico iz urejene Švice naredili problematični Balkan.
  S preveč vsiljenih šeriatarjev v Evropi, neodgovorni evropski politiki iz nje delajo bližnji vzhod.

  • neny

   se strinjam z vsem opisanim, vendar to nima povezave z vpisom člena v ustavo glede zaščite pred revščino…
   ./ v povezavi z drugim člankom / Romi so situacijo izkoristili. Priseljenci so splošen problem v vseh državah Z, ker imajo povsod prednost. Klestijo matične blagajne, pobirajo stanovanja, za domače ljudi pa zmanjka oz ne ostane veliko… Domačih revežev nihče ne vidi….vendar so dejstvo.

   • Antonius

    neny, revščine se lahko znebiš, če po pameti pomagaš ogroženim.
    Kar se pa priseljenih tiče je pa naglavni problem evropska politika. Človek vzame kjer mu je prilika vzeti, če pa ni nič uradnega vzeti pa ukrade. Problem je v presežno naivnih politikih, ki si umišljajo, kaj vse Evropa zmore. Evropa ne zmore nič, murgeljska politika pa še manj.
    Socialna podpore ne bi smela biti podpora države, socialo brezposelnim bi morali plačevati kapitalisti, ker z brezposelnimi v šahu držijo zaposlene, da za tisti denar, ki jim ga plačujejo, delajo.
    Država mora z ustrezno zakonodajo kapitalistu omogočiti, da lahko uspešno dela, na trgu konkurira in delavce za njihovo delo dobro plačuje.
    Če so plače prenizke, delavci vendar ne stavkajo pred vlado, ampak se vsi zaposleni odpravijo stavkati pred sedež lastnika podjetja.
    O domačih revežih pa samo na kratko. Država je večino revežev naredila s krajo iz pokojninske blagajne. SDS je predlagala parlamentu v sprejem pokojninski račun, pa je bil zaradi preračunljivih razlogov od tistih, ki se sklicujejo na poštenje in delavske pravice, gladko zavrnjen. V čem je “štos”? Iz skupnega, brez pokojninskih računov, lahko politika izposluje več pokojninskega tudi ‘makarovički in njej podobnim bleferjem v združenem delu, ki je skupaj spravila zgolj za 180 evrov mesečne pokojnine.
    Slabo plačani delavci lahko udarijo stavko pred delodajalcem, pa bo kapitalist hitro izračunal do kam lahko gre, upokojenci si pa stavko ne morejo privoščiti, ker niti ne morejo vedeti, koliko so v svoji delovni dobi v pokojninsko blagajno svojega vplačali.Neuspešna murgeljska politika nam krade povsod, kjer more in pokojninska blagajna pri njihovih rabotah ni nobena izjema.

 • Hribouc

  BABILON.

  Soros & Co. + vplivni pedri + LGBT + Levaki vseh sort + anarhisti + mafija vseh barv + Obama & Clintongi + podeljevalci Nobel nagrade za mir + Južnoameriški tip anarhije + Islamisti…itd

  Bežite pod zemljo.
  Tam so pa potresi…
  BOG, VEMO ZAKAJ SI NAS ZAPUSTIL.

 • garfi
  • cosmosjasnovidec

   To Eriko Žnidaršič katera naj bi sedaj z RTV prestopila na A kanal je ziher naredil konj,ker ima enak raztegnjen ksiht.

  • plamen100

   sem gledal ja ta nagnusni prispevek o zlivanju slovenske miselnosti v migrantsko. Drugo vprasanje kateremu pravemu slovencu se zdijo orientalni tako lepi da bi juh kupil. Ampak po moje se muslaminizacija Slovenske druzbe dogaja nacrtno cisto pocasi, njprej ena dzamija, pa nekaj tujerodnih ubogih otrok, pa se pojavijo kameltrajberji v reklamah(tega pa je cedalje vec), nato v razlicnih zabavnih odajah, pa se nato pojavljajo ze razni prehrambeni obrati ku nudijo hrano iz mesa kjer zivali zaradi muslimanske krvozeljnosti v imenu njihovega alaha posebej dolgo trpijo preden poginejo in kar naenkrat vec ne bodo reklamirali kranjskih klobas ker je to zaljivo za mohamedance…in muslaminizacija ku jo izvaja slovenski levi fasizem se bo tako vrinila v vse pore slovenske druzbe, podobno kot hocejo sedaj prepricati ljudi da je homosexualnost bolj normalna od heterosexualnosti, se najlepse pa je doktrina levega fasizman ki se zavzema za teorijo, da spola sploh ne bi bilo, kjer se poriva vsepovprek!

   • garfi

    mogoče ni ona pripravila manipulacijo
    izgleda pa kot presstutka, ki širi multikulti levičarsko propagando
    perejo možgane še posebno mladim

 • Unikatna

  Nemcem pa res slabo kaže. Nova berlinska sekretarka PODPIRA ŠERIATSKI ZAKON ter pravi, da je kompatibilen s sekularno nemško družbo.

  http://www.breitbart.com/london/2016/12/11/berlins-new-secretary-state-pro-sharia-law-conservative-muslim/

  • plamen100

   no to pa je to, drugo koleno ki je potem terorist ali pa se bolj siri islam kot je tukaj primer (jasno kri ni voda). In v tem je ves problem migracij tega zivlja in njegovega kotenja na 10 potenco. Ker tukaj nimamo za opraviti z zahodno civilizacijo, ker mi nismo rojeni krscani med tem ko so oni rojeni muslimani, drzavljanstvo pa jim ni vazno, bistvo je da so kameltrajberji in v tem je razlika med nami in njimi, prepad star 2000 let!

 • samsara

  Združeni Britanski Emorati.

 • plamen100

  Ogabno, ni druge besede, kot gnusno in ogabno gledati ta narod na ulicah kamor ze genetsko ne pasejo!

 • Marija

  Samo naj nam kdo pomaga,če se ne bodo zaprle meje,in teh ljudi vrnilo tja kamor spadajo. Ti ljudje bodo uničili svet. So kot kobilice se samo razmnožujejo nič ne ustvarjajo in za sabo puščajo puščavo. Na koncu bodo požrli sami sebe,ker drugega ne bo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!