Milijarder, ki je ustvaril igrico Minecraft, prepričan, da je levico dobesedno obsedlo zlo

Foto: twitter

“Vem, da ljudem ni všeč, ko opozorim na to,” pravi milijarder Markus Persson, ki je do bogastva prišel s svojim znanjem,  ter dodaja, da je “levico dobesedno obsedlo zlo”.

Markus Persson, nagrajeni programer in oblikovalec videoigric, je na Twitterju zapisal svoje videnje o tem, kako levica žali svoje politične nasprotnike. Na svojem Twitter profilu, kjer se pojavlja pod imenom Notch, ima kar 3,7 milijona sledilcev, tam pa je Šved zapisal: “Vem, da ljudem ni všeč, ko na to opozorim, toda levico je prevzelo zlo.” Ob tem je dodal: “In to mislim dobesedno.”

Vir: Twitter

Persson pa se je strinjal tudi z enim od drugih uporabnikov Twitterja, ki se je razpisal o feminizmu tretjega vala, v katerem je prepoznal to zlo. Poudaril je, da je to skupina ljudi, ki delajo na tem, da bi nekaterim zakonito zmanjšali pravice ter jih v nekaterih primerih celo odvzeli. Milijarder je na ta zapis le še dodal, da takšni posamezniki delujejo z namenom “sebičnosti, pohlepa, laži in pripravljenosti povzročati trpljenje”, piše Infowars.

Vir: Twitter

Persson je že večkrat pokazal, kakšno je njegovo prepričanje. Med drugim je v preteklosti tvitnil “V redu je biti bel” ter pojasnil, da je trditev, da je biti belec privilegij, “izmišljena metrika”. Na Twitterju pa je tudi trdil, da bi moral obstajati “heteroseksualni ponosni dan”.

J. G.

 • stajerc5

  A si lahko samo zamislite, da bi morali imeti “normalni” pari in druzine SVOJ DAN!???
  Sem bel, sem moski, imam zeno in otroke, sem blond in imam plave oci… In sedaj bi me moralo biti sram in se boriti za nekasne pravice ter praznovati moj normalni zivljenski dan!???
  Mater, ko bo vrezalo bo krvavo, da bo groza!

  • Valter BraniSlav

   No beli heteto moski imamo mnogo tega kar drugi nimajo…

  • VERRZIFIKATOR

   Svoj dan?

   Ah, zakaj pa ne, vsaj en dan v letu,
   da izgledalo bi kot normalno,
   zdravje se urejalo mentalno,
   pa čeprav le v fikciji, na spletu.

  • moon

   Ti si ze po default rasist.. ;)

  • Matt von Glanz

   Ti si ze kriv, ker si arijec. Ce bos imel se svoj dan, bo to ze krsenje pravic, sploh ce imas normalno druzino :)

 • Vsi smo fake sam da klika

  ??????? alo fake newsarji …. tip misli ameriško levico torej DEMOKRATE !!

  • Clemen J.

   Levica je levica, samo v ameriki se imenujejo demokrati. Nima veze z demokracijo, demokracija je njim trn v peti, prav tako ameriški amandmaji.

   • AlojzZ

    »Demokracija bo plačala, ker bo hotela ustreči vsem. Reveži bodo želeli premoženje bogatih in demokracija jim ga bo dala. Mladi bodo želeli biti spoštovani kot starejši, ženske bodo hotele biti kot moški, tujci bodo hoteli staroselske pravice in demokracija jim bo to dala. Tatovi, goljufi in moči željni kriminalci bodo želeli pomembne državne funkcije, kar jim bo demokracija omogočila, in ko bodo ti demokratsko prevzeli oblast, se bo rodila hujša tiranija, kot je vladala za časa katere koli monarhije ali oligarhije.«
    Tako Sokrat v petem stoletju pred Kristusovim rojstvom.

    Sokrat je zahteval intelektualno demokracijo – glasujejo lahko samo tisti, ki zadeve družbe dobro poznajo in ki so o posameznih problemih temeljito premislili. Bi mar ladjo družbe na viharnem morju prepustili neuki množici? Ne. Za to sta potrebna znanje in spretnost.

    “Če tisti trije“, ob čemer je pokazal na pastirje na bližnjem hribu, “lahko preglasujejo Platona in mene, potem se ti poščijem na demokracijo“, je strokovno, filozofsko in modro pojasnil Sokrat. In tisoče let kasneje dejstva to dokazujejo…..

 • Slehernik

  Pred tem jih je pa zapustila zdrava pamet

 • hle

  Zadnje čase se nekam veliko govori o satanovem vmešavanju v naše življenje
  http://www.novi-svjetski-poredak.com/2018/10/10/papa-optuzio-sotonu-a-ne-svecenike-za-seksualno-zlostavljanje-djece/

  • Matt von Glanz

   Satan kot gresni kozel. Duhovnike pred sodisce in z duhovno resnostjo nad hudica.

 • Clemen J.

  Človek ima še kako prav.

 • Valter BraniSlav

  Mesecnik ga bo povabil v SLO in obdavcil 99.999999999999999999999999999%

  • Matt von Glanz

   Še vedno bo imel za burek in smucanje na Rogli.

 • AlojzZ

  “toda levico je prevzelo zlo”

  Na, pa tudi desnica ni čisto brez Satana. Menda kar lepo koraka v Vatikanu med kardinali …

  “Kardinali se bodo zoperstavili kardinalom, škofje škofom. Satan bo korakal v njihovih vrstah in v Rimu bodo velike spremembe. To kar je gnilo bo padlo. In to, kar bo padlo, se ne bo več dvignilo. Cerkev bo zamračena in svet bo pretresen z nasiljem. Prišel bo čas, ko ne bo noben kralj, vladar, kardinal, škof pričakoval Njega, ki bo vsekakor prišel, da bi kaznoval po načrtu Nebeškega Očeta.” http://www.medjugorje.si/arhiv/fatima/fatima3.html

  • moon

   Kaj si hotel povedati? A da je cerkev desna?
   V cerkvi se v glavnem zadrzujejo krscanski socialisti, druga oblika levakov.

   • kalavnik

    Najhujsa imbecilna sorta so katoliki, ki volijo komuniste. In teh je v SLO kolikor hoces…

    • moon

     he, he.. imas prav, vcasih v klopeh vidim najbolj zaherjene vsegliharje in lenuhe!

  • kalavnik

   Vatikan je levicarska greznica. Dejanja in izjave njihovega vrhovnega pedofilskega branitelja to dokazujejo. Samo levicar pere noge muslimanom in samo levicar zivi od sadov dela drugih. In to je Vatikan.

 • Anton

  Bravo Markus, glede slednje trditve, da bi morali hetero usmerjeni imeti svoj paradni dan se globoko strinjam, kajti mi smo z razliko oziraje na pedre, lahko vsaj na kaj ponosni, in to so naše družine, otroci

  sarkazem press

  • saj imamo pust :)

   • stajerc5

    IMATE pust! Vsako leto v Lazgosah!!!

 • Franc Šink

  Kratko in jedrnato !

 • pajac debeli

  Levice ni obsedlo zlo, levica je zlo in to ze od samega zacetka. Prej bi lahko rekli, da je zlo obsedeno z levico.

  • Ivan

   Res je,levica,jaz jim rajši rečem komunajzli,je eno veliko zlo,ki se po Evropi valja že dobrih 100 let.

 • lepo da novinarček piše člančke o igricah in o njihovih razvijalčkih na tem portalčku

 • Caetano

  Glede na vse kar počnejo je ugotovitev točna. Zlo jih je prevzelo in so zdaj s svojimi miselnimi vzorci pod njegovo oblastjo.

 • Artur

  Imaš dve vrste ljudi, normalne ljudi s človeškimi lastnostmi in leve demone v človeški podobi.

 • Morala

  Po mojem je kar vse človeštvo na tem planetu prevzelo nekaj slabega, zlonamernega, ene manj kot druge-pohlep, maščevalnost, škodoželjnost….

  Ni čudno, da vse to občutijo otroci in mladostniki in je zelo zaskrbljujoče. Samo v Sloveniji so se povečali obiski pri zdravniku in uporaba zdravil ter samomori.

  »Podatki o obiskih zdravstvenega sistema v obdobju od leta 2008 do leta 2015 kažejo, da se je število prvih obiskov otrok in mladostnikov zaradi duševnih in vedenjskih motenj izrazito povečalo, na primarni ravni za dobro četrtino (26 %), na sekundarni pa za 70 %,« je povedal Matej Vinko z NIJZ in dodal: »Zaskrbljujoč pa je tudi porast porabe zdravil za zdravljenje duševnih in vedenjskih motenj pri osebah, mlajših od 20 let, saj se je ta v obdobju od leta 2008 do leta 2015 povečala za 48 %, med mladostniki od 15. do 19. leta starosti je bila leta 2015 za 73 % večja kot leta 2008.« Največ obravnav je bilo v starostni skupini med 15. in 19. letom; vzroki zanje so podobni kot pri odraslih – reakcije na hud stres in prilagoditvene motnje, druge anksiozne motnje, depresivne epizode in motnje hranjenja.

 • Caetano

  Ob hudobiji in pokvarjenosti levice pa ne smemo pozabiti še na drugo zlo današnjega časa. Islamistična milica Al Šebab v bombnem napadu na šolo v Keniji ubila dva učitelja.

  https://www.reuters.com/article/us-kenya-security/al-shabaab-attack-kills-two-kenyan-teachers-idUSKCN1MK0SY

  Jihadisti Iz vrst Boko Harama po novem nalagajo ribičem na Čadskem jezeru visoke dajatve, če hočejo loviti ribe. Veliko so jih tudi že pobili.

  https://www.news24.com/Africa/News/fishermen-of-lake-chad-cursed-by-boko-haram-conflict-20180811

  https://www.premiumtimesng.com/news/headlines/239574-boko-haram-kills-31-fishermen-lake-chad.html

 • xtc

  Socializem in komunizem sta kulta-religiji zla-če ju nekako vzporedite v šali,izgledata nekako tako kot pri Temple of Doom v Indiana Jonesu 2.,gre za nevaren kult psihopatskih vernikov,ki so propravljeni za svojo vero storiti vse tudi zločine samo ,da sledijo vrhovnemu “rdečemu duhovnu#.-so čisto zlo ,ki se skriva za lepim in prijaznim govorom in fasado,vskdo,ki ne časti njihove vere je izdajalec,fašist itd,ki ga je treba ubiti,vmes pa še žrtvujejo “heroje in borce za svobodo” tega kulta,pod namišljenimi obtožbami.

  • Andrej

   Ne gre ravno za šalo, ker je stvar resnična. Po tvojih opisih podobno funkcionirajo satanisti.

   • xtc

    Saj tudi so.

 • janšari ljuzer

  ta je nor kot naši janševiki : znaki preganjavice in delovanje mračnih psihičnih sil iz osrčja noriškega kraljestva ga je povsem posrkalo, podobno kot Biščak Pujsoglav je to le še polpismena človeška lupina. sploh ni treba citirati psihiatra Ruglja, sfinkteraška kepa sluz si to enostavno ne zasluži

  • Gavtroža

   Ti , pa si toliko nor , da niti ne veš da si zares nor

   • Mare Kranjc

    Seveda, pičkica levičarska anonimna, saj tako in tako ne razumeš ničesar, kar sem napisal.

    • stajerc5

     Gavtroza ni odgovoril tebi, ampak jansari…

  • Mare Kranjc

   O takšnih smrdljivih levičarskih izmečkih, kakršen si ti, govori ta gospod. Vi ste posebna vrsta duševno prizadetih parazitskih organizmov, ki ne bi smeli imeti pravice živeti med normalnimi ljudmi! Družba v kateri živite nima nobene koristi od vas. Povzročate samo stroške, kriminal, umazanijo in sprevrženosti vseh vrst! Strokovnjakom, kakršen je ta gospod, ki je s svojim znanjem zaslužil milijone, medtem ko znajo izrodki tvoje vrste komaj prižgati računalnik in se prijaviti v splet, ne sežete niti do nohta na nogi, kaj šele da bi se primerjali z njimi! S svojim primitivnim in polpismenim zapisom si le potrdil napisano, saj ne moreš drugače, ker so tvoji možgani v velikosti krogličnega ležaja, tvoj IQ pa ima številko sobne temperature. Vsak primat ima več inteligence, kot pa jo imate levičarski zahojenci, ki vam možgani služijo le za opravljanje male in velike potrebe ter dihanje! Vi ste odpadek civilizacije in gnojna bula na telesu človeštva, ki bo slej ko prej izrezana, Svet bo pa očiščen vaše umazanije, skupaj z vami! In nobeden ne bo potočil solze za izrojenci, kakršni ste levičarski ognojki! Prav nobeden!

  • Van Der Waals

   levi fašist!!!

 • Marcos Kače

  To je zadji stadij pranja možganov desnice, ki gre tako “politični nasprotniki niso ljudje, so zlo”. Zadeva že meji na religijo. Saj kaj dosti drugega tudi ni pričakovati: v floskule desnice je treba verjeti, saj če jih hoče človek razumeti in kritično presoditi, se kaj kmalu sesujejo v prah.

 • Slovenka

  Šved, pa tako pameten. Ne moreš verjeti.

  • Van Der Waals

   eden se je najdu.

 • Caetano

  Kaj nas uči zgodovina?

  Stalinov kult, kult Kimov v S. Koreji, kult Pol Pota, klanjanje truplu boljševika Lenina, kult Tita, kult kitajske rdeče knjižice in Mao Zedonga, kult rasnega socialista in nemškega delavca Adolfa Hitlerja… Vse to so levičarski kulti.

  Tudi novodobnega filoislamista prve klase Huseina Obamo, izvoznika aborcionizma in militantne Lgbt agende so prvi prepoznali desničarji. V tej pesmi/parodiji so ga na prijeten in humoren način razkrinkali pred javnostjo.

  https://www.youtube.com/watch?v=77H3cyJ8XlQ

  • hle

   A na janezov kult si pa pozabil

   • Caetano

    Janez si ne zeli kulta. Ga pa zaradi izredno velikih zaslug mnogi res zelo cenimo!

    • hle

     Tudi tisti ki jih omenjaš zgoraj so enako razmišljali

     • Caetano

      To pa nikakor. Kult osebnosti so izrecno uzakonili in zahtevali.

     • hle

      Tudi janez bi to napravil pa k sreči nima te moči tako da to lahko izvaja samo v svoji sekti

     • Caetano

      Ne, da nima moči, on je preizkušen borec zoper tiste, ki hlepijo po taki moči. To je bistvo!

 • Franc Bizjak

  Pri svoji pameti je kar precej časa rabil, da je to ugotovil. Za ugotovitev, da so komunisti izključno gangsterska organizacija rabi povprečno izobražen človek ob današnjih možnostih dostopa do informacij slabo uro. Da pa so komunisti in komunizem največje zlo, ki je doletelo človeštvo v vsej njegovi zgodovini rabi pa kakšne tri ure. No, nedvomno mu je olajševalna okoliščina, da je Šved.

  • Simon Novak

   Franček, bejži, no, zelo globokoumno, kot vse, kar pride iz greznice zahojenih đešnjakov

 • Artur

  Dvolično ravnanje slovenske leve inteligence kaže na to, da gre za navadne koristolovce in pokvarjence
  https://reporter.si/clanek/kolumnisti/dvolicno-ravnanje-slovenske-leve-inteligence-kaze-na-to-da-gre-za-navadne-koristolovce-in-pokvarjence-komentar-663196

 • Simon Novak

  Samo pogledaš ga, pa ti je vse jasno, milijarde gor ali dol, debil ostane debil, denar ni merilo pameti

  • Tomi

   Res je. Ti si živ dokaz, živiš na tuj račun, pa si še vedno debil.

   • Simon Novak

    Res, Tomica, kaj ne poveš, zahojenec

    • Tomi

     Auč, boli…
     Saj sem ti povedal.

     • Simon Novak

      Če te boli, stopi do veterinarja, ti bo pomagal

 • antimur

  Za takšno ugotovitev pa res ni potrebno biti preveč pameten. V Sloveniji imamo najhujšo obliko komunizma, to je kučanizem, tako da smo zlobe, laži, pretvarjanj, spletk, zahrbtnosti, kriminala, podtikanj pa tudi zločinov, vajeni in poznamo do potankosti ta levaški gnoj.

  • Slovenc

   Pljujes nekaj cez komunjare a sam se klanjas celavi komunjari…

   • Alan Sirotinja Ford

    ti nisi slovenec, ker slovenci ne uporabljamo srbizma “pljuješ”… mi rečemo pljuvaš

    • joza joza13

     Jaz mu pa v faco enega zelenega špuknem – tako, po domače, avtohtono …-;).

   • antimur

    Si ti qurac Slovenec, verjetno nekaj takšnega kot zločinec Kučan in njegova drhal. Ne mešaj Slovenec in antislovenec, idiot podrepniški, to ni isto.

 • Simon Novak

  Papiga, samo na splet poglej, mislim, da glej, kjer piše, veterinar za posebno težke primere

 • Olga2345

  Čestitke za jasno besedo! Skupaj z levičarskim papežem jih je obsedel HUDIČ! Ta hudič je Sorosov denar!

  • Kaj ima tule sveti oče z levico pa me res zanima. To je samo, da se nekaj blati.

 • Bandit123

  Bedaki odsekajte si levo roko, pa boste videli kako je brez nje. Ne gre, ker vas bo še bolj zanašalo v desno. Bolje da greste na možgansko operacijo, da vam fobijo izrežejo iz možganov.

 • šmentanamuha

  Bolj se ne bi mogla strinjati. Zlo lahko zavlada nekreativnim, nižjeinteligentnim bitjem brez zavedanja, ki so zavrgli Boga Stvarnika. V to praznino se je naselilo Zlo. Skratka degradirana človeška vrsta.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!