Nov teroristični napad na kristjane, najmanj osem mrtvih

Fotografija je simbolična (Foto: Twitter)

V seriji samomorilskih napadov v Libanonu je bilo ubitih najmanj 8 ljudi, 15 pa ranjenih. Štirje napadalci so se razstrelili v krščanski vasici Al-Qaa, ki se nahaja v bližini meje s Sirijo. 

Nekateri lokalni mediji poročajo, da je število mrtvih in ranjenih še višje. Odgovornosti za napade za zdaj ni prevzel še nihče, je pa tiskovna agencija Al-Manar za to obtožila Islamsko državo, poroča BBC. Džihadisti so namreč v preteklosti že izvedli številne napade v Libanonu.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Priče so medijem dejale, da je eden od napadalcev vrgel ročno granato, nato pa so se štirje civilisti, ki so se zbrali na protestu, razstrelili.

N. K.

 • Olga

  Zločini proti človeštvu na zastarajo! Vse islamiste in njihove vodje je treba obsodit tako kot je bilo narejeno po drugi svetovni vojni z nacisti! Tako bomo sporočili svetu, da se zločin ne izplača in poslali vzgojno sporočilo mladim generacijam!

  • Slovenec 33

   Ja, iz tvojih ust v božja ušesa bi dejal – ta relacija deluje le v demokraciji.
   Tam, kjer je še okupacija to ne gre.
   Nikjer na svetu okupatorji in izdajaci svojega naroda ne spoštujejo nobenih etičnih in moralnih norm, kar je razvidno tudi v Sloveniji.
   Imamo preko 600 morišč pa ni in ni krivcev za morjenje slovenskega naroda, so zaščiteni in so poniknili in so zato za roko pravice nedosegljivi in zanje so se zločini izplačali, ker so pokradli vso imovino in jo nemoteno uživajo.

 • Caetano

  Tudi v Evropi na Švedskem je danes musliman razbijal po cerkvi in kričal ”alah je velik”.

 • Sredinec4U

  Medtem, ko kristjani nastavljajo drugo lice, islamisti z veseljem udrihajo po obeh. Temu ne bi rekel strpnost, temveč neumnost.

  • tanja

   Tako je. Kristus nam je nalozil, naj bomo dobri, ne pa neumni!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!