[VIDEO] Grozljivi kriki na pomoč – muslimanski migranti napadli novinarko, ko se je javljala v živo!

Foto: epa

Italijanska novinarka Francesca se je v živo javljala v studio iz osrednjega Rima, ko so jo nenadoma napadli muslimanski migranti. Za njeno življenje se je nadvse ustrašil voditelj iz studia Nicola, ki je naročil, naj nekdo nemudoma pokliče policijo.

Italijanska novinarka Francesca se je javljala v živo za italijansko Matrix TV iz osrednjega Rima, kjer so si muslimanski migranti postlali s kartonskimi škatlami, da bi čim udobneje preživeli noč. Voditelju Nicoli, ki je imel v studiu še dva gosta, ki sta očitno čakala na konec njenega javljanja, da bi pokomentirala njen prispevek o migrantih, je zaupala, da si je veliko migrantov svoj prostor, kjer bodo preživeli noč, izbralo ob glavnem terminalu v Rimu, da ne bi noči preživeli na mrazu, pa so si omislili kartonske škatle. Razkrila je tudi, da so še nedolgo tega migrante obiskali prostovoljci, ki so jim prinesli nekaj toplega za pod zob. “Veliko od njih jih prihaja iz osrednje Afrike, nekateri iz cone Maghreb, ampak, kot sem ti povedala Nicola, ne govorijo veliko. Skoraj vsi so tukaj na centralnem terminalu. Jutri zjutraj bodo odstranili te lepenke in se vrnili, da preživijo še eno noč. Njihovo upanje je predvsem doseči Milano in druga mesta na severu Italije, nato pa se pomakniti na sever Evrope. Nočemo jih motiti, ker je pomembno, da ta vidik …” je govorila novinarka s terena. Nato je bilo njeno poročanje nenadoma prekinjeno, kamera ni bila več osredotočena na dogajanje, Francesca pa je večkrat ponovila: “Napadeni smo.”

V njenem glasu je zaznati strah, globoko dihanje in ponavljanje “Napadeni smo”. Voditelja iz studia zanima, kaj se dogaja. Ker ni odgovora, jo še enkrat pokliče po imenu, ona pa, očitno med bežanjem, ponovi, da je napadena. “Pojdi stran od tam. Ne skrbi!” pravi voditelj, v ozadju pa se sliši, da novinarka sprašuje migrante, kaj hočejo od nje. “Kaj hočeš? Kaj hočeš?” In nato grozljivi kriki. “Ti si nor!”

Voditelj iz studia zahteval, da pokličejo policijo
Voditelj ji prigovarja, naj gre stran od tam, na zaslonu za njim pa posnetek iz kamere, kako bežijo. Nato voditelj Nicola naroči, naj nemudoma pokličejo policijo na pomoč, na kar režija odgovori, da so to tudi storili. Nicola nato želi govoriti s Francesco po telefonu. Začne govoriti eden od gostov, ko se v ozadju na ekranih spet prikažejo posnetki s kraja napada, nakar ga Nicola prekine. “Oprostite. Oprostite. Oprostite. Francesca. Kaj se dogaja?” daje slutiti, da napad ni bil tako nedolžen in da se je voditelj resno ustrašil za življenje njihove novinarke. Ko vidi, da je v avtomobilu, je vsaj nekoliko pomirjen, prav tako, da so prispeli karabinjerji. Vsekakor pa ta posnetek razkriva, kako nevarno je življenje vseh, še posebno novinark, ki se približajo plenilskim migrantom.

Ta grozljiv posnetek javljanja v živo si lahko ogledate tukaj:

Marjanca Scheicher

 • Olga

  Divjake nagnati! Sorosove “človekoljubne” organizacije pa postaviti pred sodnika in jim pobrati denar! Frontex avtoprevozništvo pa razpustiti in poslati vojaško stražo meja!

 • xtc

  Te drhali se bo Evropa težko znebila brez vojne in še česa:

  • bojan

   če se bomo ljudje lotil pucat to drhal bo EU kmalu čista

 • Levicar nikoli!

  Luvuharji bodo pa rekli, da ni tako hudo, ker niso vsi taki, da jih ne smemo vse metat v isti kos… Hinavscina brez primere, tipicno levuharsko!

 • rubec

  Je ta fotografija tista reklama za pralni prašek Bolj črno ne gre?

  • RATATA

   Če bi se kdo še ŠwarceNegro pisal, hihi

 • Morala

  Ta novinarka se jim ne bo več približala. Naj se vidi, kako so agresivni in napadalni! Teh se EU ne bo znebila! Pa kar vozijo jih v Italijo!

 • soc

  Golazen pognat nazaj, od koder je prišla.

  Kravo, ki gre med to golazen se sprehajat in čvekat v mikrofon in kamero brez varstva v letu 2017 in nato obupano vreščat, pa poslat v kako socialno službo, marš s TV. Sorosevih bebcev je tam že dovolj. V Italiji kot pri nas.

 • Bastian

  Pri nas pa na HanziTv prispevki o skesanem belem človeku ki je postal črni lulček,sedaj pa jim je še Trump zaprl pipico,kako hudo.lol

 • garfi

  nori so ja nori, ne pa begunci
  koliko jih dnevno “rešijo” iz morja neumni italijani
  pa naša vojaška ladja
  pri nas so zažgali šotore in se smejali, pa zaklani policist in več groženj

  • Steiermark

   Italjani niso neumni, so mafijozi, tako kot vsi tisti, ki podpirajo invazijo Evrope………katerim v “žep pade ” lep kupček denarja – tudi pri nas, ko se tako borijo za “dodelitev” teh islamcev, poskrbijo za njih, da jim gre velikoboljše kot našim upokojencem, ki za 40 let garanja dobijo 400 E penzije!

   • garfi

    levičarji so najhujša mafija in prevzemajo oblast z najhujšimi lažmi in prevarami

 • Volkhv

  Škoda, da je niso v živo posilili, saj ravno to hočejo mediji, ŠOV in gledanost. Si jo tudi zaslužijo, medtem ko že sami sodelujejo pri “reševanju beguncev” iz Libije, ko jih sistematično prevažajo v Italijo brez dokumentov, brezplačno, medtem pa naši ljudje čakajo v dolgih kolonah na mejah z Avstrijo, z dokumenti.

 • dob

  Takole učitelji ustvarjajo humus za Islam na Zahodu.
  https://www.facebook.com/OurYouthmy/videos/1718356218180300/

 • totex39

  Ne, te črne golazni ne bodo izgnali iz Evrope, to je sedaj že jasno, ampak jih bo vedno več.

 • Moji Signali

  Vsak dan isti naslovi in isti komentarji.Sorosi,Rotsildi pa placujejo humanitarce,da to golazen podpirajo.Brez veze tole brati,samo ko se bo zacelo pri nas,bodo objavili spisek vseh humanitarcev in podobnih delavacev in prvo se bomo z njimi malo pogucali,potem pa naprej

 • Moji Signali

  Na zalost resno razmisljam,da vse prodam in se preselim v Avstralijo ali Novo Zelandijo.Zalostno,toda resnicno.

 • Triple6

  Golfo Azzuro (PA) je pred nekaj urami pobral 12 milj od libijske obale še en kontingent “brodolomcev” https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:12.0/centery:32.5/zoom:8 in se pelje proti Lampeduzi. Ga bom nocoj spremljal še naprej, da videm če gre slučajno mimo pa proti Siciliji. Golfo Azzuro dela za boat refugee fundation https://www.marinetraffic.com/en/photos/of/ships/shipid:4266265/#forward. Davkoplačevalci pa plačujemo davke za to, da se golazen, ki jo te barke privlečejo v EU, lahko brezskrbno potika po EU in zganja kriminal in nasilje nad Evropejci. Barke, ki rešujejo po odprtem morju 12,1 milje od libijske obale je treba potopiti,

  • sprehajalec

   Nič ne bo Tripl, to so ti, katere voliš, kao novi obrazi. Fajonka, pa udeleženci arabskega zleta lani v Ljubljani, na čelu s aktualnim generalnim sekretarjem CK ZKS, ter predsednikom državnih sindikatov Štrukljem. Oni so kričali velkum, v slovenščini sovražnem jeziku.

 • dob

  Ne vem, če je naslov pravilno napisan. Če rečeš migranti je to ksenofobno, če rečeš muslimani je versko nestrpno, če rečeš črnci je rasistično.
  Po moje bi bilo pravilno poročanje, da so obiskovalci železniške postaje napadli novinarko.

 • GrdaResnica_LepaLaz

  Vsem tem zgoraj so že napravili dobrodošlico v Franciji. Naj kar tam ostanejo, samo sem naj ne silijo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!