Orban napovedal vojno imperiju Georga Sorosa – ukinil bo vse nevladne organizacije, ki jih financira Sorosevo omrežje

Foto: STA

Viktor Orban je že konec preteklega leta napovedal razgradnjo imperija miljarderja Georgea Sorosa. Ta je prek raznih nevladnih organizacij aktiven v vsaki državi in v njej povzroča kaos in trenja. Orban je zato dejal, da bo vse s Sorosem povezane organizacije izgnal iz Madžarske. Soros je bil namreč razkrinkan kot tisti, ki namerno ruši temelje in tradicijo Evrope v korist Novega svetovnega reda.

Madžarska bo tako uporabila vse možnosti, ki jih ima na voljo, da izžene vse nevladne organizacije, ki jih financira George Soros. Podpredsednik Fidesza Szilard Nemeth je dejal, da te nevladne organizacije služijo interesom globalistične agende in uvajajo politično korektnost na račun nacionalnih interesov. “Zdi se nam, da je sedaj priložnost, da to postorimo. Zaradi mednarodnih razmer, predvsem zaradi izvolitve Donalda Trumpa,” je še dejal Nemeth.

Orban se ne boji obtožb o diktatorstvu – te so produkt Sorosevih medijev in politikov
Viktor Orban je prvi evropski voditelj, ki je podprl Donalda Trumpa, in prvi, ki je začel z antiglobalistično akcijo v svoji državi. S tem si je nakopal bes globalistov in mednarodne skupnosti, ki ga je označila za diktatorja. Orban je te oznake zgolj prezrl in najprej poskrbel za varnost Madžarske in Madžarov. Bil je tudi prvi, ki je javno razkrinkal, da je migrantsko krizo načrtoval in financiral Soros.

Orban bo z odlokom, s katerim bo odstranil organizacije Georgea Sorosa, modro pričakal inavguracijo Donalda Trumpa. Ta je prav tako razkrinkal Sorosa. Zanj je dejal, da je del globalne organizacije, ki je odgovorna za ekonomske poteze in ki izčrpavajo delavce, preusmerjajo bogastvo iz suverenih držav in ga dajejo v žepe velikim korporacijam in politikom.

Madžarski predsednik bo s to potezo naredil velik korak za svojo domovino. Odprto se bo postavil po robu manipulacijam in plačani propagandi miljarderja, ki povzroča nered v vseh državah. Pokazal bo, kako se odgovorno in vestno vlada državi in ščiti narodovo suverenost. Vsi tisti politiki, tudi slovenski, ki jih imajo Soros in drugi bogati norci v žepu, bodo vpili, da gre za diktatorja in kršitelja človekovih pravic. Ravno ti politiki pa bodo svoje narode ‘branili’ tako, da bodo ljudi do konca izropali, razlastninili, uničili in samostojnost svoje države predali v roke senčne svetovne vlade. To se bo zgodilo, če ne bomo sledili Orbanovemu zgledu in se globalistom ne bomo uprli.

Aleksander Rant

 • zoro

  orban, naš človek tak se dela, to je ded, ne pa cmeravi – preselil se bom na madžarsko, ker sem raje madžar, kot pa slovenec s prerezanim vratom ali še huje, po sili muslič.

  • Caetano

   Cerar bo prevzel predloge SDS proti islamizaciji samo, ko bo že prepozno, se bo pa okitil z njimi. Isto tudi ne ekonomskem področju. Samo tokrat z islamisti mu bo pa spodrsnilo…boš videl.

 • učko

  Sorosa je treba ujeti in mu soditi za zločine, ki jih počne!!!!

 • Franc Šink

  Tukaj ni več kaj dodati.

 • učko

  A ni Kučan odlikoval Soroša z nekim državnim odlikovanjem ?? Sam prašam …

 • cploger

  Ko sem prebral spodnji sestavek, se mi je porajalo vprašanje, kdo je lastnik oz. kdo kupuje slovenske državne obveznice?

  https://ambasador21.wordpress.com/2016/01/20/kdo-je-george-soros-in-njegov-vpliv-v-sloveniji-in-ostalih-drzavah/

  SOROS V SLOVENIJI
  George Soros je leta 2002 prejel častni znak svobode Republike Slovenije za njegove zasluge pri spodbujanju in razvijanju odprte demokratične in humane družbe v sodobnem svetu ter za zasluge pri uveljavljanju odprte, strpne in razsvetljene civilne družbe v Sloveniji. Odlikovanje mu je podelil Milan Kučan. Soros je vesel ker je danes spet skupaj s prijatelji, s katerimi je sodeloval pri Skladu za odprto družbo (Open Society Fund) in zdaj pri Mirovnem skladu (Peace Foundation). Slednjega je ustanovil, kot je sam dejal, da bi nadaljeval idejo prvega sklada in v Sloveniji vzbudil zanimanje za demokracijo na širšem območju in v svetu. Omenil je še, da se je s slovenskim predsednikom že večkrat srečal. Podelitev odlikovanja Sorosu je predlagal Mirovni inštitut, podprli pa so ga: Slovenska filantropija, multimedijski center Kibla, Pravno-informacijski center nevladnih organizacij, Studia humanitatis, IEDC – Poslovna šola Bled, KUD France Prešeren in komisija predsednika republike za odlikovanja. Dnevnik je januarja 2002 poročal, da je fundacija Georgea Sorosa v tem letu za sofinanciranje slovenske kulture prispevala 150.000 dolarjev. Mednarodni projekti v sklopu regionalnega programa Arts and culture network program (A&CNP), ki jih financira Soros, so od leta 1995 podprli več kot 70 mednarodnih dogodkov pri nas, ter udeležbo umetnikov in strokovnjakov na 200 prireditvah po svetu. Med projekti, ki jih v Sloveniji podpira Soros, je (bil) tudi časopis Medijska preža (Media Watch). Izdajal ga je razvpiti Mirovni inštitut, ki je naveden med nevladnimi organizacijami, ki želijo tožiti Republiko Slovenijo zaradi odnosa do beguncev. Poleg so še Amnesty International, Slovenska filantropija, Greenpeace, Zveza prijateljev mladine Slovenije, Pravnoinformacijski center nevladnih organizacij itd. Skratka, izbrana »smetana« t. i. demokratičnega socializma. Ob tem naj spomnimo, da je časopis Medijska preža nehal izhajati v začetku leta 2014, menda zaradi pomanjkanja proračunskih sredstev. Mirovni inštitut je tudi v poročilu za 2014 navedel financerje, med katerimi je Sorosova organizacija Open Society Fundations.

  • dež

   Če seštejemo 1+1 z lahkoto ugotovimo, da je Soros najprej samega predlagal za nagrado, si jo podelil, nato pa se z no še pohvalil.

  • Franc Šink

   Kdaj bo tej barabi po imenu Soros jasno da človeštvo še ni zrelo za globalizacijo in ravno te ogromne razlike mu gredo na roko.

   • Caetano

    Recimo ena hujših iz Sorosove agende, da mora Izrael prepustiti Jeruzalem islamu. Samo, da bi poslil multi-kulti globalizacijo, za katero pravilno ugotavljaš, da zanjo še zdaleč ni svet zrel.

  • Caetano

   Orban je to moral storiti, da bi ohranil suverenost svoje države in preprečil islamizacijo ter jihad.

 • Novakec1

  To je samo eden od migrantskih donatorjev, je še veliko skritih. Ja nevladnike in lažne humanitarce je pa treba pozapret.

 • domovina mili dom

  Orban si to lahko privošči, ker obveščevalne službe delajo za varnost domovine.
  V Sloveniji pa za odvisnike od sorosa.

  • Novakec1

   A ne od Kučana, zdej ste spetu si pametni in ste najdl novo ime za na križ pribijat. Brez domačih izdajalcev slovenstva ne bi soros imel tak vpliv v slolandiji.

   • Caetano

    To imaš prav. Dejansko Organizacija gotovo skrbno spremlja Sorosev vpliv v Sloveniji in ga podžiga kolikor ji je v interesu. Kot kitajska KP, ki prižge ogenj kitajskega nacionalizma, ko se ji zahoče.

 • tzt

  Upam, da Janša ko po naslednjih volitvah sestavi vlado, temeljito pomete s to in podobno parazitsko nesnago tudi pri nas. Obenem ukine še financiranje ZZB-NOB.

  Tako ali tako bodo z zamenjavo oblasti prišle cele horde piščalkarjev, anarhistov in malih prašičkov na cesto ter pred parlament. Odtegne se jim prihodek pa bo slej kot prej mir. Ko se dela red, naj se naredi celovito in na vseh nivojih.

  • AlojzZ

   Jaz sem tudi upal in to dvakrat. Sedaj pa nič več.

   • Caetano

    Zakaj? Saj je skušal ukiniti privilegije. Poleg tega je sedaj tudi dejansko prišlo do jihada v Evropi in je treba ukrepati odločneje.

  • Slovenka

   Dodaj še kockometalce in baklonosce.

 • AlojzZ

  Srečno Orban!

 • Franjo Trojner

  Pravi hudič nastane za vsako državo in državljane, ko zainterisirane nevladne organizacije podpirajo vsakogar in prav vse samo domačega človeka in interes svoje države ne.

  • Mirkoca

   Podpirajo interese tistega, ki jim finančno zagotavlja obstoj in delovanje.

  • Caetano

   Oni dobijo tudi iz slov. proračuna toliko denarja, da boli glava. In od podjetij pod kontrolo starih sil donacije. S Sorosem so povezani na hibridni način, kot dvoživke, kolikor je v interesu Organizacije.

 • Unikatna

  Jaz sem nekaj nevladnih organizacij v SLO že naštela in me zanima, če jih je še več?

  Amnesty I. Slovenije, Društvo Adra Slovenije, Društvo ODNOS, Društvo UP Jesenice, Društvo za ZN Slovenije, Forum za enakopraven razvoj – združenje Ju3 Humanitas, Inštitut za afriške vede, Mednarodni afriški forum, Mirovni inštitut, OVCA, društvo za osveščanje in varstvo pred diskriminacijo, Pravno inf. center nevladnih org. – PIC, RKS, Sezam, Sloga, Slovenska filantropija, Slov. fundacija za UNICEF, Slovenski karitas, Zavod Global…

  Koliko denarja dobijo od Soroša in koliko od države?

  • Mirkoca

   Od Sorosa dobijo toliko kot od mene. Nič.

   • Franjo Trojner

    Država jim od davkoplačevalskega kolača dodeli debelo rezino, nekaj cankne še iz tujine, mar ne? Nato pa polni sebe in vsega solijo pamet vsem naokoli. In Bog ne daj, da imaš slučajno drugačno mnenje, kot oni, takrat te doleti kr na površju zemlje vse tisto, kar počne hudič v podzemlju.

    • Caetano

     Tako nekako, da. Zelo so nagnjeni k rdečemu fašizmu, zato jim je tudi filo-šerijatarstvo blizu.

  • Franc Šink

   Forum 21, Murgelska mafija, …..

  • neny

   All Different – All Equal / Ministry of Education Sport SI
   Amnesty International – Slovenian Section (AI-SI)
   Anglunipe – Romani Information Center of Slovenia (RIC)
   Bilten AI (AI-SI)
   Bosnian Council International (BCI)
   Caritas Slovenia – Slovenska karitas
   Center Legebitra
   CMEPIUS / Erasmus+ Education Program Slovenia (E+ SI)
   EU Youth in Action Program Slovenia / Movit Na Mladina (Y-SI)
   Helsinki Monitor of Slovenia for Human Rights (HMS)
   Humanitas – Society for Human Rights & Supportive Action
   Humanopis
   Institute Circle – Zavod KROG
   Institute for African Studies (IAŠ)
   Institute for Ethnic Studies (INV / IES)
   Institute on Gypsy Studies Ethnicity & Migration (IREM)
   International Organisation for Migration – Slovenia (IOM)
   Internationale Institute for Middle-East & Balkan Studies (IFIMES)
   Intolerance Monitor (MI)
   Klub Studentov Kranj / Art Center Inst. of Youth Culture (KSK)
   Legal and Information Centre for NGOs (PIC)
   Ljubljana Pride – Društvo Parada Ponosa (DPP)
   Loesje – Slovenia
   Movit Na Mladina / Erasmus+ Youth Program Slovenia (E+ SI)
   National Youth Council Slovenia – Mladinski Svet Slovenje (MSS)
   Peace Institute – Mirovni Institut (MI)
   Pro et Contra – Ins. f. Culture of Dialogue – Za in Proti (ZIP)
   Red Cross Slovenia – Rdeci Kriz Slovenia
   Roma Union of Slovenia – Zveza Romov Slovenije
   SALTO South-East Europe Resource Centre (SALTO)
   SKUC – Drustvo Studentski Kulturni Centre (SKUC)
   Slovene Philanthropy – Centre f. Psychos. Help to Refugees (SF)
   Spletno Oko
   Students’ Club Association Slovenia (SKIS)
   The Exiles Project / KUD France Preseren (KUD)
   Young Liberal Democrats – Mladi Liberalna Demokrati (MLD)
   Youth Office Municipality of Ljubljana (MOL)
   Youth Office Municipality of Ljubljana (MOL)
   Zavod Voluntariat – SCI Slovenia (SCI-SI)

   • Unikatna

    Ogromno… In to se vse napaja iz drž. proračuna!

   • tohuvabohu

    Nekje je bil objavljen uradni (vladni) seznam NVO z okoljskega in naravovarstvenega področja. Ne najdem ga več, a se spomnim, da jih je bilo več kot dvesto!

    • neny

     seznam je izginil… je pa zanimivo pogledat npr. bazo nevladnih org. samo v MB, kar sem lahko našla, kot urejen seznam vsega možnega… Sicer so pomešali med sabo vsa društva, tako da spada po novem celo Gasilsko društvo pod nevladno org.

     baza MB
     http://www.infopeka.org/web/?cat=7

   • Slovenka

    Sama sodrga.

 • VERZIFIKATOR

  Viktorija Judnič

  SVETI URBAN IN JUDEŽ SORA

  S silno bližnjega Evrope vzhoda
  slišati besedno je rožljanje,
  približuje se obsedno stanje,
  križarskega sliši jek pohoda.

  Sveti je Urban zastavo dvignil,
  v Judeža naperil kopje sveto,
  Judu Sori bo imetje vzeto,
  vse storjeno v hipu, kot bi mignil.

  »Judež Sora je sovrag zakleti,
  ve se česa vse so takšni zmožni,
  so odredi zlodeja pomožni,
  to počno na Ogrov zemlji sveti.«

  Je Urban povedal in ponovil,
  Viktor sveti, pravi, mu je priča,
  treba se rešiti je hudiča,
  se načrt prav kmalu bo zgotovil.

  Judež Sora pa je zvit kot presta,
  v mišjo luknjo po potrebi skrit,
  ker načrt prehitro je razkrit,
  vštric z Urbanom isto pot zdaj gresta.

  Pot, ki judom kakor vsem kristjanom
  biti zna popolnoma zaprta,
  vrata v raj pa na stežaj odprta
  pravovernim zgolj mohamedanom.

 • Marija

  Saj ni nič več naše. Nimajo več kaj prodati. Sedaj lahko samo čakamo,kdaj bodo prišli in zahtevali svoje.Ne vemo komu smo dolžni 34 milijard. Ali vemo naj mi nekdo odgovori.Kaj boš naredil če ti pride na vrata nekdo in ti reče to je moje,tvoji vladi sem posodil toliko in toliko. Tvoja posest mu je pa všeč.Kaj se godi z Magmo da so ravno hoteli to zemljo v Hočah. Se kdo vpraša kaj je tu vzadaj?Kako hitro se je realiziral sporazum CETA da naenkrat hočejo v Slovenijo.Samo sprašujem se po tem zakonu kdaj bomo drugi na vrsti za razlastninjenje.Nismo več suvereni nič več nimamo,to so sedaj do konca uspeli komunisti.

  • Vera

   Magna je v Hočah potrebna za brezposelne naše ljudi .Zemljo pa še malokdo obdeluje,ker se jim baje ne izplača , oziroma so mnogi mladi preleni , da bi sploh kaj delali .

   • Borut Stari

    Zakaj bi pa delali, ko dobivajo socialno podporo? In delajo na črno!

    • Vera

     Tudi mi smo morali delati že zelo mladi , zato me čudi, da zagovarjate lenobo !
     Zagotovljena služba v novi tovarni bo vsem zaposlenim zagotavljala ” socialno varnost ” , prispevki za zdravstvo in za pokojnino bodo plačani.
     Mi stari še danes delamo, ker ” delo krepi telo in duha ” !

   • Nata

    To se pravi, da jim le ni tako zelo hudo.

   • Unikatna

    Kruh raste v tovarnah! :)

    Še žal bo Slovencem za rodovitno zemljo!!

 • lauraas

  Orban zaščiti se pred kakim atentatom!!!

 • jan

  Kdaj bodo naši janičarji dojeli, da so v službi pošasti, ki uničuje Zahod? Verjetno mislijo, da bodo prek migrantov uničili kapitalizem. Kapitalizem bo preživel, Evropa in Amerika ne bosta oziroma se bosta nepovratno preoblikovali v nekaj drugega. Nad njima bodo Sorosevi plačanci izvedli kulturocid, etnocid in genocid.

  • Caetano

   Uničiti kapitalizem zdaj Organizaciji ni prioriteta, ker ga vodi. Jim je pa pogodu rdeči multi-kulti fašizem. Kar sovražijo ni danes toliko kapitalizem, kot demokracija.

 • centurion

  Orban to zna in zmore.
  Zmore pa zato,k er ima za seboj madžarske volilce
  in ne slovenskih ovc.

  • dr Janez Sveti

   Ovca ti je mama.
   DR Janez Sveti volk

   • Nata

    ? ? ? ? ? ?

    • dr Janez Sveti

     Imenoval je Slovence.
     Dr Janez Sveti narodoljubec

   • centurion

    Mater ti je pes po…
    Ti produkt.

    • dr Janez Sveti

     Ti si začel z ovcami, tele . Kdo si t gnida, da boš Slovence imenoval ovce? Tvoja gnila familija naj gre nazaj pod kamen izpod katerega ste prilezli gnoji!
     DR Janez Sveti Teta s koso

     • centurion

      Nadaljuješ z gnidami, pasji sinko…..

     • dr Janez Sveti

      Joj si me užalil. Kakšen um stoji za temi komentarji. Lahko bi rekli prismojen um?
      DR Janez Sveti genij

     • centurion

      Si malo umiril žogo, miško?
      Upam, da bodo živali med nama v bodoče ostale v štali.

 • totex39

  Bravo Orban, s tem ko je razkrinkal in javno nastopil proti Sorosu za vsa njegova umazana dejanja je pokazal, da je pravi evropski voditelj.

  • Caetano

   Cela višegrajska skupina je na pravi poti.

 • Kučko pod pručko

  Bravo Orban, stokrat Bravo

  Obrazložitev za podelitev visokega državnega odlikovanja, ki ga je Kučan leta 2004 izročil madžarsko-ameriškemu zločincu, Georgu Sorosu:

  George Soros je prejel častni znak svobode Republike Slovenije za njegove zasluge pri spodbujanju in razvijanju odprte demokratične in humane družbe v sodobnem svetu ter za zasluge pri uveljavljanju odprte, strpne in razsvetljene civilne družbe v Sloveniji. Predsednik Kučan je odlikovancu izrekel zahvalo in svoje spoštovanje …

  Soros, operativec svojih gospodarjev Illuminatov pod taktirko Rothschildov in Rockefellerjev, je največji krivec za eksodus migrantov v Evropo.

  • Anton

   važn da ima Kučko lepe okrogle modre oči, za vse ostalo me ne zanima

   sarkazem press

 • dr Janez Sveti

  Bravo Orban!
  DR Janez Sveti podpornik

 • Jožef

  Predlagam, da gre naš preljubi predsednik Cerar k Orbanu in ga poprosi, da ga le ta pouči,kako se vlada v korist svojega naroda – volilcev. To bi bilo več kot potreno, kajti v naprotnem bo sledil potop.

  • Vera

   ” Mali mu ne bo dovolil ” . :(

   • Nata

    + + + + + + + + +

  • Olga

   Imam občutek, da se Orban se z velikim ovinkom izogne Cmerarju!

  • samsara

   Gre raje k svojemu murgelskemu padroneju.
   Brez njega ne bi bilo cincavega premierja in svet bi bil lepši.

 • Jožef

  Izkistil bom priliko in na tem portalu potarnal o svobodi govora v Sloveniji. Nekateri internetni mediji (Politikis) striktno upoštevajo smernice kontinuitete, da je potrebno takozvani neprimerni ali sovražni govor cezurirati. Na Politikisu sem brebral veliko člankov gospoda Ferluge. Avtor ne špara jezika in želel sem podpreti njegove misli. Nisem napisal nič drugega, kot, morda z drgimi besedami, toda z isto vsebino. Nobenega takega komentarja mi kalohov Potal Politikis ni objavil. Tudi tistega ne, ko sem vprašal, če gre morda za cenzuro. Omenjeni portal menda spada med podpornike SDS in ker sem tudi sam neaktini podpornik te stranke, me čudi to početje. Žalosti me namreč, da se po tolikih letih vračamo nazaj v mračno obdobje Juge.

  • Caetano

   Morda so na portal pritisnili s kakimi svojimi forami…

  • centurion

   Jožef, no, pa dobrodošel na Nova24Tv.

  • Nata

   Tudi meni se je to že zgodilo .
   Zato na Politikis niti pogledam ne !

  • Unikatna

   Mnogim že gre v nos tvitanje in FB! Ravno včeraj je bilo govora o tem na TV SLO1. Počasi bodo vse cenzurirali! Kdo jim je kriv, če si ljudje iščejo vse več novic po internetu, gledanost TV pa upada!?

  • Dragan Krstič

   Sam imam enako izkušnjo sw Kalohovim Politikusom, zato ga več niti ne berem. Kaloh je zelo čuden tič.

 • Darth Vader

  Ključno vprašanje tukaj je: “KDO V SLOVENIJI JE NA PLAČILNIH SEZNAMIH GEORGE SOROS-A?”

  • črnaovca

   Levičarji ali desničarji ali oboji bi rekel glede na obnašanje in delovnaje naših politikov

   • Olga

    Vseglihar!

   • Caetano

    Nekateri pa tudi ne morete iz svoje kože če ni vsegliharija domača dobi pa že globalne barve. Samo, da je…

  • Olga

   Fajonova? Vajgl? ….

 • Dostmamrecesije

  Tako se govori Orban. Ne pa naši politiki, ki se ne znajo postaviti po robu niti Hrvaški.

  • Caetano

   So šanse proti Hrvatom, če bi imeli v Ljubljani Janšo, v Washingtonu pa Trumpa. Ob tej kombinaciji bi se morali umakniti v Zagrebu.

 • xtc

  Orban ima tule prav n glede Soroša;nekatere nevladne organizacije postajajo sinonim za levi fašizem;zlorabo človekovih pravic in vsiljevanje nenormalnih praks:
  Naj tule komentatorje opozorim na nekaj;imaste par komentatorjev ;ki bolno bluzi o poštenem Putinu in Rusiji;pljuvajo po ZDA in vsem kar je zahodnega;vendar pa sokomunisti čeprav;trdijo ;da niso;seveda jih par ekomomskih vprašanj hitro razgali in povedo kaj v resnici so;v resnici pa pod drugimi nicki nastopajo kot zagovorniki UTDja;prerazporejanja;Yugo nostalgiki;oboževalci Putina in RUSIJE IDT:
  Gre za razne “pokvarjene svetove”;Tunneke;Svete;Hune itd;ki jim pač komunizem diši le različne poti obirajo do njega(glej KavarnoHajek sedem tipov levakov):
  Seveda pa se je treba vprašati nekaj ali niso te firme ;ki nam posojajo denar in kupujejo praktično nič vredne obveznice v lasti Soroša?
  V bistvu sta Putin in Soroš na nek način enaka in oba komunista(čeprav sta nesramno bogata) a z različnimi agendami in različnimi načini a konkurenta za prevlado: in to je to:

  • pokvarjeniSvet

   a spet lažeš. Ti ne znaš brat kje pa jaz podpiram UTD ? ali Rusijo ?

  • pokvarjeniSvet

   citiram:
   V bistvu sta Putin in Soroš na nek način enaka in oba komunista(čeprav sta nesramno bogata) a z različnimi agendami in različnimi načini a konkurenta za prevlado: in to je to:
   ———————————————————————————————————

   mogoče sta oba komunista- le kdo bi vedel, ampak resnica je, da ti podpiraš soroša oz ljudi ki stojijo za njim.

   podpiraš Akshenazi novi svetovni red agendo te ljudi ki koristijo ZDA kot orodje za dosego svoje marksistične agende.

 • bojan

  ta stara gnida si zasluž samo metek sred čela

 • Nata

  + + + + + + + + + + Dobra – ko se bo pipica zaprla, bodo takoj obrnili ploščo !

 • Olga

  Čestitke gospod Orban! Vedno poimenuje stvari s pravim imenom! Soros je s svojim socialnim projektom, ki uničuje Evropo in svet, zrel za mednarodno sodišče za vojne zločine! Vse demokratične sile se morajo združiti za njegovo sankcioniranje!
  Tudi mi imamo “nevladne” organizacije, ki zanimivo vse podpirajo LEVIČARJE in njihovo ZLOČINSKO politiko! Ravno včeraj sem gledala neko samozavestno gospodično z opranimi možgani, ki je razlagala, da imajo NEZAKONITI MIGRANTI prednost celo pred stabilnostjo države!??? Za vsako ceno bi jih ona “zaščitila”!? K sreči je imela sogovornika, ki ji je povedal, da ima tudi “humanost” in “človekove pravice” v tem primeru svojo mejo! Moje mnenje pa je, da smo to mejo v Sloveniji že zdavnaj presegli!

 • Zmago
 • odzunaj

  Bravo predsednik Orban !!!
  Tudi v Sloveniji so mnoge tako imenovane nevladne organizacije financirane iz Soros skladov, da o drugih neuradnih oblikah vpliva sploh ne govorimo !
  Od sedanjih slovenskih nesposobnih, nesvobodnih in prodanih vladarjev ne pričakujemo aktivnosti. Zato čakamo na nove volitve, da dobijo krmilo tisti, ki so se že potrdili za dobro Slovenije in da damo skupaj nov veter v jadra Sloveniji !!!

  • Zmago
  • Novakec1

   Volitve ne bojo nič spremenile, ubogi ste na umu demokrati.

   • Caetano

    Kaj pa vendar govoriš. Saj je Orban vendar izvoljen človek.

    • Novakec1

     Za slolandijo govorim.

     • Caetano

      To se pa ve kaj je odgovor. Treba je podpreti SDS in/ali njene (preverjene) zaveznike.

     • Novakec1

      Ne se slepit, aja zbudi se.

     • Caetano

      SDS je na strani Orbana, to je 100%.

     • Novakec1

      Orbanu se jebe za slolandijo, kapiš, pa še marsikateremi €pejcu, da o balkancih ne zgubljam besed.

     • Caetano

      Po mojem si pa išče zaveznike. Tudi v Sloveniji.

  • Primer je Mirovni inštitut, ki deluje škodljivo za Slovenstvo že od ustanovitve naprej.

   • Caetano

    In eden glavnih tam je zapriseženi marksist Lev Kreft. Nasprotnik osamosvojitve Slovenije.

 • Krtača17
 • Adolf Hitler

  govna se brisejo en za drugim

  https://www.youtube.com/watch?v=9LcvVU2OqTQ

 • garfi

  Mafijsko odlikovanje Georgeu Sorosu
  Precednik Republike Zlovenije milan kučan je v navzočnosti veleposlanika Združenih držav Amerike v Ljubljani Johnnyja Younga na slovesnosti v predsedniški palači Georgu Sorosu izročil mafijsko odlikovanje

  • Johan

   Soros je delno pokril finančno luknjo v SD 1,5 mio, ostaja še 1,8 mio pufa !

 • rubec

  Bravo Orban. Na tole pade ena velika palinka po grlu. Pardon, ne ena, dve.

 • garfi

  Fajonova in Vajgl med “zavezniki”
  Izmed slovenskih evroposlancev sta na listi »Soroševih zaveznikov« Tanja Fajon in Ivo Vajgl. To je še posebno pomembno za slovenske volivce, saj se Tanjo Fajon v zadnjem času v medijih celo obravnava kot morebitno bodočo kandidatko za predsednico vlade.
  Tanja Fajon je članica stranke SD in podpredsednica evroskupine S&D, torej tiste, ki ima največje število poslancev na Soroševi listi. Med tematikami s katerimi se ukvarja in pri katerih bi pri njej predstavniki Open Society Foundation lahko lobirali so med drugim: »azil in migracije, svoboda gibanja v šengenskem prostoru, enakost spolov, pravice vseh manjšin, tudi Ciganov in LGBTI«.
  Ivo Vajgl je član stranke DeSUS in evroskupine ALDE, najbolj liberalno internacionalistične skupine v EU. Med njegovimi tematikami so zainteresiranost za zunanjo politiko in pravice vseh manjšin.

  • neny

   Fajonova bo predsednica SLO… po načrtu.

 • garfi

  »Zavezniki« infiltrirani na vse nivoje Evropskega parlamenta
  Konferenca predsednikov predstavlja vladajoče telo Evropskega parlamenta, zadolženo za njegovo organizacijo, administracijo in agendo. V njem se nahajajo predsedniki političnih skupin Evropskega parlamenta. Na listi Soroševih »zaveznikov« se nahaja kar 7 od 12 predsednikov in sicer predsedujoči za skupine Socialisti in demokrati (S&D-leva sredina), Zeleni (Greens-liberalna levica), Radikalna levica (GUE/NGL), Liberalci (ALDE – liberalna smer) in Konservativci (ECR-desnica). Na listi se nahaja tudi predsednik Evropskega parlamenta Martin Schulz (S&D – leva sredina), ter 8 izmed 14 podpredsednikov: 2 podpredsednika iz Krščanskih demokratov (EPP-desna sredina), 2 iz Socialistov in demokratov (S&D – leva sredina), 2 izmed Liberalcev (ALDE – liberalna smer), 1 izmed Zelenih (Greens) in 1 izmed Radikalne levice. Izmed 5 quaestorjev (to so uradniki, ki skrbijo za finančne in administrativne interese poslancev) so kar 4-je na »zavezniški listi« – in sicer izmed strank EPP (2), S&D in ALDE.
  http://www.publishwall.si/aktualno/post/228192/razkriti-dokumenti-fajonova-in-vajgl-med-zanesljivimi-zavezniki-georgea-sorosa

 • garfi

  Zaupni dokumenti: Kampanjo Tanje Fajon in Iva Vajgla je skrivoma sofinanciral kontroverzni Georg Soros!
  Razkriti dokumenti mednarodnega finančnega sklada v lasti Georga Sorosa razkrivajo, kako je mogotec pomembno vplival tudi na zadnje evropske volitve v Sloveniji. V nedavno razkritem poročilu Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019) najdemo poročila o financiranju kampanje za leve politične stranke in informacije o tem, da sta Tanja Fajon in Ivo Vajgl plačanca t.i. Open society. Oba sta v Evorpskem parlamentu člana t.i. radikalne skupine LGBTQ aktivistov in zagovornika proabortivnih lobijev.
  http://24kul.si/zaupni-dokumenti-kampanjo-tanje-fajon-in-iva-vajgla-je-skrivoma-sofinanciral-kontroverzni-georg-soros

  • Olga

   A je zato Fajonka prijadrala nazaj?

 • Novakec1

  Brez domačih izdajalcev slovenstva ne bi soros imel tak vpliv v slolandiji.

 • Slovenija moja dežela

  Mogoče pa je še upanje da se povrne svet v normalne okvirje

 • Igor Kavalar

  Mene zanima zakaj ga naši voditelji odlikujejo z kolajnami( kaj pa je naredu dobrga za Slovenijo?), drugi pa izdajajo za njim tiralice (dead or alive) in prepovedujejo njegove fundacije? Kaj sploh hoče od Slovenije? Zakaj se meša v politične, ekonomske, kulturne zadeve držav in zakaj naši in drugi hlapci z njim sploh sodelujejo?

  Soros hacked, Open society files
  https://youtu.be/qVeZYetsRCU

  Kdo je Soros, Kanadska agenda
  https://youtu.be/qVeZYetsRCU

  Žirinovski o Sorosu (ban v Rusiji)
  https://youtu.be/Y5knIkr0syQ

  Židovski rabin o tem zakaj je Hitler sovražil žide (in mogoče star-nov razlog, zakaj ljudje sovražijo Sorosa)
  https://youtu.be/qTYSv_YQOVo

  • Olga

   Morate povedati, kateri “naši” voditelji? Zakaj množina?

   • Igor Kavalar

    Mogoče jih je več kot le Kučan.

  • Anonimni_Profesor

   Sem pogledal tistega bradatega in dementnega starca, ki misli, da je Hitler sovražil Žide, ker so bili nekateri komunisti. Pa kaj še, sovraštvo je bilo utemeljeno globoko na genski osnovi. Židje kristjani so bili peta kolena ne zato, ker ne morejo biti ponosni Nemci, ampak ker so rasno tako pokvarjeni, da se ne morejo zares spreobrniti.

   • Igor Kavalar

    Komunistično ideologijo in finance so organiziral židje.
    Sovražil jih je zaradi tega, ker je 20 miljonov intelektualnega potenciala pod komunisti iz Rusije izginilo. Ker ni želel da se to zgodi Nemčiji, se jih je želel znebit.

    • Anonimni_Profesor

     Če znaš si najdi in preberi originalno nacistično literaturo in boš videl, da je tako kot pravim in ne zadovolji se s tem, da poslušaš neke dementne starce!

  • Caetano

   Žirinovski=KGB. Če je njegov govor prepovedan v Rusiji je to po dogovoru s Kremljem.

   • Igor Kavalar

    Ne njegov govor ampak ban na Sorosa in podobne tiče ;)

    • Caetano

     Samo to je vseeno človek iz KGB…

 • garfi

  V čigavem interesu so protesti na Poljskem?

  Najbolj goreča želja raznih »človekoljubov« in “humanitarcev« tipa George Soros je Poljsko in mnoge druge države čimbolj liberalizirati, degradirati domoljubne vrednote, marginalizirati katoliško tradicijo in jih posiliti z multikulturalizmom. Nacionalno močne države so namreč izredno trd oreh za plenjenje tujih lobijev, ki prav v Poljski vidijo izredno profitabilno »molzno kravico«. Razne globalistične ideologije so za mnoge levičarje sicer neverjetno mikavne, ker ustvarjajo nekakšno genetsko modifikacijo socialističnega paradiža na Zemlji, kjer bodo »vsi ljudje enaki« in »kjer se bomo imeli vsi radi«. Prevara je tako dobro pripravljena, da najbolj goreči verniki niso sposobni sprevideti dejstva, da se za navidezno enakostjo, v resnici skriva nenasitni pohlep, ki želi ljudi spremeniti v popolne sužnje kapitala. Narod, država, vera, jezik in druge karakteristike identitete pa posameznike še vedno malce ščitijo pred to požrešno agonijo.
  http://www.casnik.si/index.php/2017/01/03/leva-demohisterija/

  • Caetano

   Dobro si to povedal. Zato pa je Sorosu trn v peti vsak, ki zagovarja suverenost države. Naj bo to Orban, Trump, Wilders ali Janša… No, razen islamisti ti pa lahko gonijo svoje in to ne samo pri sebi doma in mora biti njihovo početje vedno vsaj ”sugar coated”.

  • Caetano

   Pa še to Garfi. Poljaki so bili deležni ne samo Sorosovega pritiska, ampak tudi vatikanskega naj sprejmejo islamske migrante. Pa niso klonili, zato jim gre posebna pohvala. Vatikan je namreč tudi vprežen v voz vodilne evropske politike. Recimo tudi pokojni vodilni ital. kršč. demokrat Andreoti je bil že v 80. gluh na opozorila Falacijeve, da se dogaja postopna islamizacija. Ona je nazorno videla kaj to prinese pri Homeiniju.

   • garfi

    papež je očitno del nwo

 • garfi

  Piše: p. dr. Robin Schweiger
  So nekatere novice, ki imajo precejšen medijski vpliv. Ena izmed mnogih je ta. George Soros – svetovno znani finančnik in tudi filantrop – je v intervjuju za revijo Newsweek opozoril na finančni kolaps in na medrazredne boje. »Nisem še videl težje situacije od te, v kateri je svet zdaj. Čaka nas obdobje zla«. Dodal je tudi, da se bo Evropa srečala s kaosom in spopadi. Nemire vidi tudi na ulicah v ZDA, ki bodo vodili v zatiranje ljudskih pravic in svobode, predvideva tudi, da bo svetovna gospodarska ureditev utrpela kolaps. Težki časi pred nami imajo precej podobnosti s 30. leti prejšnjega stoletja, ko smo bili priča veliki depresiji.
  http://radio.ognjisce.si:8080/sl/128/komentarji/7102/

  • Caetano

   Spopadi v Evropi so se že začeli. To je jihad. Soros je veliko k temu prispeval, začelo pa se je vse že dosti prej ko so po naftni krizi evropske države sklenile sporazume z arabskimi, da bodo dovolili enosmerno imigracijo in zagotovili t.i. kulturne pravice imigrantom. To se zdaj dogaja, samo, da je že šlo čez rob. Zdaj nekateri so to že zdavnaj predvideli kam vodi. Samo filoislamistični politiki jih niso poslušali. Vendar je stvar vse bolj jasna. Rešitev pa je zlasti v oborožitvi ljudi za samoobrambo. Tako svojih družin, kot naroda in demokracije.

   • garfi

    tudi rkc je proti nam
    očitno se nam ne obeta nič dobrega

    • Caetano

     Ja… Sicer celotna evropska katoliška scena ni padla pod vpliv politike papeža, ”migrante v vsako župnijo”. Bomo videli kako bo pri nas, nekateri iz RKC vseeno kažejo neko zadržanost. Je pa dejstvo, da katoliški mediji, radio Ognjišče itd. vodijo politiko enako Cerarju, kar se tiče islamskih migrantov. Podobno Novakova in NSI. Na poti odpora islamizaciji na podporo katoliške hierarhije ne moremo računati Garfi, vsaj ne dokler je ta papež. To je dejstvo.

 • busnisman

  Orban predstavlja upanje za vso Evropo. Mu bodo naši sledili ?

 • Viktorh

  Le pošten, načelen in dosleden politik kot je Orban, je lahko dober lider demokratične države.

 • Johan

  Edini pametni politik v EU !!

 • Rožle

  Đorđe …počas ti bo tut Kurji portal Trump prevzel …

  • Caetano

   Povej malo več? Se tam kaj premika?

 • xtc

  Kot je zapisal spodaj Garfi;da Soroš napoveduje nemire:
  Ne glede ali jih Soroš napoveduje ali ne je realnot taka;vsi gospodarski modeli so se izrodili;ampak ne zato ker bi bili nekateri slabi ampak zarad zlorab in izigravanj:
  Dejstvo je ;da toliko vrst oz:zvrsti komunizma kot ga imam danes ni bilo nikoli;preko kulturnega marksizma;kitajskega komunizma;venezuelske sirotinje;Brazilskega socializma;multikulturništv ;putinizma;kučanizma itd in ob vseh podivjanostih;anomalijah;izrojenosti in iztirjenosti in še kaj ter ob vse večjem stiskanju normalne populacije v kot so izbruh nemirov oz: velike vojne le še vprašanje časa:
  Seveda vsi ti komunizmi koombinirani z razmhom islamizma tako sunitskega kot šiitskega pa niso naključje saj sta glavni komunisdtični sili v preteklosti SZ(S SATELITI) INyUGA USPEŠNO PODPIRALI ISLAMSKI TERORIZEM;KAR SE NAM DANES UTEPA;LEVI POLIUTIKI PA UVAŽAJO NEKOMPATIBILNE ALI CELO NASILNO SELEČE SE IMIGRANTE;MISLEČ ;DA BODO S TEM NADVLADALI NORMALNE LJUDI:
  nO ENKRAT BO POČILO IN TAKRAT BO ŠLO DO KONCA TAKRAT SE BO IZBIRALO ALI SLOVO VSEH TEH VARIANT KOMUNIZMA Z APOSTOLI VED IN ISLAMIZMA ALI PA BOMO IZGINILI NORMALNI:

  • pokvarjeniSvet

   načrt tega tvojega kulturnega marksizma je da se zmanjša svetovno prebivalstvo…saj ti ljudje niso ravno neumni to pomeni njim je pomembna manjša masa kontroliranih ljudi in seveda najbolj bitno za njih…več naravnih resursov za njih. Ti ljudje dobro vedo da denarja ne moreš jesti, ampak resurse krvavo rabiš. Tako jim velika svetovna masa ljudi samo ovira ker smo samo jedci ki trošimo njihove resurse. Je pa res da so ti ljudje Psihopati in verjamejo da so Bogovi na zemlji in imajo vso pravico odločati o tem kdo bo živel in kod ne….seveda preživeli bodo morali služiti njim ne pa biti samostojni…samostojnsti za druge ne želijo…želijo služabnike. Zato je to še en dokaz da so vse oblike marksizma prišle iz njihovih glav,
   Ker to so edini ki imajo veliko internacionalno moč in jo prenašajo iz roda v rod….očetje na svoje sinove Medtem ko vsepovsod drugje se politiki in diktatorji menjavajo primer OZN – sekretarji se menjavajo – FED in celotni bančni sistem pa ostaja 100% v rokah in lasti istih družin.

   • xtc

    Kaj se dereš socialistek boli resnica?
    Še en komunistino rusofilski lenuh ;ki nas krade in zapravlja božji čas mi ga pa preživljamo_da bi prerazporejal kot mu je bila to navada v Yugi:

    • pokvarjeniSvet

     kakšna resnica ?
     da sem proti vsem oblikam marskizma pa res ni boleče.
     smešno pa je da mi takšen marksist kot ti, tukaj očita, da sem komunist hahaha za crknit smešno in seveda sprenevedajoče….seveda poznam vašo marskistično taktiko preusmerjanja pozornosti…hitro obtožimo druge da naredimo zmešnjavo…ko nam zmanjka argumentov.

     in pol smo v pink ponk poziciji ti si komunist ne ne ti si komunist.

     Sam si priznal v tvojih postih in navijal da če Trump ne bo nadaljeval načrte establišmenta ki so politiko ZDA začrtali vnaprej, da je treba da ga ubijejo.

     Načrt je pa seveda uničiti vse nasprotujoče in velike države tudi za ceno 3. svetovne vojne – točno to kar imajo Askhenaziji v svojih načrtih…že ko so financirali prvo boljševistično revolucijo v Rusiji in enako tudi v Nemčiji po 1. svetovni vojni

     • xtc

      Sam pa največji in še vernik komunista v Moskvi po vrhu:

     • pokvarjeniSvet

      ti mene ne moreš nikoli primerjati s seboj. Ti si priznal da imaš svoje vernike v marksističnem establišmentu ki ZDA in NATO koristijo za svoje orodje in financirajo vse marksistične oblike po Svetu.

      jaz nimam ne v Moskvi, kaj šele kje drugje. Medtem ko ti pa jih imaš si priznal ! torej je črno na belem jasno da podpiraš vsaj eno obliko marksizma in to je da se ustvari NWO.

     • Vrhovni sodnik

      Ti si v bistvu Sorošov podstrešček, predstavljaš se, kot desničar, v bistvu si vseskozi podpiral ZDA pod Billderbergi, vsi so te na portalu že zdavnaj prečital, zato ti ni treba več igrati.

 • pokvarjeniSvet

  da je dokaza da vsi marksizmi prihajajo od Askhenazijev je dokaza da združena levica ki je isto kot Nemška die linke financirana od Askhenazijskega vazala Soroša….. to so vse iste stranke, nevladne organizacije in podobne združbe ki hočejo uvesti UTD…kar čisti nesmisel…kdo bo pol še prostovoljno delal, če bo druga skupina ljudi javno pred vsemi imela vse gratis za čisto nič dela….aja oni računajo da bodo nas sužnje prisilili v to.

  največja sramota kar so ji švicarji imeli je to da so UTD sploh dali na referendumsko vprašanje saj je čisti nesmisel…je pa lepi primer da že v praksi imamo en del UTD saj vsi financiramo NATO marksitično tiranijo Akshenazijskih bakirskih družin— edine družine na Svetu ki dedujejo tako močno internacionalne ustanove in centre moči ki se dedujejo iz roda v rod.

  ni nobenih drugegih primera na Svetu ki bi jim bil lahko podoben tem Askhenazijskim elitam. politiki in diktatorji nacionalnih držav se menjavajo medtem ko vsi ti Askehnazijski bankirji ostajajo družinski iz roda v rod na svojih globalno finančnih močnih položajih.

  • Caetano

   UTD mislijo levičarji menda uvesti tako, da bi bila plača sestavljena iz UTD in plače. Se pravi 300 eur UTD-ja in 300 eur plače – recimo. Ne vem pa ali bo delodajalec plačal vse ali samo 300 eur po njihovo ostalo pa država? Ker sicer UTD ne stane države 2 ampak preko 7 milijard. Samo oni pravijo, da bi nas stal dve. Socialna pomoč je pa tudi danes 300 eur. Tako, da ne vem kaj sploh hočejo?

   Drugače bi te tudi spomnil na S. Korejo, kjer tudi se predaja oblast iz roda v rod. Tako je bilo včasih s kralji in plemstvom in v najbolj ”rdečem raju” imaš isti vzorec…

   • pokvarjeniSvet

    Severna koreja je samo oblast na lokalni nacionalni ravni. Torej kim Jong un nima nobenega direktnega ali posredna vpliva na globalno politiko.

    kaj pa je Svetovna banka, FED, celotni bančni sistem, NATO ??

    Te slednji so veliko bolj vplivni kot pa neka bedna Severna korerja…jaz lahko Kim Jung unu na drugi strani meje jebem vse po spisku, delam vse kontra kar on zahteva v svoji državi in nima vpliva na nobeno sosednjo ali katerokoli drugo državo… on je samo mali lokal player in nič več.

    • Caetano

     Vsak lokalni dejavnik vpliva v bistvu na svetovno politiko, razen če bi bil čisto izoliran, kar pa zaradi kitajske podpore ni tako v tem slučaju. Mislim, da pri svetovni banki gre enostavno za to, da ravna na finančni ravni skladno z dogovori, ki jih dosežejo velesile ali povezave določenih držav. Zato tudi podpira sporazume ZDA-Kitajska, ki so sicer na račun ameriške suverenosti ali pa vodi poseben oddelek za islamske finance.

     • pokvarjeniSvet

      Narobe misliš….oni odločajo o sporazumih in tudi oni imajo večino teh korporacij v svoji lasti. Nacionalne države so bolj ali manj marionete….ali lahko Orban vpliva na politiko v Bruslju ?? ne ne more !

      Da je ZDA le orodje v njihovih rokah je dokaz za to da so ameriški davkoplačevalski denar jemale te internacionalne mednarodne organizacije OZN, NATO, vse te sorošove navladne organizacije Svetovne banke…itd

      ZDA jim služi kot vojaška sila in nič več….dokaz zato je katastrofalno stanje revščine v ZDA….polno davkoplačevalskega denarja so metali za te kozlarije in ne za razvoj ZDA in za dobrobit državljanov in rezidentov ZDA

     • Caetano

      To je nemogoče in tudi praksa kaže drugačno sliko. Dogovore med državami, zlasti velikimi ali skupinami držav določa vrsta dejavnikov. Mednarodne inštitucije pa jih potem bolj uresničujejo.

     • pokvarjeniSvet

      če je lahko bil Danilo Türk namestnik in desna roka generalnega sekretarja OZN pol je jasno da so pokvarjeni do dna…..njega spregledaš na 100000km daleč.

      ne najdem več tiste strani kjer je bilo vse jasno opisano da v EU je poligon, peskovnih in raj za korporacije….v EU lahko dosežejo vse zahteve s podkupninami preko svojih lobijev. CETA prinaša GSO in to bom tudi v Avstriji prvi opazil. Kljub temu da so Avstrijci na državni ravni to prepovedali gojenje in zahtevajo označevanje za uvoz.

     • Caetano

      No, v redu Turk je res hud pokvarjenec v službi Kučanove Organizacije in še prej CK-ja. Vendar OZN, ki ga omenjaš pa deluje čisto tako, kot pravim.

     • pokvarjeniSvet

      OZN dela tako kot mu naročijo tisti ki ga v večini financirajo po domače povedano največji sponzor…kdo lahko meče miljarde in triljone noter ?

      vsakemu je jasno da moraš ubogati svojega sponzorja zakaj bi bilo pa ravno pri OZN kaj drugače…je pa edina resnica to kar mi ti želiš povedati je pa v primeru vojaške intervencije UN mogoča če se vse stalne članice strinjajo, če dasta dve stalni članici veto je dovolj, da se ta intervencija ne zgodi…to je res.

     • Caetano

      Že veto ene je dovolj. Ampak tudi na drugih področjih je podobno. Tvorijo se koalicije med državami, da se oblikujejo razne skupine itd.

 • Fogglof Tunnek

  STA:

  George Soros je prejel častni znak svobode Republike Slovenije za njegove zasluge pri spodbujanju in razvijanju odprte demokratične in humane družbe v sodobnem svetu ter za zasluge pri uveljavljanju odprte, strpne in razsvetljene civilne družbe v Sloveniji. Predsednik Kučan je odlikovancu izrekel zahvalo in svoje spoštovanje v prepričanju, da “smo somišljeniki o pomenu odprte družbe za harmoničen razvoj soodvidnega človeškega sveta, tudi zaradi specifične izkušnje Slovenije”. Soros je izrazil zadovoljstvo, ker se Slovenija razvija v “demokratično in uspešno” državo, ki bo kmalu članica Evropske unije.

  Soros je vesel, ker je danes spet skupaj s prijatelji, s katerimi je sodeloval pri Skladu za odprto družbo (Open Society Fund) in zdaj pri Mirovnem skladu (Peace Foundation). Slednjega je ustanovil, kot je dejal, da bi nadaljeval idejo prvega sklada in v Sloveniji vzbudil zanimanje za demokracijo na širšem območju in v svetu. Omenil je še, da se je s slovenskim predsednikom že večkrat srečal. Glede Balkana je menil, da je dosežen velik napredek, da pa EU ni uspela korenito spremeniti razmer, vendar kljub temu ni obupal in si bo še prizadeval, da bi si bili na tem območju med seboj blizu in s tem bliže Evropi

  • Fogglof Tunnek

   Milan Kučan je v nagovoru svojega odlikovanca označil za angažiranega humanista, razumnika in vizionarja, ki je zelo zgodaj prepoznal in razumel velike spremembe v družbi in na globalni ravni. Njegova zadnja knjiga O globalizaciji “naravnost spodbuja intelektualni premislek o svetu, kot smo ga prisiljeni spregledati po 11. septembru,” je dejal Kučan.

   Podelitev odlikovanja Sorosu je predlagal Mirovni inštitut, podprli pa Slovenska filantropija, multimedijski center Kibla, Pravno-informacijski center nevladnih organizacij, Studia humanitatis, IEDC – Poslovna šola Bled, KUD France Prešeren in komisija predsednika republike za odlikovanja.

   • Caetano

    No in kaj zdaj? Ti to podpiraš ali ne? Najbrž ja…

    • Fogglof Tunnek

     Samo pravim…

    • cosmosjasnovidec

     Kaj pa drugega?Za tega bedaka “fogla” je to že znano.

   • pokvarjeniSvet

    tale soroš je vojni dobičkar, zločinec, goljuf in kriminalec na Svetovni ravni.

    Naj gre multukutrunost in vso ostalo navlako kulturnega marksizma reklamirat v svoje kolegionalne države in režime kot so Saudska Arabija in Izreal….aja seveda ne bo če to to njegovi kolegi tam ni nič narobe če ljudi koljejo ko zveri in tam ni nič narobe če kdo zavrača liberalizem, multikulturnost in ostale dekadentne svinjarije kulturnega marksizma

 • Naši levičarji so kot navajam naprej….Levičarji so sluge iluminatom, kar je Soroš. Tudi Soroš ni najvišje, pač pa samo dela transferje denarja, ki mu ga drugi dajejo za cilje nove svetovne ureditve. Ljudje, ki nadzorjujejo FED in London City so v bitvu temelj problema, ker skrbijo za vse umazane zadeve, ki bodo in že škodujejo človeštvu.

  • Caetano

   Samo program iluminatov je bil odprava zasebne lastnine in hm recimo ”kultivirana anarhija”, ker bi s študijem njihove mistike ljudje ne rabili več reda, ampak bi se sami od sebe držali etike. To je bolj neka zgodnja utopija. Se pravi ta program je nasproten tako kapitalizmu, kot socialistični ali partijski ureditvi.

   • pokvarjeniSvet

    so pa financirali, dajali nepovratna sredstva in tudi ugodna posojila Vzhodnemu komunističnemu bloku v Hladni vojni…obrazloži zdaj to in poišči izgovore za to ?

    Če so Bankirji in tudi lastniki polno korporacij…zakaj neki bi dajali svoj denar komunistom…..ampak dokazno je da so ga dajali…saj drugače SZ nebi mogla preživeti in ostajati toliko desetletij

    • Caetano

     Pravim, da je zelo dvomljivo ali jih res lahko imenujemo iluminati… recimo iluminate so v Nemčiji zatrli že pred franc. revolucijo. En manjši del je ušel, med francosko revolucijo je bil neki iluminat, se ne spomnim že kako mu je bilo ime, vendar je deloval v povezavi z žirondinci, se pravi ne s tisto levico, ki je poudarjala močno represivno državo – jakobinci, ki so bili pa za zgled Čeki, NKVD itd. Kajti dosegli naj bi po svoji utopiji ”razsvetljeno anarhijo”, brez lastnine in brez države.

     Drži, da so Jugoslavijo tako financirali po letu 1948, ker je bilo za zahod koristneje, da je tampon država, četudi pod diktaturo partije, da SZ ne pride do Jadrana.

     Po mojem za totalitarno državo tudi prejemati denar ni problem, saj je vedno na milijone prisilnih delavcev, ki dela zastonj v taboriščih in to poravna. Če pa je kriza jih je malo oropaš in dodaš nove. Kitajska in SZ sta imeli točno tak način. No, seveda ne samo za plačevanje kreditov ampak še za mnogo drugih stvari.

     • pokvarjeniSvet

      Pusti zdaj ime illuminati ne se zdaj zaganjati v izvor tega imena.
      Point, ki ti ga želim povedati je da obstaja elita ki želi svoj novi svetovni red…kjer ga bodo kreirali zgolj samo sebi v prid ne glede na koleteralno škodo, ki jo povzročajo in jo tudi še bodo mnogo večjo.

      ti jih lahko imenuješ illuminati, Askenazi židi, globalisti, sionisti….kot vidiš imajo na tisoče in tisoče imen ampak govori se pa točno o enih in istih vsekozi. Isto kot imamo mi ime za Boga Bog, Arabci Alah, Nemci Gott…a vse religije trdijo da častijo istega…torej je samo problem poimenovanja enih in istih in ne to da bi to govorili vsak o drugi skupini.

      Ne samo Jugoslavijo, tudi vse ostale komunistične države od SZ, Poljske, Vzhodne Nemčije, Češkoslovaške….itd. vse te režime so financirali ti mednarodni bankirji, saj je bil bančni sistem tako kot v Zahodni bolj kapitalistični in Vzhodni komunistični je obstajal na isti bančni platformi !

      tako da od mednarodnih bankirjev so si po 2. svetovni vojni izsposojali vsi komunistične in kapitalistične države.

      in seveda vemo da je FED v lasti teh mednarodnih bankirjev in seveda ne pozabi da se ta funkcija prenaša iz roda v rod….od očeta do sina do vnuka…itd. Ne glede katere države v vojni zmagajo oni ostajajo na položajih.

     • Caetano

      Hm, ne gre samo za imena bogov, Alah ni enak temu, kar razumejo pod Boga kristjani. Itd.

      Drugače razumem hočeš reči, da obstaja skupina bankirjev, ki so med sabo povezani in njihove družine si predajajo tradicijo iz roda v rod. Financirajo pa da vse strani. To je čisto lahko res, saj ”denar ne smrdi”, kot pravijo takšni ljudje. Mislim pa da znatno večino denarja si še vedno posodijo države ena drugi tudi še vedno danes.

     • pokvarjeniSvet

      no če bi vedel kako FED deluje bi vedel da je to privat tiskalnica denarja v lasti njih …in da ameriški najvišji revizor Supreme court, kateri ima najvišja pooblastila v državi ne more in ne sme noter preverjati čisto nič ¨!

      a ravno tale FED odloča o tem koliko denarja bo v obtoku in komu se bo posojalo…. kar pomeni da lahko financirajo čisto vse na tem Svetu….vse lahko kupijo kar se da kupiti z denarjem.

      praktično so edini ki imajo ekskluzivno pravico tiskanje denarja na Svetu…denar dobesedno natisnejo iz nič, brez kritja…kako je lahko to pošteno do ostalih ?

      Edino podlaga za dolar je vezava na nafto…vsa prodaja je v dolarjih. Zato se tudi zavira razvoj alternativnih tehnologij in smo še vedno na stopnji leta iz 50ih prejšnega stoletja….hibridi še vedno rabijo bencin – nafto.

      Vse patente še vseskozi spretno kupujejo tile bankirji preko svojih korporacij.. tako zavirajo razvoj Sveta in si zagotavljajo finančni, politični in vojaški monopol.

     • Caetano

      Saj vse države tiskajo denar samo na podlagi špekulacije od kar ni več zlatega standarda. Samo tudi denar se da vzeti iz obtoka in ga celo uničiti po določenem protokolu. To ima vsaka centralna banka določeno in se lahko naredi po dogovoru z državo. So pa še drugi mehanizmi. V Jugoslaviji so dosti uporabljali inflacijo in devalvacijo. Je pa tudi res, da ne glede na tiskanje papirnatnega denarja valute med sabo še vedno tekmujejo. Tu pa se monetarna politika sreča z ekonomsko.

   • Njihovo bistvo je preigravanje drugih in satanistična mistika. Hranijo dve strani in poskrbijo nazadnje zase. Treba je malo prebrati, ker je na internenetu vse kar je potrebno izvedeti. So za skrivnimi društvi, kot je recimo skupina Bildebergov, kot so masoni.., skupni imenovalec pa je lahko imenovanje, ki izhaja iz zgodovinskega delovanja in organiziranja – iluminati

    • Caetano

     Ampak iluminati so bili kasnejšega nastanka od prostozidarjev, z drugačno ideologijo in filozofijo in da so se njihovi ostanki vezali v času franc. revolucije na žirondince ne na jakobince, kot bi bilo pričakovati, če bi res bili povezani z ideologijo skrajne levice. Tako pa se potrjuje bolj to, da gre za utopiste. Ni dovolj, da je nekaj na internetu, ampak mora biti tudi točno.

 • Vrhovni sodnik

  Dol z Illuminati !

 • Prihajam Slovenija

  Pameten je Orban, kwa Slovenci nimate nobenega podobnega.

 • xtc

  Prav smešno je gledati ;ko rusofilni komunisti tule(Trdoroka ali diktatorska struja) ponujajo menjavo njihovega komunizma za anarhističnega(multi kulti;kulturni marksizem itd);čeprav je ravno ruska veja komunizma dala pobiti največ ljudi se sprenevedajo in hočejo biti celo humanitarci_da ja nebi bilo vojne:
  Seveda pa nobeden od teh komunističnih trolov pa ne pove kako zmanjšati poulacijo v državah kjer je dobesedno eksplodirala;ne samo;da bo pričelo zmanjkovati vode;rudnin;rib in morskih živali in š česa;ker na je enostavno preveč Zemlja ne prenese več:
  Torej dragi rusofilski troli kako boste zmanjšali populacijsko boom v Afriki;Aziji;a boste šli tja lepo prosit ;da naj se nehajo “žgat”?
  Definitivno populacije a Zemlji berz vojne ne morete zmanjšati kot ne tudi slabih razvad;ki jih širijo komniznivseh vrst:
  Ko boZemlja prenatrpana(že sedaj smo na meji);pa je vprašanje velike vojne le še čas:

  • Anonimni_Profesor

   To jih je treba razumeti. Gre za težko vprašanje. Nečak mi je enkrat pokazal neko knjigo nekega dementnega Američana, ki se ima za poznavalca genetike, čeprav niti ne ve točno kaj to je. Engdahl ali kaj je že. Ta osebek razkrije načrt, da sta Kissinger in Rockfeller na začetku 70. let sestavila načrt za radikalno zmanjšanje svetovnega prebivalstva. Veliko revnih v tretjem svetu lahko namreč postane še bolj nevoščljivih do bogatih ZDA in se poveže s SZ. Mater sta bila pametna mar ne! In kako sta to dosegla. Predvsem s tem, da sta jim dala kondome, ker sta s pomočjo svojih znanstvenikov ugotovila, da se menda revni manj razmnožujejo, če jim daš kondome. Vidimo pa rezultate njunega načrta. Prebivalstvo se je radikalno povečalo. Tako, da če sta Kissinger in Rockfeller tako pogrešila kako naj ne bi ubogi forumaši tukaj.

   V glavnem Franco Bazaglia je kriv, da jih je spustil. Upam, da me boš razumel.

   • xtc

    RUSOFILSKI TROLI SO PAPIGE ;KI PONAVLJAJO TISTO KAR POBEREJO NA SPLETU IN TROLAJO;SEVEDA PA NE VEDO KAJTROLAJO NITI NISO ZMOŽNI TREZNEGA PREMISLEKA;KOT TUDI NE RAZUMEJO NE NARAVNIH ZAKONOV KOT NE ZGODOVINE:
    RAVNO ZATO SO KOMENTARJI ENO SAMO IDIOTSKO NABIJANJE;KI HITRO NASEDEJO NA ČEREH REALNOSTI:
    Pa Putini in Soroši gor ali dol:

   • RealRevolution

    Sam si pa cepec ce takih stvari ne spregledas pa si med to stroko.Oz ko vidis celo sliko ti mora kaniti vglavo.
    Ampak si prisel iz hudicevega semena zato ti ni dano razumet oz ubijas resnico za take pa se sece glava.Bi se morala isti si ko tajkun ki krade revnim in delajo zastojn.Zloba v seb. Janez Jansa in Donald Trump razumeta zgodovino in prikrito zgodovino ki je dostopna vsem.In Donald je tudi genij med drugim…Pozna zelo dobro zgodovino in je sam izjavil da je “vse laz”,ceprav ni dobesedno vse mislil.Xtc in ti sta med drugim ista pokvarjenca kot drugi.
    Lazna sta med SDS oz se pretvarjata.Tja not nebi mogla pridit takih pa res ne rabijo.
    Take hitro nascuvajo.Recejo gremo na na juris in greste nivazn nad kerega.Temu se pravi bedak” ki se ne popravi.

  • pokvarjeniSvet

   citiram:
   —————————————————————————————-
   kako boste zmanjšali populacijsko boom v Afriki;Aziji;a boste šli tja lepo prosit ;da naj se nehajo “žgat”?
   ——————————————————————————————-

   no imam kar nekaj rešitev in alternativ…ampak bom dal kar najlažjo in najpreprostejšo

   vzet jim vse moderne civlizacijske pridobitve…in jih postavi nazaj tam kamor s svojo razmnoževalno mentaliteto sodijo – v plemske skupnosti nazaj.

   kje pa piše da so elektrika, internet, zdravila (penicilin, antibiotiki) človeška pravica in osnova.

   osnova in pravica za vso človeštvo so samo: čista pitna voda, dovolj hrane in zdravo naravno okolje…..vse ostalo je luksuz za katerega je potrebno pošteno zavihati rokavi in vspostaviti red – ljudstvo samo !

   če ljudstvo samo ni sposobno tega narediti pol pač si kaj boljšega na zasluži. Če ti rabiš neke Askhenazije – zahodno marksistični establišment (veliko mamico da te drži za rokico) da ti to zagotavlja pol si pač ne zaslužiš svobode in ničesar luksoznega in je prav da ti odklopimo elektriko in internet.

   edini pravi ideal je svoboda, samozadostnost in avtonomnost….da si to zagotoviš moraš znat razmišljati s svojo glavo, vspostaviti red pri samem sebi in tako mora razmišljati in delovati celotna družba….samo tako lahko zagotoviš kolko tolko pošten in stabilen sistem… če tega ne moreš si pač tak ko vi podporniki kulturnega marksizma ki rabite velikega brata oz mamico da vas vodi, nadzira, kontrolira in odloča v vašem imeni !

   Vi ste življensko neopravilni konfromisti ki ne morete biti nikoli samostojni in avtonimni izven sistema….za vas je marksistični sistem kot mamica ali veliki brat ki vas vodi celo življenja.

   če bi bil pravi podjetnik bi razumel, kaj je to dialog, konsenz dogovor – se pravi poslušanje ostalih, logično racionalno, sklepanje presojanje in razumevanje.

   Dober primer so ti bile male vasi v 90ih kjer smo se s sosedi dogovorili vse o skupnem financiranju asflaltiranje ceste, postavite telefonske napeljave…itd. modernizirali smo celotno vas sami brez komunistov, brez posrednikov ali drugih velikih bratov in mamic…to je sposobnost velikih ljudi ostali pač rabite velikega brata da odloča v vašem imenu.
   nažlost je vse več slednjih, danes se še s sosedom teško zmeniš o skupnem financiraju ograje ki jo koristita oba. pol se pa čudimo zakaj vas je vedno več podporniko novega svetovnega reda in marksizma v vseh oblikah.

   Zato je treba razumeti zakaj sem rekel da so Askenaziji dobro vedeli kaj delajo na BV ko so odstranjevali diktatorje…da tam ljudstvo brez njih (velikih bratov in mamic) ne more funkcionirati ker imajo premalo razvito mentaliteto za svobodno napredno družbo…ampak bolj za islamistično- komunistično zaostalo družbo z velikim bratom na čelu – ker če tega ni pol je čista anarhija doli in prevladajo kriminalne morilsko zločinske združbe divjakov država je 100% kaos.

   Če vse te dežele tretjega Sveta potisneš nazaj v objem 100% dvijine in zakonitosti narave brez moderne tehnologije izigravanja narave….se naredi redukcija sama od sebe oz za to poskrbi narava.

   pol se lahko oni spodaj žgejo ko živali…ampak jih bodo razno razne spolne bolezni in druge bolezni, borba za hrano v džungli preprečile da bi se razmnožili preveč, ampak obratno pride do zmanjšanje njihove natalitete.

   s tem ko daš ljudem ki mentalno niso primerni za moderno civilizacijo…vse te pridobitve …ti omenjeni ljudje izigravajo naravo in na konci plačamo račun za to VSI tudi tisti ki smo delali v skladu zakonitosti narave, kljub temu da uporabljamo moderne pridobitve smo dovolj mentalno zreli da pri nas ne pride do presežka populacije…edini ki nam jo delajo so migranti s to drugačno mentaliteto od nas.

   • xtc

    No pa si ravno razglabljal kako si proti vojni:
    Razlagaš pa kako jo boš zanetil:
    Ti si kot shiran pijanček od enega do drugega plota vmes pa opotekanje_kje živiš na Marsu?

    • pokvarjeniSvet

     kje pišem da bi zanetil vojno ??? ti znaš brat in razumet kaj si prebral…ali imaš probleme samo z razumevanjem ?

     napisal sem da če jih pustiš brez modernih sodobnih pridobitev v objemu narave….pride do naravne regulacije in tukaj ni nobene vojne….narava jim onemogoči overpopulacijo….vsa tisočletja jim je to onemogočala….

     Ko pa je beli človek prišo tja in jim vse prinesel na pladnju v 20. stoletju pa je prišlo do ekstremne eksplozije prebivalstva….zaradi sodobne medicine in piridobitev. Nataliteta jim ne nenormalno in nenravno narasla…kar je bil prvi indikator da delamo nekaj narobe….če prej vsa tisočletja do tega ni moglo niti približno priti.

     oni do teh pridobitev niso prišli sami (narava že ima odgovore zakaj je temu tako) zato tudi niso mentalno dovolj razviti da bi odgovorno ravnali s temi modernimi pridobitvami ki smo jim dali…še več izrabljajo jih…priča smo velikemu ekstremnemu nekontroliranemu porastu natalitete – naravni sistem se ruši na celi črti. ker jim zdravila in sodobni način to omogočajo se plodijo kot podgane.

     tako da vse kar je treba zapreti južne meje in pustiti da se spravijo nazaj v plemenske zveze v bivanju tako ko so vse stoletja prej poznali pred prihodom belega človeka tja.

     to ni netenje vojne če jih ne zalagaš več s tehnologijo…od sedaj jo kupujejo od nas, če jim je ne prodajaš kot jo jim sedaj. Naj si jo ustvarijo sami…aja si jo ne morejo ne znajo niso sposobni.

     od koga misliš da kupuje orožje, opremo toyotine terence ISIS…pa ne rečt da imajo oni svojo proizvodnjo to vse kupijo….torej embargo je rešitev.

     zanetil bi vojno če bi jih ukopiral zavzel njihovo ozemlje in si podredil ljudi ter je ekonomsko ozkoriščal…če pa jih vržeš na ignor in čisti embrago pa ti ne morejo nič in se morejo prilagoditi in vrniti k plemenskim zvezam in staremu načinu življenja – pred industrijski način življenja. In tukaj ne tvegaš nobene nove globalne vojne….samo lokalno se bodo narej bojevali s kopji, sulicami in loki…ampak samo lokalno…kar se tudi sedaj pod budnim očesom NATO zveze tudi nonstop bojujejo lokalno samo da pač tokarat z modernim orožjem, kar pa se pri totalnem embargu ne bi mogli.
     —————————————

     obstaja tudi druga rešitev pustiš jim vse to moderne dobrine ampak pustiš diktatorje tipa Gadafi, Asad…mogoče niso angelčki ampak so bili edini mehanizmi za vspostavitev red na BV sicer s trdo roko ampak je nekako delovalo.

     Sicer moram priznati, da sam nisem ravno najbolj navdušen na to drugo alternativo…ampak vsaj nekako deluje.
     Od Gadafija smo mi Evropa imeli večjo korist predvsem Italija ki je lahko jim vozila migrante nazaj na libijsko obalo in so jih prijeli Libijski mejni policisti in vojaki. Danes to ni več mogoče, danes so vse to lepo zjebali in z ISIS psihopati požegnali tvoji NWO destabilizatorji.

     • xtc

      Ti si butksl;ki se ne razumeš niti na zgodovino niti antropologijo;le lapanje;do tja ko prideš v kot:
      Pustiš jih primiru;a si ti pameten;lahko jih pustiš na miru a oni bodo lezli;kot je temu tako že vso zgodovino očitno je to pretrd zalogaj zate:

 • xtc

  SEVEDA SEM POZABIL OPOMNITI ŠE NA ENO ZANIMIVO ZADEVO;KO JE NEK LEVAKARSKI komentator zapisal in modroval;da ko bodo roboti opravljali več kot devedeset odstotkov del bo UTD nuja
  Seveda pa je ubošček pozabil ;da tisti ki imajo znanje denar in moč lahko naredijo zraven tudi robotske vojake;ki iztrebijo “nezaželjen višek” delovno silo itak imajo;le več bo ostalo za njih:
  Toliko o pameti levakov:
  Sicer pa upam ;da je ta “svetla” prihodnost kar odmaknjena in da je nebom dočakal ali doživel:

 • Caetano

  Evo nova poslanica papeža. Jaz ne vem kako, da ne razume, da je to kvadratura kroga. Saj vendar mora razumeti, ampak to zavajanje je že podobno taqiyi. Integracija je za islamiste popeljati muslimana v odpadništvo. Temu pa se je treba upreti s silo – jihadom. Tudi Erdogan je dal jasno vedeti, da se ne sme muslimana vzgajati, da bi opustil prizadevanje za uveljavitev šeriata. Torej integracije ne more biti. Lahko je samo bolj hitro ali pa bolj postopno umiranje avtohtone civilizacije na račun invazivnega islama.Odvisno od taktike posamezne islamistične skupine.

  Poslanico je papež sicer izdal že septembra, njene ključne poudarke pa znova ponovil tudi v današnjem nagovoru na Trgu svetega Petra v Vatikanu. Poudaril je, da sta integracija in obojestransko spoštovanje kultur ključnega pomena. Migrante je pozval k spoštovanju zakonov in tradicij ter tudi ohranjanju vrednot svojih izvornih kultur. “Srečanje različnih kultur vedno pomeni obogatitev za vse.”

 • xtc

  Nekateri komentatorji so že legendarno troli:
  ENEMU SE JE ZAPISALO;da je treba te ljudi tam nafutrati in zagotoviti vodo in zdravo okollje;ja bravo bedaki;ko jih nafutraš imaš namesto enega sto:
  In ne nazadnje je treba vedeti ;da nekatere kulture in vere načrtno spodbujajo prekomerno množenje;saj tako širijo svojo moč(človek je nepomemben):
  Seveda ti ljudje ob takem demografskem boomu ne rabijo niti orožja;saj nas bodo brez uporabe sile preprosto pohodili peš:
  In kdor ne razume zakaj so v zgodovini vojne je bedak:
  Niso potrebne a na nek način nujne;ko svet preveč pade s tečajev:

  • pokvarjeniSvet

   glej še enkrat: repete

   če jim pobereš vse moderne pridobitve kot so stroji, elektronika, elektrika…ipd
   pustiš jim celo njihovo zemljo z resursi tam.

   pol morejo sami pljunit v roke in si postrečti te resurse.

   Seveda oni pol ne rabijo nafte (če nimajo mehanizacije in kemijsko predelovalne industrije), ne rabijo diamantov in ostalih stvari.

   Rabijo samo vodo in hrano katero si sami morajo ustvariti….ti tepček pa zavajaš da jaz trdim da bi jim to dajal ???!! ti se rad sprenevedaš ane…sem večkrat opazil.

   Ravno mi ki jih vabimo tukaj jih fojtramo da se pol tukaj zažirajo v družbo in parazitirajo in razmnožujemo.

   Če jih pustimo same v svojih državah pa se naj znajdejo sami.

   če tebe sedaj pošljem nekam v divjino v Aljasko naprimer… vsak ve da če si ne boš naredil zavetja si zakurail naredil toplo, boš crkno od mraza, če si neboš nalovil, nabral ali kakorkoli prodobil hrane boš crknil od lakote, če se ne boš znal boriti in zavarovati pred medvedi te bodo požrli, če si neboš pridobil pitne vode boš crkno od žeje…..evo preprosto na domači način sem ti obrazložil kako to deluje kar vsak dvoletni otrok že ve, kaj šele neke stari bik tukaj da ti moram pojasnevati.

   in kaj delamo mi zdaj ? vabimo jih sem…jih fojtramo tako da jim dajemo vse gratis in socialke oni pa edino kar tukaj delajo, da se množijo.

   Dober primer so ti isto Afriška mesta kjer mrgoli teh pijavk ki čakajo na socialne, prehranske pomoči socialnih delavce iz Evrope in Amerike…enako se sedaj dogaja z Evropskimi multikulturalnimi mesti.

   pustit jim zemljo in resurse to jim omogoča hrano in vodo…če niso nemarni si bodo sami pridelali ! če bodo lenuhi bodo pač pocrkali. Narava je neizprosna.

   čisto elegantna rešitev…pri nas je pa čas da te multinacionalke/korporacije lepo daje patente ven, ki jih namerno zavirajo, zavirajo celotni razvoj, da začnemo živeti v alternativi izven potrebe po nafti in drugih fosilnih goriv….je že čas da napredujemo ker smo že skozi na nivoju leta 1950 kjer še vedno za vse rabimo nafto…čeprav se komot da narediti druge alternative in ne rabimo več resursov iz Tretjega Sveta

   • xtc

    A si ti popoln butl ali kasj?
    Že vstarih časih so vdirala necivilizirana plemena na območja razvith pa niso imeli računalnikov:GPSja;mobilnikov itd:
    Ti si nevrjetno trdobučen in še tega ne razumeš ;da če jih futraš se množijo kot::::::::
    sMO NABIJANJE TE JE IN BOLJ MALO RAZMIŠLJANJA;MALO MANJ NETA IN VEČ RAZMIŠLJANJA:

    • pokvarjeniSvet

     aja…pred letom 1945 ni bilo ne duha ne sluha o afričanih ali ljudi iz Bližnjega Vzhoda….pa so si že takrat želeli v Evropo. Je pa res da takrat niso imeli niti enega trojanskega konja za razliko kot jih imamo danes od sorošovih plačancev.

     problem je ker vse te vaše marksistične organizacije sorošovi plačanci jih vabijo vsem že od države izvora jih opogumljajo in nagovarjajo da pridejo sem, dobijo vsote denarja za na pot, vse informacije, politika jik pomaga, destabilizirali so tvoji vse države ki so imele diktatorje ki bi preprečili prehod velike mase ilegalcev.

     Povej ti meni zakaj pa pol lahko ima Izrael 6 meterski zid nad zemljo in 6 metrov pod zemljo… pa se nobeden levak oz sotošev marksist ne oglaša da so tam rasisti in nestrpneži – same informacije ki pridejo do migrantov dajo jasno vedeti kaj jih čaka v Izraelu ali v Saudski Arabiji…pa jih samo na meji pobijejo 100 paestincev na dan…tam ni nikjer nobenega medija čista medijska blokada tistih ki bi poročali resnico. Naj kaki Evropejec nekje javno pove da hočemo 6 meterski zid na Grško Turški in Bolgarsko Turški meiji….takoj bodo tvoji marksitični kurcolizci tulili ko svinje da se bodo tresli pa penli okoli gobca kaki rasisti smo….medtem ko Izrael lahko tam doli počne kar hoče pa ni niti 1 jebenega zahodnega medija, levaka ali kateregakoli marksista ki bi tulil da se tam rasisti in da se tako ne sme.
     To ni nobeno naključje da ravno tam doli teh marksističnih golazni ni. Ker interes financerjev teh mrhovinarjev je da se to dogaja samo v Evropi.

     nihče me nebo prepričal da se tega ne da ustaviti…pri ladijah ki bi jih vozile nazaj,pri diktatorskih režimih v Severni Afriki in s tem ko nebi jim nobena soroševa organizicija dajal denar za pot…že samo plašilne informacije da se vsakega ubije ali zapelje nazaj ki pride bližje bi dale tem migrantom strah v kosti in bi raje ostali doma….tako pa gredo te nevladne organizacije dol in jim povedo da jih pobirajo po sredozemskem morju zastojn, in dajo 20 000€, kar je lepa vsota ki vsakega prepriča da bo se že prebil skozi….samo trojanskemu konju je treba odrezati tace in vspostaviti sistem tam doli preden so ZDA uničile red doli.

     to je problem…že samo informacije bi jih ustavil za vse ostalo bi pa zadostovala praksa Izraela (visoki zid) in Avstralije (potaplanje ladij) in da jim nobena nevladna organizacija ne pride blizu….in garantirano jih ne bi bilo sem.

     oprosti če sem jaz sam v Afriki in da do mene pridejo ti sorošovi plačanci in mi potisnejo šop denarja v roke in mi povedo da me ne morejo nikoli več nagnat nazaj….in da sedaj v severni državi ni več kontroliranih mej, ker so jih tvoji amerikanci destabilizirali v evropi pa me čaka 100% azil in garantirana socialna pomoč ter streha nad glavo….valda da bom probo pa če je to zadnje kar bom naredo…taka priložnost se ne meče stran, nihče ne meče takšnih priložnosti stran.

     mogoče afričani in ljudje iz bližnjega vzhoda niso ravno najbolj inteligentni, ampak tak nori pa tudi niso da bi se odpovedali tistemu po čemer najbolj hrepenijo. Lagat in delat se ubogega zna vsak človek to ni težko, je čisto dovolj da ti rata dandanes ….samo prave farbe kože moreš biti…če ti pa kdo nasprotuje pa ga označiš za rasista. …otročje lahko za njih.

     • xtc

      A si ti en butl;kdo so pa Turki?
      Iz Kanade?

     • pokvarjeniSvet

      turki so prišli po letu 1945. Od takrat je to liberalna Evropa, katero poznamo še danes !

     • xtc

      Ti si hudo ubrisan;kako ;da so Turki omenjeni že V ŠTIRINAJSTEM STOLETJU;mAVRI PREJE IN ŠE NEKAJ TROL VSE KOLONIALNE DRŽAVE SO VES ČAS VLAČILE LJUDI IZ KOLONIJ ZA SLUŽABNIKE;DELAVCE ITD TOREJ ZADEVA NI OD VČERAJ KOT ŽELIŠ PRIKAZATI:

     • pokvarjeniSvet

      turki so bili v na ozemlji ki so ga prisvojili z vojni in ne z migracijami to je pa razlika !

      Turkov Astro-ogrska ni sprejemala noter v svojo državo, Edino narode iz balkana..večini je ponudila bivanje na vojni krajini kjer so bili v zameno neke vrste graničarji financirani in podpirani s strani AO vojske.
      No za razliko od današnjega stanje je AO resnično sprejemalo vojne begunce in ne ekonomske migrante iz držav ki sploh niso v vojno, za razliko od danes ko hodijo sem k nam neki ljudje ki so na čisto drugem kontinentu skozu vsa številna vojna območja.

      pol veš kake psihopate podpiraš ki so pripravljeni migrante sem spravljati več 1000 km s prevozi in denarjem …logistični in informativno

      moreš se zavedati če tega trojanskega konja kot ga imamo v Evropi nebi bilo …nebi imeli niti šans da švercerjem plačajo za prevoze skozi sredozemlje…ker so polno denarja ki jim nosijo sorošove fundacije, pa jim švercerji v zameno za denar pomagajo.

  • RealRevolution

   Ti pa tud tvoji rusofili.Kerga sploh to priga na koncu verski vprasaj glavni.Dobro ali zlo.
   Naivnez ne poznas nic,samo politiko iz casopisov,pa se zvisujes.Ne zdravi se siptom ampak vzrok ce ces neki resno resit slej ko prej.
   Ce bi bil pravi.Da nebi bil cepec bi sprejel tist kar tvoj prijatelj z kladivcem in srpom pravi on pa bi sprejel da ni Amerika najslabsa ampak najboljsa.In da neki skupaj sprejmeta je da to clovek nebo resil ampak Bog nakonc ko se bo slabse in bo babilon zrasto cez cel svet.Zakljucni problem ko bo konec,te problemcice se pa resuje kak kerega zucuti in mu je to zanimivo.In da ti kurcii ki imajo na miljardo triljonov vse skup delajo sraje drugace nebi tako bilo.Pac babilon tako kot pise.In pise da ne govor posmehljivcu ker res ni ucinka.
   Amerika ima 55 zveznih drzav in to jo resuje da lahko ima vsak neki drgac in ne more vsak kr tak tud vladat morda zaradi sistema.Imas druge naravne stvari.Xtc,Ameriko napadajo in so in bodo “kacasti ljudje”.In podtulijo neprave ljudi na oblast ker delajo tiho proti ljudem in drzavi.Nevladnih organizacij je na tisoce.In odvisn je nakonc od cloveka ko ga nastavijo na oblast.Kak bo vladal.Ce je prisel preko onih ,ki jih pokvarjeniSvet skoz omenja potem delajo za miljone krvosesov in se vec deset miljonov ljudi ki jim to pase.Je pa pravzaprav Evropa bol okuzena z temi paraziti,sploh gnila francija,nizozemska,nemcija,belgija in velemesta se in se…
   In ja xtc socialisti so del tega kot neposredno ali posredno nivazn.
   Vsepovsod v bogatejsih drzavah saj jih poganja pohlep in ne bencin.In zato ljudje ne grejo na volitve ker mislijo da so vsi skupaj povezani.To z politiko,,drzave in vse kar imajo prek razlicne organizacije,politiki karkoli to je tako.Enkrat slabse enkrat boljse,vecinoma pa skoz zelo slabo.Impak so boljsi ljudje vmes ki se ne pustijo zapeljati in to nekako lavfle skozi zgodovino.En ma borbe z parlamentom en pa z obcino in nesteto stvari.
   In niso ne morjo bit ker je veliko to. kerega sploh brigajo tvoji komentarji ali od katerega drugega xtc?
   Kdo te bo uposteval preko komentarja na casopisu razen nasprotni od tebe.Te bo cul nas Miro Cerar ki ga boli kuurac ko so ljudje na ulici bo gledal tvoje komentarje in uposteval.Hahahah.
   To sploh ni vazn,vazn je da nova24 korektno piuposteval.Hahahah.Lahk bi komentarje ukinili.Vse skupi ze nerealno butasto.

 • Rožle

  Bye..bye Đorđe Soros….Bye, bye …Obama..Bye, bye ISIS !!!
  Welcome Trump !!!

  • garfi

   umorijo ga lahko vedno

   • Hribouc

    Garfi, čudo od cinizma, pobogu brate!

    • garfi

     Trumpa sem mislil

   • cosmosjasnovidec

    Tako kot Trumpa lahko tudi gnido sorosa.

    • Rožle

     Bolje da Trump njega kot pa on Trumpa …

  • Hribouc

   YEEEEEEEEEEES.

 • garfi

  ŠOKANTNO – ZLOVENSKA RKC – MAFIJEC SOROS

  • Hribouc

   Nism polušou – ampak Frančišek je pa ravnoglihar in bi krščanstvo v Evropi kar pohodil z islamom, hkrati pa kristjanov po arabskem svetu, ki jih koljejo dnevno, nič zaščitil- kdo tuki kej razume, plos’m ?
   Odgovor : Zore – fini pridigar in lepi glasogovornik Strehovec in Radijo Ognijište zagotovo !

 • Hribouc

  Kuechan Milan , sori, ne da se napisati, Kičan Milan , je modlikoval tega Sorosa, a ne?

  In , Orban bo gradil 2.tir J.B.Tita & Marije Terezije do Kuopra skupej z Forumom F21 ?

  Tu neki ne štima, tovariši!

 • garfi

  rdeče podgane so preplavile svet

 • tramal

  Mi v sloveniji bi rabili najmanj tri orbane ne pa nesposobne prodane komunistične duše z cmerarjem na čelu in onem pedofilu ki hodi v vrtce in šole po glasove in misli še enkrat kandidirat.

 • RealRevolution

  Prvi predsednik “pred” evropske unije je bil Hitlerjov svetovalec.Zato tudi nemcev ne moti brexit.Ceprav so “ozemali angleze”…
  Gso hrana,vsa tv nesnaga,socialisticna propaganda,poganstvo,ki je zelo nastrojeno proti Krscanstvu.Na miljon podrocij…
  Usa ima ima oddajo kjer iscejo hitlerja ker se ve da ljudje ki samo poslusajo zgodovino iz sole ali pa jo sploh ne,ne vedo prav dosti.Pametni zgodbe skupaj povezejo in dobijo rezultat.
  Po vojni so 2 meseca iskali,nasli dvojnika,cez 20 let rekli da so ga nasli in se ces 20 let so na oblekah ogotovili da dnk ne ustreza is so obleke zenske.Od takrat je za javnost vse zaprto.In to je imela ussr prek ne zda.
  In ce vemo da so bi “nazi” glavni v propagandi in so oni izjavili da se je ustrelil so v veliki meri ljudje to sprejeli.
  Vojne niso dobili na tak nacin pa probajo drugace z temi firmami kot so npr WW.
  In v soli to ucijo to kot pribito.
  Tudi migrante se zanalasc spusca gor da ker jim je verjetno cilj narediti spet rasno vojno.
  To je cist objektivno od veliko zgodovinarjev,preiskovalcev,arheologov in navsezadnje za ljudi v civilu ki tako menijo.
  Ene zarote so resnicne ene ne jih pa veliko ko das celo sliko skupaj se ujama marsikaj.In so tudi redke objektivne oddaje z priznanimi zgodovinarji,arheologi kjer predstavijo konkretno kar se ujema.In kerega zanima se pozanima kdo ne ne.Morda je pac vazno ali so pristali na luni?Ne,bila pa bi velika laz.Ampak ta se ne tice dobesedno ker pac vseen ce so bili ali ne…

 • garfi

  Slovenija Zavaruj Meje: Kdo nas ubija?
  https://www.youtube.com/watch?v=ZC6F6oEaa9k&t=72s
  Blaž Babič: seznam domačih “sodelavcev”, ki neposredno sodelujejo z Rotschildi in Sorošem
  http://www.publishwall.si/aktualno/post/161118/seznam-slovenskih-sodelavcev-ki-jih-placujejo-soros-in-rotschildi

 • cosmosjasnovidec

  Orban je že od vsega začetka edini na pravi poti.

 • cosmosjasnovidec

  Replay+ dodatek
  Preveril sem nekaj informacij za levaškega cigana kateri se tukaj in na kodakarski 24.kurji skriva pod nickom “FOGLOF TUNEK”.Pedofil in natepač Kokoši “ABOUTTOWN”je pa njegov ciganski duševno prizadeti brat sem pa objavil resnico o teh dveh opečenih zato,ker se zelo preseravata tukaj v resnici sta pa levaška istospolna cigana.
  Dobil sem naslednje informacije:
  Haložana sicer sinova ciganske družine priseljene v Haloze pred davnimi leti v leseno barako za socialno ogrožene.
  Pijanec prve klase kateri povzroča nemire po celih Halozah z njegovim dretjem po celi vasi v alkoholiziranem nenehnem stanju zaradi katerega je bil že cirka najmanj 25 krat mobiliziran na prisilna zdravljenja katera niso doprinesla k uspešnim rezultatom.
  Večkrat kaznovan zaradi spolnega nadlegovanja sosedove koze po imenu “Julika”.
  Prijavo je podalo “Varstvo za zaščito živali” na pobudo oškodovanega soseda kateri je večkrat bil denarno kaznovan z strani sodnika za prekrške,ker je z njim fizično obračunal vsako krat,ko ga je zalotil zraven.
  Da ne bom pisal še ogromno bom navedel le še:
  Poskus posilstva turista z Hrvaške,nadlegovanje mladih fantov kateri so ga večinoma prebutali zaradi istospolne usmerjenosti,kraje kokoši po celotni vasi ter pridelkov na njivah ITD.
  To sem navedel le nekaj malenkosti čakam še pa na dodatne informacije.
  PS:
  Na novo trenutno dodam še to,da je zelo cenjen kuhalec Ježevega ciganskega golaža med cigani.
  Slaba stran tega njegovega kuhanja ciganskih golažev je pa,da Ježi postjajo ogrožena vrsta saj so že skoraj vse pobili in požrli.

 • Adolf Hitler

  sorosova židova lubenica na ražnu kai češ bolšga!

 • lauraas

  Tooooo Orban!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!