Poglejte, kdo je šel skozi Slovenijo: Devet pijanih muslimanov – migrantov iz Iraka dve uri posiljevalo 28-letno učiteljico

Foto: epa

Devet prosilcev za azil, ki prihajajo iz Iraka in so v sorodu, je dve uri posiljevalo ubogo Avstrijko, 28-letno učiteljico. Tuji mediji razkrivajo, da je vseh devet posiljevalcev v Avstrijo prišlo po balkanski poti, kar pomeni, da so prečkali tudi Slovenijo.

Tožilci so na sodišču povedali, da so obdolženi Iračani “zlorabili slabotno osebo, posilstvo pa izvedli na zelo ponižujoč način”. V začetku obravnave, ki je bila v tem tednu, je bilo slišati, da je bila ženska, ki so jo imenovali le Sabine K., “mrtvo pijana”, ko je šla z nekimi moškimi v stanovanje. Večina Iračanov je obtožbe, pričakovano, zanikala, vendar pa se njihov DNK kar v šestih primerih ujema s tistimi, ki so jih dobili na ali v njenem telesu.

Ko se čudovit večer spremeni v grozo
Na sodišču je bilo razjasnjeno, kako je žrtev prispela na Dunaj 28. decembra 2015, da bi vstop v novo leto preživela v tem lepem mestu skupaj s prijateljico. Malo pred polnočjo 31. decembra sta hodili po središču mesta, da bi se pridružili glasni množici, s katero sta pričakali leto 2016. Okrog 2. ure sta še nazdravljali v baru Cactus. Tik pred 3. uro pa je Sabinina prijateljica opazila, da Sabine ni več tam. Nek moški ji je nato povedal, da “je bila odpeljana”.

Obdolženi moški, stari med 22 in 45 let, so prispeli v Avstrijo med majem in decembrom 2015 po t. i. balkanski poti, torej so šli tudi skozi Slovenijo. V času napada jih je pet že imelo pravico do bivanja v Avstriji, štirim pa vloga za azil še ni bila odobrena, vendar je v obravnavi.

Žrtev še vedno na psihiatričnem zdravljenju
Sodnica Petra Poschalko je nato poslušala, kako so žensko v stanovanju na dunajski Rustenschacherallee v stanovanju najprej posilili štirje moški, kasneje pa še pet. Sabine je na kasnejšem zaslišanju dodala, da se je znašla gola na zakonski postelji, kjer so jo moški napadali eden za drugim. Njena odvetnica Karina Fehringer pa je na sodišču povedala, da je bila Sabine napadena v temi, zato ni mogla identificirati storilcev. Po zlorabah je bila žrtev sprejeta na zdravljenje v bolnišnici, na travmatološki oddelek, še vedno pa je v psihiatrični oskrbi za posttravmatske stresne motnje. Le nekaj dni pred zdajšnjo obravnavo pa je doživela ponoven psihični zlom in je bila prešibka, da bi se na sodišču srečala iz oči v oči s svojimi napadalci, zato je bila zaslišana kasneje.

Samo eden od napadalcev, 31-letni Mohamed Al-A., je posilstvo priznal, na sodišču pa je tudi zajokal, češ da je bil v tistem času “zelo pijan” zaradi vodke. Dodal je še, da mu njegova muslimanska vera prepoveduje pitje alkoholnih pijač, ampak na Silvestrovo, je dejal, je naredil izjemo in pil vodko. “Res sem bil pijan,” je priznal. “To je kaznivo dejanje v Iraku.” Torej, zanj je večji prekršek, če popiješ nekaj vodke, kot pa, če posiljuješ. Posilstva namreč ni obžaloval na enak način kot pitje alkoholne pijače.

Ko so žrtev odpeljali v stanovanje iz bara Cactus, so bili z Mohamedom Al-A. še trije soobdolženi: Nazar Al-J., Mohammed Al-T. in Alaa Al-J. Ostale obtožene osebe, Hader Al-A., Mustafa Al-J., Nael Al-J., Marwan Al-J. in Sabah Al-J., pa so na žrtev ‘počakale’ kar v stanovanju.

Po posilstvu in mučenju z žrtvijo na stranišču naredil še ‘selfie’
Na sodišču pa je pričal tudi zdravstveni izvedenec, ki je povedal, da je bila žrtev večkrat posiljena, nad njo pa so se tudi sadomazohistično izživljali. Žrtev je povedala, da je na njih vpila v nemščini: “Ne, nočem tega!” In v angleščini: “Poslušaj me, samo malo.” Vendar pa so se njeni napadalci pogovarjali le v arabščini. Za Alaa Al-J.-ja je bilo rečeno, da je vodja tega posilstva. Ko je bilo končno konec s posiljevanjem, jo je na stranišče pospremil Mohammed Al-A., kjer je z njo posnel še ‘selfie’ z mobilnim telefonom.

Policisti so si pomagali z aplikacijo za sledenje na žrtvinem mobilnem telefonu
Kasneje sta jo moški, ki je z njo na stranišču posnel selfie, in Alaa Al-J. odpeljala do bližnje postaje tramvaja, kjer sta jo poskušala pomiriti z besedami: “Ne joči.” Sabine je nato odšla na policijsko postajo, kjer je prijavila posilstvo, aplikacija za sledenje na njenem mobilnem telefonu pa je policiste vodila do prizorišča posilstva. Aplikacija je pokazala, da je bila Sabine tam 1. januarja 2016, v času med 4.20 in 6.20.

Na sodišču ni nihče, razen oseba, ki je priznala posilstvo, pokazal kesanja. Več od osumljenih je tudi zanikalo posilstvo, čeprav so na Sabininem telesu in v njej našli njihov DNK.

Daily Mail še piše, da se je sodnica Poschalko zdela vidno jezna, ko je poslušala izmišljene zgodbe migrantov. Sodišče sicer pospešeno nadaljuje na tem primeru, obsodba pa bo izrečena že 6. marca. Vsakemu od njih grozi po 15 let zapora.

Marjanca Scheicher

 • AlojzZ

  Berem: “Vsakemu od njih grozi po 15 let zapora.”

  Uf! Grozi jim, da bodo na toplem in suhem, da bodo imeli tri obroke na dan, da se bodo umivali … Ja, to je strašna kazen!

  • Novakec1

   Grozi jim izgon v slolandijo, tu so v €U prišli in dobil papirje.

  • karlina

   ITAK , pa na stroške vseh neumnih in nič krivih drzavljanov. Mislim, da je cilj nekoga, v tem primeru bi jaz rekla-Sorosa, da spravi EVROPO na kolena in jo naredi do konca revno, kajti to se bo res zgodilo.

 • AlojzZ

  Sicer pa smo mnogi, mnogi na to opozarjali! Beguncev je bilo med tistimi ilegalnimi prebežniki preko meje bolj malo. Begunec je lahko samo kristjan, saj je za kristjane prva varna država v Evropi.

  • Peter

   Ja, pa smo bili ozmerjani s fašisti, s fobi vseh vrst in podobno.
   Upam, da pridejo na vrsto za taka posilstva tudi aktivistke, ki so jih sprejemale na meji in jim vpile Velkam refjuđis, no.

   • KIKI

    Aktivistke so se že v partizanih skrile v brloge, medtem ko so
    pravi borci nosili glave na prodaj!….
    Bog ve, koliko bi aktivne radodajke zahtevale odškodnine od države,
    če bi se jih kakšen potrebnež res lotil? Mislim pa, da imajo tile crnuhi
    okus in bi revice “skoz padle”…

    • karlina

     Ja, te tovarišice partizanke, so nato iz svojih brlogov prinesle veliko otrok, veš. Zakaj pa misliš, da so šle večina od njih v partizane, ne zato, da bi se borile, saj se še moški niso.

  • karlina

   Saj zato se gre, KRISTJANOV NI, so samo MUSLIMANI in prav zato jih levaki tako častijo in zagovarjajo, samo zato, da bi izkoreninili v Evropi krščanstvo , v tem je vsa poanta. Verjemi, če bi bili med migranti sami kristjani, bi se še kako oglašali vsi levaki proti njim, če samo pomislim recimo našo ZL in vse takšne stranke v Evropi, kaj bi govorili zanje, tako pa, samo, da niso kristjani, pa je vse dobro-zanje, ne za nas. To je enostavno GROZLJIVOOOOO !!!!!!

 • Peter

  Cudoviti novi sosedje, no.

 • Nata

  Jaz imam še vedno v spominu tiste posnetke množice mladih možakov.
  Za katere so naši dušebrižniki trdili, da so mladoletni begunci. . .

  • karlina

   Vse moške BI MORALI VRNITI TAKOJ NAZAJ, BREZ OKLEVANJA, ZE NA VSEH MEJAH EVROPE, PIKA.

   • Nata

    Ja, res je. Vendar pa vidiš, kaj se dogaja !! Jaz kar ne morem razumeti, zakaj gre pri politikih vse tako počasi. Se dogovarjajo ??
    Od tega si bodo jezike zrabili, naš denar pa zapravili za svoje sestankovanje po Evropi !!
    Uuuuuuuuh !

 • pajot

  valkommen,welcome,willkommen,benvenuto,bienvenue.DOBRODOŠLI.

 • Darth Vader

  Hanžek: če slovenci nebi bili take pizde, bi jih 200.000 brez problema sprejeli……

  • Peter

   Ne bodimo šleve, sprejmimo jih 500,000…

   • karlina

    Ne, ne , rajši milijon, jih bo ze čez dve leti vsaj še pol milijona več, ko bodo lahko prišli še njihovi svojci v Slovenijo, kar smo in še vedno dozivljmo iz bivše juge, to o beguncih je sarkazem, da se ve.

  • karlina

   Ta, ki je vedno pijan se oglaša, itak ne ve, kaj govori, škoda besed zanj.

 • seniorka

  Ti okrutni posiljevalci so prečkali Slovenijo, ali so jih naši preverili? Ne prav gotovo ne! To je tudi razlog več, da nam Avstrija ne zaupa.

 • miha57

  Levi fašisti bodo kmalu legalizirali, posilstva, pedofilijo, kriminal za te zverine !

 • if

  Miro Cerar je bil v tistem času predsednik vlade, izvršni šef oblasti, ki je s slovenskim davkoplačevlskim denarjem in v nasprotju s slovensko in EU zakonodajo transportiral migracije preko slovenskega ozemlja.
  Cerar: “Ni vsak begunec ali migrant terorist”: http://www.mladina.si/170791/cerar-ni-vsak-begunec-ali-migrant-terorist/

  • samsara

   Kot, “ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje”.
   Ja, ja, rdeče jabolko ne pade daleč od komunističnega drevesa.

 • von Rhein

  Kdo v tistem času,ko so se valile horde preko Slovenije, potuje v žermani se je videlo na posnetkih.Face,ki bi morale biti za mrežo v zverinjakih.Več kot polovica vseh arabo-neger potnikov.

  • samsara

   Mirko cincavi je poleg ostalega izblejal, da beguncem pa mi že ne bomo jemali prihrankov…
   Eni so imeli desetine tisočev € keša po žepih.

  • karlina

   TOČNO

 • Milan Novak

  Očitno Avstrijcev naš izvoz ni preveč motil, saj bi jih drugače oni zavrnili. Tudi Avstrijci niso nič preverjali, koga spuščajo. Pa saj nimaš kaj preverjati, kar je arabskega je vse za zavrnit. Tukaj pa res niso naši nič bolj krivi od Avstrijcev in ostalih vilkomen držav. Tudi Orban jih je spustil milijon naprej, potemtakem tudi on nosi krivdo za sranje, ki ga delajo.

 • Topsy Turvy

  Ce bi bili doma v svojih vaseh bi kamenovali Sabino. Zdaj pa tozijo njih. Bogi fantje.

  • KIKI

   Splača se biti sojen na našem sodišču; garantirano bi sodniki našli 1000 razlogov
   za opravičilo temu zlu: težko otroštvo, afekt v alkoholu, pomanjkanje naravnih potreb
   (sexa), in – tudi pri nas bi bila kriva Sabina (99%), zakaj pa ni takoj dala! Kazen bi bila
   mila , 2 leti družbokoristnega dela v ženskih zaporih!

 • goldhorn

  Najprej naj odslužijo kazen, nato pa izgon v Irak.

  • bolimeđoko

   Izgon takoj in prepoved vračanja za vedno.

   • mona lisa

    Še prej pa kastracija. Vse odrezat in to brez anestezije.

   • sprehajalec

    Tisti Kenijec, ki je na Dunaju lani z železno štango ubil žensko, ki je šla zjutraj v službo, je imel že dva izgona. Pa se je še vedno s štango sprehajal po mestu…

  • Steiermark

   Pred izgonom pa še kastracija, medtem pa še naj sami “preejmejo” , vsakodnevno, od svojih psihopatov in posiljevalcev, v tazadnjo, dokler jih ne zdelajo do konca, le tako bodo morda, razuzmeli, kaj se sme in kaj ne ter videli, sami na sebi posledice takega ravnanja!

 • južnificirana_si

  opažam, da navdušenje avstrik nad migranti pojenja

  • sprehajalec

   Daleč od tega, da je kdaj bilo. Posilili so jih z njimi, še v veliko večji meri kot pri nas, ker je Avstrija ena ciljnih destinacija za migrante. Presija njihove liberalne vlade nad svojimi ljudmi je zastrašujoča, tako kot tudi cenzura. pa še vedno v manjši meri, kot v Nemčiji, to pa je res. 90% vsega kriminala v Avstriji zagrešijo migranti ali njihovi potomci. Če pa to rečeš pri nas, pa pravijo naši kaj pa Strobl? Od 120.000 prejemnikov socialne pomoči v Avstriji jih je 80% Turkov. Avstrija je primer, v kaj naj bi se Slovenija spremenila v pozitivnem smislu štandarda in ekonomije in hkrati kaj ne sme postati.

   • Ruggedplant

    No no no, te liberalne (pravilneje bi bilo liberalistične) vlade se seveda niso izvolile same, pač pa jih je podprla večina Avstrijcev. Da je mera polna, pa so si nedavno izvolili še socialističnega predsednika Van der Bellena, žal.

    • Steiermark

     Ruggendplant,, res je kar praviš, vendar pa moraš poznati tudi resnico o vsem tem. V vseh teh liberalističnih oz. komunističnih oblasteh, je propaganda z njihove strani zelo močna, zatirajo vsako svobodno razmišljanje (kot pri nas) ter ga preganjajo, povrhu pa, so pri tem debilnem bellenu dosegli z zvijačo (po komunistično, ko so prvič goljufali pri štetju – šteli so po stalinovo, drugič, v ponovitvi volitev pa so uporabili pravtako komunistično zvijačo, ko so dali glasovalno pravico vsem 16 letnikom in tako pridobili, na svojo stran tisoče mladih, ki so tako v Avstriji, kot v Sloveniji, po šolah indoktrinirani ter nesposobni lastnega mnenja in razmišljanja z neobremenjenostjo!

     • Ruggedplant

      Se strinjam, a narod, ki v 21. stoletju še ni vajen socialističnih populističnih trikov, pač ni zrel za demokracijo. Osveščenega informiranega državljana ne more s poti zdravega razuma spraviti nikakršen marketinški trik ali medijski spin, če pa je večina državljanov zanje dojemljiva, potem je edino pravilno, da tudi sami nosijo posledice svoje lahkovernosti. Žal je to edini način učenja za marsikoga. Škoda je edino, ker posledice nosijo VSI, ne le tisti, ki so zadevo zakuhali.

    • Nada

     Glede na to, da so v Avstriji, kolikor mi je znano, prav za namen teh ponovljenih predsedniških volitev uvedli volilno pravico tudi za mladoletne osebe od 16 leta naprej, s katerimi je najlažje manipulirati, je razvidno, kakšna mašinerija je bila vključena, da ja ne bi prišlo do izvolitve desnega kandidata.

     • Ruggedplant

      Tega nikjer ne zanikam – levaki vsega sveta uporabljajo bolj ali manj podobne birokratske in populistične načine za dosego glavnega cilja, a moja poanta ostaja enaka – LJUDJE so tisti, ki so izvolili te vlade, tudi če so stari 16 let – še vedno so Avstrijski državljani vzgojeni v avstrijskih družinah. če bi bili pravilno vzgojeni, enostavno ne bi glasovali kakor so. Sicer pa – kateri organ je sprejel to spremembo zakona? Nisem šel niti brat detajlov, a mi je jasno, da tako pomembne stvari v nobeni demokratični državi ne pridejo skozi mimo demokratično voljenih teles – npr. državnega zbora. Torej?

  • Steiermark

   Ti si pa teleban, s takšnim komentarjem! Kdaj so pa bile normalne Avstrijke, Nemke, Francozinje itd.”navdušene” nad temi kamelarji in njihovo nekulturo ter divjaštvom? Nikoli, to je bila propaganda levih podgan, z zblojenimi feministkami, ki so to odobravale, zaradi svoje zblojenosti, ne pa večina in normalni ljudje! To nam je vse vsiljeno in za to so poskrbele rdeče satanistične podgane!

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • WatsonForus

  ma kaj 15 let !! šus v glavo , pa zagrebst!

  • Steiermark

   zažgat, tako se prismodi tudi njihov satanistični duh….

 • mona lisa

  Ne zapor kastracija in nato ubit saj menda ne bomo v zaporu futrali to golazen.

 • Unikatna

  Zapor je predober za njih!

 • mona lisa

  In ti na sliki so verjetno ubogi mladoletni begunčki.

  • Winston Wolf

   Neeeeeeeeeee….
   To so ranljive družine!

 • Lord H.

  Za Evropo prihaja čas brezvladja, ko se bo te doktorje, znanstvenike in inženirje samo po kratkem postopku vigilantsko postrelilo.

  • samsara

   “Once Upon A Time On West.”
   Once Upone A Time in Europe.

 • tomobajec

  Nisem vedel, da so lahko inženirji, doktorji, profesorji tudi navihani, nagajivi in poredni.

  • KIKI

   Ah, oh, saj so tudi naši dr….prav prešerni… Klemenčič, naprimer!
   Cerar pa se je tako ali tako oklical za kopijo “Prešerna”, samo da naše
   tovarišice dajo samo za denar, anjee?

 • Lord H.

  Kastracija & deportacija!

  • sprehajalec

   V teoriji, v praksi se pa z odločbo izgnane osebe sprehajajo po deželi. Deportacija še zdaleč ni rešena v Europi.

  • b323130

   Najbolje, da se jih deportira v Nemčijo ali na Švedsko. Tam jih imajo radi, pa še nobena “človekova pravica” ne bo kršena, ker bodo lahko ostali na zahodu. Hehe.

 • Borut Stari

  Trumpa za predsednika.

 • črnaovca

  Kdo je bil pijan, muslimani, malo verjetno, ženska, možno. Sicer pa na tem svetu je vse možno tudi dva domačina sta pretepla drugega in ubila Slovenca. Žal si to lažje privoščijo v Evropi kjer bodo zaradi humane zakonodaje dobili nekaj let, pri njih doli pa nož

  • Peter

   Se en, ki je sveto preprican, da ne pijejo alkohola, no…

  • karlina

   ITAK

 • neny

  dosmrtni zapor z bičanjem. Vsaki dan namesto obrokov dokler ne crknejo.

 • Borut Stari

  Marjanca bi lahko vedela, da muslimani ne pijejo alkohola, Sploh pa je napisano neprebavljivo.

  • Peter

   To ti mislis…

   • Borut Stari

    Ne mislim ampak vem. Izjeme le potrjujejo pravilo.

    • Peter

     Ampak izjem ni tako malo…

     • Borut Stari

      V muslimanskih državah izjem ni. Kazni so drastične tam kjer je verski fundamentalizem.

     • Karmen

      Za pitje alkohola, ne pa za posilstvo. V primeru posilstva kamenjajo posiljeno žensko, ker je ona kriva.

     • Borut Stari

      Moj komentar se nanaša na zelo tendenciozen in zavajajoči naslov članka:”Poglejte, kdo je šel skozi Slovenijo: Devet pijanih muslimanov – migrantov iz Iraka dve uri posiljevalo 28-letno učiteljico”. V Avstrijo ne prideš le skozi Slovenijo in kdo je bil časomerilec posiljevanja, Halo! Marjanca!

     • Ruggedplant

      “aplikacija za sledenje na njenem mobilnem telefonu pa je policiste
      vodila do prizorišča posilstva. Aplikacija je pokazala, da je bila
      Sabine tam 1. januarja 2016, v času med 4.20 in 6.20.”

      Z vsem spoštovanjem, ampak vsaj članek bi lahko prebral do konca, če ga že kritiziraš?

     • Peter

      Glej, ne bom se prepiral s tabo.
      En od hrabrih posiljevalcev je sam priznal, da je pil vodko. Drugi so jo skoraj zagotovo tudi, pa se bojijo priznati.

     • fmg9

      Obsežna tematika.

      Kjer ni šarie, zelo radi pijejo. Imam znance iz Iraka, Jordanije, celo Palestine, ki radi zvrnejo pivo. Res je, da so vsi bolj sekularizirani, izobraženi v EU ter integrirani, ampak drhal, ki vdira sem, ga pijejo kot žolne.

      Tudi v islam državah je prisoten alkoholizem, celo v zelo radikalnih kot je SA. Kazni so stroge, zato je alkohol omejen na ozke visoke kroge, na zdravljenje pa jih pošiljajo v Švico, v drage privatne (diskretne) klinike.

     • Borut Stari

      Za mene je njihova šarija totalno irelevantna. Njihov problem tam kjer živijo. Mene bolj moti vsakodnevno objavljanje kaj počnejo kozjejebci izven Slovenije. Itak imamo hudo pomanjkanje pozitivnih misli in dejanj, Za enkrat so mašilo uspehi šprtnikov. Na žalost edini.

    • Ruggedplant

     Daleč od resnice. Muslimani v Evropi so masovni uživalci tako alkohola kakor tudi droge o čemer se lahko prepričaš iz črne kronike, če ti že oči ne služijo najbolje. In to ne velja le za bosanske muslimane, ampak tudi Turke, Maročane, Tunizijce, Pakistance,… ki se imajo sicer za ponosne muslimane, a si na tem področju na redni osnovi privoščijo “izjeme”. To velja celo pri izpolnjevanju 5 temeljnih stebrov islama;

     šahada – izpovedovanje vere v enega Boga, Alaha in njegovega preroka Mohameda
     salah – molitev petkrat na dan – pred sončnem vzhodu, opoldan, popoldan, sončnem zahodu in zvečer
     zakat – dajanje miloščine revnim in bolnim – v današnjem času cca. 3 % letnega dohodka
     saum – popoln post v dnevnih urah ves čas ramadana – od sončnega vzhoda do sončnega zahoda
     hadž – romanje v Meko vsaj enkrat v življenju – oproščeno le bolnim in ljudem brez dohodka

     Sem pa bral že precej tudi o tem, da velja podobna dekadenca tudi v matičnih muslimanskih državah, kjer je navzven sicer zakonodaja zelo stroga, a velik del prebivalstva v intimi svojih domov greši kot podivjan – od alkohola, drog, homoseksualnosti,… Nekako tako kot v Jugi, kjer so bili določeni zakoni dobesedno nori v svoji prisilnosti, a so ljudje vedno našli pot okoli in grešili še bolj kot bi sicer.

 • Ruggedplant

  Kot sem že večkrat omenil in še večkrat bom: Za VSA kriminalna dejanja in finančne posledice politike odprtih vrat so sokrivi ne le politiki (vlade), ki so kljub opozorilom uvozile tega trojanskega konja, pač pa TUDI, da ne rečem PREDVSEM njihovi volivci sami! Ne glede na to ali zdaj odobravajo dogajanje ali ne – dejstvo je, da so oni sami tisti, ki so do oblasti spravili populistične izdajalce svojega naroda in Evrope. Čas je, da se začenjamo/jo državljani zavedati ODGOVORNOSTI, ki jo nosimo s svojim volilnim glasom – če te odgovornosti ni, potem seveda ne moremo pričakovati, da jo bodo imeli do svojih državljanov vodilni. In če ni odgovornosti ne na eni, ne na drugi strani, čemu potem temu sistemu sploh rečemo demokracija? Demokracije brez informiranosti in odgovornosti volivcev NI, je le črka na papirju, draga pompozna predstava za množice, šarada. Če pes brez nagobčnika ugrizne človeka, se vedno pokliče na odgovornost lastnika, ki ODGOVARJA za svojega psa in to je nekaj samoumevnega, ko pa je govora o veliko pomembnejši odgovornosti – državni oblasti – pa noče nihče nič slišati in je kriv v najboljšem primeru pes, čeprav je lastnik tisti, ki mu ni nadel nagobčnika in ga imel pod nadzorom!

  • samotoje

   Zadeto v nulo! Zdaj bomo pa videli, ali bo “volilno telo” do naslednjih volitev doživelo iluminacijo ali pa se bo spremenilo v volilno truplo. Bojim pa se, da Slovenija še ene vlade tipa Pahor, Bratušek, Cerar ne bi preživela.

  • karlina

   MOJ VELIK PODPIS !!!!!!

 • koza

  saj Avstrija in Orban imajo problem, Madžari nočejo zavrnjenih turistov, zato pa jih šibajo na Hrvaško, pa čeprav niso bili registrirani na meji; tako kot delajo s hrano, slabo kvaliteto šibajo na V, tako šibajo nazaj nepodobne za njih

 • ney

  https://twitter.com/OnlineMagazin/status/834694919222616065

  Avstrija sprejela čudno pozicijo šarijskega zakona- ne rokovanje z ženskami,ne petja državne, ne jesti normalne hrane…

  Po vsem kriminalu jim še kar popuščajo…

  Pa sej ne moreš verjet!!!

 • sprehajalec

  Avstrijci pravijo takole za tole deveterico;

  Doch auch bei einer rechtskräftigen Verurteilung samt Haftstrafe und Aberkennung des Asylstatus werden die mutmaßlichen Täter wohl nicht in ihre Heimat abgeschoben.

  Vendar tudi pri pravnomočni obsodbi za kaznivo dejanje in preklicu azilnega statusa, storilci ne bodo izgnani v svojo domovino.

  • Steiermark

   Bojim se, da imaš prav. “Izgnani bodo v državo, ki jih je prva “sprejeli” in jim izdala lažne papirje – v Slo!

   • Milan Novak

    Nič jim ne bo. Ne bo jim treba ne nazaj ne v Slovenijo. Lepo ga bojo po muslimansko srali naprej, Avstrija pa bo počasi postala muslimanska država. Avstrijci imajo muslimanov veliko več kot mi, tam vidiš babe v burkah in bradačev kar mrgoli. Pri nas na srečo še ni tega. Bo pa čez 20 let sranje po celi Evropi, ker tako kot se kotijo tile musliči, jih naši ne morejo dohajati. Pri nas nam bodo delali težave šiptarji, ko bojo zahtevali, da se vpišejo v ustavo.

    • karlina

     Na srečo praviš, ampak več ne bo dolgo, verjemi, ali mogoče vemo, koliko imamo teh nebeguncev točno in da jih MORAMO MENDA vzeti iz Italije, Grčije in tudi Turčije.

   • karlina

    ITAK

 • Rožle

  1 migrant na dan…vam pri nam odžene denarnico stran …

  • FORT WORTH

   Danes pa ni tumpeka.
   Ali so mu denarnico zviznili ali pa ga migranti garbajo in trajbajo kje v kaki štali.

   • Rožle

    Lohka, da je po štenkah padu …al se je pa 3 x v vrata zaletu …
    medtem, ko je bil z našim orlom na kavici …

   • Peter

    Ne mi rečt, da ga pogrešaš, hihi, no.

 • Hun

  napihovalsko manipulativna nova24tv za desne hlapce

  • Peter

   Škoda, da je samo ena.
   Mapihovalsko manipulativnih medijev za leve hlapce je na žalost precej več.
   Preveč, no.

   • Unikatna

    Zato pa je toliko hlapcev :)

  • Milan Novak

   Muslič.

  • Peter

   kaoticni casi so kaj ces, no…

  • Ruggedplant

   Kaj konkretno je pri tej stvari napihnjenega? Morate rdeči mlatilci s tujim k.. res VSE občutiti na lastni koži, da dojamete realnost? Zanimivo kako lahko totalitarna ideologija spere iz človeškega bitja eno najosnovnejših evolucijskih pridobitev in to je samoohranitveni nagon. No, je pa res, da je za to kriv tudi zahod, ki je z vami med 2. sv. vojno paktiral, vas 70 let kreditiral (in to še dela), namesto da bi vas takoj po padcu nacistične nemčije zradirali iz zemljevida sveta na enak način kot so naciste. Če bi se to zgodilo, bi danes še kako vedeli kaj pomeni pojem ogroženost, tako pa ste poleg islamistov danes pravzaprav edini, ki ogrožajo demokratični svet.

   • karlina

    TOČNO

  • koza
 • ney

  twitter.com/CrusaderEnglish/status/834715585875419137

 • Igor Kavalar

  Risana predstavitev, kaj se dogaja po Evropi
  https://youtu.be/5G2whDHvOKc

 • Dušan Ripoten

  Zanima me,kdaj boste zablokirali komentatorje,kateri žalijo Slovence ?
  Zahtevam preveč ?
  Hvala za odgovor

  • samotoje

   Vsi taki so pri meni že zablokirani. Saj ni treba čakati na administratorje, da ukrepajo namesto tebe. Kar v akcijo.

  • karlina

   Se strinjam in PODPIŠEM !!!!!!!

 • koza

  Bizarrely, all the rapists are relatives, varying in age from 23 to 47 years old. The family’s female members, such as the wives and daughters who also lived in the apartment where the gang rape happened, had earlier in the evening been sent away in order for the men to enjoy some ‘privacy’ of their own.
  Učiteljica je Nemka … https://gatestone.eu/gang-rape-trial-vienna/

 • Anton

  ali so jih že izgnali?

  sarkazem press

 • Olga

  Obsoditi bi bilo treba kriminalce, pa tudi vse politike, ki so krivi, da so oni in njim podobni vstopili v EU! Tudi Mira Cerarja, ki ni zaščitil šengensko meje!

  • karlina

   TOČNO, MOJ PODPIS

 • Hun

  balkanci resujejo Slovenske riti pred Turki…

 • Hribouc

  Welcome to Kotnikova street, Laibach, Slovenistan
  Kučan, Janković, Fajon, Štrukelj in črnordeča garda maskirancev 2015.

 • učko

  Še dobr, da je v dveh urah vseh devet prišlo na vrsto…

  • karlina

   Si ti čisto pri sebi, mislim, da nisi, veš.

 • učko

  Devet musličev natepavalo eno učiteljico. Pr’ nas pa 3% rdečih fašistov natepava 2 milijona folka!

  • Ruggedplant

   Ja, ampak kakšnih 70% z njihovo lastno privolitvijo, to ni nepomembno!

 • pepi

  Pa vsak dan eno in isto, zadnjic ste v sluzbi resnice, glede dogodka v ljubljani cisto mim udarili, preverbe so pokazale, da ste si zgodbo dobesedno izmislili.

  pisite tudi o crni kroniki v sloveniji z domacimi akterji, uzivalci mamil, ki so se popmebni clani nase najvecje stranke….

  • FORT WORTH

   Zgleda,da ti bolj verjames rezimskim medijem. Ok. Potem jim tudi verjemi da so migranti nevrokirurgi , piloti , bancniki , inzenirji…

 • pepi

  Mogoce pa je mrjanci zal, da se niso ustavili v sloveniji in da si niso kaj takega privoscili pri nas. Verjamem da bi se zrtvovala za domovino samo da bi o tem potem lahko pisala naslednji dve leti nepretrgoma…

 • Prihajam Slovenija

  Kaj pišejo Slovenci na Švedskem, kopiram kučkov post :
  Kučko pod pručko • 4 hours ago
  Kako uničujejo Evropo levaki … Copy/Paste z interneta

  Slovenec Mitja Sabec Jakobsson, ki živi na Švedskem in se sooča s stanjem v državi vsakodnevno pa je zapisal takole. (besedilo je samo kopiran s Facebooka in vanj nismo nič posegali):

  Samo nasvet; prvo nekateri imate res uboge komentarje…ampak res uboge, na robu izbruha krohota… drugo jaz zivim na Svedskem med njimi in dobro vem kaj dogaja in kako mediji vse prikrivajo…tu je menda ze prepozno saj so levaki v prednosti pred narodom ki mora vse to prenasat in se bat…lajf se je spremenil v nocno moro, zvecer ze dolgo ne hodimo ven…ne samo komentirat, stopite skupaj kot madzari in poljaki, na ulice, pred azilne domove in povsod kjer veste da so jih naselili…ni vojske, ni policije in ni vlade ki bo ustavila maso…problem je samo skupaj stopit in se vecji problem so levicarji…najprej udarit po njih njih in potem se po migrantski sodrgi…komentarji ne pomagajo…nasprotno, levicarji se smejijo ko berejo vse to! Ps. ce ze greste na ulice ( v kar mocno dvomim ) se pokrijte in zamaskirajte enako kot zgoraj na fotki levicarcki,…samo nasvet! Vso sreco v domovino…NE SE PUSTIT, ker drzava bo pomagala njim in ne vam, zato pravico vzet v svoje roke, saj ste drzava vi in ne posiljevalci evrope! Z ljubeznijo in spostovanjem do domovine, nase kulture in do vsega kar nam je sveto in kar smo gradili mi in nasi predniki, Lp. V Slovenijo

  • karlina

   Temu še kako zelo, zelo verjamem, kajti podobno mi je napisala moja prijateljica-Slovenka, ki zivi tudi na Švedsem ze 40 let.

 • Franc Šink

  .Zakaj za boga ne vzamejo sami orožja v roke. In od tam odkoder so prišli. Brez krvi ni svobode

 • Franc Šink

  Ma to je dvoličnost Islama delajo vse, kar ji njihova vera prepoveduje.

  • karlina

   TOČNO, ali te to ne spominja na naše, ki so vpili pred volitvami-poštenje, etika, morala, delajo pa ravno obratno, mislim na Cmerarjevo stranko.

 • Artur

  Izprijena leva banda tako v Nemčiji kot pri nas, ko se gre za pridobivanje njihovih novih volilcev http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/02/23/ljevicari-u-njemackoj-zele-dati-migrantima-pravo-glasa-na-izborima/

 • samsara

  Devet vrhunskih ginekologov iz združenja ‘Znanstveniki brez meja’, je izvajalo znanstven eksperiment, vi pa tako…

 • Artur

  Pomlad je pred vrati kdove kliko te drhali bo šlo spet skozi Slovenijo in koliko od teh jih bo naša izdajalska leva banda luksuzno še nastanila. Ali bo kaj z množičnim protestnim shodom ali ne bo , kdo ve koliko jih je že pri nas pa nam to prikrivajo in še več te drhali se nam obeta , če ne bomo domoljubi stopili skupaj v čim večjem številu proti tej narodno izdajalski raboti. http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/02/22/pariz-krvari-marine-le-pen-upozorava-francuska-je-na-rubu-gradanskog-rata/

 • Marija

  Vsi kateri so bili v Sloveniji so bili angelčki. Naše humanitarke bi bile kar vse posvojile.

  • karlina

   Itak, Slovenija nič kriva, ker se je naš Cmerko kar naprej zgovarjal, da brani Šengen, za bruhat res.

 • Joža Gabroža

  kakih 15 let DELAT V KORIST DRŽAVE POL PA MARŠ NAZAJ OD KOD SI PRIŠEL ČE NE PA ŠUSA SLOVENCI NABAVITE SI OROŽJE KER NAŠA DRŽAVA ŠE ZA MUNICIJO NIMA

  • RATATA

   Vsakih trinajst dni prideš.
   Daj bolj vestno kaj povej!
   lp

 • orsa

  Pri tem članku pogrešam komentarje naših levičarjev, preseneča me, da so tiho, ko pa znajo biti zelo glasni.

 • xtc

  Kazen bi morala bit petnajst let in javno skopljenje na živo.

 • Marija

  Naše levičarke si tega očitno želijo.Zato jih tako vneto vabijo in zagovarjajo

 • naša Evropa je ranjena

  zločini na evropskih prostorih so sramotni dokaz,da so levičarski komunisti pripeljali zlo,

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!