Pretresljivo uradno poročilo: Begunci ponujajo seks s svojimi otroki v zameno za denar

(Foto: STA)

Agencija za begunce Združenih narodov (ZN) je izdala poročilo, v katerem izraža izjemno zaskrbljenost glede številnih posilstev žensk in spolnih zlorab otrok med in nad begunci na njihovi poti skozi Evropo. V poročilu so zapisali, da po zanesljivih podatkih veliko beguncev ponuja tihotapcem seks s svojimi otroki v zameno za denar, da bi lahko nadaljevali svoje potovanje.

Begunski in migrantski otroci so v veliki nevarnosti na poti skozi Evropo. Mnogi med njimi so ostali brez staršev in tako sami nadaljujejo pot, kar njihovo ranljivost le še povečuje. Največja nevarnost za njih se skriva znotraj gruče, v kateri potujejo, saj se ogromno zlorab zgodi ponoči, na železniških postajah, vstopnih točkah v države in podobnih, manj nadzorovanih območjih.

Med migranti je le kakšna tretjina žensk in otrok
V uradni objavi poročila ZN, ki je izšlo oktobra, so zapisali, da je približno tretjina vseh migrantov žensk in otrok, kar predstavlja močno neravnovesje v skupini. Ranljiva skupina so predvsem ženske in mlada dekleta, ki potujejo same in se spolnih napadov le stežka ubranijo. Zaradi prenatrpanih nastanitvenih centrov in pomanjkanja postelj ni možno zagotoviti njihove varnosti in so tako izpostavljene velikim tveganjem za razne zlorabe, med katerimi je največ posilstev.

Združeni narodi želijo s poročilom ozavestiti javnost o problematiki in pozvati uradne organe, da otrokom, deklicam in ženskam zagotovijo najvišjo možno stopnjo varnosti pred grozljivimi zlorabami.

Preberite tudi:
Najprej so odprli vrata muslimanom, danes so zahodna meka za posilstva

Nova naprava, ki ščiti ženske pred posilstvom

Anja Dangubič

 • moljub

  Obstaja kakšna povezava do tega poročila?

  • von Rhein

   V uvodu imaš povezavo.Dobronamerno kritiko pa podaj,ko ugotoviš kako prideš do poročila.

   • moljub

    Hvala. Prej povezave ni bilo

   • Tomaž Majer

    GENEVA, Oct 23 (UNHCR) – The UN refugee agency said today it was
    concerned by “credible testimonies” it has received of sexual violence
    and abuse against refugee and migrant women and children on the move in Europe and called on authorities to take steps to ensure their protection.

    Poročilo govori o seksualnem nasilju NAD begunci in o ZAŠČITI le-teh. Naslov tega članka je čisto zavajanje.

    • Nepismen levičar

     Na tole si pa lepo pozabil ane?
     “From testimony and reports we have received there have been instances
     of children engaging in survival sex to pay smugglers to continue their
     journey, either because they have run out money, or because they have
     been robbed,” she added.

     • Tomaž Majer

      Kaj hočeš povedat? Da to poročilo KRIVI begunce, da prodajajo otroke za denar (kot na to namiguje NOVA24TV) ali da jih želi ZAŠČITITI? Kakšen je namen in sporočilo tega UN poročila? Da te čujem …

 • usimoncic

  Če so jim otroci vredni tako malo, jih lahko pustijo v Sloveniji, v zameno za brezplačen prevoz do severne meje (kar že itak dobijo). V Sloveniji je več kot dovolj kandidatov za posvojitev zavrženih otrok, in to brez upoštevanja homoseksualcev.

  • Mihilus

   Sej se mi smilijo otroci ampak arabski otroci bodo zrastli v Arabce. In nobena vzgoja jih nikoli ne bo spremenila v Evropejce. Možgani nebelcev so znanstveno dokazano manjši in slabše razviti od naših.

   Doktorji genetike so že jasno povedali. Niso države tretjega sveta krive, da so Arabci (ali črnci) takšni kot so ampak so Arabci krivi za to, da so svoj življenski prostor naredili v države tretjega sveta. Že dolga desetletja nas šolski sistem, mediji in politika peglajo, da smo vse rase enake. To je znanstveno in statistično dokazano navadna laž. In skrajni čas je, da se začnemo zavedat tega.

   • usimoncic

    Tale izjava me spominja na tisto od Borata, ko je zatrdil, da so Kazakstanski znanstveniki dokazali, da ženske nimajo možganov.

    • Mihilus

     Raziskav je po netu kolikor hočeš. Naprimer tule: http://www.aryan-nation.org/RGB/Biological_Differences_between_the_Races.html

     weight of the average Black brain is 1249 grams, compared to the weight of 1380 grams of the average White brain, and that the average cubic capacity of the Black brain is 1316 cubic centimeters, and was 1481 cubic centimeters in the White Man. He also found that brain weight and size is greatest in Whites, with Orientals second, Blacks third, and Australian aborigines last.

     Black infants mature faster than White infants. Their motor skills develop earlier, along with their mental alertness, but they later start falling behind, so that by the age of five, Whites have not only caught up, but have developed a 15 point I.Q. advantage. By age six, the larger brain size of young Whites is clearly evident. (Of all the I.Q. tests that have ever been given, most show the I.Q. differences to run from 15% to 23%

     Samo v vednost rase so v osnovi tri. Arabci so mešanci med belci in črnci, latinoti pa med belci in azijci. Arabci in Lationti so genetsko pretežno beli – nebele DNK je cca 20-30% pa vseeno njihove države se smatrajo za države tretjega sveta.

     • usimoncic

      Tudi če za vse to obstaja zanesljiva znanstvena evidenca (trenutno se mi ne ljubi iskati po bolj relevantnih virih), se moramo zavedati treh stvari:
      – velikost možganov je slabo (če sploh) povezana z inteligenco;
      – IQ je precej slabo merilo inteligence, četudi kaj dosti boljšega ne obstaja;
      – tudi podpovprečno inteligentni ljudje so lahko čisto zgledni državljani in tudi zelo inteligentni ljudje so lahko skrajno škodljivi.

     • Mihilus

      To kar praviš je sicer teoretično možno v neki romantični iluziji. Žal pa so dejstva takšna:

      V zadnjih 6000 letnih so belci zaslužni za: tisk, beton, elektriko, letenje, raketno znanost, astronomijo, teleskop, vesoljska potovanja, orožje, tranzistor, radio, televizijo, telefon, žarnico, fotografijo, film, fonograme, baterijo, avtomobile, parni stroj, železnico, mikroskop, računalnike in ogromno druge tehnologije. Kaj so izumili črnci? Sami od sebe se niti zemlje niso naučili obdelovat. Živeli so v blatnih utah, kar znajo že bobri. In Arabci niso skoraj nič boljši. BTW tudi arabske številke so originalno od Indijcev. V USA lahko vidimo kako uspešni so pri integraciji črncev, ki traja že preko 200 let. Črnci so 12% populacije. Pa zakrivijo več umorov in posilstev kot ostali skupaj. vsak četrti črnec med v starosti 20-29 je v zaporu ali na pogojni. Več kot vsak drugi črn moški je tekom svojega življenja aretiran in obsojen. Verjetnost napada črnca na belca je 56x večja kot obratno. Črni posiljevalci si v 54% primerov izberejo belo žrtev. Obratno manj kot 5%. V New Yorku je več kot 300x bolj verjetn, da te napade črna topla kot bela tolpa. Povprečen črnc vplača v davčno blagajno 32% toliko kot belec in je 4.5x verjetneje, da živi od socialne podpore.

      Lahko bi navedel še primere od antičnega Egipta (ki so ga mimogrede ustvarili belci in uničili črnci), Zimbabveja, Južnoafriške republike, Skandinavije, Nemčije, Velike Britanije a se zgodba od Ameriške razlikuje samo v niansah.

     • Feriss.H

      Ti, ti grdi Mihilus, a ti ne veš kaj je “legendarni” Negroidni lider – Al Sharpton izjavil v govoru v Kean College New Jersey (1994) naslednje

      “White folks was in the caves while we was building empires,” he said. “We built pyramids before Donald Trump even knew what architecture was…We taught philosophy and astrology [sic] and mathematics before Socrates and them Greek homos ever got around to it…Do some cracker come and tell you, ‘Well my mother and father blood go back to the Mayflower,’ you better hold your pocket. That ain’t nothing to be proud of, that means their forefathers was crooks.”

      Črni “gospod” je seveda “malce” zabluzil, kar je tipično za tiste ki v življenju niso naredili ničesar kot samo gobezdali. Zato so odnosi med Libretardi in Negroidi tako pristni.

      Posredujem pa eno pričevanje ki je lahko resnično ali tudi ni.

      Nekega gospoda so ugrabili mali Zeleni in odpeljali v daljno galaksijo na analizo. Gospod se je z duhovitostjo prikupil Nezemljanom in znanost se je spremenila v prijetno kramljanje. V relaksiranem ozračju se je gospod odločil za usodno vprašanje – Kdo je ustvaril ljudi, Bog ali evolucija?

      Za moment so vsi utihnili, nato pa salva smeha – Mi, mi smo ustvarili ljudi!

      ???? zakaj ste pa pol naredili tako različne Rase, s kakšnim namenom?

      Ni bilo tega namena, do odstopanj je prišlo zaradi nekaj nejasnost v začetku, potem pa še časovna stiska. Primitivne Zemeljske Humanoide smo klonirali z geni ene že dokaj razvite civilizacije ki smo jih prinesli za ta namen. Prvi poskusi so rezultirali z Belo in Rumeno Raso ki smo jih takoj prerazporedili teritorialno.

      Med nami je bilo tudi nekaj hudomušnih stažistov ki so se iz čiste radovednosti lotili kloniranja opic a so to opravili na skrivaj in naredili vsega nekaj moških primerkov katere so na koncu itak mislili škartirati, a zgodilo se je nepredvideno, teh nekaj je zbežalo. Mulci so zadevo zatajili, misleč OK, tisto je bilo vsega nekaj moških primerkov ki bodo po logiki pač izumrli. Medtem je ekspedicija zaključila projekt in odšla, ostala je majhna kontrolna skupina ki je imela nalogo samo spremljati dogodke in ne intervenirati.

      Opazili so da se dogaja neka anomalija, tam čemur vi pravite Afrika. Pojavile so se skupine primatov ki niso bili predvideni v nobenem načrtu. Skratka zgodilo se ja da so neplanirani kloni napadli in posiljevali Afriške Šimpanzice in tako so nastale družine in plemena ki jim vi danes pravite Črni Afričani. Mi se nismo imeli več časa ukvarjati z Zemljo in smo zadevo pač prepustili naravi in času.

      Po tej napaki nikoli nismo več jemali stažistov s sabo v drugih ekspedicijah. Tako je to bilo, imeli ste pač smolo da smo bili malce neprevidni.

     • Mihilus

      Vseeno bi napisal še zgodbo o Antičnem Egiptu, ker je zgodba, ki bi jo moral vsak belec poznat.

      Egipt je bil koloniziran z belci 4500 let pnš. Največji razcvet je egipt doživel od 3400 pnš do 1800 pnš. Imel je izjemno arhitekturo, razvili so medicino, matematiko, inženiring. Ostanki tega so vidni še danes. Okoli 3000 pnš pa so se začeli širit ob Nilu proti jugu kjer so naleteli na Nubijce. Kmalu so jih uporabljali za sužnje. Črnci so počasi družbeno napredovali. Najprej so bili osvobojeni, potem so dobili politične pravice in začeli zavzemati položaje v vodenju države. Začelo se je mešanje ras in Egipt je tako postal prvi melting pot v zgodovini človeštva. Nastali so Arabci. Kralj Tut 1370-1352 pnš je bil prvi nebeli kralj in tam se je tudi začel propad egipčanske civilizacije. Danes je Egipt samo še ena država tretjega sveta.

      Ta zgodba nam mora biti v svarilo kaj se bo zgodilo z Evropo, če bomo nebelce spustili v naš življenski prostor.

     • rubec

      Nataša Pirc Gusar pravi da to ne more biti res. Jaz te bom vseeno bral, ker mi je zanimivo.

     • pokvarjeniSvet

      Zanimivo na to niti pomislil nisem, da že od zgodovine naprej je toliko primerov…očitno to zionisti že vedo. To samo pove zakaj želijo iztrebiti belo raso.

 • Helga

  še en dokaz kako ta narod niti samga sebe nima rad.

 • Tomaž Majer

  In kdo je v tej zgodbi pokvarjen? Starši in otroci, ki se borijo za preživetje ali pedofili?

  • 1xy

   V prvi vrsti starši, potem pedofili!!
   To je isto, kot da vprašaš ali je stranka kriva, da prostitutka prodaja usluge?

   • Tomaž Majer

    Stranka je stranka, pedofil je pa pedofil.

 • 1xy

  Torej je borba zahodnega sveta proti pedofiliji še en absurd!!!
  Tako kontradiktorne in uničujoče politike še svet NI videl, to prekaša celo obe svetovni vojni, razlika je samo v obliki boja!

 • 1xy

  Še ena blamaža frau Merkel!!!

  Diploma migrantov in beguncev so bile kupljene za 400 eur – lahko so izbirali poklice in stopnjo izobrazbe kupljene diplome.

  http://pandora.kreativisti.org/a-lijepo-su-nam-rekli-da-su-obrazovani/

  • Tomaž Majer

   Glej, štajerka, da ti objasnim (ker očitno nikoli nisi delala v tujini). Z diplomo (kupljeno ali na pošten način dobljeno) si lahko pri resnih delodajalcih v razvitih državah EU samo rit obrišeš. Vsak preveri tvoje znanje (tudi, če si zdravnik) in če je to ustrezno, dobiš (in tudi obdržiš) službo. Torej šteje znanje in ne papir.

   • 1xy

    hahaha……zdaj pa že klatiš neumnosti…….torej je po tvoji logiki lahko nekdo dober samouk zdravnik in bo v tujini to postal brez problema, tudi brez diplome!!!

    daj ne klati neumnosti….res pa je, da jo mora verificirat in pridobit nacionalno potrditev izobrazbe…….

    • von Rhein

     Po moje je fant imel namen povedati,da diploma ni vredna nič dokler ne dokažeš znanja,ki se zahteva za enako diplomo tam.

    • Tomaž Majer

     Pojma nimaš …

     • marta

      Ej, neverni Tomaž… ti pa rad nakladaš, kaj ? Si že preizkusil sistem, katerega razlagaš? Če nisi. Končaj s tem !

     • Tomaž Majer

      Sem. Pa ti?

   • von Rhein

    Kar zadeva diplome se zelo strinjam.Gre za sistem,pokaži kaj znaš.Zanima me le ,če si res kdaj delal v Švici.

    • Tomaž Majer

     Seveda sem.

     • marta

      in si “našvical” in so te poslali nazaj, a ne? :)))

     • Tomaž Majer

      Pa ti? A že celo življenje cuzaš slovenski proračun tako kot tvoj šef?

  • www

   PREVERJENI OSEBNO……………… z slovensko diplomo si lahko obrišeš rit ( velja za avstrijo, nemčijo… drugje ne vem)

   • Elen

    Ne bo res. Sem s slovensko diplomo delala v Nemčiji.

 • jež

  jež Me zanima, kdaj bodo Nemci nagnali Angelo, ki take še vabi v njihovo državo. Mi smo tako ali tako samo kolateralna škoda.

 • Tomaž Majer

  GENEVA, Oct 23 (UNHCR) – The UN refugee
  agency said today it was concerned by “credible testimonies” it has
  received of sexual violence and abuse against refugee and migrant women
  and children on the move in Europe and called on authorities to take
  steps to ensure their protection.

  Poročilo govori o seksualnem nasilju NAD begunci in o taščiti le-teh.

  Na koga računa NOVA24TV s tem zavajanjem? Na nepismene desničarje?

  • CyberWorm

   ti po slowensko neznaš brat haha še enkrat preber članek lepo počas : ))) tut oni pišejo o posilstwih med begunci samimi : )))

  • 1xy

   received of sexual violence and abuse against refugee and migrant women and children on the move in Europe

  • jankoslav

   “From testimony and reports we have received there have been instances of children engaging in survival sex to pay smugglers to continue their journey, either because they have run out money, or because they have been robbed,” she added.

   Takole piše, kaj pomeni “survival sex to pay smugglers” in zaradi “they have run out money”. Če tega ne razumete, potem… pač vprašajte nas nepismene desničarje. Gre za opisovanj dveh razlogov za t.i. prodajo telesa t.j. prostitucijo (sex za denar).

   • Tomaž Majer

    In kaj nam to poročilo UN želi povedati? Da je treba begunce zaščititi pred zlorabami ali da jih je zaradi prostitucije in kraj treba zapreti?

    • jankoslav

     To poročilo govori predvsem dejstvih, ne o morali migrantov. Postavlja se vprašanje, ali v primeru, da ti zmanjka denarja, prodaš svojega otroka za prostitucijo? V nekaterih kulturah to niti ni nekaj neobičajnega, res pa je, da je za nas to nekaj nezaslišanega.

     • Tomaž Majer

      Kaj nam to poročilo UN želi povedati? Da je treba begunce zaščititi pred zlorabami ali da jih je zaradi prostitucije in kraj treba zapreti?

     • Nataša Valant

      Ja , čakaj no ! Priznam , da nisem prebrala vsega, vendar iz tvojega vztrajanja pa sklepam , da nekdo ( a humanitarni delavci….policisti…….vojaki …..? ) posiljujejo njihove otroke ? Mislim , da to ne bo držalo. Ti ljudje že znajo poskrbeti zase. V očke te gledajo , pa lažejo ? No , za svoje preživetej vse , a ne ?

     • Tomaž Majer

      Kaj so se ti pa zlagali, ko so te gledali v oči?

     • Nataša Valant

      Pa , daj no.Tako se reče . Pa ne boš rekel , da v življenju še nisi kaj takega doživel ?
      Migranti pa ” lažejo ” kdo so , od kje so , pa lačni so ” ………Torej, govorim o migrantih , ne beguncih . Lep dan , pa ne jezi se na nas , ki drugače mislimo. Ti imaš svoje razloge za svoje mišljenje , jaz pa tudi.

     • Tomaž Majer

      Hvala enako.

     • Tomaž Majer

      Govori o ZAŠČITI migrantov!

 • Tomaž Majer

  Naslov tega članka je čisto zavajanje.

  • xtc

   Tako kot ti.

 • xtc

  To je horda ne pa ljudje,poglejte kaj se dogaja tukaj in kaj se ogaja nadalje še naprej v Nemčiji in Švedskem.

 • Ježek Teka Teka

  Ne vidim problema … ne pozabit, da iz mejhnih alahovcev zrastejo veliki, pa to … se pač ploodijo in imjo viška …

  • Nova24TV Mod 1

   Kulturni nivo kometiranja lahko odražamo brez (slabšalnih) živalskih poimenovanj za ljudi.

   • Rožle

    Podgana je pa ja ljubokvalna primerjava…za tole sorto” ljudi”..!

    • Vrhovnisodnik

     A ni lepš če napišeš, kot morski prašiček, iz 2 sem jih v pol leta imel 163.

     • Rožle

      Jah …delovno dobo nimajo kaj preveč dolgo…!

   • Ježek Teka Teka

    Zakaj se vedno smatra, da je podgana slabšalna primerjava za človeka, dokazano je da so izredno inteligentne živali, pa to … pač se plodijo nekontrolirano … nujno za obstoj …

    • Nova24TV Mod 1

     Hvala za pojasnilo. Ste želeli s podganami pokazati na relacijo med inteligenco in razmnoževanjem in je bil to pravzaprav kompliment?

 • koza

  http://www.lucify.com/the-flow-towards-europe/
  Še ena povezava ZN, ki kaže kaj in kako bo, ravno na slo3 razglabljajo o premikih in kaj se dela oz. ne dela, EU pa si vrti tisti komad “Zažmuri” od Bajage

 • koza

  a je bilo sovražno?

 • kresnik

  Vprašanje, če so to njihovi otroci. Da niso to ugrabljene vojne sirote.

 • kresnik

  Ali so to res njihovi otroci? Da niso ugrabljene vojne sirote.

 • dob

  kučan nas fuka zastonj, pa še plačamo mu.

  • Nova24TV Mod 1

   Bi šlo tudi brez prostaškosti?

   • dob

    Bi šlo, teoretično, vendar ne pri meni.
    Dveh stvari ne maram, ker mi gresta na živce:
    diktature
    in demokracije

    I don’t care to elaborate.
    Kdor ne razume, ni moje vrste druščina.

 • viktorh

  …s svojimi ali njihovimi otroki…?

 • Rožle

  Svašta narod porodi…!

 • Rožle

  Sam, da ne bi delal…!!!

 • Nataša Valant

  Pa saj se nič ne čudimo. Morda pa ti otroci niso njihovi ?So ukradeni ?Za Islam je ženska koleterarna škoda. Vredna ni nič : Jaz res ne vem kaj je mnoga Evropska dekleta prepričalo , da so sprejele njihovo vero ? Denar ??

 • epson mlacni

  “po zanesljivih podatkih veliko beguncev ponuja tihotapcem seks s svojimi otroki v zameno za denar”

  Če počno to s svojimi otroki, kaj bodo počeli z nami? Te zveri, ki prodajajo svoje otroke, se bodo naselile med nas!!

  • dob

   Ni problema, saj imamo dost prostora, ker smo prodali naše otroke. Šli so po svetu iskat delo.
   Nekateri mislijo, da bi morali imeti več otrok, da bo potem manj brezposelnih. Še študiram to logiko.

   • epson mlacni

    Čak imam še boljšo.
    Sposoditi si več denarja, dvigniti plače v JS, ker bi s tem dvignili porabo, kar bi zagnalo gospodarstvo in rešilo državo. To razlaga 3/4 slovenskih “ekonomistov”.
    Sam sem pisal vladi, da lahko najdem 1000 (tisoč) ljudi, ki bi jim vlada dala vsak mesec 100.000 evrov in vseh tisoč bi se obvezalo, da bodo denar vsak mesec zapravili in to v celoti V SLOVENIJI. Si zmoreš zamisliti, kako bi šele v tem primeru zacveteli. :)

 • 1xy

  evo…..prva meja se že zapira…..Cerar še spi???

  Švedska prosilcem za azil ne more več zagotoviti namestitve

  Švedska prosilcem za azil, ki prihajajo v državo, ne more več zagotoviti namestitve, je danes sporočil švedski minister za pravosodje in migracije Morgan Johansson. Kot je pojasnil na novinarski konferenci, število prosilcev za azil trenutno narašča hitreje, kot lahko urejajo namestitev zanje.

 • Bilderberg

  Zadeve glede na bližnjem vzhodu se začenjajo spreminjat s svetlobno hitrostjo. Očitno so rusi naredili dovolj da je to premaknilo še ostale. Turki (Erdogan) so sedaj izjavili da gredo v ofenzivo nad ISIS. Prepričan sem da to ne bo samo ISIS ampak še Kurdi zraven. ISIS pa je nenadoma napovedal vojno Izraelu in judom. Zanimivo. Kot da nima dovolj sovražnikov. Če ni to samo igra da se lahko izvede kopenska ofenziva tudi s strani zaveznic NATOa in prehiti Ruse in njihove zaveznike. Vir glede Turčije http://www.jutarnji.hr/hoce-li-ovo-biti-presudni-udar-na-isis–turci-najavili-veliku-ofenzivu-na-dzihadiste—krecemo-za-par-dana-/1452639/

  • hondica

   Igre prestiža, kdor prej porazi ISIS bo gotovo dobil + točke na svetovni sceni. Sicer še vedno menim, da je ISIS hec, ki bi ga vsaka resna vojska morala pregaziti v tednu dni. Ampak brez kopenske vojske ni šans, teroristov se brez uporabe pešadije pač ne da poraziti.

 • Rožle

  Šta se mora …nije teško..!

 • Vrhovnisodnik

  In tole mi v državo spuščamo, takoj mejo zapret.

  • Rožle

   Sam POKA, POKA….po Madžarskem zakonu…!

 • hondica

  Treba je vedeti, da je v islamu človek samo še ena številka, ki mora širiti islam, ali pri tem umre ali ne, sploh ni pomembno. Ena največjih svetovnih zablod je IMHO, da se islam tretira kot enakovredno religijo.

 • hondica

  Evropa se s svojim pacifističnim odnosom do islama obnaša kot jagnje, ki samo polaga vrat na tnalo.

  • Rožle

   A si z Yamaho uletu…?

 • Nzugu Hoffman

  Poročilo sicer govori o “unaccompanied children”, ne o starših, ki bi prodajali svoje otroke, poleg tega ne gre za potrjene primere, ampak primere, o katerih so slišali od nekoga, ki je slišal od nekoga, pa tudi veliko jih ni, gre za posamezne primere, razbrati se da, da za situacije, ko je otrok ostal brez spremstva. In končno, mogoče so bli pa Slovenci stranke, nič ne piše, da niso bili, te možnosti torej ne zanikajo.

  Ampak kaj bi to, samo da so udarni naslovi.

 • Nzugu Hoffman

  Ga. Anja Dangubić: kje v poročilu piše, da gre za “zanesljive podatke” in kje piše karkoli, kar bi lahko razumeli kot da “veliko beguncev ponuja svoje otroke”. Nekaj je ne strinjati se s sedanjo politiko, tole je pa laž.

 • marta

  Orban – trenutno edini voditelj, ki razmišlja pošteno in s trezno glavo za vse državljane Evrope, naj prevzame vodstvo EU-ja ! Matr, kam so nas tile pripeljali !!!

 • marta

  Moderator, a veš, da me je resnično STRAH pred temi begunci, ki iz vsega, kar počnejo ne kažejo, da so zares begunci.!!!

 • marta

  STRAH ME JE, KAJ VSE ŠE NAČRTUJEJO tile “migranti” POČETI Z NAMI …… Pozivam VODSTVO EU-ja, DA TAKOJ UKREPA V DOBRO DOMAČINOV EVROPE !!!

 • Jelen

  Begunci ponujajo seks s svojimi otroki v zameno za denar. V drugem članku pa berem, da so begunci neverjetno polni denarja, polne torbe denarja, denar všit v obleke, taksiji za 400eur ipd..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!