Preveč Angele Merkel, premalo možatosti

Protest v podporo migrantom pred novim letom lani; Foto: epa

Po spolnih napadih v Kölnu za novo leto, ki so jih zagrešili muslimanski migranti proti nemškim ženskam, so dobili zaščitniki pravic žensk veter v jadra po celotni Evropi. Učenjaki in politiki zagotavljajo javnosti, da se bodo moški migranti iz severne Afrike in z Bližnjega vzhoda, ki trkajo na vrata Evrope, morali naučiti, da so ženske tu neodvisne in seksualno svobodne.

Seveda so take izjave popolnoma prešibke, da bi vplivale na moške predstavnike maskulinih kultur, meni kolumnistka Iben Thranholm. Za te posameznike so močne evropske ženske lahek plen, spoštujejo namreč samo močne moške, ti pa v Evropi niso ravno pogost pojav. Pomanjkanje možatosti v evropski kulturi jo dela nesposobno, da bi se odzvala na političen in kulturni kaos, ki se dogaja v zvezi z migranti.

Ekstremni feminizem ustvaril pogoje, v katerih lahko ženske postanejo žrtve agresivne moške kulture
Namesto da se ukvarjamo s tem, kako bomo migrantom razložili liberalne feministične ideje, bi morali razmisliti, ali ni ravno feministična vojna proti moškosti tista, ki je povzročila, da se šibka in pomehkužena evropska kultura ne more zoperstaviti kulturi migrantov, meni Thranholmova.

“Največja ironija pa je, da je ravno ekstremni feminizem ustvaril pogoje, v katerih lahko ženske postanejo žrtve agresivne moške kulture,” je do feminizma kritična Thranholmova.

Venkerjeva trdi, da se moški nimajo več želje poročati z ženskami, ki sploh niso več ženstvene
Nedavna raziskava, ki jo je izvedel Raziskovalni center Pew, je pokazala, da je število mladih moških, ki se želijo poročiti, samo v ZDA padlo na najnižjo raven v zgodovini. Ameriška avtorica Suzanne Venker trdi, da je za to kriv ravno kulturni vpliv feminizma. Venkerjeva trdi, da se moški nimajo več želje poročati z ženskami, ki sploh niso več ženstvene.

Trenutno spominja Evropa na žensko, ki dovoli, da jo moški pretepa in zlorablja. Kot mnoge pretepene ženske in žene skuša dejanja svojega moškega prikriti, zanj si izmišljuje zgodbice in se spet in znova vrača k njemu.

Feminizem je sprogramiral ženske, da vidijo moške kot sovražnike. Rezultat tega je, da so moški v postmoderni zahodni kulturi postali odveč. Ženske ne potrebujejo več moških, ki bi jih preživljali, varovali ali bili očetje njihovih otrok. Če ženska tako želi, je za otroka dovolj že sperma anonimnega darovalca, še piše Daily Mail.

Foto: epa

Foto: epa

Moderne matere vzgajajo svoje sinove kot ženske
Od šestdesetih let 20. stoletja so moderne matere vzgajale svoje sinove kot ženske. Potapljale so jih v feministične vrednote, kot je recimo odgovornost za domača opravila, kako biti ljubeč, razumevajoč in pozoren in kako se ukloniti vsaki želji žensk. Thranholmova meni, da je to prineslo celo generacijo mehkih, nesamozavestnih moških, ki niso več v stiku s svojo moško naravo, identiteto in močjo.

Feminizem prezira moške vrednote
Danes veliko fantov odraste brez očeta in nima tako nobenih moških vzornikov. Povprečen moderen zahodni moški je bil feminiziran, brez zavedanja ali navajenosti na moške vrednote, kot so pogum, odločnost, žrtvovanje, pravičnost, vzdržnost, samozavestnost, samodisciplina in čast – in sploh ne ve, kaj je to moškost. Feminizem namreč prezira in zavrača te vrednote, kar je imelo na pomehkuženo evropsko kulturo katastrofalen učinek.

Protest proti migrantom; Foto: epa

Protest proti migrantom. Foto: epa

Karakter migrantske politike je podoben materinemu objemu, ki izraža dobroto in odpušča vse
Ta množična feminizacija kulture je imela izjemen vpliv na politiko. Prevladujoča ideologija zahodne liberalne demokracije je sekularni humanizem, ki je v bistvu izjemno ženstven. Karakter migrantske politike je precej podoben materinemu objemu, ki izraža dobroto in odpušča vse. Kdo drug bi lahko to imenoval tudi naivnost, šibkost in vdanost v usodo.

“Ko je migrantska kriza izbruhnila, so se politični voditelji Evrope – na čelu z nemško kanclerko Angelo Merkel – odzvali kot prestrašene kokoši, ne pa kot močni moški, odgovorni za obrambo svojih držav pred invazijo,” je Thranholmova kritizirala evropsko politiko.

Feminizirane moške se proslavlja kot heroje
Na Danskem smo jasno videli, kako so se policisti z otroki migrantov igrali, namesto da bi opravljali svoje delo. Mediji so jih hvalili kot heroje. Delovali so kot ženske z mehkimi srci in ne kot moški, katerim je bila zaupana obramba svoje države in vladavine prava.

“Celotna elita danes, naj si bo v financah, politiki in tako dalje, ni služila vojaškega roka. Le nekaj je takih, ki imajo vojaške izkušnje. Danes v tem, da si bil v vojski, ni več nobenega prestiža. To je preprosto recept za katastrofo. Ti ljudje ne razmišljajo po vojaško. Obstaja neka iluzija, da so ljudje v glavnem dobri, prijazni. In če smo mi dobri do njih, bodo tudi oni dobri do nas. Ti voditelji nimajo nobenega zavedanja o zlu in kriminaliteti,” je za Daily Mail povedala Camille Pegilla, samoimenovana “feministična disidentka”.

Problem je torej v tem, da evropski voditelji – za razliko od voditeljev iz zgodovine, kot so Roosevelt, de Gaulle ali Churchill – nimajo nobenih vojaških izkušenj. Zato nimajo osnovnega razumevanja, kaj je potrebno za zaščito njihove države, kulture in vrednot. So razumljivi, prijazni, naivni in ljubeči do točke, ko je ta odnos nevaren za državljane, ki so jih dejansko dolžni varovati.

Protest proti spolnim zlorabam s strani migrantov; Foto: epa

Protest proti spolnim zlorabam s strani migrantov. Foto: epa

Pomanjkanje moškosti je osnovna težava problemov z migranti
Feministični pristop bo družbo pahnil v kaos in popoln razdor, ker se bo vladavina prava in izvrševanje pravnih predpisov podrejala skrbi, razumevanju in sprejemanju. Pomanjkanje moških vrednot prizadeva tako družbo kot politični sistem. Pomanjkanje moškosti je osnovna težava problemov z migranti.

Trenutni spopad med liberalno Evropo in islamsko moško kulturo razkriva objokovanja vredne pomankljivosti postmodernega feminizma, ki nima moči, da bi se zaščitil pred dominantno moško kulturo. Ogabna kršitev človekovih pravic na novoletni večer v Kölnu kaže srhljiv kontrast. Moška agresija je podivjala in feministične vrednote nam pri tem bore malo pomagajo.

Evropa za preživetje potrebuje moško revolucijo
Ob istem času pa so v globaliziranem svetu migracije neizogibne. Če želi Evropa v tem času množičnih preseljevanj preživeti, potrebuje moško revolucijo. Ta revolucija bo tako pomembna kot boj za pravice žensk v šestdesetih letih. Nujno je, da se zahodni moški začnejo zavedati pomena tega in začnejo graditi socialni, kulturni in politični kapital, zgrajen na moških vrednotah. Samo tako lahko zaščitimo vrednote, na katerih je zrasla Evropa, kot jo poznamo danes, zaključuje svoje misli Thranholmova.

A. R.

 • Shalalabayzer

  If Europe persists in rejecting Christianity, it must
  abandon all hope of ever being able to stand up to Islam
  and its Islamic terrorism.
  – Iben Thranholm

  vir: http://www.omegaletter.com/articles/articles.asp?ArticleID=8183

  Aja, pa še to:
  “so dobili zaščitniki pravic žensk veter v jadra po celotni Evropi”
  Svet se ne vrti okoli svoje osi, pač pa okrog ženske zadnjice…
  Vse kar morajo militantne feministke narediti, da se država postavi na zadnje tace je, pokazati objokan obraz.

  • macon

   Usraneti si bodo nadeli rute, cvilili bodo, da se moramo prilagoditi in ustvariti novo skupno kulturo. Permisivni bebčki bodo PROSTOVOLJNO odstopali prostor in pravice.

   Evropsko upanje niso mladi, temveč generacija današnjih štiridesetletnikov, ti še imajo moralno in etično sidrišče, vsaj dober del njih. Štiridesetletniki lahko zdržijo še desetletje.

 • dež

  “Učenjaki in politiki ….. moški migranti iz severne Afrike morali naučiti, da so ženske tu neodvisne in seksualno svobodne”.

  Nimajo se kaj učiti, torej “go home boys” ! Dokler tega nimajo privzgojenega, so nezaželjeni v civiliziranem svetu. Ko se bodo naučili manir, jezika in običajev, potem se lahko pogovarjamo. In kot muslimani z željo po šariji naj ne hodijo k nam.

  Feminizem nima prav nikakršnega vpliva na obnašanje žensk, ki so se pač prilagodile razvoju in modernim tehnologijam. Če mož skuha kosilo, zlika perilo in ima žena lasten avto, gre na kavo s prijateljicami, to še ne pomeni, da sta pozabila na klasične družinske vrednote. Feminizem v današnjem času je v glavnem zbiranje rent za lasten žep nekih nepomembnih dam, ki se imajo za pomembne.

  • Mihilus

   Ne gre se za naučiti. Nimajo te sposobnosti. To so razlike med rasami. Eni temu rečejo tudi rasizem. Ne glede na to, da ima rasizem zelo negativno konotacijo v naši družbi pa to ne spremeni dejstva, da to tako je.

   Sicer pa pravi feminizem je to, da se ženske spoštuje in jim daje možnost delati tudi na tradicionalno moških delovnih mestih, kadar so za to najboljši kandidat, pravica do osebne integritete in odločanja o sebi. Današnji feminizem sploh ni več feminizem ampak je namerna degeneracija družbe. Ženske so postale novodobne prostitutke. Izkoriščajo svoj spol za materialne pridobitve.Tudi ženske kvote in dodeljevanje otrok pri ločitvah je bolano.

 • macon

  Ženske so nevrotične, tipi so revčki, oboji so razvajeni. To so evropski mladi. Agresivni prišleki jih pohrustajo, če jih je petkrat manj.

 • Duhec

  Moški ste se pač pomehkužli…. teroristi bojo mel lahko delo.

  • Miran Pavličič

   Točno se ve kdo je pomehkužen,tako da ne metat vseh v isti koš ejga …

   • Duhec

    Ja se ve…. večina je.

    • O_0

     No ja če smo pošteni moški bomo prišli dobro čez ženske boste tiste, k ise boste morale boriti zase hehehe

     • Duhec

      Drži…. ženske se bomo vsaj borile, moški se bote pa takoj vrgli na mizo za obrezovanje.

     • O_0

      Ni nujno če sprejmemo moški vero Islam potem smo rešeni medtem, ko se boste morale ve boriti hehehe

     • ney

      No s tem si samo potrdil, kar je duhec čisto zgoraj napisala”teroristi bojo mel lahko delo:”

     • Duhec

      Mogoče sm nesramna, provokativna, itd…. pišem pa resnico. Ne morm verjet, da je tko….

     • Duhec

      Verjamem, da se bo večina spreobrnla.

 • Miran Pavličič

  “Ko je migrantska kriza izbruhnila, so se politični voditelji Evrope
  – na čelu z nemško kanclerko Angelo Merkel – odzvali kot prestrašene
  kokoši, ne pa kot močni moški, odgovorni za obrambo svojih držav pred
  invazijo,”
  Točno tako se je odzval naš kastriran C(m)erar! Ampak pri nas je še toliko slabše, saj zraven prestrašenega in totalno sfeminiziranega predsednika vlade ključna dva ministrstva, ki sta ključnega pomena za obrambo države vodijo feministične ženske, brez znanja, brez razumevanja in brez čuta za obrambo. Tudi najmočnejšo državo Evrope vodi feministična baba, ki bo uničila ne samo Nemčijo ampak celo Evropo, če je kmalu ne ustavijo in tako po moško brcnejo v rit.

 • BATMAN

  Dejte umaknit te slike zaostalih aktivistov z temi plakati.

 • alojz

  Tole je pa zelo poučen prispevek. Priporočam večkratno in počasno branje.

 • Duhec

  Cmerar je problem, teroristi so problem…. zakaj nič ne nardite??? A ste vsi kastrirani al kaj???

  • O_0

   V Nemčiji ženske hodijo na ulice z plakati Refuges wlcome po vsem kar se je zgodilo zakaj pa bi moški morali zagovarjati to norost?

   • Duhec

    To so neuravnovešene, nepotešene ženske…. delajo pa sam škodo.

   • koreninca

    Naj gredo te ženske v zbirne centre za migrante tolažit njihovo, potrebo po spolnosti! :-))

    • Duhec

     Razmnoževanje takih naj neb blo zaželjeno…. zakaj pljuvate v svojo skledo??? Zakaj se raj ne spremenite???

 • ney

  Vsaka stvar ima svojo mejo, kar gre čez je kaos.

  p.s. Če moški spegla kako cujno, je vreden spoštovanja…:)

 • koreninca

  Kdo si je izmislil ženske kvote v politiki? Seveda nimam nič proti njim, raje bi pa videl, da se dokažejo na odprtem trgu, ne pa pod okriljem kvot.
  Potem bi lahko rekli: Manj je več.

  • Duhec

   Vse je posledica moške pomehkuženosti.

   • koreninca

    Kdo jih je pripeljal do pomehkuženosti?
    Mogoče udobno življenje brez odgovornosti.

    • Duhec

     Ne vem…. groza. Men grejo taki moški na kozlanje…. kokr, da maš babo zraven sebe. Se kr počutiš kt lezba.

     • koreninca

      Premalo se zavedamo, da smo lahko enakopravni, nismo pa enaki.

 • neny

  odličen prispevek. Nabit na vsa vrata….-:)

 • Duhec

  Spoštujem tiste, ki majo pogum, znanje, ponos…. mal jih je, iz dneva v dan jih je manj.

  • neny

   zmanjka nam za spoštovat….-:)

   • Duhec

    Normalno…. pol sm pa jst naduta. A mam izbiro???

    • neny

     maš prav. zato sem te enkrat mal bremzala pri JJ… se je pa tud on že čist uklonil. hrbtenica pa to…

     • Duhec

      On je še ok….. vsaj ma tista jajčka. Večina jih nima….

     • neny

      ne rečem… je pa upogljiv…lahk bi bil pa Orban, saj nima kaj izgubit.

     • Duhec

      Se strinjam, da nima kaj izgubit in še kr brca v temo…. tega ne razumem.

     • neny

      zdej sva pa prišle vsaj skupi… -:) politika je ono kak že pravjo…

     • Duhec

      Edino opravičilo, ki ga ma, so lohk grožnje….

     • neny

      ja…..ni lahka.

 • PIA PlA

  Neumno. Feminizem je skrajnost, kot je skrajnost tudi mačizem, egoizem, ekstrimizem, …

  Smo v čas, ko so ženske zaposlene prav tako kot moški. Ženska enostavno fizično ne zmore hoditi v službo, vzgajati otroke, skrbeti za čistočo doma, družinsko prehrano, zdravje in še kaj. Pameten, odločen in ljubeč moški vse to vidi ter prostovoljno priskoči ženi na pomoč in prevzame svoj del vzgoje otrok in/ali hišnih opravil. Pametna ženska takega moškega spoštuje. To je za sodoben čas normalno.

  Niso pa normalni nobeni ekstremi ne v pozitivno in ne v negativno smer. Ekstremi ne smejo biti naš ideal, kar izhoda iz skrajnosti v normalnost ni lahko najti. Nasprotno, večkrat je celo nemogoče iziti iz takih fobičnih stanj. Si želimo ekstreme ali normalno življenje?

  • Duhec

   Vloge so se zamenjale….. moški so prevzel žensko, ženske pa moško. ta enakopravnost je nardila sam sranje…. moški so zaspal.

   • PIA PlA

    Sploh ni res. Vloge se niso zamenjale, le delno se prekrivajo, kar je tudi prav.

    Res pa je, da ogromno moških ni kos sodobnemo življenju. Oni ne iščejo žene in partnerke temveč nadomestno mati in oskrbnico. To pa že ni več normalno.

    • koreninca

     Kdo jih je pripeljal do tega? Ti govoriš o posledicah.
     Poskusi poiskati vzroke.

     • PIA PlA

      Zakaj naj iščem vzroke?

      Vzroki so vendar vsem znani. To je lenoba!!!
      Matere so posesivne, ker same ne zmorejo opraviti vsega in jim nihče prostovoljno ne priskoči na pomoč. Matere potrebujejo ventil, da bi se malo razbremenile, zato postajajo vedno bolj posesivne. Ne zaupajo moškemu, ki len leži na kavču in buli v televizor, da bo sploh zmogel kaj narediti. Niti varstvo otroka mu več ne zaupajo. Lenoba je ena izmed najslabših stvari na svetu, ker vodi v agresijo, krajo, odvisnosti, …

     • Duhec

      Tud to drži…. moška lenoba.

     • PIA PlA

      Lenoba in neodgovornost!
      Ljudje so preprosto preveč neodgovorni in mislijo, da bo že kdo, kaj opravil namesto njih. Recimo država. To je naredil komunizem in nadaljuje socializem.

     • mojadezela

      Ja seveda to naredi sistem. Kakršn koli že je. Tudi demokracija prideluje lenuhe…npr: bedne in dolgočasne službe ljudi delajo lene. Delati je pač treba, da si plačijemo stroške življenja in ponavadi delamo v službah, ki nam niso ravno v veselje. Hočem povedat, da je lenoba, posledica brezvoljnosti, ki ti jo povzroča sistem, namesto, da bi v življenju počel nekaj kar si želiš in naprej razvijal svoje ideje, si prisiljen početi nekaj, kar ti gre na živce. In tako ti gre vse po malem na živce, si brez volje in len. In seveda so na prvem mestu krivi za tako situacijo vrtci in šole, ki otroka okupirajo in zabetonirajo v nek družbeno sprejemljiv kalup, hkrati pa ga omejijo in zatrejo z nepomembnimi podatki.
      Ampak to ni edini problem.

     • ney

      Delati je pač treba zaradi stroškov, res je, ampak morala za delo ti pade, ko vidiš, da moraš delati za tuje lenuhe…ne samo za svoje stroške.

     • koreninca

      Tudi to so posledice.

     • PIA PlA

      In kaj je vzrok?

     • Duhec

      Vzgoja

     • O_0

      Dež bo

     • PIA PlA

      Traparija, saj ženska pri vsem svojem delu nima časa za vzgojo, moškemu se pa ne da. Da bi pa vzgojo svojih otrok prepustila samo državi, bi bila pa ženska že mentalno prizadeta.

     • Duhec

      Pišem o tem kaj je vzrok za pomehkuženost moških…… vzgoja.

     • PIA PlA

      Pri nas smo res vzgojo svojih otrok do določene mere prepustili državi, ki je seveda kriva za stanje, kakršno imamo danes. Nismo pa vzgoje otrok državi prepustili v celoti, vsaj večina pametnih, delavnih, sposobnih, ljubečih in odločnih moških in žensk ne. Večina takih ljudi želi vzgajati in tudi vzgajajo svoje otroke tudi sami.

     • mojadezela

      Tisti, ki si želijo otroka, ziher ne bodo v celoti prepuščali vzgoje državi. Če je tvoj dec len to še ne pomeni, da so vsi. Obstajajo tudi lene ženske, tako, da tukaj malo v temo brcaš.

     • ney

      Ja, tudi lene ženske so…jaz poznam eno vendar ni Slo.narodnosti ampak Srbske…ne morem verjeti, da je lahko ženska tako lena(sicer je samska) ampak, da se ji ne da za lastno ritjo pospraviti…kaj šele, če bi imela otroke…groza.

     • ney

      Točno:)
      Ooo lenoba, lenoba
      zvest ti bom do groba.

      Zraven pa slika moškega za pisalno mizo, ki ima noge na mizi in spi na stolu.:)))

    • Duhec

     No ja….. jst večino moških prekrijem in me to ful moti. Z veseljem bi bla gospodinja. Sam z mevžo je to nemogoče….

    • mojadezela

     res je ampak, za to so krivi prvo kot prvo: starši, šola, TV, radio, internet, revije…itd. In točno to govori ta članek, da je cel sistem tak, da se vzgajajo taki feminizirani polmoški. Poglej reklame, za avto naprimer: v novih reklamah vedno vozi ženska, moški, pa sedi poleg in prepeva z otroci…itd, da ne govorim o vsem ostalem.

  • koreninca

   Jaz sem za to, da se ženske delno razbremeni, da bodo imele več časa za družino in rodile povprečno enega otroka več v rodni dobi.

   • O_0

    Saj zdaj ne bo več priporočljivo rojevat zaradi tistega virusa

    • koreninca

     Virusa??

     • O_0

      V Braziliji in nekaterih drugih južnoameriških državah je izbruhnil virus zika. Če se z virusom okužijo nosečnice, lahko to pri novorojenčkih povzroči mikrocefalijo oziroma nenormalno majhno glavo.

      Tudi že primer v angliji

      http://www.rtvslo.si/svet/iz-brazilije-se-siri-virus-zika-ki-povzroca-mozganske-okvare-dojenckov/383906

     • koreninca

      Vsak izgovor ti pride prav.
      Torej je problem današnjega časa tudi, da ljudje niso pripravljeni sprejeti tveganja.

     • O_0

      Čisto tvoja odločitev

     • koreninca

      Zato pa je tako na svetu. Samo za svojo rit!!

 • sprehajalec

  “Učenjaki in politiki zagotavljajo javnosti, da se bodo moški
  migranti iz severne Afrike in z Bližnjega vzhoda, ki trkajo na vrata
  Evrope, morali naučiti, da so ženske tu neodvisne in seksualno svobodne”.

  Ha, ha, ha, proces učenja bo dolg, poln bolečin in nasilja “učenjaki”. Koliko žensk bo žrtvovanih za te vaše “svetle cilje”? Jim boste nastavljali ženske in jih lovili, učenjaki? Kot američani črncem odklenjene avtomobile? Pa jih potem spravijo iz ulic v zapor.

  Ker pa ste “boljši in humanejši, europski” jim boste pa dodeljevali psihologa in brošure o kodeksih obnašanja do žensk?

 • Duhec

  Pred leti sm bla v Siriji, so me vprašal, če bi se spreobrnla, dol poročila, tam živela…. sm rekla, da ni šans, da raj crknem. Nism…. v Dedemanu mi je zvonu tel. v sobi, sm vztrajala, lohk bi šla v 3 krasne, ker sm jih užalila…. pa nism, so me začel spoštovat, ker sm nenavadna, nenormalna.
  Pol sm pa v zvezi in mi partner reče, da ga strašim…. njegovi odg bi bli vsi se strinjam. V tem je catch….. za vse smo sami odgovorni, usoda je v naših rokah. Cmerar mora past.

  • O_0

   Potem ti nosis hlače pri hiši? :)

   • Duhec

    Ne, ker mi je to čist mim….. živiva vzporedni življenji.

    • koreninca

     No pa sta se našli. Blizu feminizma.

     • Duhec

      Ne…. jst sm zlo konzervativna, staromodna.

     • koreninca

      Ja ja …..

     • Duhec

      Če verjameš al pa ne, to drži…. jst sm ful vodljiva, pripravljena na vse, če ma moški boljše ideje kokr jih mam jst. Sam to je….. kaj pa, če jih nima??? Ga pa ne upoštevam a ni logično???

     • neny

      logično je… haha…verjetno si močnejša od vseh mlaharjev.

     • Duhec

      Ja…. sam sploh nocm bit. To me obremenjuje in taka zveza vedno razpade.

     • neny

      jb ga. tko je. Kruto in resnično….ne gre, tepih ne moreš bit, če nisi….

     • Duhec

      Mogoce si lohk, ce je pametnejsi, bolj sposobn itd… gre se za kompatibilnost. Upostevanje tistega tam kjer je boljsi…. ce je na vec podrocjih, je motece.

     • neny

      hm…. nastane drug problem. Če je na več področjih boljši – poslovnih npr., zataji na osnovnem. Pa je spet nič

     • Duhec

      Mah…. moji so bli na zacetku vsi sposobni, odlocni, vsestranski…. pol sm pa ugotovila, da so zakompleksani nakladaci.

     • neny

      točn tak…. si me super nasmejala…. sem že mislila, da sm edina…

     • Duhec

      Ja…. sam vecina zensk se s takimi sprijazni. Jst se pa ne morm.

     • neny

      haha…. ja. Tud jaz ne…v tem je frka. Glej taka si in je ok…. Upanje umre zadnje…hehe

     • Duhec

      Itak…. jst sm nepopravljiv optimist. Ostali v druzini so pa glede mene zakonskega zivljenja scagali. Tud omenjajo ga vec ne.

     • neny

      haha njihov problem, če so ovčice….Ja pri nas se zganja nekaj samo da je….zato težje razumejo ostale,.., dokler ne obupajo in te stiščijo v nek njim neznan predal. Pol ti pa dajo mir.

     • Duhec

      Men to dol visi… nocm mevze in pika.

     • neny

      duhec sam da ne naletiš na kakega narcisoida….tak ni mevža je pa sam na svetu….- :)

     • Duhec

      Bil je narcisoidn na začetku. Pol pa zakompleksan, še v depro je padu. Nism glih dobra za psiho labilneža.

     • neny

      ok….. obvladaš…

     • koreninca

      Dob si močnejšega od sebe, če upaš. Pa ne jamrat, da ga ni.

  • macon

   Simpatično.

 • Gurt1

  Feminizem ni nič drugega kot to, da zastrupljajo glave belih žensk po svetu, da sovražijo moške…tukaj se spet ne gre za nobene pravice žensk in še ne vem kaj temveč zgolj sovraštvo do moških in padanje števila rojstev…spet ena od pogrutavščin kulturnega marksizma..

  • koreninca

   Petka.

 • Nata

  No, tole je pa dobro napisano ! Pretiravanje v katerokoli smer še nikoli ni bilo dobro .
  A, na napakah se učimo ….morda pa le bo kaj bolje – nekoč ?

  • Duhec

   Ne bo… se slabs bo.

 • Gurt1

  Se čisto strinjam, da Evropa potrebuje moško revolucijo, saj je zahodna Evropa sploh pa Skandinavija čisto popederjena, kjer moški sploh ni moški. No to zaslugo, da moški ni več moški se gre spet pripisati kulturnemu marksizmu in njegovim raznim teorijam, ki se že od 70′ let počasi a vztrajno zažirajo v vse pore zahodne civilizacije! Sadove tega žanjemo dandanes!

  • Duhec

   Dobr stos…. moska revolucija. Zacela se bo pa v Slo a ne???

   • Gurt1

    Ja seveda in to točno pri Cmerarju…ne bo več jambral in bo končno postal moški!

    • Duhec

     Haha…. niti protestov ni.

     • Gurt1

      Noben ne dreza v javni sektor pa v razne 2000-čere skrajno levičarske organizacije pa se majo vstajniki fanj pa še v parlamentu sedijo tisti, ki so metali granitne kocke pa majo 4000€ plačke pa se majo fanj, boli jih džoka bi reku Ehjavec…

     • Duhec

      Ne zanasaj se na druge…. zakaj ne protestiras???

     • Gurt1

      Jaz protestiram že od 2008, samo očitno vse boli džoka, zgleda, da je še vsem prefanj…

     • Duhec

      Sorry, sm te spregledla…

 • xtc

  Feminizem je identičen rak človeške družbe kot islam,nacizem,fašizem in komunizem oz.socializem oz. levaštvo s katerim je povezan.
  Feministke takoj v roke muslij pa b,na osnovi blodenj teh babur in levakov bomo nasrkali vsi.

  • Duhec

   Kastrirani moski so se vecji rak druzbe kokr feministke…

   • xtc

    Posledica česa pa so?
    Divjanja levakov in feministk.
    Dva “teteca” sta pa res primer moža oziroma možatosti.

 • Gurt1

  No če pogledaš slike na katerih protestirajo v podporo migrantom, lahko vidite da protestirajo povečini čokoladne in karamelizirane glavce oziroma migrantje…

  • O_0

   Največ protestirajo migranti sami in njihova sorta potem tiste malo počene babnce z napisi refuge weolcome in pa razni aktivisti z toplih parad

   • Gurt1

    Točno tako!

 • Feriss.H

  Dobro analiziran problem, manjka samo še razlaga kako je do tega prišlo in zakaj.

  Satanska narava feminizma je del tehnokratskega socialnega inženiringa da se reorganizira človeštvo. Del avtorskih pravic za dokončno in sistemsko implementacijo feminizma gredo tudi Rockefellerjem, konkretno najstarejši hčeri Davida Rockefellerja – Abby Rockefeller ki je bila instrumentalna v ustanovitvi Cell 16, militantne feministične organizacije ki je imela v programu celibat, ločenost od moških, samoobrambne veščine in podobno lezbarsko ornamentiko. Ustanoviteljica pa je bila Roxanne Dunbar Ortiz, možato-neatraktivna kronična Ultra-Liberalka, zgodovinarka z diplomo International Law of Human Rights, vplivna oseba v akademskih krogih, kar pomeni IZOBRAŽEVANJE, kar pove vse.

  Feminizem in egalitarizem sta samo del Oligarhijskega vpletanja v naravo naše civilizacije, sta sintetična tvorba, enako kot multikulturalizem. Vsak projekt ima tudi napake, večji je projekt bolj usodne so lahko napake.

  Za primer – Američani so usposobili in opremili Talibane za boj proti Sovjetski invaziji Afganistana in si tako kasneje pridelali Al-Qaido ki je šla malce na svoje.

  Rušili so Arabske režime z “zmernimi uporniki” in so si pridelali ISIS, ki je kot kaže še malo bolj šel na svoje.

  Merkulja je vabila “IMIGRANTE” in se zdaj sama z Nemčijo vred utaplja v lastnem dreku. Celo eni Švedi, ne samo vohajo, tudi papcajo drek-čorbo ki so si ji zakuhali.

  Svetovno Židovstvo stoji za multikulturalnim sesuvanjem Evrope, in so zdaj prav Židje ti ki morajo prvi bežati iz Evrope, konkretno Francije, v Izrael.

  Ne vem kakšno točno “vizijo” so imele v bučah prve militantne feministke in njihovi Oligarhijski podporniki, a vsi znaki so da se bo tudi ta projekt zaključil katastrofalno.

  Kot se vidi, rezultat vseh teh projektov so enormni problemi, in si težko predstavljam da so veliki organizatorji hoteli prav to – KAOS ki bo ušel vsaki kontroli.

  Feminizem nam je še popederastil družbo, tako da je pederastija postaja del učnega programa že v osnovnih šolah, mi pa ne smemo uporabljati besede peder, in celo ne pederastija, ki pa je za enkrat še vedno uradna beseda v SSKJ.

  Problem ni da so moški postali pi*ke, kar večina zagotovo ni, problem je da sta se Lezbarstvo in Federstvo dokopali oblasti in se zažrli kot virusi v organizme držav. Ob ogromni masi liberalno omamljenih goved in telet bo težko zdaj iznajti primerno cepivo. Znalo bi se pa izkazati da je prav ta sedanja “imigrantska” kataklizma tisti nujen katalizator za izdelavo cepiva s katerim bo cepljena Evropa.

  Živi bili pa videli!

 • mojadezela

  Pa še kako je to res. Ves čas to opažam. To je načrtovan napad na EU moškega. Da oslabi in bodo azilanti zaplodili novo Evropo. Beri Richard Coudenhove Kalergi plan. Kako narobe je, da je naša država ukinila naborništvo.

  • neny

   zakaj hočejo temno raso po planu. Ne vem…..

   • Gurt1

    Je dokazano bolj vodljiva saj ima v povprečju za skoraj 30 točk manj IQ-ja…

    • neny

     ok….ne razumem tega razmišljanja…A je v planu da se elita ne meša ali kako…

   • mojadezela

    hočejo nas pomešat, da bomo ena homogena nižja rasa, proti njim, ki jih bo 0,5% in nam bodo, kot pol bogovi vladali. To je očitno njihov plan.

  • Duhec

   Načrtovan napad na EU moškega, ki se ne brani….. se je kr prepustu.

   • mojadezela

    ne govorim za druge……

   • Gurt1

    No Slovenija se zna braniti sama z izjemo mavrične Ljubljane…

    • O_0

     Zato pa EU hoče Evropi pobrati orožje

    • Duhec

     Hmm…. nikjer nobenga ne vidm. Težko pol verjamem, da se znate….

     • mojadezela

      Le kje bi moral sedaj biti, da bi me videla?

     • Duhec

      Pred parlamentom….. Cmerarjeva vlada je zelo moteča.

     • mojadezela

      a ti si tam?

 • Duhec

  A si prestavljate, da vam uleti v bajto potentn, bradat, pogumn moški??? Uboga žena…. verjetn bi bla kr oba posiljena.

  • O_0

   Če se to naredi pač greš od doma. Če že poškoduješ vlomilca plačaš kazen ali te čaka zapor če pa bi napadel migranta, ki je zaščiten kot kočevski medved potem pa ti 30 let ne uide bolje iti od doma hehe

   • Duhec

    Hahahaha…. it od doma po aktu verjetn??? Prej bi še gledal kt teleta a ne???

    • O_0

     Ne nebi gledal bi šel v javno hišo če ona z drugim bi pa še jaz z drugo hehe

     • Duhec

      Tipičn moški…. ne morm verjet.

     • O_0

      Kaj bi pa ti naredila, če bi dve Burka ninđe napadle tvojega deca?

     • Duhec

      Če bi bil mevžast, bi ga pustla…. nič neb nardila. Gledla bi vse skup in mu dala priložnost, da postane moški.

  • mojadezela

   Nebi se dobro končalo za bradača…..garant!

   • Duhec

    Me veseli…. si med izjemami.

  • Nata

   Malo za hec………..če je ta bradati moški mož od te uboge žene , pa samo potenten – se da zelo lepo ” urediti ” .
   S prepotentnim je malo težje …………če je preveč pogumen !
   Če je pa ta bradač ubogi begunec , pa pograbim prvi stol in mu ga polomim na glavi – ali pa kje drugje ………
   Hm……ja, lahko je pisati !

 • dob

  Prišli smo do tega, da človekove pravice, ki niti sebe ne znajo zagovarjati, kaj šele (o)braniti, nujno potrebujejo hitlerja, da jih ti brani pred stalini.

  Ljudje, ki so direktni uporabniki teh človekovih pravic (HAHAHAHAHAHAHA… dovolite da se malo krohotam!) se pa samo malo razvrstijo med ene in druge, med zagovornike hitlerja in stalina, pač glede na to, kaj jim je osebno bliže. In vse to počnejo zato, da bi branili človekove pravice!
  HAHAHAHAHAHAHAHA…………..!

  • Mihilus

   Odlična ugotovitev. To je današnja realnost demokracije. Boj med komunisti in nacionalisti.

 • Franc Novak

  Kaj o evropskih, kamor pašejo tudi slovenske, menijo drugi: http://www.returnofkings.com/53410/the-decimation-of-western-women-is-complete.

 • dori

  Mislim, da ni potrebno pretiravati. To da moški opravljajo gospodainjska dela, ni pripeljalo do migrantske krize. Tudi sam izvirni feminizem (ko so se borili za volilno pravico žensk) je bil pozitivna stvar. Prav je, da smo enakopravni, da ženska lahko preživi tudi brez moškega in da v zvezi ni (samo) ženska odvisna od moškega. Problem je nastal, ko so se feministke nehale boriti za pravice žensk (ker so ženske že dobile enkaopravnost) in so se začele boriti za enakost med spoloma – začele so napadat vse, kar je moškega pa tudi vse, kar je ženksega. Moški bi po njihovem morali postati jokice, ženske pa možače. Kar je proti naravi pa itak ne more delovati.

  • Ruggedplant

   Meja med tem kar si napisala ti in tem v čemer se je zdaj znašel Zahod (predvsem pa Evropa) je zelo tanka, samo to.

 • Ruggedplant

  Odličen članek, bravo!

 • Franc Novak

  Preveč Angele Merkel, premalo možatosti – morda bi lahko kakšno rekli o raznih ‘dodatkih’ v/hrani, o belih črtah na nebu, ceplenju, pa tak no..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!