Šok! Obglavljeni Skandinavki prepričani, da je islam religija miru in da bi bilo rasistično in nazadnjaško misliti drugače

Louisa Jespersen in Maren Ueland (Foto: Twitter)

Strokovnjak za islam Robert Spencer pravi, da sta bili Louisa z Danske in Maren z Norveške, ki sta bili brutalno obglavljeni s strani islamističnih džihadistov med kampiranjem v maroškem Atlasu, pravzaprav žrtvi domišljijskega sveta levičarjev.

Louisa Jespersen in Maren Ueland sta se brez dvoma na skandinavskih univerzah naučili, te univerze so kot drugod po Zahodu, moralnega relativizma in njegovih absolutov, da se razlike med ljudmi da rešiti z vzajemno spoštljivim dialogom ter da so vse težave, s katerimi se sooča svet, rezultat politike ZDA in Izraela. Le zakaj bi se morali dve Skandinavki česarkoli bati v Maroku?” se sprašuje strokovnjak za islam Robert Spencer. Nadaljuje: “Nedvomno so ju prav tako naučili, da je islam religija miru in da bi bilo rasistično in nazadnjaško misliti drugače.” Džihadisti so posneli celo videoposnetek njunega obglavljanja in ga poslali njunim družinam, kot poroča Voice of Europe, pa je bila za Maren prednost njena varnost. Glede na to, kar sta vedeli, seveda nista pomislili, kaj bi se jima lahko zgodilo v Maroku.

Islamska država tako samo čaka in se zahvaljuje levičarjem za nenehen dotok novih in novih žrtev
Levičarji v današnjem času kot resnično zlobne označujejo tiste, ki izpostavljajo zlobne sile, ki delujejo proti Zahodu, mladi Skandinavki pa po drugi strani nista želeli imeti opravka z “rasizmom”, “netolerantnostjo” ali “sovraštvom”. Kot pravi strokovnjak, je to nedvomno rezultat levičarskega domišljijskega sveta, v katerem sta se Skandinavki gibali in ki so ga skonstruirali levičarji. Zdaj, ko sta umorjeni, se prav zato nihče od njunih vrstnikov po vsej verjetnosti ne bo mogel naučiti prave lekcije brutalnega zločina, mnogi pa bodo celo ponavljali njune napake. Islamska država tako samo čaka in se zahvaljuje levičarjem za nenehen dotok novih in novih žrtev, je še zaključil Spencer.

J. Ž.