Teroristično gibanje želi več ženskih džihadistk. Privabljajo jih s propagandno revijo, ponujajo jim tudi orožje in granate

Foto: Youtube

Teroristično talibansko gibanje je izdalo prvo številko revije za ženske. Čeprav ne priznavajo njihovih pravic, jih zdaj prek tiska prepričujejo, naj se vključijo v džihad. Naučiti jih želijo tudi uporabljati orožje.

Tehreek-i-Taliban Pakistan (TTP) je teroristično talibansko gibanje v Pakistanu. Nedavno so objavili prvo izdajo propagandne revije, katere cilj je prepričati ženske, da se v njihovem imenu vključijo v džihad. Spodbuja jih, da se pridružijo vrstam mudžahidom (svetim bojevnikom). Revijo so poimenovali po muslimanski  bojevnici Khauli iz 7. stoletja, in sicer The Way of Khaula (Khaulina pot).

Ženskam sicer pravic ne priznavajo – kako bo njihovo džihadistično usposabljanje torej sploh delovalo?
Talibanski džihadisti so resni nasprotniki uveljavljanja pravic žensk. Kljub temu ”revija na 45 straneh poskuša prikazati podporo delu družbe, ki ga militantna skupina tradicionalno prezira”, ugotavlja Guardian”Ob kolumnah, namenjenih bodočim džihadistkam, prva izdana številka revije vsebuje tudi intervju z ženo Fazlullaha Khorasanija, vodjo Tehreek-i-Taliban Pakistana (TTP)”.

”Organiziraj tajna srečanja na svojem domu in povabi enako misleče džihadistične sestre,” predlaga uredništvo revije, katere cilj je ”podati literaturo, ki se nanaša na dolžnosti džihada, organizirati fizično usposabljanje za sestre ter jih naučiti uporabe enostavnega orožja in granat.”

Foto: Youtube

TTP želi zrušiti vlado, porajajo pa se vprašanja o njihovi povezanosti z ISIS
V nasprotju s svojimi afganistanskimi kolegi je TTP v glavnem osredotočen na rušenje vlade v Islamabadu in vzpostavljanju islamskega kalifata v Pakistanu. Afganistanski in pakistanski talibani so povezani, a oboji zase menijo, da sta njuni organizaciji različni. Delujeta tudi pod različnimi vodji. Po podatkih ameriške vojske je večina pripadnikov Islamske države v Afganistanu nekoč pripadala TTP-ju. Tako ISIS kot TTP sta velikokrat obtoženi različnih napadov. Oblasti so afganistanske in pakistanske talibane obtožile, da z ISIS celo sodelujejo. Afganistanski talibanski teroristi se po napadih v svoji državi skrijejo nekje v Pakistanu, pakistanski pa po svojih napadih na domačih tleh pobegnejo v Afganistan, poroča Breitbart.

A. L.

 • Megatron Arrows

  Kaj pa ženskam obljubljajo imami ko bodo prišle v nebesa po mučeniški smrti za islam? Da jih tam čaka vsako 72 potrebnih mladeničev z najmanj 30 cm dolgim in večno trdim? Pa še sramne ustnice jim bodo zrasle nazaj, tako, da bojo uživale v večnosti! Se bojim, da se bo o tem še več “Švedinj” odločilo za boj pod islamsko zastavo.

  • Zgornji

   Heh, ja, saj reees, .. Dooooooobra Ideja … !!! ! !!! Heh !!! Hvala !!! Ja, a je kdo kaj bral kaj je Mohi nakracal-zbruhal v Kuranu kakšno nagrado dobijo mohamedanke ( beri razdejanke;-) tam gori ko prisopihajo tja , če že mohamedanci dobijo 72 kosov mesnatih devic ??? ;-)) ;-) ;-)

 • karpelec

  A so to naše tri mudžahedinke.

 • hle

  A bodo ženske kvote uvedli

 • Hun

  cisto po desnicarsko…musliči so kot naši desničarji zahojeni

 • xtc

  No pozive morajo poslati na razne Mirovne inštitute,RTV,JS in seveda vlado,bodo hitro našli “borke”
  Sicer pa vabila baje razpošilja Janez Sveti uradni koluminist te revije,stanujoč Klet levo spodajstudenec pošta Ljubljana Polje.

  • Zgornji

   ;-)) ;-)
   8-)

 • samsara

  Pa eksplozivne dildote tudi? Tako, za kamuflažo.

 • Olga

  Komunistični talibani so tudi zrušili legitimno izvoljeno vlado v Sloveniji! Talibanke med njimi so uspešno metale kocke, ramo ob rami z moškimi! Pokriti so bili pa vsi!

 • valentin

  Po dolgem času vključim tv in glej, na nacionalni rtv SLO1 propaganda o vključevanju muslimanov v EU. Sram me je, čeprav bi moralo biti tiste v “usmrajeni” prestolnici Slovenije.

  • janko

   Že dolgo se sprašujem, kaj ima EU v ozadju tega imigrantskega navala musličev…

   • valentin

    Interesi kapitala, pokvarjenost in utohnjena pamet !

   • Zgornji

    JAZ TU VIDIM SAMO ŠE SAAMO ZLOBO !!! ! !!! UNIČITI VSE KAR SE UNIČITI DA , … IN TO ŠE CELO NA MUČILNIŠKI NAČIN Z POČASNIM UMIRANJEM !!! ! !!! TO NISO VEČ VODITELJI, TEMVEČ ČIST NAVADNI HUDIČI ANTIKRISTOVSKI IN SATANSKI !!! ! !!!

    • valentin

     Se strinjam !

 • Danilo Dragan

  Tri zakrite punčke,Brankica Petković,Saša Banjanac Lubej in Violeta Tomić.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!