Trije afganistanski migranti v Avstriji posilili študentko, ker ‘niso vedeli’, da je posilstvo kaznivo

Foto: iStock

Trije mladoletni migranti iz Afganistana so bili na Dunaju obsojeni na pet do šest let zaporne kazni zaradi brutalnega skupinskega posilstva naključne žrtve, ki so jo zasledovali in posilili na javnem stranišču. Vsi trije so dejali, da niso vedeli za prepoved posilstva v Avstriji. 

Zločin se je zgodil na območju Dunaja, kjer celo policija priznava, da nad njim nima nadzora, kar je trenutno vroča tema v avstrijski politiki. Žrtev je bila 21-letna študentka iz Turčije, ki je prišla na Dunaj na študentsko izmenjavo. Med posilstvom se je poskušala braniti, vendar so jo grobijani večkrat z glavo udarili ob straniščno školjko in jo močno držali. Nato so jo vsi trije večkrat posilili.

Trije migranti so prišli v Avstrijo po balkanski migrantski poti leta 2015. Obsojenci so bili obsojeni na najvišje zaporne kazni, ki so predpisane za posilstvo. To je načrtoval najmlajši izmed trojice, star le 16 let, za to, da so vlomili v stranišče, pa so uporabili orodje. Najmlajši migrant ima že odprto sodno kartoteko zaradi drugih prestopkov.

Za zdaj se še ne ve, ali bodo po prestajanju kazni vse tri migrante tudi izgnali iz države. Vsi trije so na zaslišanjih dejali, da niso vedeli, da je posilstvo v Avstriji prepovedano, “saj imajo ženske v njihovi domovini drugačno vlogo”.

Njeno življenje je uničeno
Nesrečna žrtev napada po incidentu ne more več nadaljevati študija, saj jo je strah približevanja drugim ljudem. Prav tako ima težave s spanjem, njeno življenje je popolnoma uničeno. Zaradi občutka sramu se je že vrnila v Turčijo, saj se ne more več normalno vključiti v družbo, prav tako ne more govoriti o dogodku, piše Speisa.

M. P.

 • Diverzant

  Taksni psihopati nimajo kaj iskat v nasi druzbi.zapret za najmanj 20 let med najhujse barabe in posiljevalce.Se najbolje pa bi bilo ce bi jih odstranili “za vedno.

  • dež

   Škoda vsakega € zanje. 200 udarcev z bičem in doživljenjski izgon iz države Če se nezakonito vrne, arest tipa Guantanamo do konca življenja.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A ni zanimivo in grozljivo, če v Evropi, kdorkoli, če ni migrant, posili zensko, je takojšnja kazen, zanje pa veljajo drugačna merila, mislim, tega enostavno ne moreš in ne moreš razumeti.

   • pokvarjeniSvet

    Absolutno ! vsi ti Sorošovi plačanci – recimo feministke tulijo o enakosti pred zakonom. Pol more biti kazen enaka ne glede na raso storilca…ampak kot vidiš gre za Rasizem nad Belo raso. In to za ekstremno veliki rasizem saj je zločin tuje rase nad belci predvsem belimi ženskami celo nagrajen… To niso sanje, to je resnično stanje !!

    kako je možno da samo pasivno gledamo ta pekel ?

 • Nata

  Hudir pa mladoletni migranti.
  Kje pa se zagovarjajo ?’ Na sodišču ? Ja, pa ja de !!Direktno naj jih pošljejo tja, od koder so prišli !! Še advokata jim najbrže plačajo ?

  In potem se pri nas ti ljubitelji vseh sort migrantov, sprenevedajo !!
  Ne……ne……..1900 evrov! Samo 400 ??
  Izgleda, da tile ljudje živijo od zraka, so nagi in bosi v mrazu, živijo pod mostom, zbolijo nikoli, vode ne potrebujejo………
  ma, da bi človek po trepalnicah hodil, no ??

  • karlina

   Pa saj niso mladoletni, niti slučajno, vsi so imeli goljufive dokumente, ti bedaki od levih politikov jim pa verjamejo, ne moreš verjeti, no.

   • Nata

    Hm…..karlina, saj jim morajo verjeti, će želijo še naprej imeti tako podporo, kot jo imajo !

 • Franc Šink

  Res ne razumem kako da jih še sprejemajo Kaj nam oblasti prikrivajo,???

  • karlina

   VSE NAM PRIKRIVAJO, ČISTO VSE

 • Silka

  Nebi jih še hranil toliko let, kot so bili obsojeni. Po domače na štrik in pika.

  • tarantela

   obesit na štrik, pa ne za vrat, ampak za pritikline!

   • Artur

    Ko pridejo iz zapora izgon iz Avstrije v Slovenijo pri nas jih že čakajo halal postrežba in nadstandarno opremljena stanovanja. Zoki se bo potegoval , da bi se to “imenitno” multikulti dejanje realiziralo v njegovem svetovljanskem mestu Ljubljana.

 • Olga

  Zakonodajo je treba zaostriti! Takšne “nevedne” zločince, ki prihajajo iz držav, kjer “ima ženska drugačno vlogo” je treba obsoditi na dosmrtno kazen ali pa smrt, v poduk drugim, da bodo razumeli pravice in vlogo VSEH DEKLET in ŽENA! Kje so feministke?????!!!!! Je to njihova vizija, ko se “borijo” proti Trumpu in za odprtje meja in uvoz zločincev?!

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Točno, meni tudi ni jasno, kako za vraga jih feministke zagovarjajo, ne razumem, ko pa moške sovrazijo,

 • WatsonForus

  upam da jih bodo njeni bratje Turki skrajšali za 30 cm

 • rrrrr

  Človek je sam odgovoren za nedotakljivost svojega telesa in duha. Prav tako za svojo varnost. Jaz že pet let, vsak večer sproti zaklepam RTVSlo I,II in III.

  • pajot

   Ha,ha,ha….

  • karlina

   Tudi jaz, ampak plačevati ga pa moram, brrr

 • Igor Kavalar

  Nič ne vedo, hkrati pa vedo vse cike cake o sociali in pravicah.
  Death penalty po hitrem postopku je edino zdravilo za mladoletne in odrasle.
  Ker pa je EU proti smrtni kazni, bo treba izstopiti, (ni pa to edini razlog za odhod).

 • Mojca pokraculja

  Sej naši mafijski lopovi tud ne vejo, da je krast kaznivo! Zato se pa tolk zavzemajo za muslije, z njimi se najlažje štekajo. Oboji imajo enako vlogo.

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • totex39

  Tudi pri nas imamo v šolah in dijaških domovih “mladoletne” spolne psihopate, ki so pomešani med našimi otroki. Samo vprašanje časa je, kdaj se bo tudi pri nas kaj takega pripetilo. Ampak takrat bo sigurno vse prikrito za javnost.

  • karlina

   Itak, da bodo vse prikrili, ali pa jih zagovarjali, kot v vseh EU DRZAVAH.

 • Franc Novak 1979

  16 letnik ima že odprto kartoteko kakih XX let na avstrijski policiji. Čudeži se dogajajo, “begunci” se sploh ne starajo, ampak se pomlajujejo. Tistim damam, ki nakupujejo antiage kreme bi svetoval, da se “grejo begunke”, tam lahko rečeš, da si star, kolikor ti paše. Sicer pa je Turkinja sama kriva, kaj pa se občlači kot zahodnjakinje, če bi imela niqab, se je nihče ni bi upal dotaknit. In če ima doma kakega moškega (očeta, brata) je zdaj čas, da operejo čast družine, saj so v Turćiji še horde teh Afganistancev. In mogoče se bo pokazalo, da je en od teh moških glavni organizator “šverca” teh “beguncev” iz Turčije v EU !!

  • Dragan Krstič

   Narobe, če doma pove da je bila onečaščena jo bodo ubili bratje ali pa oče. Za posilstvo so pri muslimanih krive le ženske. Običajno jih družina ubije, da s tem operejo čast družine. Razumi kdor more.

 • Feriss.H

  Izgleda da je prav z Talibanskimi “otročički” iz Afganistana največ problemov te vrste. Po eni strani se ni čuditi, koze ki jih natepavajo doma po tistem zakotnem gorovju se nimajo komu pritožiti, poleg tega jih kot “zakonite žene” še pojejo, vse v skladu z uradnim dovoljenjem Velikega Poglavarja Islamske Fuk-Požrtne Veroizpovedi.

  Tale posilstva so eklatanten dokaz da Multikulturalizem DELUJE. A ni prav Multikulturalizem združevanje kultur. Po Talibansko podaljšani “otročaji” svojo kozjejebno kulturo igrivo prinašajo v Evropo. Kaj se imamo za pritoževati, to je URADNA politika “našega” EU-Beograda, pardon Brussels centra. Kako lepo simbolno sta usklajena, oba imata enako začetnico in oba izven Slovenistana.

  Prav zanima me če se Talibančki tudi pri nas gredo teh njihovih kozjejebno-nadomestnih igric ali po naše posilstev. Tudi če se, naši Levo-zaplankani mediji ne smejo poročati, zaradi mladoletnosti in zaščite integritete teh “otrok”.

  • soc

   Gotovo ti je jasno, da smo v skladu z javnosti nedostopnim internim pravilnikom slovenske policije vsi tule pišoči posamezniki znani levi oblasti z imeni, priimki, naslovi, statusi, socialnimi položaji, širšimi sorodstvenimi povezavami… In ko pride dan, bodo potrkali na vrata. Tako kot Gestapo Židom konec tridesetih.

   Ker se je svetovna levica zlizala z islamom (vse, da se uniči krščanstvo in njegova civilizacija), se ti nič kaj dobrega ne piše. Vprašaj onega vsiljenca z nickom ql_tee, veliko pridobitev foruma…

   • Feriss.H

    A se ti da prilepiti link, namreč prvič slišim za tega ql_tee

    • soc

     Poglej temo o gastronomskih / kaloričnih aspektih muslimanske žene, tam se je precej razpisal. Domnevam, da biva na Jesenicama ali pa že kar za Bežigradom.

 • Unikatna

  Kaj so bebci? Lažejo, da ne vedo! Vsak, ki migrira, se najprej informira o državi kako in kaj.

  Zelo pomembno!
  Po FB se širi tale novica:

  “Slovenska levica potihoma ustanavlja satelitsko stranko na desnici?
  Objavil/a Aktualno ., dne 2017-02-02 ob 21:26:51

  Širijo se govorice, da je slovenska levica ugotovila, da ne more zmagati zlasti zaradi migrantske tematike, zato se pripravlja, da bo ustanovila “desno ” stranko, ki se bo navidez zavzemala proti uvažanju migrantov, v resnici pa bo ustanovljena samo zato, da bi razdelila desnico in jo bodo vodili strici iz ozadja in bo seveda po volitvah vodila pogubno promigrantsko politiko.

  Bodite zelo pozorni na dogajanje pred volitvami. Kljub vsemu bo morda najboljše, da se držite starih desnih strank.”

 • Steiermark

  Vse to se lahko konča, z enostavnim uvajanjem zakonov, ki bi prepovedovali vstop v EU in zadrževanje v EU vsem tem izmečkom, vkoliko se ne podvržejo kastraciji in svoji veroizpovedi…..

  • karlina

   MOJ VELIK PODPIS +10

 • sprehajalec

  Trije afganistanski migranti v Avstriji posilili študentko, ker ‘niso vedeli’, da je posilstvo kaznivo

  To jim je od sodišča dodeljen advokat povedal.

 • mona lisa

  Ne samo toliko zapora.Kastracija brez anestezije in takojšen izgon.

 • mona lisa

  Seveda pa najprej nepredušno zapret meje za migrante tiste ki so tu pa začet vračat od koder so prilezli.ne glede kaj žuga Bruselj. Brezkompromisno.

 • samsara

  “Trije migranti so prišli v Avstrijo po balkanski migrantski poti leta 2015.”

  Soros-Cerarjeva naveza. Pa še koga drugega. Kolaboracionist Cerar je vsaj deloma in posredno sokriv tega zločina. Pa še lkaterega drugega tudi.

 • samsara

  “To je načrtoval najmlajši izmed trojice, star le 16 let…”

  Takšen in podobne Soros-Cerarjeve ‘mladoletne’ podtaknjence nam je tov. Mirko že namestil v dva slovenska dijaška domova. Namerava pa nam njih starejše bratrance podtakniti še v novoopremljena državna stanovanja širom kučofevda.
  Kolaboracija press

 • Oregon

  mogoče bi razmislili še o kakšni povišici socialk, saj reveži preživljajo travme, ker se nikakor ne znajdejo in ne vedo kaj se sme in kaj ne. Presice jasne pokvarjene, oblast pa butasta do amena. Mal poglejte kam je tole kvazi sočutje pripeljalo na Švedskem. Konc je. Švedi nori. Ene same dobričine sam glupi pa ko kamen.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Oregon

  guantanamo, sam škoda je pretoplo dol za te presice pokvarjene.

 • Feriss.H

  Kolateralno na obstoječo temo in malce za zabavo

  Na spodnjem linku Kitajec razlaga domačem Črncu kaj je narobe z njimi – FENOMENALNO –

  Asian tells Africans they are stupid for destroying what White people built and for learning nothing – https://www.youtube.com/watch?v=3LhSjLNyM-s

  Če bi Belec govoril isto bi že ukrepali UN, Brusseles, Soros in njegovi “Mirovni Inštituti” ter vsa svetovna Levuharija.

  Za vpogled kako izgleda Črnska delovna vnema v Javnih Službah ZDA pa tale komentar Belega Američana ki tam dela in je reakcija na ta video –

  This is the attitude I work with in government on a daily basis. Blacks destroy everything and sit there with this sullen look on their faces as though they’re waiting for the dream in their head to come true.
  After years of working with negroes their dream becomes clear. They want to live in squalor and be (((kangz)))).
  My IT department is now 70% negro due to a black sympathizer (white man with a bad case of SJW utopian dream). These groids sit around all day watching the youtubes, eating chips and talking about big breastesses (this is not an exaggeration).
  When they’re asked to do their job (fix an IT issue), there’s all sorts of the same reactions the negro in this video had. Then comes the stomping and door slamming.
  There’s nothing that can be done to fire them. Affirmative action and reparations put these negroes here and “day fully intenna stay, yo”.
  Negroes…

  Vse kar se že dogaja v Ameriki prihaja nezadržno k nam. Če ima kdo pritožbo čez današnji Slo Javni Sektor, naj se špara za Črno-Rjave čase ki prihajajo.

 • indijanka

  Tega ni mogoče niti prebirati več. Teh skrajnosti je preveč. Zdaj še 16 letniki posiljujo. Te trije bodo sod smodnika, če preživijo zapor. Zakaj jih ne izženejo?

  • Feriss.H

   Ne bodi preveč optimistična, tudi originalni 14-letniki so vpleteni in celo 12-letniki so deležni tega veselja, seveda ko pridejo na vrsto za starejšimi 20 do 35 letnimi “vrstniki”

   • indijanka

    Vsega tega si ne znam niti predstavljati. Mati trem sem. Med njimi tudi petnajstletniku. Njegov svet je svet športa, domišljije. Seveda gleda tut punce ampak tko ljubko nespretno, da meni zaigra kar srca. V kakšne “surovine” bodo odrasli ti otroci, ki jim je odvzet ta prelep čas otroštva.

   • Novakec1

    Ja, tako je v živalskem svetu.

  • Bastian

   Nekaj morajo početi.Niso zmožni za delo, zmožni so samo jesti, piti, spati, se sprehajati in prazniti svoj smrdeči močefit še kam drugje kot enemu drugemu v rit.

   • karlina

    Pa menda jih ti ne zagovarjaš, ali pač.

    • Bastian

     Bog ne daj!

  • Novakec1

   Ti zapora od znotraj sploh ne bodo videlo, uzela jih magla in veselo rajajo naprej.

  • Adolf Hitler

   nesekirai se ih bodo #e buzeranti dobro v rt pofukal tko da boio kri sral preden prideo iz knasta!

 • Olga

  Primerjajte poročilo HTV in Hanzi o incidentu pred Louvrem! Ali Hanzi omenja vzklik napadalca: Bog je velik???! Tako naša oblast in presstituti filtrirajo novice!

 • Bastian

  Trije obrezančki niso vedeli da se to ne sme,halooo.Poleg zaporne kazni še obvezna kemična kastracija.Samo tako jih bomo spravili na normalna pota.

 • karlina

  Za zdaj se še ne ve, ali bodo po prestajanju kazni vse tri migrante tudi izgnali iz države. Vsi trije so na zaslišanjih dejali, da niso vedeli, da je posilstvo v Avstriji prepovedano, “saj imajo ženske v njihovi domovini drugačno vlogo”.
  Tega ne moreš verjeti, da se izgovarjajo s takšnimi izjavami, a tem butljem v Bruslju še vedno ni jasno, da so v Evropo spustili NAJHUJŠE ZVERI, sicer pa, smo na udaru predvsem zenske, zato ne razumem in ne razumem, da so tudi političarke kar tiho, GROZLJIVO !!!!!!

  • Dragan Krstič

   Verjetno Turkinja ni bila oblečena v muslimanske cote zato so smatrali za nevernico s katero lahko počneš kar hočeš. Te divjake bi brez narkoze vse po vrsti kastriral za zagrešeno posilstvo.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • pokvarjeniSvet

   predvsem absurdno je da so feministke tiho in še naprej tulijo da smo krivi beli Evropski in krščanski moški….medtem ko po drugi strani držijo table “Welcome refugees” in vsakega ki nasprotuje temu označijo za rasista.

 • Novakec1

  Po njihovem pravu ni. Amen.

 • cploger

  Izgnali jih bodo? No, to je pa točka, pri kateri me pričenja skrbeti. Izgnali kam? Nazaj v Slovenijo?

 • Caetano

  Mogoče je tudi Breivik v zaporu po krivem, saj mogoče ni vedel, da se ne sme ubijati??!

  • McBobo

   Samo res.

 • Dragan Krstič

  Naše legebitra leve feministke in nimfomanke, rdeče kao “intelektualke” pa sanjajo kdaj bi jih kakšen umazan črnski muslič
  “posilil” na WC.

  • karlina

   Feministke, so zaradi plačevanja njihovega lobija, izdale vse NORMALNE ZENSKE !!!!!!!!

 • Bastian

  Včasih je bila olajševalna okoliščina za kriminalno delo da si mentalno prizadet.Danes pa če si muslić.

  • Kat Wilson

   No ja, sej je isto… Z to razliko da mentalno prizadeti imajo višji IQ.

 • tramal

  Veliko živalskih vrst je že izumrlo,te opice pa izgleda ne bodo nikdar.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ mislim, da bi jih bilo bolje imenovati s satani

   • gušto

    +++

 • Kat Wilson

  Sam 6 let? Najmanj 60, pa še kastracijo in vsak teden bi jih v zaporu dali v posebno sobo, kjer bi jih ostali zaporniki lahko mirne duše posiljevali v šupak.

  • gušto

   Samo IZGON pride v poštev in to TAKOJ !

   • Kat Wilson

    Softič. Ti bi jih izgnal in oni bi potem drugje delali isto sranje in žrtev bi blo še več. Res, marsikomu manjka domišljije dandanes, zato pa je svet v pizdi. Brez domišljije in poln korektnosti in kvazi človekovih pravic.

 • Olga

  Na Hanzi so dopolnili pomanjkljivo poročilo o incidentu v Louvreu! Majhen prispevek k resnici!

 • Vrhovni sodnik

  Sam pirhe rezat, po šerjatsko, slike pa na mošeje pribit.

  • gušto

   Spet ti gre samo za biznis, da ne bi niti jajc kupoval za naš bližajoči praznik, he, he,…..

 • FRANC3

  No sedaj pa naj 10 toplovodarjev te tri malo obdela. Pa ne jih kaznovat, ker ne bodo vedeli, da je to kaznivo.

 • gušto

  Evropejci smo najbolj trapast narod na tem planetu,ker dovolimo, da se največje kriminalne barabe iz nas norčujejo.
  Koliko časa še ?
  Kdor je tem človeškim izrodkom , kaj dolžan, naj poravna svoje lumparije sam in ne nas vse imet za kretene in naravno sredstvo, s katerim bo poplačeval svoje lumparije in svinjarije.
  Mi se borimo za piranski zaliv, tile pokvarjenci pa nam kradejo vso Evropo..
  Takšnega Bruslja NE RABIMO.

  • Nata

   gušto, popravek ? Trapasti so naši voditelji. Ampak, poglej, kaj se dogaja v ZDA ……..eni in isti mešalci drrrrrrrrrrrrr !Četudi vlade zamenjamo, kaj bo ? Lastni ljudje nam bodo Evropo razbili ?

 • Hun

  Dunaj evropska metropola je ze dlje casa pribezalisce verskih fanatikov….ocitno metropole ne morjo funkcionirat brez priseljencv…Avstrija kot drzava najvec davkov pobere na Dunaju od ekonomskih priseljencev…to so čari dobrih in slabih stvari velemest…..zakonodaja v Avstriji in Nemciji je taka ko tujec naredi kaznivo dejanje z zaporom dobi zraven v paketu kazni se izgon iz drzave…

  • Nata

   No, če govoriš o ekonomskih migrantih……ne verjamem, da jih kar izženejo.
   Ampak problem so ti quasi begunci, ki so pravzaprav lovilci soc. podpor!!
   Te pa kar ne morejo in ne morejo izgnati ?

   • Hun

    se strinjam pri nas so najvecji probkwm Kosovarji…v zakonu je luknja, ko siptar pripelje zeno oz. druzino v Slovenijo jih ne mores izgnat ceprav jim delovna viza pretece.

 • airways

  REZAT JAJCA VSEM POSILJEVALCEM BREZ PARDONA!!!!!!!

 • Shalalabayzer

  “…niso vedeli, da je posilstvo v Avstriji prepovedano, “saj imajo ženske v njihovi domovini drugačno vlogo”.

  Hahaha, so priznali, da so otroci vlačug

 • koreninca

  Ti si zaslužijo eno močno dozo RTG-ja med noge, za slovo pa še kvalitetno brco v jajca!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!