Trump je ponosno sporočil po napadu na Sirijo: “Rezultat ne bi mogel biti boljši. Naloga opravljena!”

(Foto: epa)

Na Twitterju se je oglasil ameriški predsednik Donald Trump, ki je pokomentiral današnji napad, v katerem so ZDA skupaj s Francijo in Veliko Britanijo napadle raziskovalni center v Damasku in nekaj skladišč kemičnega orožja v Homsu. Zapisal je, da rezultat ne bi mogel biti boljši in da je naloga opravljena.

Donald Trump je na svojem Twitter profilu zapisal: “Popolno izvršen sinočnji napad. Hvala Franciji in Veliki Britaniji za njuno modrost in moč njune dobre vojske. Rezultat ne bi mogel biti boljši. Naloga opravljena!”

Več o napadu ZDA, Velike Britanije in Francije na Sirijo preberite TUKAJ 

Po prvem tvitu se je oglasil še nekaj minut kasneje, ko je še dodal, da je ponosen na veliko ameriško vojsko, ki bo ob porabi več milijard dolarjev najboljša vojska, ki so jo ZDA kadarkoli sploh imele. Dodal je še, da ne bo nikogar niti ničesar, ki bi se ji lahko kakorkoli približal.

J. G.

 

 • Lord H.

  Former UK Ambasaador to Syria Petter Ford: “We have just given the jihadis a hundred incentives to re-stage a fake attack, a hoax.”

  Bravo!!!

 • Olga_10

  Bravo Trump!

 • Prdo

  Haha kramp

 • piko8

  Čestitam Trump!!

 • Prdo

  Hitler broj 2

 • bubamara

  Skoraj dve tretjini raket so Sirijci sestrelili z 30 let starim protiraketnim sistemom. Uspeh pa tak. Sicer pa Amerika išče nov poligon za vojno. Zadeve v Siriji so se skoraj umirile zato je treba dal malo pulfra, da se zadeva razplamti. Britanski pudli in žabji kraki morajo slediti tiskarni dolarjev. Žalostno je, da Brusel sledi tej igri namesto, da sledi interesu Evrope.

  • Olga_10

   Bruselj sledi interesu Sorosa…

  • Peter

   Ah, ne, sestrelili so vse, pa še kakšno za povrh, no.

  • soc

   Smešni aktivisti slovensko/srbsko-ruske partije imajo danes dan resnih nalog, tu počitka ne bo. Predvsem bebčki skritih (in številnih) profilov bodo štepali nadure.

   • bubamara

    Ni panike. Sam povem.

 • Dostmamrecesije

  To mi deli Trump! Care!!!!

 • Peter

  Temu bo treba tviter ukint, preden naredi kakšno še večjo neumnost, no.

 • Prdo

  Niti ena raketa ni priletela v območje ki ga nadzirajo Rusi hmm le zakaj

 • etrusk

  Tako se dela ,Trump, zločince je treba zaustavit tako ali tako.

 • Prdo

  Kramp je kramp se je odahnil ko je izvedel da ni nič zadel

 • luckyss

  Rakete, ki bi lahko naredile večjo škodo so sestrelili, ostale so lažje poškodovale dve zgradbi…
  To je seveda treba pohvalit…
  Sreča, da niso upali razjeziti Rusov…bi bile ameriške raketonosilke v trenutku podmornice…
  Sicer pa jim je Putin jasno povedal kaj sledi, če bi šlo za resen napad…
  Torej gre le za simboličen napad nekoga, ki mu jezik prehiteva pamet…

  • FORT WORTH

   To, da, prav ti nimas filtra med mozgani in usti smo ze veckrat opazili…
   Hehehe

  • sprehajalec

   laki, kaj so te iz RTV nagnal, ker si preveč pompozen? Še za tja nisi s svojim pretiravanjem, kako boš šele tukaj opravil.

   Ko Nato avijacija, 52 Srbi oborili…

 • Vince Blake

  Če bo ostalo zgolj pri temu, da je Trump malo testiral zmogljivost in frekvence zastarelih ruskih sistemov, ki jih imajo Sirci, potem je OK. Oziroma ne preveč tragično. Sicer je res pognal v zrak za več kot 100 milj. dolarjev tomahavkov, samo zato da je zvedel, da mu jih lahko dol sklatijo, ampak vsaka šola nekaj stane.

  • Peter

   Tomahavk je zastarela manevrirna raketa, ki nima nobene obrambe.
   Treba jih je ponucat, no.

   • Vince Blake

    Ja, zraven še pa malo stestirati nasprotnikove zmogljivosti. Po eni strani je to logično. Moti le to, da nas pumpajo s forami o kemičnem napadu s strani Assada. Tistega Assada, ki je pred tem že skoraj dobil vojno v Siriji in tega res ni potreboval.
    Mi ni všeč, da takole žalijo mojo inteligenco.
    Zanimivo je tudi, da Socialni Demokrati in njihova paradna kobila Fajonka ne obsojajo ameriškega ognjemeta.
    Seveda, ko pa napad ustreza njihovim muslimanskim ljubljenčkom.

    • Peter

     Ja, pač pumpajo.
     Taki časi so, časi fejknjuz, no.

 • Sadako

  Za Asadom bo prišel nekdo, ki ga bo Izrael podpiral, dokler ne bo gospod “novi” pokazal Izraelu zob (in s pomočjo Palestincev) pobrisal Izraela. Bašar Asad bo pa ugotovil, da še razreda na Ruski zdravstveni šoli ni sposoben krotiti in da lahko celo otroci nad njim izvajajo nasilje. Da je tako zanič razrednik, da celo male deklice (šolarke zdravstvene šole) lahko nad njim redno, vsak dan izvajajo mobing.

  • Peter

   S pomočjo palestincev?
   Hah, z njihovo pomočjo si še čevljev ne moreš obuti, no.

   • Sadako

    Bo pa naredil pokol, ker pokol je otročje lahko narediti, tip bo pa tudi izjemen organizator, samouk iz knjig Machiavellija in Adija. Potem se bo pa vrnil Asad, ki bo do takrat moral živeti v Rusiji.

 • Franjo Trojner

  Mater je portal NOVE24TV popularen cel kup proti ZDA in zvezi NATO uperjenih BALKANCEV visi tu gor.
  Hecni ste BIZANTINCI in prav hecno je brati komentarje vas gorečih ljubiteljev srbskega pašaluka, ko se odpre tema ZDA in zveze NATO.
  Da vam rusofilom, srbofilom živečim v moji domovini in izven nje malce razširim obzorja vam moram povedati, da je moja rodna domovina Slovenija članica NATA in da so ZDA in zveza NATO pozitivne, dobre, svetle sile tega sveta in premagujejo zlo, temne, negativne sile tega sveta, kar se je lepo videlo ob takratni zahrbtni, svinjski agresiji Srbije na Kosovo! ZDA, zveza NATO je totalno porazila agresorske vojake Srbije in jih premagane, dotolčene, ponižane pognala v beg in brezpogojno predajo, vse mednarodne organizacije tudi UN so podprle neodvisno državo Kosovo, to je storila tudi Slovenija, mar ne?
  Ej vi ljubitelji srbskega pašaluka kljub temu, da vam Rusi vaši veliki zavezniki niso vojaško pomagali, ko so vas letala zveze NATO kurila še kljub razočaranju vedno vztrajno lezete Rusom v rit. Ma vi ste res prave brezoblične kreature, brez ponosa in brez vsake časti! Ha, ha, ha vam se res vidi, da so vas Turki vzgajali, ha, ha, ha …

  • Vince Blake

   Torej, če te prav razumem, podpiraš ISIS?

   • Franjo Trojner

    Saj nisi normalen, a brati tudi ne znaš?

    • Vince Blake

     Ah, se opravičujem. Sem res slabo prebral. Torej podpiraš Cerarja in Fajonko. Onadva tudi podpirata napad. Pa verjetno še pol levakov tule.

     • Franjo Trojner

      Neumnosti klatiš!

  • Prdo

   Tvoji Domovini dej speli se

   • Franjo Trojner

    Spelji se ti v tvojo, še za karto in liter mleka za popotnico ti dam!

  • Danda

   Lej,Franjo,več kot očitno nimaš otrok,ki bi bili obvezni služit vojaški rok v slučaju vojne…. Pusti Putina,Trumpa ob strani in malo razmisli,kaj je bolje za tvoje otroke (če jih imaš,kajti glede na tvoje komentarje dvomim,da ti je uspelo katero žensko dobesedno “nasrat”) Dobesedno si totalni egoist,ki mu je vseeno za naše(ti jih očitno nimaš) otroke…

   • Franjo Trojner

    Saj veš, da si vsekana! Kaki obvezni vojaški rok, a si se danes iz 30 letne alkoholne omame prebudila? Če bi imela kaj soli v glavi se baba histerična, nerazgledana ne bi v moške zadeve vtikala, a nimaš deda, da bi ti naročil kaj v kuhinji postoriti? Tolk si fsekana, ti misliš, da si jasnovidna, ti zdaj veš, da jaz nimam otrok, res si smešna avša ena! Čuj taki plehki, kot si ti se jaz niti pod razno ne bi dal nasrati, sploh pa ne, da bi mi otroke rodila.
    Saj bi ti razložil, kaj o Putinu in Trampu pa nima smisla, ker itak ne bi nič razumela. Čuj, če nimaš deda ali ta ni doma, ti bom jaz delo dal ,peglat se spravi.

  • Jakob Kovač

   Nobenemu ne lezemo v rit ,toda kaj si lahko privoščijo američani-Vietnam napadli po nedolžnem,Afganistan izšolali so sami Bin Ladna -Irak-nobenega kemičnga orožja -Libijo zakaj-zaradi nafte in neubogljivega Gadafija-in kaj je dobila Evropa na miljone beguncev-naj jih vzamejo tisti ki so to sranje začeli-par mrtvih zaradi domnevnega strupa napad pa veliko več žrtev!

   • Franjo Trojner

    Na drugi strani so bili vedno Rusi, ajd, če si tak pravičnež zapiši še to. In zapiši tudi, da so bili Rusi prvi v Avganistanu in naredili sranje nato pa se splazili kot politi cucki nazaj domov. Libija, Gadafi a ti pravičnež podpiraš totalitarne, teroristične režime? Tudi Kubanski, S Korejski in Venezuelski je tebi všeč, a tam živečim ljudem ne, kar pa tebe ne zanima. Da ni ZDA in NATA bi danes midva oba od lakote z žlico lastni drek jedla, Rus pa se bi nama skozi žico smejal. Svinjarije so Rusi počeli po od njih okupirani Evropi, počnejo jih v Ukrajini in vsepovsod po svetu! V vse dežele sveta kamor so Rusi izvozili svoj komunizem še danes vlada beda, revščina! Naštej vsaj eno komunistično državo, kjer se cedi med in mleko in narod ne trpi.

    • opazovalec

     Bom samo dodal k tvojemu nakladanju, da bi tolkli lakoto in jedli lastni drek če ne bi bilo ZDA in pakta NATO. Trenutno je Rusija z veliko prednostjo največji izvoznik in proizvajalec žitaric na svetu. Po navedbah Blomberga, https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-02-16/russia-is-exporting-more-wheat-than-any-country-in-25-years, tako rekoč prehranjujejo polovico sveta. Glede na tvojo razgledanost bi to pač moral vedeti.

     • Franjo Trojner

      A ti si zdaj Jakobov advokat! Si popolnoma izven teme!
      Naj ti tekne njihovo fsrano žito in ne menjaj teme, kot vi levičarji vedno počnete, ko nimate kontra argumentov.

     • opazovalec

      Jaz sem te samo vljudno opozoril na pogosto napako, pisanje brez poznavanja dejstev. In ne govori grdo o hrani, da se ti nekoč ne bo maščevalo.
      Zdaj pa še odgovori, kaj smo dobilo do sedaj od nečuvenega pakta NATO? ZDA so nam, se pravi še Jugoslaviji, namreč v hudih časih po vojni menda precej pomagale, tudi s hrano tako da imaš za jugoslovansko obdobje in ZDA prav, po letu 1991, in še zlasti po vključitvi v pakt NATO pa ni videti, da bi bili potrebni pomoči v hrani. torej nam tudi alstnega dreka ni bilo potrebno jesti.

     • Franjo Trojner

      Glej jebe se meni za tvojo zlagano vljudnost! Vem, da nisi tup, da tako samo malce provociraš. Bom pa ti vseeno odgovoril zaradi ostalih na forumu. Če se pozitivne sile tega sveta kar zveza NATO pod vodstvom ZDA nedvomno so, ne bi zoperstavile temačnim silam tega sveta, kar Rusi nedvomno so, bi bilo pol Evrope in velik del sveta še vedno okupirano od tebi ljubih Rusov. In ti so se hoteli še širiti tudi k nam, kot drugod po svetu, nazadnje v Ukrajino in zdaj so v Siriji. Kar pomeni, da bi nas Rusi izkoriščali do iznemoglosti in bi mi bili prisiljeni lastni drek jesti, kot sem tudi prvotno zapisal. To kaj je bilo in kako bi bilo po letu 1991 so tvoje bebaste teze o katerih jaz v svojem prvotnem ne zdajšnem zapisu nisem razpravljal. In ker vidim, da si velik poznavalec razmer, po letu 1991 bi od tebe tudi pričakoval, da zapišeš, da ima Slovenija največji izvoz ravno v pomebno članico NATA Nemčijo in manj pomebno blagovno menjavo z tebi ljubo Rusijo. Ja tudi danes smo brez izvoza v članico NATA Nemčijo goli in bosi pa tudi lačni!

     • opazovalec

      Bom dejal samo to, naša najpomebnejša gospodarska partnerica Nemčija je resda članica pakta NATO, pa vendar se je odpovedala sodelovanja v takšnih operacijah. In to šteje!

    • Jakob Kovač

     Če je kje diktator je to stvar naroda ,ki mu vlada,Libijci so zelo fajn živeli pod Gadafijem,kaj pa imajo sedaj tepejo se med sabo in slabo živijo,demokracija je samo krinka kapitalistov,ki se jim gre za naftna polja,če bližni vzhod ne bi imel nafte,bi demokrate sploh ne zanimal,tudi v nekomunističnih državah se ne cedita med in mleko ,razen za nekatere,po svinjarijah pa se Rusi ne morejo merit z Ameri-to je pač moje mnenje in ga nikomur ne vsiljujem!

     • Franjo Trojner

      Ja, ja nisi se znova rabo trudit z pisanjem sem že od prej vedo, da si cepec, s tem zapisom si to samo še potrdil.

     • Jakob Kovač

      poglej se v ogledalo pa ne boš več žalil nikogar,ker večjega govnača od tebe težko najdeš!

 • Republic Commando

  3/4 raket so jim sestrelili. Res, nebi moglo biti boljše lol.

  • Peter

   Podatek z RT?
   Kje si dobil ta podatek, res.
   RT namreč poroča
   Lieutenant General Kenneth F. McKenzie, the director of the Joint Staff, briefed reporters on details of the strike. He claimed that the Syrian air defense efforts were “largely ineffective,” saying that “no Syrian weapon had any effect on what we did.”

   • Vince Blake

    Za prave, verodostojne podatke bo verjetno treba še malo počakati. Pa še potem ni ziher. Ena stran bo trdila, da so jih sestrelili tričetrt, druga bo zatrjevala, da samo tu pa tam katero. In še to samo tisto, ki je imela tehnične težave.

    Dajmo se zmenit nekje pol-pol, no.

    • Franjo Trojner

     Čuj ti rusofil, a ti ni Putin direktno podatke poslal, da zdaj tu, kot stara baba ugibaš, no bolj šlogaš koliko raket je zadelo cilj in koliko ne?
     Bistvo je drugje Blake in sicer, da zdaj Putin in Sadat vesta, da bosta po prstih dobila, če ga bosta preveč srala v Siriji in širše, kar tebi veleumnemu vojnemu analitiku še ni potegnilo.

     • Vince Blake

      Čuj ti islamofil. Očitno se že zelo veseliš novega navala migrantov. Morda misliš, da bodo delali za tvojo penzijo?

     • tonite falco

      Ha, ha, ha ha … Dobro si mo to povedal (za penzijo)!

   • Republic Commando

    Nevem kaj ti bereš.

    RT
    Syrian air defense systems have intercepted the majority of cruise missiles and air-surface missiles from the allies, the Russian Defense Ministry said earlier, adding that none of its own air defense units were involved in repelling the attack. According to the latest data from the Russian MoD, Syria intercepted at least 71 cruise missiles out of the 103 launched by the allies on Saturday.

    Sem bil blizu.

    • sprehajalec

     At least 71, ha, ha, ha. zagotovo vsaj 200….

     to je podobno, kot volitve, ki jih imajo levičarji, ko zmagujejo s +100%.

    • Peter

     Seveda, blizu RT, no.

     • Republic Commando

      komu pa ti verjameš? CNN? Spizdi

     • Peter

      Ne, Hanzi tv.

  • sprehajalec

   Republic, koliko so srbi sklatili Nato letal leta 1999? 52? Šta nam može Ivo Đima, ne može ona do zrenjanina….

 • Prdo

  Kramp upam da se ti zgodi še večji zid od tistega vijetnamskega

  • Franjo Trojner

   Tebi se je zid že zgodil, v Sloveniji, na Hrvaškem, v delu Bosne in na Kosovu!

 • lokec

  Če vsi predseniki ZDA lako spuščajo rakete, pa naj jih še Trump

  • tramal

   Pa saj jih severna koreja tudi

 • soc

  Na ultralevakarskem in rusofilnem MMC portalu Javne hiše sem na to temo na forum napisal naslednje:

  “Vsakič znova sem zaprepaden, da je v Sloveniji, nekoč civilizirani avstroogrski periferiji, toliko fanatičnih sovražnikov ZDA (in Zahoda na sploh, pa RKC in Židov) ter religioznih oboževalcev Sovjetske zveze (pardon, Rusije) in vsega, kar predstavlja. Zgolj dejstvo, da je 1945 in kasneje tako ali drugače izginil takratni cvet slovenske inteligence, mi tega pojava ne pojasni v celoti. Delno seveda spremembe narodnostne sestave. A še vedno mi manjka nekaj do umevanja…”

  Teksta niso hoteli objaviti, verjetno ima to kaj zveze z avtorji/moderatorji članka z Borisom Vasevom na čelu. Me zanima, kaj mi bo na pisni in podpisani protest tokrat odgovorila Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev te inštitucije, Ilinka Todorovski, zanesljiv varuh Kadunc-murgelskih interesov.

  P.S. Dobro uro po oddaji teksta je bil vendarle objavljen tudi na omenjenem portalu. Hvala odgovornemu in srčno upam, da se zaradi tega ne bo začela 3. svetovna vojna ali celo državljanska vojna v SRS.

 • antimur

  Bravo Trump, za to akcijo proti zločincem še Cerar in Erjavec nista mogla (ali pa smela) nasprotovati, čeprav medlo in brezizrazno, pa vseeno sta jo podprla. Seveda je pa povsem nekaj drugega z Levico in kučanisti, katerim je edina skrb, kako Slovenijo oddaljiti od Nato povezave in skočiti v objem Soros-Kučanovih ogabnosti in slovenstvo uničiti.

  • Prdo

   Kje si biu ko je bila vozita sa si pa brez talabet

  • ĐĐ Style

   Naslov na 24ur, ki pove vse. – Ko je teroristom spodletelo, so se vmešale ZDA, Francija in Velika Britanija in zagrešile agresijo nad Sirijo

   • tramal

    Kdo od normalnih pa še bere komunistični časopis.

    • ĐĐ Style

     Približno 85%. To so tisti ki ne bodo volili za JJ

 • samsara

  Psihopatski upravitelji globoke države ZDA, prav tisti proti katerim naj bi se boril Trump, starega kozla uspešno držijo za jajca, ta pa poje kot mu dirigirajo. Varianta je, da se še otepa in obrača pozornost, to pa počne na način kot ga vidi cel svet.
  Ni prvi US predsednik, ki so mu našli spolno afero in jih s tem pokorili, da so peli po njihovih notah.
  Takšnemu in tako staremu pa res ni težko najti madež in ga zauzdati.
  Velika izvoznica demokracije družno s svojima butlerjema VB IN F brez materialnih dokazov obsodi in kaznuje. Demonstracija demokracije, pravičnosti…
  Medtem, ko v Londonu muslimanski divjaki vsako leto ta nekaj 10% povečajo intenziteto napadov na nedolžne civiliste s kislino v obraz, z nožem v hrbet ali drugam, s posilstvom…
  V Franciji pa podobno ali isto muslisranje. Te žrtve pa ne štejejo, saj so bele in evropskega porekla.

  • Prdo

   Ne to pa ne je vodja najbolj demokratične države imajo dve stranke eno več kot komunisti

   • sprehajalec

    Prdonja, višek demokracije pa je, da imaš vsake volitve 5-10 novih strank.

 • Sadako

  Gospod, ki bo prišel za Asadom, bo prevaral Žide tako kot jih je Adi in imel bo ravni takšen načrt kot Adi. Ko bo z nuklearnim orožjem napadel Izrael, se bo pa znašel na spletu s torto, iz katere bodo skakali mali dečki, ki jih bo fukal.

  • Sadako

   Po tem škandalu se bo pa Asad na volitvah vrnil nazaj iz Rusije.

  • tramal

   Lepe sanje ,po tvojem okusu .Res škoda da si se zbudu,a ne.

 • Frank Novak

  Oranzni Trump je bil ves iz sebe ko je zvedel da je bilo v napadu ubitih tudi en ducat Sirskih otrok. Napovedal je Vojno Sirijskemu rezimu.

  No isti oranzni Trump je tudi ves iz sebe ker Obamacare se ni mogel zrusiti. Ce bi jo zrusil bi brez zdravstvenega zavarovanja ostalo milion Ameriskih otrok, in potem bi jih kaksnih 100 tisoc otrok – in to ameriskih – tudi umrlo.

  Nasi desni vidijo samo prvi del. Da bi videli tudi drugi del jim manjka trezne presoje.

  Sicer pa so levi popolnoma enaki, k nam vabijo migrante ceprav je vsakemu normalnemu cloveku jasno da se muslimani nikoli ne integrirajo.

  SLOVENEC JE NAIVEN. “RAZMISLJA” S CUSTVI IN IGRA UBOGLJIVEGA HLAPCKA DA BI SE PRIKUPIL GOSPODARJU.
  ZATO VEDNO ZNOVA NAJEBE. IN VEDNO ZNOVA IGRA ISTO VLOGO.
  TUDI CMERO JE POCEL ISTO. DANES GA, IZ HVALEZNOSTI DA JE IGRAL HLAPCKA, VSAK SUVA V RIT.

  • Prdo

   Super se strinjam da si na koncu še vero spustu bi se popolnoma strinjal

  • sprehajalec

   Napovedal je Vojno Sirijskemu rezimu.

   Ta je že dolgo v vojni.

  • sprehajalec

   DANES GA, IZ HVALEZNOSTI DA JE IGRAL HLAPCKA, VSAK SUVA V RIT.

   Zrele nacije so lojalne Franjo. Če je v neki zvezi in imajo zaveznike, potem so pač z njimi. Le hlapček se ne more odločiti, kje ima trenutno korist. To loči hlapčka od gospodarjev. Nelojalnost in nenačelnost.

   V slovenskem primeru, pa hlapček še vedno ne more pozabiti prejšnjega gospodarja, Srbina. Je v nekem faznem zamiku.

   Slovenski hlapček levičar je torej sinteza treh momentov = nelojalnost + nenačelnost + fazni zamik v razmišljanju. Že Vodnik je opazil ta fazni zamik, ko je napisal, da Kranjec bolj počasi razmišlja.

   • Frank Novak

    +++++++++++++++++++++
    Tudi Vodnik je igral hlapcka. Najpreje Avstrijcem, nato Napoleonu, in nato je hotel presaltati nazaj na Avstrijce, pa so ga Avstrijski gospodarji poslali v penzijo. Muslimani bi mu pa odrezali glavo.

    • sprehajalec

     Igranje na Vodnikova nacionalna čustva in češ da je bil hlapec avstrijcem leta 1800 je neokusno. tako kot bi obsojali Karne, da so bili hlapec Rimljanom. Tezo o Hlapcih je povzdignila slovenska socialno-komunistična srenja na podlagi dialektičnega materializma in razredih zatiralcev in zatiranih.

     Takšno gledanje na zgodovino je napačno. Kranjska je bila ena od sedmih kronskih dežel Cesarstva. Njeni prebivalci so imeli enake pravice in dolžnosti kot ostale dežele. Jezik je nepomemben, v uporabi je bil takrat v uradništvu pač nemški. tako kot je v bruslju danes angleški.

     • Frank Novak

      …”Tezo o Hlapcih je povzdignila slovenska socialno-komunistična srenja na podlagi dialektičnega materializma in razredih zatiralcev in zatiranih.”””

      Takole Ivan Cankar, leta 1910, dosti pred komunizmom v SLO:
      „Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje! Gospodar se menja, bič pa ostane in bo ostal na vekomaj, zato ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!“

      Slovenski hlapcevski znacaj je prisoten ze stoletja. Naivnost da bo igranje hlapcka prineslo korist je bila vseskozi prisotna. Najprvo so Slovenci pricakovali “odresitev” od presvitlega cesarja na Dunaji,nato od kralja Kardjordjevica, nato od Josipa Broza in danes od Angele Merkel.

      Ko bo razocaranje nad EU in teto Geli preveliko bomo zopet nasli novega “resitelja”, kajti nas nacionalni karakter bo ostal taksen je zelo dolgo casa.

      Tocno je da je zivljenje v komunisticni SFRJ ta hlapcevski znacaj se utrdilo, ni ga pa povzrocilo.

      Slovenci nismo bili hlapci samo takrat ko zares gre za nohte, npr med NOB, pa kaksno leto okrog samoosvojitve leta 1990… Ko zacutimo da nismo neposredno ogrozeni skocimo nazaj v objem “resiteljev, gospodarjev, ta pametnih”….

      Tako kot zena ki jo pretepa moz. Ko se mozek malo poboljsa, zenkica zopet pritece k njemu nazaj… in ples dominance in poniznosti se zopet zacne.

     • sprehajalec

      Tu se motiš;

      Najprvo so Slovenci pricakovali “odresitev” od presvitlega cesarja na
      Dunaji,nato od kralja Kardjordjevica, nato od Josipa Broza in danes od
      Angele Merkel.

      dodati moraš “danes od Novega Obraza”.

     • Frank Novak

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Frank Novak

    Pri levih gre za to da se “delajo” lepe. Da bi ponizali soslovenca zaigrajo “humanost” do ogrozenih skupin. Teh skupin sicer ne bi vzeli k sebi na dom, bi jih pa poslali na tvoj dom in potem vpili na tebe ce jih ti ne bi navduseno sprejel.
    Levi in desni igrajo podobno igro, je pa res da levi delajo vec skode. Mogoce zato ker so levi bolj na oblasti kot desni.
    Ce bi desni zeleli zmagati bi se morali omejite do katere skupine naj kazejo svojo antipatijo. Ce bi jaz bil Janez Jansa bi kot problem navedel islamizacijo EU in slabo gospodarstvo. Svojim aparatcikom iz SDS bi narocil naj nehajo pljuvati po Srbih, NOB, Kucanu in istospolnih.
    Ce pljuvas po vseh, tako kot danes dela SDS, odbijes vecino ljudi.
    Trenunti clani SDS bodo volili Janso tako ali tako. Kljuc do zmage so neopredeljeni volilci, taki kot jaz in moja druzina. Mi sicer izhajamo iz komunisticne druzine Macek Kardelj, vendar ze 40 let zivimo v ZDA. Nas komunizem ne zanima, zanima nas ekomonija Slovenije.
    Takih kot je moja druzina je ogromno.

    • tramal

     Po tvojem bi morali SDSovci pluvati po SDSovcah,levake pa hvalit.Res si zamaknjen.

     • Frank Novak

      Tega nikoli nisem rekel. Privoscil bi SDS zmago ker levi delajo prevec skode, ampak z nenehnim pljuvanjem po vsakem ki ni cisto tak kot vi boste najverjetnege zopet popusili.
      Bi pa bil vesel ce se zgodi nasprotno.

    • sprehajalec

     Svojim aparatcikom iz SDS bi narocil naj nehajo pljuvati po Srbih, NOB, Kucanu in istospolnih.

     gre za nezaključeno državljansko vojno v letih 1942-45. Nihče je ni zaključil tako kot se zagre. zabetonirati rudniški jašek ni zadosti. kot posmeh pa slaviti dejanje poboja antikomunistov.

     Taka zadeva zahteva za resen konec soočenje in obžalovanje. fuknit nagelj v brezno pa biti pri maši ni zadosti. Pa rečt dejte mi mir.

 • Artur

  Hahahaha keri kreten to ni nič kar ga čaka , če bo preveč provociral rusku mečku lahko ga še kaj mnogo hujšega doleti kot, da mu opihne merda tupe.
  Brez tupeja me spominja ne enega balkanskega komika .
  https://www.google.si/search?q=trump+tupe&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiOy–1jbraAhWNEVAKHZRmBBkQsAQIJg&biw=1344&bih=735#imgrc=h2M1qYi9CIYz8M:

  • Franjo Trojner

   Ruska mačka je z Gorbačovom crknila, ostala jim je še samo ruska podgana, te pa prvo same sebe žrejo.

  • sprehajalec

   še en rusofil.

   • Artur

    Ne glih tako ampak veliki “medo” mi je bolj všeč kot “hijena”.

    • sprehajalec

     medo jih je več pobil skozi zgodovino. verjetno te to privlači pri njem. gulagi, Holodomor, iztrebljenje kavkaških in sibirskih ljudstev.

     rad imaš trdo roko….

     • Artur

      Viti ti vraga imamo tudi licemere na tem portalu, če se gremo že zgodovino kdo je koliko pod komunizmom in imperializmom in kdaj, katerih skupni imenovalec pa se ve kdo. je še zdaj preko svojih naslednikov predvsem v sedanjih vojnih morijah.
      Top 10 American War Crimes
      http://www.toptenz.net/top-10-american-war-crimes.php

     • sprehajalec

      O posilstvih Rdečearmejcev Nemk na porodnih mizah leta 1945 v Berlinu seveda nikjer ni nič napisanega? Ali pač?

 • Jan Kovalski

  Dajte vsi rusofilčki, antinatovci, antiameričani, anti anti, vrnite se nazaj v Srbijo, cesta t.i. “Bratstva in edinstva” še obstaja.
  Američani so naši zavezniki, Rusi so bili naši okupatorji in morilci. Nato je naša zavezniška vojska!

  • bubamara

   Američani so zavezniki hrvatov in šiptarjev. Kdo je ze prisluškoval našim arbitrom na Dunaju?

 • ĐĐ Style

  Ko boste desničarji začeli pošiljat svoje otroke k vojakom v Trumpovem imenu se vsaj za trenutek zamislite in vprašajte ali se splača.

  • komar marko

   In kam si ti svojega poslal, seveda če ga sploh imaš. Vidiš jaz zato zagovarjam PLAČANO vojsko, za razliko od vas IDIOTOV! Torej kaj si hotel povedati.

   • ĐĐ Style

    Imam in jast ga nemislim nikamor pošiljat, Ti si pa preveč neumen, da bi razumel kaj sem misli s tem. Če slučajno pride do totalne vojne, plačana vojska izgine in nastane kaos kjer vis postanemo vojaki.

    • komar marko

     LUCKASTI Pojma nimaškaj pomeni totalna vojna. da tipomagam. To se bo izvajalo po pisarnah. Taki IDIOTI kot si ti in tvoja jata MESEČNIKOV pač boste UKINILI vojsko!

     • ĐĐ Style

      Mi nimamo potrebe za vojsko, edino če vi pripravljate državni udar in bi se radi prek vojske uturili. Ti si pa preveč neumen , da bi se sploh pogovarjal s teboj. Kot pravi Trump FUCK OFF

     • komar marko

      Državni udar ste delali vi IDIOTI z vSTAJAMi in montiranimi procesi,medtem ko ste imeli prste v bankah! Jap DRŽAVNI UDAR!

     • ĐĐ Style

      Sem mislil, da otroci hodijo zgodaj spat.

     • komar marko

      daj spelji se, idiot!

     • ĐĐ Style

      Psihijatrija bi bila zate idealna

    • Franjo Trojner

     Ti že leta 1991 nisi bil vojak, si na varnem v Avstriji pri Berti kavo in banane žico in z strahom proti meji gledo. Čuj saj vsak ni za vojaka, pa paziti se je treba šusa v hrbet, zato si tebi podobni v morebitni novi vojni za hrbtom nea želim.

  • Franjo Trojner

   Splačalo se je leta 1991, ko smo izgonili ponižano agresorsko armado JLA iz naše svete SLOVENSKE ZEMLJE in splačalo se bo znova, ko bo potrebno!

   • ĐĐ Style

    Slovenija je tudi moja zemlja, dejansko so na drugi strani bili samo naborniki, če bi vas pričakalo tisto kar je fasal Hrvaška in BIH bi še danes bagri čistili ruševine in iskali mine. Tako da ne seri.

  • Volkhv

   sam sem desničar, ne zionist oz. sdsonist oz. katoliban. Sovražim Trumpa in idiotski ZIONISTIČNI parazitski sistem, ki dejansko vodi svet v pogubo, podobno kot anarhisti in levičarji, ki vabijo islamiste v Slovenijo.

 • OrangeHitler

  Trumpofili pred volitvami: “trump vsaj ne bo začel nove vojne, ker ni jastreb kakor Killary”
  Trump začne novo vojno, potem ko mu to predlagajo na FoxNews, zraven provocira še ruse (tisto, kar ste rekli, da nikoli nebi naredil, ker ni Killary): “Bravo trump…..MMC, RTV, Obama, hillary…….NLB!!!” ali pa: “globoka država, moj trump ni nič kriv…..Obama!”

  Vsi, ki še kar naprej častite tega retardiranega orangutana, sodno dokazanega prevaranta in lažnjivca, ki se predstavlja za krščana, medtem ko poriva porno drolje med nosečnostjo svoje žene… spijte liter klora in se nehajte množiti.
  Bodite enkrat v življenju iskreni s seboj in priznajte, da ste bili do amena nategnjeni in nalagani. Očistite se in morda najdemo še kakšno skupno točko.

  • komar marko

   te ne berem, kerje stopnja NOROSTI zapisa nad kritično mejo. Samo dodam, TUMPKO in JJ vam je trn v peti. Čudno, zakaj hodite k njemu po GNAR , zakaj vam ga ne da PUTIN?

   • ĐĐ Style

    Nevem zakaj trobiš tu gor, pejd na US ambasado in zahtevaj da te pošljejo v vojno. Če nisi vedel tudi oni sprejemajo tujce v vojsko.

    • komar marko

     Jap dovolj je zame, da sem delal to DRŽAVO ki jo IDIOTI uničujete. Sedaj poliram GORJAČE za vaše krive HRBTE in plečeta. Joj kako bo peklo!

     • ĐĐ Style

      Pes ki laja ne grize, laja ker ga je strah in tvoje grožnje niso vredne omembe.

     • komar marko

      Uf res me je strah vas IDIOTOV. Res!

     • ĐĐ Style

      Saj vemo

     • bi jo

      brenčiš, brenčiš, pičiš pa ne,kaneda

    • Franjo Trojner

     Nevem zakaj trobiš tu gor, pejd na RUSKO ambasado in zahtevaj da te pošljejo v vojno. Če nisi vedel tudi oni sprejemajo tujce v vojsko.

     • ĐĐ Style

      Če nisi opazil , ne zagovarjam vojne ampak obratno. In globoko upam, da se Slovenija spametuje in istopi iz nata

   • OrangeHitler

    Hahahahaha ne.
    Trn v peti so mi trumpoljubi, ki ga še kar naprej opravičujejo, tudi potem ko začne novo vojno, lastne volilce meče iz zdravstvenega zavarovanja, davčno razbremenjuje najbogatejše in posledično veča nacionalni dolg. Ker podpirate globalista z več konflikti interesov, kot ima kilogramov.
    Še najbolj pa me moti, da skušate vse te očitne napake prikriti s takimi nesmiselnimi umotvori, češ “Trumpko in JJ vam je trn v peti”, medtem ko nalašč ignorirate dokaze, ki govorijo nekaj popolnoma drugega.

  • bubamara

   Amer je amer. Največji terorist na svetu. Če bi bila kilary, bi bila že vojna med nato in rusi v ukrajini in poljski ter baltskih državah.

   • Prdo

    Bravo

   • OrangeHitler

    Hahahaha
    Trump začne 3. svetovno vojno.
    Trumpofili: “Killary bi ziher začela že 3. in 4. svetovno vojno in vojno zvezd ter celotne galaksije! MAGA!”
    Kako prozorno

  • Prdo

   Zanimivo kljub vsem sankcijam zda kupuje plin v rusij

   • komar marko

    Jap RUSI so zagrozili, da jim bodo zaprli plinovod!

 • Kapetan Dule

  Pozor ruski troli so ponovno dobili nalogo trositi dezinformacije na deseto potenco!

 • ĐĐ Style

  Zakaj Trumpek ne napade S.Koreje ali pa Irana, oni so prezijci in tam je drugačna mentaliteta. Ker se zavedajo da bi dobili še eno lekcijo kot v Vietnamu.

  • Prdo

   Tudi v Srbijo ni upal na tla

   • ĐĐ Style

    V korejo si ne upa niti drona poslat, enega je poslal nad Iran pa so ga shekali in ga usmerili k sebi. Spizdili so jim ga z neba, evo link https://en.wikipedia.org/wiki/Iran%E2%80%93U.S._RQ-170_incident

    • Prdo

     Ja sm vidu

    • komar marko

     ha, ha, ha. Do FRUŠTKA je poselopravljen. Daj BIMBO ne trosi norosti, ko ne veš kaj je tehnika!

    • sprehajalec

     Džidžijev vir novic je portal serbian cafe…

   • Marko Markov

    Ni mu bilo potrebno, tako kot so naredili je zadoscalo, da so srbski cepci prisli k pameti!

  • sprehajalec

   Zakaj razkazuješ svojo kratko pamet? ko so bili severni Vietnamci prisiljeni podpisati pariški sporazum s kissingerjem, je ta predvideval umik Ameriške vojske iz južnega Vietnama. Ko je bil zadnji Ameriški vojak dovolj daleč, so severni poteptali sporazum in napadli Južni Vietnam.

   lažnivec kratke pameti si džidži…

 • Franjo Trojner

  Saj vam celi čas trdim, da so jugofili, nelustriranci in ekstremni levičarji en isti šmorn! Vsi so proti demokraciji, proti zahodni napredni civilizaciji in proti EU in proti zvezi NATO. ZDA pa mrzijo, ker jim je tudi v Beogradu z raketami podkurila, takrat, ko so še hoteli imeti veliko Srbijo, ki je danes miceni pašaluk.

  • Prdo

   Haha ne želi si te demokracije men je guantanamo ful demokratičn

   • komar marko

    a so te predčasno odpustili in gvantanama!

    • Prdo

     Zate si bom čas uzeu pa ti pobarvanko sestavu

   • ĐĐ Style

    Pa iskanje nafte, pardon kemičnega orožja v Iraku, niti kemičnega svinčnika niso našli.

    • Prdo

     Ampak opranoglavci to ne gre

    • Prdo

     Glavni vzrok vsega sranja je pa Izrael

     • ĐĐ Style

      Židje so največje zlo tega sveta, med vojno so res nafukali. Potem so se pa obrnili k zlu.

     • Prdo

      Ja zanimive so prvotne meje in danes

     • Franjo Trojner

      Saj veš da si cepec! In takšni primitivni, neizobraženi hujskači, kot si ti in tvoji kimavci netijo vojne, v katerih se pol pobije na milijone nedolžnih ljudi. Kaj bi spolh rad ti? Da muslimani zbrišejo Izrael iz lica zemlje? Da Rusi, Kitajci , Korejci zavladajo svetu? Daj napiši kaj bi sploh rad? A bi rad videl v Sloveniji in EU vse migrante tega sveta? V Afriki jih danes čaka 200 000 000 in pridejo takoj in za njimi še vsi drugi. Nea samo bluzi napiši vsaj enkrat več, kot stavek ali dva brezveznega sranja.

     • Marko Markov

      Slovenska vlada ne zna poskrbeti za svoje socialno ogrozene ljudi, radi bi pa imeli tukaj begunce!

     • Franjo Trojner

      Res je, politična levica si na nasilen način prizadeva zaobiti domačo in veljavno zakonodajo EU in v Slovenijo in s tem v EU neovirano spustiti vse ilegalne migrante tega sveta. Politična levica želi s tem zavrženim dejanjem uničiti KRŠČANSKO EVROPO , KRŠČANSKE NARODE, KULTURO , TRADICIJO, NAVADE in seveda glavno sovražnico RKC.
      Bodite mirni, ne bo jim uspelo ne v Sloveniji in ne v EU, saj noben narod ni tako nor, da bi se pustil pod taktirko politične levice samouničiti.

    • Franjo Trojner

     Ma ti si res za časom, koga v svetu danes še zanima nafta? A ti za zelene vire energije še nisi slišal? Iz katere vukojebine te si ti?

     • ĐĐ Style

      Američane zanima nafta, kje ti živiš

     • Franjo Trojner

      To naučeno ponavljaš, kot papiga! Z nafto je konec in to so spoznali tudi od nafte bogati šejki, ki bežijo iz peska tudi v z vodo bogato Bosno in drugod v zelen vode poln svet . Voda je danes dobrina zaradi katere že potekajo megalomanske selitve narodov in tudi vojne. In Evropa je bogata z vodnimi viri, zato naval ilegalnih migrantov v EU.
      V Siriji in ostalem pesku tam doli zaradi segrevanja planeta kmalu več ne bo možno živeti, kar pomeni, da se bo tam živeča populacija skrčila na nepomebno številko izpred 100 let. Pomebno pa je, da ti narodi ne bodo imeli jederskega, kemičnega in biološkega orožja, da ob svoji agoniji ne bodo mogli ogroziti ves svet in prav iz tega razlologa je tam prisotna Rusija in svetovna velesila ZDA z zaveznicami združenimi v NATU.

     • ĐĐ Style

      Sirija ima zelo malo nafte glede na okoliške države. Pač so se znašli na teritoriju kjer se odvija druga hladna vojna med starimi igralci ZDA in Rusijo. Postali so izpušna cev kjer vsakdor prazni svoje frustacije.

    • sprehajalec

     Glupi džidži se je vključil, ki ne loči kemičnega in nuklearnega orožja.

     V Itraku so iskali jedrske glave, za kemično se je pa vedelo, saj je sadam škropil kurde s sarinom. samo levičar s svojo kratko pametjo pa grdo babo doma vse na počez…,

     http://www.crime-watch.org/image/record/1472993239.png

   • Marko Markov

    Za najbolj zabite kozjejebce, je Gvantanamo , se predober!

    • Prdo

     Al pa kočevski rog barbarin roof je luxuz

     • Marko Markov

      Vsaka rit svojo sibo dobi, velja za VSE !

     • Prdo

      Tu se pa strinjam

   • Franjo Trojner

    Ja, ja saj vem, da so tebi teroristi blizu, kmalu boš s tvojo ekstremno levo stranko tudi sam na listi prepovedanih terorističnih organizacij, kot je to pravilo že v mnogih zahodnih demokracijah. Pazi Sova te gleda!

 • Marko Markov

  Mnogo prepozno, ze zdavnaj bi morali tega kozjejebca Asada poslati k alahu!

 • elh.

  Kaj se gredo v Siriji je vprašanje. Histerični kot muslimani so, ne morejo, da se ne bi stalno med sabo masirali. Naj se, v svojih mejah. Ni zmernega islama.

  Kar se NATA tiče naj pa raje poskrbi, da ne prestopijo meja islamskega sveta vsi tisti, ki verjamejo v šeriat, naj nadzorujejo meje Evrope vojaki NATA in naj nas ščitijo pred temi nasilnimi barbari. Skoraj ni muslimana, ki si upa reči, da nasprotuje šeriatskemu pravu. Skratka skoraj nihče se ne kvalificira za življenje po Zahodnih normah. Veliko je dela na mejah Zahoda.

  Njim ni mogoče vsiliti demokracijo, ščititi človekove pravice znotraj njihovih meja nima nobenega smisla, ker vsi apriori prezirajo Zahod. Na koncu je Zahod kriv za vse, tako v očeh tistih, ki jih je Zahod poskušal zaščititi, kot tudi v očeh tistih, ki so magari brutalno kršili človekove pravice – po zahodnih normah seveda. Ne se vtikati v njihov iracionalen kaos.

  To je evropski interes. Islam rabi še kar nekaj stoletij, da se kultivira in da ne bo ogrožal ljudi in živali v Evropi in na Zahodu nasploh. Ljudje so zanje samo neverniki in živali so zanje samo ali halal meso ali pa umazane živali.

  Ni debate z njimi, dokler niso na kulturni ravni Zahoda. Imajo svoje parcele na Zemlji in tam naj počno, kar pač počno. Na Zahod lahko pridejo samo kot turisti, dobro pregledani, brez mačet in z zdravniškimi potrdili, oskrbo si naj plačajo sami, potem pa hitro domov.

 • bi jo

  o trampu bi rekel tako kot je kekec rožletu….

  • sprehajalec

   Gre za Slovenskega zeta. ti pa navijaš s slovenskimi sovražniki….

   • Marko Markov

    Ja, samo ta ameriski zet ne bo prisel v SLO dokler bo levica na oblasti! To vedo ze otroci v vrtecu, nasi bedasti levi politiki so pa mislili, da bo takoj v SLO po izvolitvi!

    • sprehajalec

     kaj bo prišel, pljuvali so ga, pa sramotili melanijo, pa za hilary navijali, kot največjo levičarko tega sveta. tudi mene ne bi bilo sem.

    • ĐĐ Style

     Koji če nam kurac

   • bi jo

    melanija se mi smili on je pa navaden tepec. ga v slo prav nič ne rabimo.

    • sprehajalec

     Človek, ki je s poslom zaslužil milijarde dolarjev vsekakor ni tepec. Oziroma je precej pametnejši od neke “bi jo”, ki se valja na javnem.

 • Volkhv

  Naj pokoljejo celi svet, in še vedno ne bodo zadovoljni in bodo še naprej širili “demokracijo”, podobno kot židje oz. “izbrano ljudstvo”. Žal mi je samo za vse nedolžne duše, ki trpijo tam na BV, posebej otroke. SDSovci in Cerkev, ki podpira to ZLO pa upam, da se vam hitro zlomi hrbet, da padete tja, kamor spadate, v pekel, od koder prihajate.

  • sprehajalec

   zate in za tvoje levičarje je domet demokracije dinastija kimov in ljudska republika. pa kakšen pol Pot.

   Izvoljeni demokrat tipa asad (kdaj so že bile volitve?) pa lahko šprica svoje ljudi s sarinom, brez problema. Gre za višji cilj.

   • Prdo

    Ti nimaš vseh pik

    • sprehajalec

     Akvarijski ribici tudi ni dano razumeti človeški pogovor. na tvojem primeru vidimo, kako se ribica počuti….

    • Krtača 20

     V krškem reaktor pometa, tole je pa rezultat.

   • freedomfighter

    Za visji cilj…zakaj potem nisi podpiral obame ko je hotel bombandirati sirijo…najbolj proti je bil pa sam trump…mislis da je bil trump takrat tudi tak humanist

    • sprehajalec

     Pa saj jo bombandirajo žel leta. Francozi so udarili po njej ko so alahovi borci z kalašnikovkami škropili po parizu.

     Samo spomin imate dva dni nazaj. zapomnili ste si tale napad, ker je bil napovedan. pa še rusom so sporočili cilje, da jih ja ne bo tam.

  • Marko Markov

   A na povojne poboje rdecih vampirjev, smo pa pozabili Volkhv?

   • Prdo

    Rdeči vampirji so pobijali teroriste

   • Prdo

    Pa premalo so jih je čas pokazal

    • sprehajalec

     Pozivaš na nadaljevanje državljanske vojne prdonja?

   • Prdo

    Ti se rajši pripravi na jutranjo pedofilski pridogo

    • Marko Markov

     Duhovniki nisi nikogar ustrelili med in po 2SV, z razliko od komunistov!

     • ĐĐ Style

      Oni imaj oraje mlade fantke, tako na samem

     • zokispoki

      Govoris o Titu ?

     • ĐĐ Style

      Tito je menjal babe kot gate, govorim o duhovščini, ki ima podporo iz centra fedofilije – Vatikana

     • zokispoki

      Ne,ne, enonogi je imel najraje mlade fantke, ce tega nisi vedel!

     • ĐĐ Style

      Dokazi???? Kot naprimer to https://www.dnevnik.si/205110 pa ne pozabimo kandidata za poslanca iz vrst SDS

     • zokispoki

      Nic se ne sekiraj, saj vem, da resnica boli, kenede.

     • ĐĐ Style

      Bolelo me bo če boš dokazal

     • zokispoki

      Spelji se, komunjara !

     • ĐĐ Style

      Sem vedel, da lažeš, lep večer pedofilček

     • zokispoki

      Imbecil zblojeni, kus !

     • ĐĐ Style

      Na ko boš našel to kar trdiš za našega maršala se javi, sedaj pa bodi tiho drugorazredni

     • zokispoki

      Nekaj bi te vprasal, ce si debil, kar ti nesporno si, a to kaj boli ?

     • ĐĐ Style

      Še vedno čakam na dokaze, tvoje kletvice me ne ganejo. Navajen sem desne zahojenosti v naravni obliki, ker se z vami ni možno normalno pogovarjati. Ko vas dobijo v laži ali ko ste krivi začnete s kletvicami.

     • zokispoki

      Enonogi hostaplar ni bil samo sprevrzeni pedofil, bil je tudi povojni zlocinec, pred vojno pa je bil Stalinov eksekutor, torej morilec, in se je imenoval Walther(po pistoli, ki jo je uporabljal). To so zgodovinska dejstva,
      majmun !

     • ĐĐ Style

      Potem dokaži če so dejstva, zakaj nočeš prilimat linka kjer piše da je pedofil, eksekutor…..

     • zokispoki

      Pyzda si debil !

     • ĐĐ Style

      Dokazati ne moreš , zato ker lažeš, dokaži mi nasprotno

     • zokispoki

      A Huda jama ni dokaz? Tvoj pedofil je bil sef mafijske zdruzbe, ki je takoj po vojni
      pocela ta nepopisna hidodelstva. In kot tak odgovoren, subjektivno in objektivno zs te zlocine. Ukaz za mnozicno morijo je prisel prav od te sprevrzene barabe ! Da ne gremo od tu naprej, ker si ocitno mentalno
      popolnoma podhranjen in je zares brez veze.

     • ĐĐ Style

      Pol ure si rabil in na koncu si potegnil hudo jamo. In kje v hudi jami piše da je pedofil in da je bil ruski morilec pred vojno. Sam sebe zavajaš, gremo z dokazi na dan. Trdiš da je pedofil in Stalinov poklicni morilec in da je to zgodovinsko dejstvo. Gremo zgodovinske povezave, knjige …..

     • zokispoki

      Zehhhhhhh !

     • ĐĐ Style

      Lažžžžžžžžžžžžžžžžžeš

     • zokispoki

      A Huda jama ti ni dovolj velik dokaz, za
      danes? Lazete in kradete pa predvsem levajzarj. Upam, da ne bos utrujal s kaksnimi dokazi ? Res pa je, da si ti zivi dokaz, kaksni majmuni ste komunjare !

     • ĐĐ Style

      Ne sprenevedaj se, trdil si o Titu da je dokazano pedofil in Stalinov morilec. Sedaj si privlekel hudo jamo. Prvo končaj kar si začel, potem se pa lahko tudi o hudi jami pogovorimo. Drugače si pa lažnivec, ker ne moreš dokazat to kar trdiš.

     • zokispoki

      Bolnik ! Scijes proti vetru in niti ne opazis, da si moker in smesen !

     • ĐĐ Style

      Smiliš se mi, ujet si v laži in sedaj se izgovarjaš na vse živo. No dokazat ne moreš, potem pa lahko povemo kako o hudi jami, tam notri so izdajalci, ki so zaprisegli Hitlerju, konec zgodbe,

     • zokispoki

      Kaksen idiot! Fuck off!

     • ĐĐ Style

      RESNICA

    • Franjo Trojner

     Ti glih nisi pravi, ki bi z prstom na druge kazo, tvoje sprijene garažne igre z Bulmastifi še niso šle v pozabo.

  • freedomfighter

   Cerkev tega ne podpira

  • Marko Markov

   A tebi je bolj vsec demokracija od Kima,, potem se odseli v Severno Korejo!

  • xtc

   Najprej islamiste ter srbo rusofile.

 • Jožef

  V tem primeru navijam za Trumpa.
  Kar pa zadeva komentatorje – provokatorje, pa moram povedati, da se blokiranje le- teh obnese, saj mnogo bolj sproščeno preberem kakšno dobro mnenje. Unruhestifterjev pa na srečo ne vidim več.
  Hvala ti Disquas za to opcijo.

  • ĐĐ Style

   Bravo Janšin vojak, možgani so ti oprani

   • xtc

    No tvoji so še pobeljeni z belilom.

    • ĐĐ Style

     Vsaj niso polni dreka kot tvoji

 • andreas82

  Stari kaj jim delajo :)

 • Jovo Jamnica

  Haloooooo orto sektaši. Kaj ste zaj naenkrat na strani Cmerara, Kahla in Pahora, keri so “čestitali” Krumpu za uspešno akcijo???

  • sprehajalec

   Prav je. Zaveznik je zaveznik.

 • xtc

  Skratka;BRAVO TRUMP SAMO TAKO POGUMNO NAPREJ-videli smo napihovanje Putik,ko pa je šlo zares pa smo videli po koncu le javkanje in opevana 100% raketna obramba je bila komaj 30%.
  In še nazaj niso upali udariti,zakaj že?

  • Jovo Jamnica

   Ti boš volo SMC al DeSUS po novo???

   • sprehajalec

    Danes sem videl slike Desusovih kandidatov.

    Ti že niso s 500 eur.

  • Prdo

   Daj še meni nabavi to vidim da se maš super

   • xtc

    Ko vluft dvignejo še več Ruskičev bo še bolje.

 • soc

  Stvar osnovne inteligence in etike, kolega. Meni na kraj pameti ne pada, da bi na Mladini žalil tebe in podobne. To each his own. In ti si tule le v funkciji rahlo bebavega provokatorja. Žalosten ego, nda?

 • xtc

  Putin je blefiral in upal ,da si Trump ne upa,a se je grdo uštel kot SLO Srbo ruso hllapčki.

  • zokispoki

   Itaq !

  • ĐĐ Style

   Oba sta bleferja Putin in Trump , problem je v tem ker sta trmasta in maščevalna. Marsikaj se bo še izcimilo iz tega. Za vas Janšiste nastane problem ker v tem konfliktu ne morete okriviti islamiste in komuniste iz Murgel.

   • xtc

    Sej levi s Kučanom vred lazite v Moskvo.

    • ĐĐ Style

     In kaj ima Kučan s Sirijo

     • Frank Novak

      Putin mu posilja vodko.

     • xtc

      Veliko,Sirci so prijateli z Teokratsko terorističnim Iranom za katerega Kučanova mafija pere denar-a bo to OK?
      No Kučan je del prijateljev Titeka Asadov isti režimi.

     • ĐĐ Style

      Ti bi še iz dreka ustvaril burek kok si sposoben, da si našel povezavo med Kučkotom in Iranci, verjetno je Štefka odgovorna za umor JFK-ja

     • xtc

      Tepko?
      Čigavi ljudje vodijo NLB?
      JJ evi-ne tumbaj osel.
      Vsi vemo ,da je kučan & Co glavna težava Slovenije ,ki nazaduje.
      Vem ,da bi rad izpadel pameten ,a izpadaš kronan idiot.

     • ĐĐ Style

      Spet on o NLB in Kučanu v povezavi z Iranom. Butec, milijarda je v svetovnem merilu drobiž. Toliko dnarja obrenejonjo v nafti in orožju v parih urah.

     • xtc

      Torej predvidevam ,da imaš vsaj miljardo?
      Ma ke en bebo kronasn-še zaburuk nimaš,pa je zate miljarda drobiž,pravi levi Slovencelj lenuški zahojen z velikim gobcem in pufi na grbi.

     • ĐĐ Style

      Butec, piše ti v svetovnem merilu

     • xtc

      Glej bebo torej ne bo težav ,če odplačaš tisti drobiž od SLO pufov iz lastnega žepa,heroj boš.
      Če ne moreš drži gobec lenuh,prezapufan ,brez ficka v žepu.

     • ĐĐ Style

      Vedel sem, da si pedofilček, ampak da ne znaš brati, to me je pa presenetilo

     • xtc

      Gle j bebo take bebčke z velikim gobcem z avtom (BMW,AUDI,Mercedes itd) na PUF in kupom pufov na grbi srečujem dnevno,vse je OK in velik gobec,dokler ni treba položiti 70% avansa za delo nato ugasnete.
      Glej bebo,berz ficka v žepu,nismo idioti.

     • ĐĐ Style

      hehe , če bi samo vedel, tebe je pa očitno nekdo dobro nategnil ko že omenjaš avans. Ko pa delate brez računa je pa vse OK.

     • xtc

      Težko je delati za firme brez računa bebo.
      Pa tudi zasebniki ga zahtevajo,saj veš garancija pa to,nismo vsi goljufi kot vi levi.
      Mi smo renomirani in znani torej,težka bo brez računov,sploh z resnimi firmami in SP ji.60 let tradicije ni nekaj za na gnoj kot leve instant firme.
      Bebo brez ficka u žepu si le bebo.
      Mi nekaj damo na ugled in renome-ti nič si le levi klošar z velikim gobcem,pufi in brez ficka-po možnosti z velikim Audijem,BMW jem ali Mercedesom ali še čim z zavorami na diskih,z mimo že 3 jo menjavo olja,z gumami formula i kartico ,ki je ne prime nič več.

     • ĐĐ Style

      Vsak dan imam opravka z resnimi firmami, sprva sem bil presenečen ko sem nekatere podrobnosti ugotovil. Pa o SP jih s tradicijo, ko odpreš še eno firmo na družinskega člana in sam sebi istavljaš račune za NEopravljene storitve in obrnjeno, potem po paprijih plavaš tik nad gladino. Ne seri majketi, sem že dolgo v teh vodah.

   • Frank Novak

    in istospolne.

    • Frank Novak

     in Kucana

   • lokec

    Predvsem se gre za stateške interese. Položaj, nafta, begunci, Turčija itd.

    • ĐĐ Style

     Oba serjeta, težava je v tem ker majnše zlo več ne obstaja in oba imata orožja za prodajo kot dreka

     • xtc

      Serjee levi beboti.

    • sprehajalec

     venezuela leži na nafti, pa ji nič ne pomaga, če je nafta tako pomembna?

     • Burek Burecki

      Zato ker americani nimajo nic od te nafte je venezuela dokoncno propadla. Mislis da tle amerika nima nic prste vmes?

     • sprehajalec

      zakaj je ne prodajajo rusom pa kitajcem? Je Amerika edini porabnik nafte?

     • xtc

      Hja socialisti bi zastonj jemali in drago prodajali-no to pa ne gre ,vmes pa špilali lenuhe.

     • Štalmajster

      Ne, to pa ne. To je v domeni enih drugih, ki nimajo radi, če jim kdo kvari posel.
      Tudi Janezek se je osmodil: https://www.dnevnik.si/1042591837

     • xtc

      Če komunisti pocrkajo je to dobro za svet,saj veš zakaj so pasje in mačje ovratnice in zakaj špricamo proti škodljivcem v sadovnjaku in drugod.

     • Štalmajster

      A si kdaj pomislil, da špricaš z napačnim škropivom, ki ti ga eni “dobrohotno” prodajajo.

     • Štalmajster

      Seveda, ker jo je treba spraviti na kolena, da se bodo potem polastili nafte.
      Pincip je znan: https://www.youtube.com/watch?v=MkxvvNAVwsw&t=0s

     • sprehajalec

      Poln si zarot in iskanja zarot Štalmajster. Kot tvoj predhodnik Džerdžinski.

     • Štalmajster

      Ohoho spet si našel enega svojega hrabrega rojaka in zveličarja goyimov: Felix Edmundovich Dzerzhinsky.
      “He was head of the Cheka from 1917-1926 which was notorious for kidnap, torture and mass summary executions.
      He laid the foundations of the terror state with Lenin’s and Trotsky’s and Sverdlov’s guidance.”

      Prav neverjetno ;-))

     • sprehajalec

      Obnašaš se tako, s svojimi zarotami. Džerdžinski je kar tvoj rojak, levičar in komunist. Če je religiozno-filozofska pripadnost lahko razlog, da si rojak z nekom….

     • Štalmajster

      Pa da nisi ti sv. Peter, da takole zatajiš svoje brate po krvi.
      Volka lahko preštrihaš na rdečo, zeleno, črno,(religiozno-filozofska pripadnost)…… pa mu nadeneš ovčji kožuh, (izberš ta pravi priimek, da ne izstopa)……. nature je pa natura, ta te izdaja.
      “Z mojimi zarotami” ???? ;-)))) Žal te moram razočarati, da nisem avtor NOBENEGA od dokumentarcev.
      Jaz samo verjamem v neskončno pokvarjenost, lažnivost, zahrbtnost, krvoločnost nekaterih za doseganje svojih ciljev.
      Le zakaj nihče toliko ne trobi o zločinih žido-boljševizma nad ruskim, ukrajinskim, poljskim ……nemškim …… narodom? ampak le o zlaganem in prenapihnjenem holokavstu ?

     • sprehajalec

      Ha, ha, ha, zavohal si “juda” v meni in v tebi se je prebudil lovski nagon…. Želja po krvi.

      moral te bom razočarati. Prvič nisem, sem rimokatoličan. Drugič pa ne bi se me želel srečati…

     • Štalmajster

      “Lovski nagon…. Želja po krvi” ????
      Nikar drugih ne sodi po sebi !
      Saj sem ti napisal, da te natura izdaja (zadnji stavek to samo potrjuje).

     • sprehajalec

      Vohaš Juda, kot pokojni Adolf….

     • Štalmajster

      Nekam mi dišiš kot ……. Mladen Schwartz ….. ali pa Alfred Rosenfeld.
      Reci, a dišiš po …… žametnih vrtnicah ?

     • sprehajalec

      lagati tebi je brez veze. tvoj vonj zazna juda takoj…

     • Štalmajster

      Pa se mi je zazdelo, da je zadišalo skozi tastaturo. Zdaj me daje le še dilema a je to po polju vrtnic ali po gori vrtnic ? En mau mam nos zaštofan, sory.

     • sprehajalec

      ne motiš so, to so vrtnice, ki dišijo na judovem pogrebu. zate prelesten vonj…

     • Štalmajster

      Spet sodiš druge po sebi !

 • tramal

  Bravo trump.To je mož beseda .Kar obljubi tudi naredi.Rusi in rusofili pa z usranimi gatami.

  • xtc

   Saj veš ,da so Pravoslavci ,če jim ne pomaga Zahod kot v WW2 sami pos*****.
   A misliš ,da bi Rusi dobili vojno,če jim nebi pomagale ZDA in UK?
   Hitler bi jih naagnal s Stalinom vred na Kamčatko.

   • Burek Burecki

    Zato so pa rusi bili ze na nemski meji ko so se americani izkrcali na obalo? Ti bore malo poznas zgodovino…

    • ĐĐ Style

     Ne zameri mu, končal je dva razreda osnovne, za tretji je pa imel knjige

     • xtc

      Ja to je povprečna izobrazba levih.
      No tud Cerar je “študiran” a je nivo ostal v 2 razredu.

    • xtc

     Ne tumbaj trol raje vprašaj koliko pufa od WW2 še imajo do ZDA in UK.

     • Štalmajster

      Do UK in ZDA. ;-)))) UK in ZDA do Rothshildov. Hujskaški zločinec Churchil je zapufal UK, uničil imperij in poslal britance po nepotrebnem v klavnico. Menda so pred nekaj leti plačali ta zadnji puf. Pijana hujskaška gnusoba Churchil je pa menda bil do vratu v dolgovih,…….
      Kdo so pa bili glavni “sovjetski” politkomisarji se pa danes ve!

 • ĐĐ Style

  Preveč naključnih stvari v kratkem času; bojni strup v VB, izgon Ruskih diplomatov, napad s kemičnim orožjem v Siriji, napad ZDA na Sirijo. Kdor ne verjame da je vojna biznis je neumen. Lep večer še naprej, dost politike in desnega sranja za nocoj.

  • sprehajalec

   Bravo džidži, tvoja pronicljivost presega ozke okvire tvojega stanovanja…

   • xtc

    Je za stanarino za par mescv dolžan.

    • sprehajalec

     Švindla z S.p-jem.

     Na družinske člane.

  • Burek Burecki

   Pazi. Kemicni laboratorij v svici je ugotovil, da je slo za novichok narejen v mali britaniji…

 • xtc

  Ja Ruskiči so se v Siriji POS******,kot prave pi*****no sicer pa je to logično,saj so že zadnjič leteli osmojenih r***** po luftu,ko jih je vodil putinov kuhar.

 • macon

  Kolikor sem bral, je šlo za parodijo od napada ali kakor je zapisal forumaš COP na Financah:
  “Dobra predstava za javnost, vsi smo lahko zadovoljni. Zelo stabilen genij je naredil kar je tvitnil, ameriška javnost je dobila kar je želela, vojaški kompleks je pokazal smisel obstoja in porabo denarja, Mayeva pokazala odločnost napram Rusom, Macron želi biti zraven, da pokaže pogum, Assad ostaja na oblasti, Sirci niso utrpeli škode, Putin tudi ne. Čestitam vsem za dobro igro!”

  • Vince Blake

   In zastori so padli. Do naslednje predstave.

  • xtc

   No tudi tolaženje je nekaj.

 • vrata

  Končno so napadalci potrdili, da Sirija nima kemičnega orožja in to so dobro vedeli. Vsakemu bedaku je jasno, da takih skladišč ne bi bombardirali . . .

  • ĐĐ Style

   Isto kot v Iraku

  • sprehajalec

   seveda ga ima. Tudi za sadama so trdili, da ga nima, pa je potem bilo tole s kurdi;

   http://www.crime-watch.org/image/record/1472993239.png

   Sarin in iperit lahko sintentizira vsak srednješolski laboratorij. Pa tehnologija, da se fila v granate. Pis of kejk.

   Kje živiš vrata? metelkova? rog?

   • vrata

    Kje živiš vrata? metelkova? rog?……….na srečo ne. Živim na vasi,……kjer za razliko od Rogovcev, Metelkovcev,…in kar obsežnega števila tukajšnjih komentatorjev,….še vedno znamo uporabljati zdravo kmečko pamet

    • sprehajalec

     Potem si poglej slike ki sem ti jih pripopal, Haladža kemični napad. Ki je bil potem glavni povod za rušenje sadama. Med Iransko Iraško vojno je pa škropil Iranske vojake z Iperitom. Od leta 1918 ni tega upal storiti nihče. Morda Italijani v Abesiniji v 30tih, vendar to ni čisto jasno.

     Tko, da je sadam imel kemično orožje. Razvijal je pa atomskega. Že leta 1981 so izraelski F-16 leteli nad Irak in razbili reaktor tam. kaj bi sadam dal za atomsko bombo. pa asad.

     • vrata

      Teh dejstev nihče ne negira. Sadam je imel orožje za množično uničevanje,….a pred prvo iraško vojno,….ko ga je napadel Bush starejši. Kasneje je pod pritiski zahoda opustil orožje za množično uničevanje,….je pa,…kot se je kasneje izkazalo,…..kar nekaj skladišč z kemičnim orožjem pristalo v rokah ISIS-a! Po navedbah mednarodnih opazovalcev,…pa naj bi bilo to orožje v tako slabem stanju…da naj bi bilo bolj nevarno za tistega ki ga uporablja!

     • sprehajalec

      Sadam je imel orožje za množično uničevanje,….a pred prvo iraško vojno,..

      Za svoje zaplinjanje je moral biti kaznovan. Smatraš, da si tega ni zaslužil?

      Uporaba kemičnega orožja zahteva kapacitete in izurjenost. Če je prišlo v roke isisa, je bilo verjetno v granatah ali pa letalskih bombah.

      torej ga je sadam vseeno imel?

 • vrata

  Ciljali in zadeli so tovarne in skladišča s kemičnim orožjem…
  Pa to bi moralo biti 200 km okrog vsake lokacije v zraku toliko kemije, da bi vse pocrkalo..

 • vrata

  Leta 2013 so kemično orožje uporabili uporniki,…………Kakšen je bil odgovor zahoda?
  Hmmmmm,…..še več pomoči upornikom!

  https://www.youtube.com/watch?v=o5RWC9joWKk

 • Božobožo

  Sirci so sestrelili večino raket in popolnoma ponižali agresorje.

  • sprehajalec

   Ko tvoji Božo devedesetdevete. 52 nato aviona je palo…

 • vrata

  Za vse tiste ki ne znate angleško,…..in niste razumeli besed Carle del Ponte

  https://www.rtvslo.si/svet/del-pontejeva-sarin-uporabljajo-sirski-uporniki/308198

  • sprehajalec

   Srbe je pošteno nategnila carla. zakaj ne bi tudi nas?

 • Burek Burecki

  Ga kenjate. Od 100tih raket peispelo na cilj manj kot tretina raket a sirijci so uporabili s200 in buk sisteme iz 70ih let prejsnjega stoletja. Ce bi uporabili naprednejsi s300 ali s400 bi na cilj prispelo 1% raket…Amerika in ostali zahodnjaski legalni teroristi so porabili okoli 200 milijonov brez potnih stroskov a naredili so omembe nevredno skodo…
  Toliko o efektivnosti nato teroristov…ROFL!!

  • sprehajalec

   Ko Srbi 99te Burek. oborili 52 Nato aviona….

   Šta nam može ivo Đima, ne može ona do Zrenjanina….

   • Burek Burecki

    Celo “nevidni” f117 je padel z neba pa so srbi uporabljali nekaj podobnega kot je ZU 32-2…

    • sprehajalec

     pa še tega je sestrelil Madžar. Madžari imajo pač veliko sreče.

     Uporabljal je navadni dvocevec, 20MM. Pravzaprav bi bila verjetnost ista, kot da bi ga sklatili na momačkoj s kalašnikovkami..

     Kaj pa ostalih 51?

  • ĐĐ Style

   Mogoče jim je kak plešast prodal rakete

   • Burek Burecki

    Tiste iz jla narejene pred kristusom…
    Ce pomislis, da je 1.3m en tomahawk koliko americanov bi nahranili za ta denar v enem letu?

    • sprehajalec

     Če pomisliš, da je kalašnikov 200 eurov, koliko predplačniških mobi paketov bi lahko plačal sircem?

     • Burek Burecki

      Sirci niso nas problem. Lakota in revscina pa je ameriski problem…

     • xtc

      Ja res baje je tam vsak lačen so pa največji izvozniki žit in soje-nekam podoven si Tanjugu in MMc.

     • sprehajalec

      Gre za Tanjugov stil poročanja. nekoč sem mislil, da je to pač zato, ker morajo tako pisati.

      danes vidim, da res tako mislijo. To pa je tragedija oziroma lobotomija…

     • sprehajalec

      Lakota in revscina pa je ameriski problem…

      misliš po svetu ali kje? če misliš na Ameriko, se potem sprašujem, zakaj cel svet drvi tja? trume južnoameričanov derejo čez mehiško mejo. Znaš razložiti? ne vedo, da bodo revne in lačne?

      treba jim je pojasniti, daj napiši jim na kakšen forum to razodetje

     • xtc

      A zato se v ZDA ukvarjajo kako državljanom zmanjšati telesno težo,ki je vsaj 30% nad povprečjem.
      Nisem vedel ,da je debelost posledica lakote-sedaj ,ko ste me levi razsvetlili vem.

     • Štalmajster

      https://www.google.si/search?q=poverty+in+usa
      Debeli so pa zaradi tega ker jejo sam Mc Dreck

     • xtc

      Torej ni lakote.
      Ti si butl,nehajte tumbat osli in se odločite ali je predebelost posledica dobrega ali lakote.

     • Štalmajster

      Ti očitno ne veš kaj je zdrava prehrana. Maš pa gor statistiko !
      Butl te je naredo !

    • stajerc5

     Eeee, Tomahawk je samo 1.3 metra velik, uhhhh, to pa nisem vedel!
     Samo, Indijanci so morali biti pa kar veliki, da so ga lahko sukali in metali, nje!?

   • xtc

    Ja ta bo težka je že dolgo pod rušo v Trbovljah-dajte mu mir.

    • ĐĐ Style

     Ta je še živ, pa rad bi prilezel na vrh, ampak mu ne bo zneslo. Sedaj bi pa prek fake-newsa strašil narod.

     • sprehajalec

      Čakal bo ob strani, pa gledal, kako bo šlo Slovenji z 1,6 milijarde obresti na leto pa milijardo javnega primanjkljaja.

     • xtc

      Ja ta je še živ in upa ,da bo obstal,a mu trump žaga vejo in sliši na ime Milan ne pokojni Janez. in dnevno laže prek levih trobil,ki so vse manj gledana,poslušana in brana.

     • ĐĐ Style

      Malce preveč razmišljaš o trumpu. Boli Trumpa K za Milana, Janeza, Slovenijo, še za Melanijo ga je pa je šel porno igralko natepavat.

     • sprehajalec

      Sramorta si za Slovenijo džidži, da takle širiš o Slovenskem zetu.

      Ni čudno, da smo slovenci v glavnem skregani med seboj, če takle govoriš o Slovencih in njihovih zetih….

     • xtc

      A si bil zraven in svečko držal?
      BtW Trumpa nič ne boi za Slovenijo vam levi IZDAJALCEM je Heatley jasno povedal kako stojijo stvari,ali zavezniki ali izdajalci-ker ste slednje vedno bili vam je Trump po Heatleju in CII namenil sanitarni odstrel izdajalcev torej ,torej veš kaj čaka izdajalce?

     • ĐĐ Style

      hahaha, koliko časa je Trump namenil Sloveniji, koliko twitov, koliko časa je Melanija namenila za Slovenijo. Saj ne rabi nič materialnega poslati.

     • xtc

      Saj ima Cio trol ta vas sledi ne Trump-bebo zahojeni z druga razreda.
      Smešno je to ,ker Trump sprejema zakon v katerem bodo morali levaki,če bodo želeli v ZDA razkriti vse svojhe račune na spletu-proti USA propaganda-PREPOVED VSTOPA,he,he,he,ke beboti.

     • ĐĐ Style

      Ja CIA je del SDS-a, bebci marsi kaj verjamete. Potem mi pa razloži kako bodo odkrili kdo je levak. Za desne je lahko, ponavadi imate tetovirano SS na roki.

     • xtc

      Imaš računalnik?
      Tvoj IP,ne pozabi Intel,Microsoft,Mc Affie,IBM,Intel,Infinion itd delajo s Cio.

     • ĐĐ Style

      Hehe, ti še nisi slišal za tor, bebec te tvoje zgodbice ne bi niti v vrtcu vžgale

     • xtc

      Nič ne pomaga bebo,zadeve so inplatirane že od proizvajalcev ven-bebo ne da se jih zaobiti ali pa crkne računalniška kripa.

     • ĐĐ Style

      hehehe, malce poišči moje starejše komentarje na tem članku in boš videl s čem služim kruh. Fotra učiš kako se otroci delajo. Daj amater ne pametuj o tehnologiji, pozabil si omenit echelon in NSA. Cia ne zbira podatkov o internetnem prometu, to počnejo druge službe. Če že prebiraš o Snowdenu, preberi do konca.

     • xtc

      Ti si služiš kruh s trolanjem.
      Dejstvo je ,da še froca ne znaš nardit,ker misliš ,da ga lahko decu.
      Realno Čipi so grajeni tako,da je tisti del v katerega ne moreš vezan z vohunskimi sateliti-ti pa trolaj še naprej-to muči tudi Ruse.

     • ĐĐ Style

      Ti greš lahko koga drugega strašit s CIA- agenti. Po tem takem bi prisluškovali 85% polnoletne polulacije Slovenije, ker SDS dobi samo 15%

     • xtc

      Glej bebo brez ficka v žepu,z velikim gobcem in pufi na gribi očitno ti še marsikaj ni jasno,definitivno CIA prisluškuje95% vsega.
      Ko boš slučajno želel v ZDA in bodo tam škrtnile lisice na rokah se me boš spomnil.
      Si le levi zapufan bebo brez centa in z velikim gobcem.

     • ĐĐ Style

      Nimajo razloga, da bi mi dali lisice na roke. Američani so zelo alergični na podpornike nacistov, demokrati in republikanci. Ti se raje pazi, kajti vi ste proti partizanom, ki so bili Ameriški zavezniki. Mi se pa bomo še naprej svobodno šetali po svetu. Saj tudi vi lahko hodite do Madžarske.

     • xtc

      Bebav odgovor,sicer pa,če so Rusi res takaVELESILA,zakaj so se POS************** v Siriji no aboš vsaj to odgovoril brez trokiranja in bebavosti?

     • ĐĐ Style

      Podobno kot Američani niso nič storili v Iraku in Afganistanu. Oboje so bebci Rusi in Američani.

     • ĐĐ Style

      Pa še ena tehnološka neumnost, zakaj bi skrival vohunsko opremo v čipe in programsko opremo, če se je enostavneje prisesati na internetno linijo in slediti vsemu prometu. Se vidi da si bebec.

     • xtc

      Ni neumnost,če je računalnik ločen od interneta povezave ni bebo.,zato so zgradili čip tako.

     • ĐĐ Style

      hahaha, in kako bodo dobili podatke brez povezave. Sedaj boš našel neko brezžično neumnost, naj te najprej opozorim, da vse brezžične povezave na računalnik in z njega so kratkega dosega, ker drugače bi kurile več elektrike kot diskoteka.

     • xtc

      Cepec ,a ti že ne razlagam ves ćas ,da je del čipa kamor ne moreš,že iz tovarne zgrajen tako,da pošilja podatke vohunskim satelitom.
      Rusi so se že pred leti čudili od kot ZDA podatki,ki jih niso mogli dobiti nkakor,saj so bili računalnikiločeni od interneta,seveda,pa so čipi delovali normalno in pošiljali podatke,nato so skušli vdreti v čipe in uničili programe in čipe.

     • ĐĐ Style

      Ne , nemorem več, tvoja neumnost je neverjetna. Posluši čip ne more poslati podatkov k satelitu, ker nima odajnika. Tudi če bi imel odajnik, ki ne bi smel biti majhen, ne bi delovalo v zaprtih prostorih. Satelitska povezava rabi prosto pot, podobno kot GPS signal ne deluje v predorih in garažah. Ne trdim da ne obstajajo vohunske metode , vendar ni tako kot si ti napisal. Brez povezave ne deluje.

      Druga stvar je pa tvoja neumnost, ker misliš da CIA ščiti desnico v SLoveniji. Če bi jo ščitila in podpirala bi bila na oblasti. Zakaj ni, zato ker CIO boli kurac za državo 2.Mio prebivalcev, brez strateškega položaja in naravnih surovin.

     • cosmosjasnovidec

      Delno imaš prav vendar Cia,Nasa ter še veliko drugih organizacij res vohuni in zbira podatke preko računalniškega interneta.
      Vohunski programi so vgrajeni pretežno že v same računalniške Windowse saj sam Microsoft mora sodelovati z njimi.
      Namen naj bi bil iskanje terorističnih podatkov in preprečevanje terorističnih akcij,če seveda ni mišljeno ravno vohunjenje za lastnimi državljani.
      Seveda ne kontrolirajo niti verjetno ni možno celotnega interneta so pa povezani z serverji ter njihovi programi v rezidencah zaznajo sumljive besede oziroma napisano primer kjer je omenjen “Exploziv”.
      Nekje cirka na takšen način kontrolirajo internet kar pa velikokrat niti ne doprinese nekih posebnih rezultatov.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • cosmosjasnovidec

      Hahahahaha
      Kakega fotra neki?
      Pa ne da se je zgodil čudež,in si kateremu psu naredil kot praviš otroka,ko si ga porival v rit.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • ĐĐ Style

      A ta avatar to ti je partner

     • cosmosjasnovidec

      Pa kaj se sploh ubadaš z prismuknjenih levuharskim pasjejebcem saj temu bedaku ne moreš nič dopovedati.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • cosmosjasnovidec

      Tole je sicer res kar trdiš.
      Pozabil si pa oziroma nimaš pojma zakaj Trump ignorira Slovenijo zato ti bom pojasnil.
      Slovenijo ignorirajo skoraj vse države v EU zaradi tvojega izdajalskega tovariša “pahorja” kateri je v Slovenijo privlekel njegovega ljubčka tovariša Putina ter vas levuharskih čefutarjev in seveda komunajzarske golazni.
      Mislim,da sem ti na kratko pojasnil vse nisem pa siguren,če boš ti z prazno betico tole dojel.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • ĐĐ Style

      Nima veze , vi itak vidite samo madžarsko

     • Jakob Kovač

      Ignorira jo zato ker imamo take norce kot si ti,si preveč nor,da bite v Vojnik sprejeli!

     • cosmosjasnovidec

      Če je morebiti bil zraven je Trumpu lizal rit medtem,ko je ta natepaval porno igralko.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

     • cosmosjasnovidec

      Zakaj pa ne bi če ima denar.?
      Trump ni tako kot ti,ko natepavaš ciganske koze in pse v rit nesnaga ciganska čefutarska.
      ————————————————————————
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec

   • sprehajalec

    Tisti s umetno frizuro, ki so ga klicali broz, jim je pa res prodajal rakete. SDV firma Genex pa namenska proizvodnja.

   • cosmosjasnovidec

    Lahko je bil tvoj plešasti pedofilski stari čefutarski cigan.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • ĐĐ Style

     Ne žali Janeza Ivana

  • stajerc5

   Cuj, ti pa to tako dobro ves kot da bi bureke rusim lifro!

  • cosmosjasnovidec

   Hahahahaha
   Z tabo je pa vsak dan slabše tako,da ne boš več dolgo.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • dr Janez Sveti

  Živela Rusija!
  DR Janez SVeti genij

  • xtc

   Jep!
   Sploh ,ko jih dobi po pi*********** kot v Siriji in Afganistanu.

   • dr Janez Sveti

    Bomo videli…
    DR Janez SVeti

    • xtc

     Že in smo videli.

     • dr Janez Sveti

      Huraa Rusija in živio Vladimir Putin!
      DR Janez SVeti raspaljotka

     • stajerc5

      Na vodko si pozabil…

     • dr Janez Sveti

      Ne pijem alkohola.
      DR Janez SVeti genij

  • stajerc5

   Predvsem v Sibiriji!

   • dr Janez Sveti

    Seveda, saj je Sibirija ena najbogatejših delov Zemlje z naravnimi bogatstvi! Američani pa na drugi strani samo ropajo druge narode in njihove naravne vire. A še nisi opazil tega?
    DR Janez SVeti genij

    • stajerc5

     Baje so zaceli rusi vrtat tunel do Venezuele, da bi prisli se do par litrov nafte….

     • dr Janez Sveti

      Ne, ker so jih prehiteli Američani s svojo demokracijo, ki jo uspešno širijo tako, da pobijejo domordce in ukradejo, kar se da.
      DR Janez SVeti

  • Aton

   Vsa čast Rusiji, da je skupaj z Nemčijo napadla Poljsko, začela z drugo svetovno vojna in k nam prinesla komunistično razsvetljenje.

   • dr Janez Sveti

    Ne mešaj slavne Rusije in njeno zgodovino s komunistično diktaturo.
    DR Janez SVeti genij

    • Aton

     Vsaka čast slavni Rusiji, da je kolonizirala Sibirijo in da še danes ti narodi niso svobodni!

     • dr Janez Sveti

      Ti si malo zmeden. Nic hudega.
      DR Janez SVeti genij

 • xtc

  Levi bebčki v depresiji Putika se je pos***********,kar smo vedeli da se bo.
  Definitivno je jasno,Putin bo moral tako iz Ukrajine kot Sirije,sicer gre glava na kremeljski zid(nič novega),seveda se je blefer Putin pri Trumpu hudo uštel,kot slo rusko dupedavači.

  • ĐĐ Style

   Putin ne bo nikoli zapustil Ukraine, ne želi si spopada. Oboji so dovolj blesavi da uničijo cel svet.

   • xtc

    Bo ,bo,bo,le da oligarhi izgubijo dovolj premožena in da se država dovolj sesede takrat je navrsti Putikina glava ali Ukrajina.

 • xtc

  Levaki le še obupno trolajo po ruskem debaklu v Siriji le še to zmorejo.

  • šmentanamuha

   Matr, dons pa si glasn.

   • stajerc5

    Saj je lahko, a ne?

    • šmentanamuha

     Ja, sej si ti tud, skor tko, kot da sta vidva streljala in vse zadela …. otroka.

    • Štalmajster

     Mater ste eni navdušeni, kot pri fuzbalu.
     Bombe bi metali, beguncev pa ne bi imeli ??

     • stajerc5

      Hmmm, ce bi bilo se veliko vec bomb, bi bilo se veliko manj beguncev, nje?

     • Štalmajster

      Zanimivo razmišljanje. Če bi tvoj foter več kondome uporabljal, bi tudi bil en dr.Ekać manj na svetu.
      Saj si si bogi.

      (dokler je bil red v Libiji, Siriji,… niso množično drli v Evropo

     • xtc

      Pri tebi pa je še baterje imel obute ,da je tja steklo vse taboljš.

     • Štalmajster

      No lepo, da poveš kaj iz svojih izkušenj. ;-)) Vendar nikar ne sodi, za božjo voljo, drugih po sebi. ;-)))

     • stajerc5

      Dokler ni bilo yugovicev pri nas je bil tudi red!!!

     • Štalmajster

      Zakaj si pa potem sem gor priklestil med nas Štajerce ?

     • stajerc5

      Ti je to sosed napisal, za eno mekano?

     • Štalmajster

      Žal, nimam tvojih navad. ;-))

 • šmentanamuha

  Kolikor sem zdajle prečekirala novice in Trumpove izjave, sem prišla do zaključka, da Trump komaj čaka, da lahko zgine iz Sirije. Ta natančno zrežiran napad s čim manj žrtvami pravzaprav samo nekaj ranjenih, daleč od ruskih pozicij, je bil pravzaprav pozdrav v slovo. Seveda s pripisom: še vedno lahko pridemo nazaj. Ampak nekako so si morali rešiti čast poražencev. Če bi odločal Trump, tega napada ne bi bilo. Nato banda je ugotovila, da Trump ni vojskovodja oziroma, da je njegovo bojišče v biznisu in na delniških trgih. To je bila lepo zrežirana predstava za nas gledalce. Na tiste tri bajte pa so odvrgli celotno zalogo, da je ne bodo vozili nazaj. Recimo temu virtualni wresling. Dejstvo je, da se Trump noče iti vojne, kar je dobro za vse nas. S Putinom pa se zgleda sporazumevata preko dimnih signalov.

  • stajerc5

   Poglej, ljubitelj dvojnega kriza(zanimivo, tudi hakenkreuz je dvojni…)! Ena sama letalonosilka vrste Nimitz sesuje pol BV v se vecji prah kot je, v 24-tih urah. Niti slucajno ne mislim na vse USA podmornice, ki so v Sredozemlju in (ufff) Izrael. Drugih aparatickov iz EU sploh ne rabijo. Njih so poslali sinoci samo, da svrknejo po usesu putko in da mu dajo malo misliti. To je bil hec, se komik iz komicne obcine bi to razumel…

   • šmentanamuha

    Kaj naj bi to pomenilo, ljubitelj dvojnega križa? Ti torej obžaluješ, da niso nardili še večje štale, al kaj?

    • stajerc5

     “Nasega” stalmajstra vprasaj, on ve kako je v stali…

  • cosmosjasnovidec

   Zakaj naj bi pa Trump tudi bil vojskovodja saj so zato določeni drugi kateri so za to plačani.
   Trump je pa res že davno napovedal,da bodo Arabci morali plačevati,če bodo hoteli,da ameriška vojska ostane tam drugače je možnost,da jo bo umaknil domov.
   Sicer je pa Velika Britanija bila povod za tale napad Trump je pa sodeloval,da neutralizira brbljavega Putina,da si ne bi kaj izmišljeval.
   Sicer pa mislim,da je vse dogovor med Trumpom,Putinom ter ostalimi,ker vidijo,da so arabski musliči tako ali tako prismuknjeni in lahko z njimi manipulirajo za svojo korist.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • šmentanamuha

    Kakor koli, tole je bila ena predstava za nas. Za razliko od Obame, Trump noče vojne. To je bil moj point. Brbljavi Putin, ma ne … kakšno otročje napihovanje.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Nisem simpatizer Putina, ampak Rusi se obnašajo bolj civilizirano. Trump je pa navaden kavbojski pajac, ki je dobil igrače ne mizo.. Sploh pa ni nobenega dokaza, da je Asad izvedel kemični napad, je preveč pod nadzorom Rusov, ki si pa ne morejo privoščiti takih igric, posebno ne, ker ima Zahod dovolj močno propagandno mašinerijo. To kar dela Zahod Siriji je navadna svinarija. In ameriškim kavbojem se imamo zahvalit za begunski val in vso sranje, ki se dogaja sedaj z begunci.

    • cosmosjasnovidec

     Tole ne bo povsem držalo oziroma je veliko vprašanje kaj je dejanski faktor Sirske vojne.
     Bašar Al Asad je Sirski diktator in to se ve.Zaradi njegove diktature so po vsej verjetnosti nastali “đihadisti” kateri so ga hoteli strmoglaviti.
     Putin ščiti Asada obenem pa oskrbuje đihadiste z orožjem.
     Kolikor se jaz spomnim je ZDA vojaško posredovala šele takrat,ko je IS oziroma đihadisti pričela masovno pobijati Sirce kateri niso bili njihovi pristaši.
     Sirci so prosili ZDA za pomoč in mislim,da tudi Rusijo (Asad Putina100%).
     Še ogromno je sličnih zapletenih zadev tako,da se dejanska odgovornost za naval beguncev ne more pripisati ZAHODU saj dejansko ti begunci večinoma sploh niso z vojnih območij.Kaj je res bil razlog v ozadju za začetek Sirske vojne se nikoli v javnosti točno ne bo vedelo,ker spletkarijo tako eni kot drugi in vsak gleda za svojo korist.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

 • Branko

  Američani so se še enkrat blamirali. Izstrelili so 110 raket porušili so neka praznih hiš. Bravo Asad bravo Putin.

  • cosmosjasnovidec

   Bedak levuharski.
   Tvoj Putin in Asad sta se posrala v hlače.Putin kot vsi komunajzerji ima samo velik gobec in prav dobro se zaveda,da ga Trump zmelje v prah,če bo kaj kokodakal.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • ĐĐ Style

    Pasejebec je prišel

    • cosmosjasnovidec

     Mešanec med ciganskim šiptarjem ter srbskim komunajzarjem z prazno levuharsko betico ti res ne veš drugo kot vse ponavljati za mano.
     Da si čefutarski čobanski levaški pasjejebec ter nasplošno vseh domačih živali je povsem jasno.
     Kot pristaš komunajzarske golazni pa se iz prakse in navade trudiš svojo pasjejebsko usmerjenost valiti na druge samo,da bi izvlekel sebe.
     Da vas ni sram nesnage levuharske pasjejebske nikoli se ne boste spremenili.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

     • Jakob Kovač

      Kaj si ti za en mešanec,da imaš tako nore izjave,od kod pa si ušel,kristjan in Slovenec zagotovo nisi!

    • Dostmamrecesije

     Medojebec na kub.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Putin ni kumunist!

    • stajerc5

     Seveda imas prav, on je neosoc-kapitalisticni prasec, le dela se komunista- tako kot “nasi”!!!

    • Franjo Trojner

     Ne putin je tiran, ki časti KGB!

    • cosmosjasnovidec

     Kgb-jevec je še hujši od navadnega komunista saj mu je navaden podrejen.
     Putin čeprav se pretvarja je obdržal komunajzerski diktatorski režim saj ima možnost vedno ostati na predsedniškem stolu le z diktaturo.
     Tudi resnih kanditatov ni oziroma je le neka malenkost v dogovoru z njim,ker vsi ostali resni prav dobro vedo,da bi bili pobiti zato se raje v kandidaturo ne spuščajo.
     Veliko jih je že bilo odstranjenih kateri niso bili za Putina in brez prirejenih goljufivih volitev nikoli ne bi zmagal.
     Putina v dno duše mrzi celotna Rusija in tudi sedaj so bili po volitvah protesti,ker državljani niso neumni,da ne bi vedeli,da ga niso volili je pa spet zmagal.
     Dogaja se enako kot pri nas v Sloveniji,ko zmagajo vedno levaški komunajzerji,ker je vse podkupljeno ter zmanipulirano.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

     • Jakob Kovač

      Pošči se sam sebi teslo!1

     • Štalmajster

      Nekam dosti ti ščiješ ? Da te ni nekdo v desno uho, pa razmišljaš z ….. močefikom. ;-))

     • Jakob Kovač

      Ti si bil sigurno komunist,ki sovraži bivše tovariše kot tvoj pohodnik v Jajce,taki ki obrnete kapo ste najslabši!

   • Jakob Kovač

    Če bi Putin odgovoril,ti danes ne bi odpiral gobca,ker bi sveta več ne bilo!

    • Dostmamrecesije

     S katerimi jajci pa bi lohk ta komunistek odgovoril?? Svet se mu sesuva.

  • stajerc5

   Trump jim je dal skoraj en teden casa, da se spokajo. Cel svet je videl, da so bili celo hitrejsi v “na juris” v rikverc kot nasi NOB gozdni banditi!!!

  • Franjo Trojner

   Tvoji Rusi pa so se prestrašeni v svojih rovih globoko pod zemljo skrivali. Kako se je samo Lavrov usto kaj vse se bo zgodilo, če ZDA izstrelijo na Sirijo samo eno samcato raketo, pa Putin ni upo niti prdniti, ker se je za svojo rit zbal. Cepec ploskaš Putinu in Asadu, ki združno pobijata navaden narod, ki nasprotuje morilcu Esadu. Ti gotovo nimaš pošlihtanih vseh desk v glavi.

   • xtc

    Lavrov je komunističen gobec,kar poglej tiste njegove raztegnjene lape,ko lapa,ko pa zgrmi ,ka ves pos***** in posc**** jokca pres kamerami ko taka pocestnica,ki je nihče več ne mara.
    Komunistični blefer kot Putin-vsi komunisti so bleferji in veliki gobci.
    Jasno je ,da Putin ve ,da se ne more iti nobene vojne zaradi vsebolj opešanega gospodarstva in prazne blagajne ter vse večje nevarnosti upora oligarhov,ki ga držijo na oblasti,ko bo prehudo velika izguba premoženja mu bodo sneli glavo.

  • xtc

   He,he,he in zato so iztrelili toliko proti obrambnih raket z 30% učinkovitostjo-ja bravo Putika in Assadiči.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Kavboj! Kot otroci v peskovniku. Človeštvo 21 stoletja: še bolj krvoločno in oboroženo z še bolj uničujočimi igračami.

 • Bald Eagle

  The Pentagon said the strikes targeted a research centre in Damascus, along with a chemical weapons storage facility and command post west of Homs.
  They said that the strikes had successfully hit every target and were aimed to deliver an unambiguous signal to the Syrian Government and deter the future use of chemical weapons.
  The strikes significantly crippled Syrian President Bashar al-Assad’s ability to produce chemical weapons, officials told reporters at a briefing, and the Pentagon was not aware of any civilian casualties resulting from the strikes.

  Lieutenant General Kenneth F. McKenzie said the strikes were precise, overwhelming and effective.

  Though some of Syria’s chemical weapons infrastructure was still left, “I think we’ve dealt them a severe blow,” General McKenzie said, adding it would set the program back years.

  God bless America!

  • AlternativaZaSlovenijo

   Pentagon poslušat isto kot da bi poslušal slovenske stream medije. Fake news povsod.

   • stajerc5

    Ostani v jamarici in se nehaj sekirati…

   • Franjo Trojner

    Kaj bi ti rad? Da Rusi podjarmijo ves svet? Da muslimani zbrišejo Izrael iz obličja zemlje? Da Iran zavlada islamistom in nato terorizira ves svet? Da Esad v Siriji pobije vse politične nasprotnike, tudi dojenčke, otroke in ženske? ZDA in Kurdi so ISIS tepli in porazili, Esad in Rusi so ISISu dolgo časa štango držali!

    • šmentanamuha

     Ma kaj si ti na glavo padu?

    • Jovo Jamnica

     Fčasih je treba tut kako dihtungo zamejat…

 • Dostmamrecesije

  Ubogi Putin bi rad prehitel ZDA po celi črti, pa mu ne in ne uspe. Ti, ti, ti revež.

 • Bald Eagle

  National Security:

  Nikki Haley warns that U.S. forces ‘locked and loaded’ if Syria stages another chemical attack.
  The U.S. ambassador to the United Nations told the Security Council on Saturday that the United States is ready to launch another military strike if the Syrian government ever uses chemical weapons again.

  “I spoke to the president this morning, and he said, ‘If the Syrian regime uses this poisonous gas again, the United States is locked and loaded,’ ” Nikki Haley said at an emergency U.N. Security Council meeting called by Russia after U.S.-led strikes hit three targets in Syria.

  “When our president draws a red line, our president enforces the red line,” she added, echoing earlier warnings that Western powers could strike again.

  Haley’s message came during almost three hours of debate in a meeting infused with tension and bitter accusations over the pre-dawn military strikes on Syria by the United States, France and Britain.

  Haley said the Syrians had been producing weapons of “murder.”

 • Prdo

  Kramp a si še živ daj crknil že enkrat

  • xtc

   Čedalje bol živ je ko melje teroriste in Putike.

 • Dostmamrecesije

  Trump bo komuniste zmleu u prah. Boste vidl. To mi deli.

 • Miran

  Na ulicah Damska so včeraj žurali pozno v noč, teroristi in Ameri pa pizdakajo. Takoj vidiš kdo je zmagal.

  • xtc

   Baje so tud Srbi žural pozno v noč ko so jim sesuli RTV in General štab in sklatili vsakega Mig-a ,ki je le nos pokazal.

 • M. Ritchie

  Vas ni sram, a ste res tako zavedeni, norcki in se veselite, ko Jenkiji morijo po Siriji, Avganistanu, Iraku, Libiji,..Ma kaksen napad s plinom!? Otroke tusirajo in vi verjamete, da so jih zastrupili s plinom!? Preberite si raje kaksen clanek kaj se dejanko dogaja v Siriji na http://www.voltainet.org in se izobrazite malo.

  • xtc

   He,he,he,kaj je levi bebo boli ko so jih Assadeki in ruskiči dobili po p*****************

 • M. Ritchie

  voltairenet.org

 • Božobožo

  A res mislite da bi normalen človek bombardiral skladišče bojnih strupov in s tem zastrupil vso okolico. Če bi tam bilo skladišče bi do zdaj že v Izraelu crkavali.

 • M. Ritchie

  Za vse modrece, ki tako udrihate po Rusih, evo vam clanka na temo Skripala: http://www.voltairenet.org/article200678.html…ja, samo bo treba bit malce izobrazen in razumet francosko ne pa se samo obmetavati s primitivizmi.

  • xtc

   Ne napenjaj se ruski trioll tisočerih nickov.

 • xtc

  Ja rusofilčke neizmerno pekli Trump ima jajca in je nasolil Putike in Assadiče ti pa so se po levo herojsko pos******

 • M. Ritchie

  xtc ti jih pa ocitno nimas; neizmerno hraber za skritim imenom, hi!

  • xtc

   Nabio vas Trumpek Ruskiče na k**** ,a ne?Boli bebček,boli,a boli,neizmreno vas boli?

 • Jure kavčičeu

  Če samo za trenutek zanemarimo dejstvo, da je imel Asad manj kot nič razlogov za napad s kemičnim orožjem ravno v tem obdobju, ko itak zmaguje in so se vsi počasi začel umik iz Sirije… stvar še vedno smrdi. Smrdi po imperializmu, pritisku lobijev, ki bi radi služili z vojno in resursi v Siriji, smrdi po dobri stari imperialistični Ameriki, ki napada vse povprek v imenu “svobode” in “demokracije” in se ima ne le za ekonomsko in vojaško ampak tudi moralno velesilo, ki nadomešča OZN in urejanje sveta jemlje v svoje roke. ZDA so narod vojnih zločincev in zadnja država na svetu, ki ima pravico soditi kdo je dober in kdo slab. Prej so 500 klali indijance in gradili svojo državo z zasužnjevanjem, pridejo v Evropo, zmagajo vojno (skupaj z Rusi) in avtomatično ratajo “the good guys” kar opraviči vse genocide za nazaj in vse posege v suverene države, vse destabilizacije režimov latinske Amerike, Afrike, vse ustanovljene teroristične organizacije, vsa strmoglavljenja “hudobnih nedemokratičnih” režimov, ki so porinili države v kaos, vojne, revščino .. vse to jim je kar oproščeno. Še vedno jim ves svet kima, ko se zmislijo napast še eno državo. Zanimivo. In potem valda to ustvari še več begucev, ki jih ZDA po vrhu vsega sploh ne sprejemajo več.

  • xtc

   Stvar levakom ,ko jihdobijo po pi**** vedno smrdi.

  • Andreja Knego

   Seveda je bolje kar aneksirati predel suverene države (Krim) in pobijati politične nasprotnike in kritične novinarje! Amerika ni idealna, ampak vedno sprejmem raje njih kot pa Ruse, Arabce, Kitajce…, ki prav tako želijo delat red po svetu!

   • Jure kavčičeu

    Sploh ne gre za izbiro strani med Rusijo in ZDA. Obe imata dovolj za raščistit pri sebi. Gre se za to, da se razjasnijo realni interesi teh dveh sil in da kritično ovrednotimo njuno delovanje. Drugače nam lahko prodajo kar koli hočejo, v vsakem primeru pa potem nastradajo Sirci.

 • xtc

  Ravno včeraj sem bral v nekem kučanovem trobilu,kako levo mahnjeni novinarček razpreda o varnih državah ob večjem globalnem konfliktu in pametuje kako ,bo Slovenija nevtrelna-kar po ve vse o praznih glavah levakov.
  Levaki pač naivno mislijo,da lahko razglasijo nevtralnost in to je to.
  HUDA ZMOTA-nevtralnost mora biti MEDNARODNO PRIZNANA od velesil drugače NE POMENI NIČ.
  In v Evropi so to le Avstrija in Švica in Andora ter Lichenstein.
  Vse druge države pa so članice nata torej so pogodbeno zavezane NATU,torej NISO NEVTRALNE-bebave izjave SLO levakov so butaste.
  Slovenski levaki lahko razglasijo nevtralnost 1000X ,a če jo ne priznajo velesile ne pomeni to nič,dejansko pa smo že pogodbeno zavezani Natu in ne moremo bit nevtralni,kot tudi če velesile ne priznajo nevtralnosti nas lahko država članica nata zasede zaradi vozlišča tranzita.
  Skratka butasta opletanja levih saj vedo ,da z Natovo vojsko ob izrednih razmerah pride tudi ZDA-Nato komanda in nabor vojakov,ter seveda vsako levo dretje po ulici ali razgrajanje pride v rang sabotaže in subverzije,kar pelje pred vojno sodišče in zid.
  Kučanova druščina naivno misli da bo mešetarila vmes in preprodajala orožje ter prala denar in za denar skrivala bandite-NE;NE;NE tovariščki NIŠTA OD TOGA.

 • OrangeHitler

  Razumem ljudi, ki so volili za Trumpa, češ, ne bo šel v nove vojne, “ni” globalist (čeprav je tekom kampanije ustanovil 7 novih poodjetij samo v Savdski Arabiji), gre se mu za ameriški narod, bla bla bla….
  Medtem ko je bilo popolnoma kristalno jasno, da je vse omenjeno navadna laž; ste se dali navijači vseeno prepričati zgolj zato, ker je sovražil iste ljudi kot vi.
  In tako smo prišli do točke, kjer sploh ni več pomembno koliko vojn začne, da grozi z jedrskim holokavstom, lastne volilce meče iz zdravstvenega zavarovanja, v kabinet nastavlja izključno nahjujše vojne jastrebe in ljudi, ki načrtno uničujejo področja, za katera so zadolženi. Ni pomembno niti to, da se je lagal glede premogovne industrije, ki naj bi ponovno zaposlovala. Ne.
  Njegovim ritoliznikom je pomembno zgolj še to, da “najebejo levaki”, torej “vaši”. Briga jih, če začne 3. svetovno vojno z Rusijo, važno je le, da je njihov orangutan “frajer”, in da benti čez CNN in t.i. liberalce.
  Torej je brezpogojno branjenje politika, ki dokazano laže in ima neskončne konflikte interesov; postalo vrlina? To je pri vas nekaj dobrega? Da se politika brezpogojno zagovarja??

  Mimogrede: Se spomnite, ko je Bush ml. proslavljal “uspešen” napad na Afganistan, češ, “Naloga je opravljena”??? Se spomnite?? Potem se spomnite tudi, kaj se je zgodilo po tem: še 15 let vojne in niti približno nobenega “uspeha”.

  Pričakujem popolnoma iste odgovore kot vedno: “glej stran, ne mojega Trumpa….Obama, obama, obama!!! Killary, njeni emaili…..emaili….emaili….Bengazi! Kučan, NLB!!!”

  Seveda so vsi, ki mislijo odgovoriti, nehali brati že po prvem stavku. Jasno.

 • Caesar

  Po slikah, ki jih lahko vidimo, je cilje zadelo manj kot 10 raket od 105 izstreljenih. Napad je vojaško popoln polom, saj niso zadeli nič uporabnega. Če bi dejansko zadeli karkoli v zvezi s kemičnim orožjem, bi danes zaradi kontaminacije umiralo na milijone prebivalcev Damaska, tako pa so zadeli nekaj opuščenih stavb. Uporabnih letališč, ki so jih napadli, ni zadela niti ena raketa, saj so jih uspešno sestrelili, še preden so prišle do cilja.

  • xtc

   He,he,he beboOd kdaj je 10 -30% od 105,še eden tak bewdak kot oni ki je ugotovil ,da je Iran sekularna država in Assad demokrat.
   Ma kje se jemljete idioti?
   Človek ne more verjeti levim idiotom,seveda se obupno tolažijo,saj je bil ŠOK ob napadu za Moskvče grozovit,upali so ,da si Trump nebo drznil spodkrepekliti napihnjenega Putiko ,a doživeli hladen tuš.
   Napihnjeni Putiki pa uplahnil rep in pričelo se je javkanje.

   • Caesar

    10 raket je vse, kar je priletelo do cilja. 71 se jih sestrelili z raketami, ostali pa strmoglavili z elektronskim motenjem in tudi niso prišle do cilja. Rusi so v zadnjem letu in pol na novo postavili in usposobili sirsko protiletalsko obrambo, saj je bila prej praktično uničena v bojih s teroristi. Ta napad je bil test nove sirske protiletalske obrambe, ki so ga odlično prestali, kar pomeni, da so Rusi odlično opravili usposabljanje novih sirskih posadk. Napad so odbili, ne da bi Rusi izstrelili eno samo raketo.

    • xtc

     Ne nabijaj osel isto ste nabijali ko so napadli Iztaelci nato se je pokazalo ,dazadeva le ni taka,le tolažite se bebčki v glavnem 70% raket je zaselo precej daleč od nepremagjive ruske raketne obrambe s katero je Putika grozil.
     Zakaj ni udaril nazaj?
     Zato ,ker so se vsi skupa usrali.

     • Caesar

      Glede na to, da si totalen idiot, je brez zveze se ukvarjati z mentalno zaostalim človekom, a bolj za ostale. Rusija je jasno povedala, da bo udarila nazaj, če bojo zadeli ruske enote in NATO je izvedel napad daleč stran od Ruske vojske. Spopad med Rusijo in NATO pomeni jedrsko vojno. Putin je edini normalni politik trenutno na tem planetu, ki še uspešno preprečuje jedrsko vojno. Zato so tudi vložili veliko napora v ponovno izgradnjo sirske protiletalske obrambe, da se lahko Sirija brani sama in ta napad je bil za Ruse test, kako uspešni so bili pri usposabljanju sirske protiletalske obrambe. Rusija se ni in se tudi ne bo umaknila iz Sirije. Če si neki idiot xtc želi jedrsko vojno, tudi prav, večina ljudi na tem planetu pa si jedrske vojne ne želi. Rusi se niso čisto nič usrali, niso pa imeli razloga začeti jedrsko vojno, če njihovi vojaki niso bili ogroženi. Ocenili so, da je sirska protiletalska obramba sposobna sama opraviti z ameriškim raketnim napadom in imeli so prav in mi smo še vsi živi in lahko mirno nakladamo po internetu.

   • OrangeHitler

    “He said he didnt do it, and I belive him.”
    Donnie “stabilni genij” Trump leta 2017, o Putinovem vmešavanju v volitve ZDA.

    Toliko o tem, kdo je lutka

  • šmentanamuha

   Kera simpl logika, a ne. Če bi razstrelili skladišče kemičnega orožja, bi bila zdaj tam doli že cela štala, enako kot če bi zbombardirali skladišče nuklearnega orožja. Tu se vidi, kako je vse skupi en fejk njuz spet.

 • xtc

  Levi se še kar tolažijo.

 • OrangeHitler

  Sicer pa je ta celoten napad izveden v istem tednu, kot se je administraciji priključil največji vojni jastreb v ZDA, John Bolton, kateremu že sama misel na vojno povzroči otrdelost v hlačah.
  Navijači, se spomnite, kako je Trump leta 2013 napadal Obamo, ker je govoril, da gre v Sirijo?? Vse je zapisano in kristalno jasno.
  Namreč obstaja nekaj, čemur se reče “Trumpov zakon”, ki pravi, da za vsako Trumpovo izjavo, dejanjem ali tvitom obstaja popolnoma obratno Trumpovo dejanje, izjava ali tvit.

 • xtc

  Jasno je ,da se je Putin USR******* L.
  Lavrov pa joka.
  Dejstvo ,ki levake neizmerno pekli je to ,da vedo ,da bo Putin moral iz Sirije,sicer ga čaka novi Afganistan doma pa glava na kremeljskem zidu.

  • OrangeHitler

   Dejstvo, ki tebe veseli je to, da misliš, da levičarje dejansko zanimajo Putinovi interesi in da nas strašansko skrbi kaj bo z rusko vojsko v Siriji.

   • xtc

    Da ,da saj veš zločinci ,ki niso obsodili komunističnih zločinov in so bili komunisti in so še pač skupaj letijo.

    • OrangeHitler

     Ponovno-o čem ti kar naenkrat bluziš?? Na kaj se to navezuje??????????
     Tako komunizem kot kapitalizem imata potencial ustvariti ogromno dobrega, toda oba sistema sta se dokazano izrodila, eden v 80ih, drugi danes.
     Problem je v oblasti sami. Verjemi, da lahko vse slabe strani komunizma najdemo tudi v kapitalizmu – partija, zaprti trgi, monopoli, astronomsko izkoriščanje delavcev,… poleg tega pa nam kapitalizem postreže tudi z največjo dohodkovno neenakostjo v zgodovini človeštva.
     Ampak saj vem, ti misliš, da so največji problem begunci in ljudje na sociali. Že videno.

    • Štalmajster

     Komunistični zločinci ? Ti očitno ne veš oz. “nočeš vedeti” kdo so bili: Kaganovich, Trotsky, Sverdlov, Jagoda,…………….
     https://www.youtube.com/results?search_query=secret+behind+communism+david+duke

 • Artur

  Trump went to big fat wall hahahahaha
  https://www.youtube.com/watch?v=50q6P0HGCEY

  • xtc

   Iran sekularna država?
   Buaaaaashahahahaa !!!!!!!!
   Zopet tumbaš bebo .
   Assad demokrat.
   Hi,hi,hi še malo pa bo Iran še demokracija,kaki beboti tile Iranco,Putino teroristoljubi levakarski.

   • Artur

    Ja in kaj, če Iran ni sekularna država, Vatikan država v državi tudi ni sekularna država Rusija je sekularna država, Amerika naj bi bila sekularna država z legalizacijo satanizma, pederizma, ideološke gender zblojenosti in bratije z nesekularno glavorezniško šerijatarsko Savdsko Arabijo in kaj zdaj a te je zato kaj več ali manj, če je temu tako .

    • xtc

     To pomeni DA SI BEBO ;Ki tumba tja v tri dni.Ma ne morem verjet Iran SEKULARNA država KRONAN OSEL.

     • Artur

      Nauči se brati !

     • xtc

      Kaj ,da si napisal ,da je Iran sekularna država?
      Tepec na pet,pej raj na Kure in MMc tam pišete take.

     • Artur

      Ja in kaj potem, če Iran ni sekularna država ? To sem napisal ali si čorav ali kaj ?… ni sekularna država…. Ali naj ti naslikam ali kaj ,da boš razumel kaj sem napisal?

     • xtc

      To pomeni ,da si teslo ,ki tumba no a ti moram še to pojasniti.

      Poebne potrebe?

     • Artur

      Torej zdaj pa tumbam ker sem ti razložil kar sem res napisal , kaj ko bi se ti enkrat odvadil od vpliva sumljivih substanc.

     • xtc

      Ti nisi nič pametnega še napisal razen tega ,da je Iran sekularna država in Sirija demokracija-kdo je na kakih substancah pa naj presodijo drugi.

     • Artur

      Ja droga ne popušča pri tebi čas je za terapijo.

     • xtc

      He,he,he,he Iran sekularna država-kak levi gumpec,he,he,he.

     • Artur

      Hahahaha a veš, da si že zabaven v tem drogiranem stanju.

     • xtc

      Kaj je bebo Iran sekularna država?
      BUAAAAAA,HAHA;HAHA;HA;HA MA ke ena tarukana mona.

     • Artur

      Hahahahahahahahaha

 • xtc

  Putike doživele še en porar Ruskiči so skušali zopet nz neko novo lažjo v OZN in POGORELI.
  Lavrov zopet joka ,ko so jih dobili po p*****

 • xtc

  Kdor je danes pogledal na Kure in komentar o Siriji tam mu je jasno ,da so tudi na Popu prišli do spoznanja,da Putin v Siriji ne bo mogel ostati ali se zaplesti v vojno,ki bo sleje kot preje izbruhnila.

 • xtc

  Človek se le zlobno zareži lo levo rusofilni Moskviči taisti,ki so se kar topili od sreče kako bo Trump putinov hlapček danes kašljajo in pljuvajo po Trumpu,ker jim je pokazal kdo je gospodar sveta, in da je Putika in Rusija le druga liga tako vojaško kot gospodarsko.
  Vsi malce trezni in realni vemo,da si Putin ne vojaško ne gospodarsko NE more privoščiti zapleta v vojno v Siriji sploh če bo eskalirala,kar je neizbežno dejstvo,če Assad NE izgine z oblasti.

  • OrangeHitler

   Trump je največja sramota za ZDA, njeno zunanjo in notranjo politiko, volilni sistem, ameriško družbo.
   Le troli ga še obožujejo, ker se jim gre samo za merjenje kurcev med njim in putinom. Očitno temu nato rečejo “MAGA”.
   Vse je lepo, dokler kitajci ne povlečejo ven svojega curaka in s carinskimi tarifami vržejo z oblsti Trumpa in republikance za naslednjih 50 let.
   Ampak ja, saj vem…..”Definitivno sodi komunizem in socializem islamizem in multi kulti na odpad zgodovine z komunisti in socialisti vred JASNO?”
   hahahaha ok.

   • xtc

    Trump je novi HEROJ sveta kot orban in take svet rabi.
    Pač ni izpolnil vaših mokrih putinovskohlapčevskih mokrih sanj-in to BOLIIIII!.

    • OrangeHitler

     Hahahahahaha, res je heroj, s 5 zdravniškimi opravičili v žepu, s katerimi se je izognil vpoklicu v vojsko, zdaj pa brez odlašanja pošilja lastne volilce v vojno.

     Naredil je točno tisto, kar se je vedno vedelo da bo – podlegel interesom kapitala in vojaške industrije. Torej točno tisto, kar ste njegovi ritolizniki govorili, da ne bo nikoli naredil, ker je “dec” in “ni podkupljiv”, ker ima “dovolj denarja”.
     Vzemi krpo in si obriši svoj rjav nos, izpuli trumpov kurac iz riti in spoznaj, da si bil nategnjen kot še nikoli.
     Seveda pa vem, da govorim steni, to je kristalno jasno. Ti si se že odločil, da je trump tvoj BOG, ker govori stvari, ki jih želiš slišati.

     • xtc

      Ne robe narobe vse to bi bil če bi se udinjal Putinu in levakom-to kar so bile vaše intimne želje in mokre sanje še več Trumpov in svet bo hitro boljši.

     • OrangeHitler

      Kot da bi govoril steni, itak.
      Torej še več sodno dokazanih prevearntov, lažnjivcev, porivalcev porno igralk med nosečnostjo svoje žene.
      Še več nesposobnih strahopetcev, ki se izogibajo vojski, nato pa brez odlašanja pošiljajo lastne volilce v Sirijo.
      Ko že misliš, da ne moreš biti bolj ponižna uslužna droljica za največjega strahopetca, ki je kadarkoli bival v Beli Hiši. In potem srečam tebe.

     • xtc

      BRAVO TRUMP SAMO TAKO NAPREJ udri po teroristik in njih podoprnikih Putikah.
      Ole,ole,ole!.

     • OrangeHitler

      *kopija prejšnjega komentarja*

     • xtc

      Le režimo se lahko vašemu besu in trolanju.

     • OrangeHitler

      Torej še enkrat več – nič od tebe. Nobenega konkretnega odgovora na nič.

      Navijači najraje na pamet nabijate nekaj, kar poberete na vaših fašističnih blogih in se vam zdi pravilno. Ko pa vas nekdo vpraša nekaj konkretnega, pa stisnete rep med noge in napišete komantar, kakršen je tvoj.
      Ste daleč najbolj zavedeni, nalagani in nategnjeni del populacije.
      Torej: kateri točno nicki so tisti, pod kateirmi naj bi jaz pisal??? Naštej mi jih, najbolje po alinejah. Da vidimo

      Seveda ne bo nič od tebe, to vemo vsi že v naprej

   • xtc

    Kitajci NE bodo storili NIČ,ker si NE upajo,ker vedo,da vsaka neumna poteza pomeni pri njih doma vojno in revolucijo-ki je itaq neizbežna.

    • OrangeHitler

     Daj malce glavo pomoli iz trumpove riti in videl boš, da ZDA propade brez poceni kitajske robe, saj noben američan ni pripavljen delati za kitajske plače, zato da bi lahko še naprej kupovali poceni.

     • xtc

      Malce potegni glavo iz Kučanove riti in pomisli,če se Kitajski ustavi izvoz za par mesecev,kaj sledi.
      Zlom,revolt in revolucija.
      Ne tumbaj bedak,Kitajska si absolutnoo NE more privoščiti velike trgovinske vojne,je pre ranljiva in z preveč notranjimi napetostmi.

     • OrangeHitler

      Kaj ima kar naenkrat Kučan pri tem??? Aja to je tvoj avtomatski odziv, preden sploh kaj premisliš.
      Dejstvo je, da je svet tako prepleten, da eni brez drugega ne moremo. ZDA mora kupovati poceni izdelke, sicer propadejo vsi veliki trgovci, Kitajska pa mora izvažati v države z veliko kupno močjo. In glede na to, da je v ZDA že polovica prebivalstva živi v revščini ali vsaj na robu le-te, vprašanje kaj sledi.
      Glede notranjih napetosti-Trump je odpustil že celoten svoj kabinet, dvakrat. Lastnim volilcev jemlje zdravstveno zavarovanje, državo pa pufa za več trilijonov $ zaradi davčnih rezov.

     • xtc

      Tvoja glava in možgani so se zataknili tam,ko berem tvoje poste in ko trolaš pod drugimi nicki je isto.

     • OrangeHitler

      In s tem si zaključil ta pogovor.
      Tipično za trumpjad, ko nima odgovorov na nič konkretnega in si ni zmožna priznati, da je bila nategnjena na celi črti.

     • xtc

      Nateguje vas Kučan in Erjavec v navezi z Putinom-komnisti so pač za leve ovce zakon.

     • OrangeHitler

      Povej mi še pod točno katerimi nicki naj bi še “trolal”???
      Resnično me zanima, v kaj si se prepričal.

      Seveda pa ponovno govorim steni in ne bom dobil odgovora. Jasno.
      Ampak to vprašanje ti bom od zdaj naprej zastavil čisto vsakič, na popolnoma vsak post, vedno. Dokler ne dobim odgovora

     • xtc

      Kako kaj mož tisočerih Nickov?

     • OrangeHitler

      Ponovno nič, že 15-ič danes.

      Povej točno kateri nicki, točno in konkretno.
      Res me zanima, da vidim primerjavo

 • xtc

  Levi izgubljajo živce ,ker Trump noče hlapčevati nihovemu komunističnemu idolu Putinu.

  • Štalmajster
   • cosmosjasnovidec

    Pasjejebec tebi se pa očitno že mota od naskakovanja psov.
    Raje napiši kako te je tvoj stari pedofil buzeriral v rit potem pa v usta in kako si mu ga fafal že v otroštvu.
    Pa kako si svoji sestri in stari naredil pankrte,ker se porivate med sabo v družini kot podgane nesnage odurne levuharskočefutarske.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

  • OrangeHitler

   Ne, izgubljamo živce, ker si nekateri še vedno nočete priznati, da ste bili nategnjeni na celi liniji. Zato.

   Tudi potem, ko dejansko začne novo vojno, ker je na Fox&Friends slišal, da bo tako preusmeril pozornost od Comeyeve knjige, ki je ravnokar izšla.

   Trumpovo mnenje pa je itak odvisno od zadnje osebe, s katero se je pogovarjal. Kot pri otroku.

 • BananaNjam

  Jim Stone – analiza nočnega napada. Najboljši je komentar -> sploh ni
  pomembno, če imajo tvoji izstrelki 128-bitno tehnologijo, če so za njih
  dovolj tisti s 16-bitno. Igra se je obrnila!

  “My initial conclusion last night, based on social media, was (mostly) correct. The
  only mistake is I thought S-400 missiles were used. Instead, S-200 and
  less expensive missiles were used. There is a false claim that only 12
  cruise missiles were hit. In fact, 12 cruise missiles were shot down
  defending ONE base, which equaled 100 percent of what was fired at it.
  Sub sonic cruise missiles are obviously useless against Russia’s
  missiles.

  I am going to stick with my assessment that something
  big was going to happen that caused the U.S. to stop the attack. All the
  cruise missiles could report their status to the launch site, and the
  U.S. was sitting there watching them vanish before they reached their
  targets. “reporting back” was early 90’s tech, that the cruise missiles
  had even then. So it would have been ominous to watch them vanish, And
  then suddenly, Russian planes were in the air, preparing to attack. That
  did happen, regardless of whatever any claims are. And within 20
  minutes (before they reached their targets) it was suddenly announced
  that the attack which was supposed to last for days was suddenly over,
  after only about an hour. Something big happened, and no one is saying
  what. My guess is that Russia made the right threat. Here is the next
  day report from RT:

  “The majority of rockets fired in Syria by
  the UK, US, and France were intercepted by Syrian air defense systems,
  the Russian Defense Ministry said. Russian air defense units were not
  involved in repelling the attack. The warplanes and vessels of the US
  and its allies launched over 100 cruise missiles and air-surface
  missiles on Syrian civil and military facilities, the ministry stated.

  The strikes were conducted by two US ships stationed in the Red Sea,
  with tactical air support from the Mediterranean and Rockwell B-1 Lancer
  bombers from Al-Tanf coalition airbase in Syria’s Homs province,
  according to the statement.
  Syrian Al-Dumayr Military Airport,
  located 40 km north-east from Damascus, was attacked by 12 cruise
  missiles, the Russian MoD confirmed, adding that all missiles were
  intercepted by Syrian air defense systems.
  To repel the attack,
  Damascus deployed Soviet-made surface-to-air missile systems, including
  S-125 (NATO reporting name: SA-3 Goa), S-200 (SA-5 Gammon), 2K12 Kub
  (SA-6 Gainful) and Buk.
  Russia did not deploy its air defense systems located in Syria to intercept the American, British, and French missiles.

  Earlier, the ministry issued a statement saying that none of the
  missiles launched by the US and its allies reached the Russian air
  defense zones that shield facilities in the port city of Tartus and
  Khmeimim Air Base.

  MY SALIENT COMMENT THAT I HAVE MADE BEFORE:

  Gee, if all those trillions did not go missing from the Pentagon on
  911, trillions of dollars, which were hit by that “plane” that impacted
  right where the records were kept maybe old Russian tech would not have
  had such a high kill rate against American missiles, which would have
  been a LOT BETTER if those trillions stayed in the budget!

  The
  U.S. military can talk all it wants about blowing destroyed or totally
  weak nations away, and talk all about how great it is and how invincible
  it is, but if Russian tech even hit half the incoming missiles the U.S.
  military had better start thinking twice, and all the war hawks had
  better figure out where all that money went!

  Syria hit 70 plus
  percent of America’s “nice, new, “smart” missiles with 15+ years
  outdated Russian crap! Syria did not even use anything “good, ” and it
  was Syria, not Russia, that repelled the attack. That dear folks equals
  DOOM. You can’t win if a relatively small economy nation who bought old
  Russian toys was able to repel you with no help from Russia, and partied
  the next day!

  The bottom line is that unlike the gulf war, where
  America had real superiority, this time around America went against
  technology that happened to be “enough”. All it takes is “enough”, it
  really does not matter if your missiles have 128 bit tech when 16 bit is
  “enough”. The game has changed.

  It appears Russia was going to attack, and the U.S. was threatened into stopping the attack

  This is probably the case. When this started, it was “going to be
  sustained, lasting days”. Then a large number of Russian planes took
  off, and suddenly America stopped attacking after only about an hour.
  Here’s what that adds up to:

  A threat was made that a 7000 MPH
  hypersonic missile was going to go into the center of the U.S. fleet
  with a megaton warhead. This is pure speculation, but think about it –

  How do you go from “we are going to attack in waves, for days” to “an
  hour into the battle let’s call it quits”? And it is now confirmed that
  the Russian missile systems knocked out virtually ALL American cruise
  missiles, resulting in a totally failed missile attack. A few planes
  dropped bombs and then went home, with nothing returning. I think
  America quit because:

  1. Russian defenses worked perfect, and
  America was watching it’s missiles go POOF on computer screens before
  they reached their targets, and
  2. Russian war planes took off after
  the air defenses were very well proven, with confirmed destruction of
  practically all cruise missiles. That alone would not stop an American
  attack, but if any planes were carrying nukes it sure would, if it was
  proven Russian air defenses would escort those planes to their targets
  unscathed.

  The big proof: the “days long attack” lasted about an hour. SOMETHING HAPPENED.
  RUMOR: RUSSIAN AIR DEFENSES WERE NEAR 100 PERCENT EFFECTIVE

  The reporting is in it’s early stages, but I do know the lights were
  supposed to go out, and they did not. It is now completely confirmed
  that Syrians are now partying, in celebration of the attack being a
  failure. UPDATE: It is getting early confirmation. Now the claims are
  that the air defense systems were so effective that no major targets
  were hit by missiles and that the missile attack was for practical
  purposes fully neutralized. No generating stations, Assad’s palace is
  fine, no significant targets hit. Over 100 U.S. missiles launched, and
  no significant targets were hit. Russia is gloating over how well their
  missiles worked.

  HERE IS A SHOCKER: SYRIANS CELEBRATING FAILED STRIKE
  The reports on this are too early for details, other than they are definitely partying.

  Evidently what we were getting through the American media was a lie.
  Maybe Russia did EXCELLENT. FACT: Syrians are already having mass
  gatherings rejoicing at how the attack was repelled. Evidently the
  Russian missile systems did excellent and prevented a majority of
  American missiles from hitting their targets, as well as flustering war
  planes well enough to prevent them from having fully successful bombing
  runs. Time will tell, but for now Syrians are partying. That’s really
  not what I expected to hear after the sun came up there. Only a full
  assessment will confirm whether or not the partying was justified.

  • OrangeHitler

   Napiši povzetek, ker se nobenemu ne da tega brati

   • BananaNjam

    Ups saj res, bralci tega portala res niso preveč razgledani. Nič ne de. Bo bral pa šef JJ.

    • OrangeHitler

     Najlažje je skopirati neko črevo od članka in ga nalimati kot komentar

 • xtc

  Prav nasmejijo me butasti rusofilčki.ki so užaljeni,ker Trump noče hlapčevati Putinu.
  Me pa do solza tukaj nasmejejo levorusofilski samooklicani “peace keeperji” z raznimi abotnimi obtoževanji o vojnem hujskaštvu,navijaštvu ipd.
  Vsi malce bolj realni vemo ,da je večja vojna tik pred vrati,četudi iz zadeve izločimo Putina,Trumpa,Iran in Kitajce.
  Najprej prva boleča resnica-mir je predolgo in ljudje so pozabili kaj je hudo in so se razvadili.
  Če se omejim samo na Slovenijo.Znatno previsok standard,nizka storilnost,preveč sociale,šibka kaznovalna politika kriminalcev,razrast levoitirjenih skupin,tako sexualno,kot miselno,pomanjkanje otrok,zaposlovanje žensk,nepravilna demografska politika,uvoz ljudi,ki praznijo socialo,zdravstvo in druge sklade,nepripravljenost delati,želja po hiši,avtomobilu,dopustih in to v letu dveh,prezakreditiranost,lenoba,razvajenost,izplačevanje prihodkov,ki niso bili pokriti,kraja in seveda seljenje nekompatibilnih v civilizirane kraje in preveliki prirastki v Afriki in Aziji.
  Skratka če samo poenostavim razviti svet ne more več vzdrževati takih standardiov sploh ne pod pritiskom ilegalnih prišlekov in mora se znebiti prerazraščene birokracije-to pa brez vojne ne gre.

  • OrangeHitler

   Hahahahahaha
   In nato še kar pričakuješ, da te bo kdorkoli jemal resno??? S takimi dolgočasnimi umotvori???
   Hahahahahahaha
   P.S. Na tvojem mestu nebi šel pisati novega komentarja preden mi ne odgovoriš na ostale komentaje in vprašanja, ki sem jih ponovil že 3x, ti pa se še kar izmikaš.

   • xtc

    Smejejo se butli tisti,ki vemo kam zadeva gre se ne smejemo,vendar nimamo vpliva na to razen upanja ,da neizbežno pride čim hitreje in da tudi čim hitreje mine,ostalo pač ni v naših rokah.
    Pa lep dan bebo.

    • OrangeHitler

     Tisti smeh je bolj izraz frustracije.
     Nihče se ne smeji, pulimo si lase, ker ne vidite, da ste bili nategnjeni od poklicnega in sodno dokazanega prevaranta. In nikomur niste verjeli, ko smo vas hoteli na to opozoriti, vsi ste vpili o “njenih emailih” in da “Trump ne bo šel v vojno”. Samo to smo poslušali celo lansko leto in tekom kampanije.
     In sedaj ko se dogaja točno to, na kar smo vas vsi opozarjali dve leti, ste kar naenkrat spremenili kriterij in govorite, češ da je neizbežno, da se že dogaja, itd.

     Sicer pa je vsem kristalno jasno, da vam ponos ne dopušča, da bi se kakorkoli premislili. Za člane kulta je vztrajanje pri enem, ne glede na dokaze o nasprotnem, znak vrnile, torej nekaj dobrega. Politiko dojemate kot športno navijaštvo, kjer je potrebno držati z ekipo v dobrem in slabem. Zakaj? Ker si bil tako vzgajan.
     Zdaj pa pojdi odgovarjati na ostala vprašanja in ne modruj več tukaj

     • xtc

      He,he,be,bo nič vam ne pomaga Trump vas j*** u buljo in to vas iritira ,da ste penasti,kmalu bo še malce pojačal /0 % zadetje tarč ni slaba zadeva-boli a ne komunistek?.

     • OrangeHitler

      Se vidi, da nisi prebral niti prvega stavka, sicer nebi pisal takih neumnosti. Mogoče pa tudi…
      Ti dejansko misliš, da predsednik ZDA osebno upravlja z izstrelki???
      V kakšni risanki ti živiš???
      Boli me, boli, ampak ne “resnica”, temveč tvoje bedno izmikanje in preusmerjanje teme.
      Torej-pod katerimi točno nicki naj bi jaz še pisal?? Naštej mi jih po vrsti, takoj.

     • xtc

      Glej ruski trolček.
      Če bi še nekako vam verjel,je zanimivo to,da so Rusi tiho,nato MMC in RTV relativizirata, nato Vodušek ugotovi ,da ni niti ena raketa zadela in ,da so vse prestregli-za povrhu pa Lavrov joka po OZN.
      CNN,,ki je vse skozi rušil Trumpa pa zopet z ruskimi Fake news.
      Ali logično-če bi bilo v Siriji vse tako,kot govorijo Sirci,Slo levaki in Rusi -nebi Lavrov jokal po OZN.

 • xtc

  napad zaveznikov z raznimi trolanjiin govorijo o neki “veliki” Putikini zmagi,med tem ko Lavrov vse pos…. in posc po OZN joče ,da naj prenehajo z napadi in skuša z nekimo FAKE dokazi izsiliti neko resolucijo,ki bi zščitila Assadiče in Putike.Zraven pa jamra.Prav nasmejijo me levi ruskiči ,ki stisnjenih zob sikajo kot kače,Trump je ponižal tako Putina kot Kitajce in oboji so utihnili.
  Seveda je najbolj smešno to kako skušajo zreltivizirati

  • Goran Hvala

   A je ze reseu problem terorizma mene bolj zanima….glede na to da so jih amerosi sploh ustvarl…to je una fora im jemeriskih filmakov…najprej ustvaris problem..potem ga pa resis…no entolk ga resis…pa mene bolj zanima zakaj se vedno tolk klosarjev pa folka z boni v jemerik..a niso najboljs v vseh pogledih…revezev je vec kot ima slovenija prebivalcev…druge drzave se vsaj ne hvalijo kolk oh in sploh so..
   Ker vsak normaln ve da niso…sam amerikanci so…:-)…se vedno se jim pol sveta smeji…

   • xtc

    Si mislil ,smejijo se levaki,no le ti pa vedno fehtajo denar d tam in vedno znova bankrotirajo in propadeo.
    Ja levakom se smeje res ves svet.

    • Goran Hvala

     Zakaj pa si desnaki sposojajo denar od levakov pa srbov itd katere stalno sinfate..na konc pa prosjo svoje hlabce ce kaj darujejo…huda razlika..res…ker janseviske slovence pa po celem svetu spostujejo…hehehe…

 • Aton

  Pa tako enostavno je. Migranti pokažejo, kje je najbolje. Zato pa je tak naval v Severno Korejo in Rusijo!

  • xtc

   Baje množično drvijo tja v Putinov raj.

   • Štalmajster

    Menda si delajo kar ………… svoj “raj” na Švedskem, pa v Nemčiji, Franciji, Angliji, ker z ………… obstoječim tvojim lgbt, multikulti, feminističnim,….. rajem niso preveč zadovoljni. ;-)

 • xtc

  Nove sankcije zoper Rusijo.
  Definitivno je Putin v vse večjih škripcih,če mu obstane še tisto malo gospodarstva in bo zamrznjeno premoženje tajkunov v ZDA in po svetu bo sleje kot preje za njega glavno vprašanje ali glava na kremeljski zid ali ne,oz slovo izSirije in Ukrajine.
  Kitajci niso tako neumni raje so požri cmok,kajti previdnost je mati modrosti in opazujejokaj se bo zgodilo Putinu.
  Očitno se je Putin odločil poslati državo k vragu in tvegati vojno z tajkuni,ki je ne more dobiti-tole bo zanimivo.

 • garfi

  putn in levaki in islamisti razumejo samo silo

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!