Univerzitetna profesorica s Havajev: Univerze naj prenehajo zaposlovati bele heteroseksualne moške

Foto: University of Hawaii

Profesorica, ki poučuje na javni univerzi na Havajih, trdi, da bi morala univerza prenehati z zaposlovanjem belih heteroseksualnih moških.

Piper Harron, docentka za matematiko na javni univerzi na Havajih, zahteva, da “beli heteroseksualni moški” odstopijo s svojih položajev, ki jih zasedajo na fakulteti, češ da “dejanske rešitve zahtevajo obarvane ženske in trans osebe”. To pa je zapisala tudi v svojem spletnem dnevniku za American Mathematical Society. Hkrati s prstom kaže na delodajalce, naj nehajo zaposlovati belce, s tem naj bi naredili prostor za črne ženske in osebe, ki so spolno opredeljene kot “trans”.

Pravično, da belci odstopijo s svojih položajev?!
“Če ste beli ‘cis’ moški (kar pomeni, da se opredelijo kot moški in da so bili tudi ob rojstvu moškega spola – op. av.), bi skoraj zagotovo morali odstopiti s svojega vplivnega položaja. To je pravično, prosim, odnehajte. Pretežko? No, kot prvi korak vsaj izstopite iz odborov in zagotovite, da vas nadomesti ženska z barvo ali trans oseba. Nimate nobene v vašem oddelku? Kako šokantno,” je zapisala.

Harronova trdi, da je vsakdo, ki se ne strinja z njenim prepričanjem, da bi morali bele moške izriniti iz njihovih položajev, seksističen, rasističen in transfobičen.

Zaposlovanje belcev vidi kot nezasluženo nagrado
“Nehajte zaposlovati bele heteroseksualne moške (razen, ko je treba, da bi dobili/obdržali ljudi, ki niso beli heteroseksualni moški), dokler težava ne izgine,” je še zapisala. “Če mislite, da je to slaba ali neresna ideja, kažete svoj seksizem/rasizem/transfobijo.” Prav tako trdi, da zaposlovanje belopoltih moških služi zgolj za nagrajevanje tistih, ko so že nagrajeni v družbi. “Ko najamete nemarginalizirane osebe, ne podpirate le enega vlagatelja, ki vam je všeč, temveč nagrajujete osebo, ki je nagrajevana že vse življenje. Opravičujete sistem, ki omogoča, da je njegova uporabnost videti dobro. Niste nedolžni.”

Njene blodnje umaknjene
“Nočem vas prestrašiti, ampak statistično gledano ste problem. Vaša prisotnost,” piše o belopoltih moških. “Ne morem vam povedati, kaj je najboljša strategija, da nehate blokirati mojo pot. Jaz vas lahko samo prosim, da se mi umaknete s poti.” Njene blodnje so bile sicer kasneje izbrisane iz družbenih medijev, poroča Breitbart.

M. S.

 • rubec

  Havajska drat piršna.

 • Anton

  mene žalosti, da oseba in to celo docentka matematike, predmeta logike, govori take nebuloze. Očitno se je preveč lahkotno prepustila toku čustev ali pa kaki substanci

  sarkazem press

 • Franc Šink

  Nič novega. Profesorjem se pogosto zmeša.sploh če je ženska

  • Steiermark

   Z svojo izjavo in delovanjem potrjuje dejstvo, da so črni in biseksualci oz. lgbtjevci največji rasisti …..

   • Franc Šink

    Izjava je tvoja,Nisva na isti frekvenci Lep pozdrav!

 • Olga

  Zmešana baba naj odpre svoj faks, pa naj kadruje po svoje!

 • soc

  Docentka za matematiko? Seveda. Tudi ljubljanska matemtika ima uradnega LGBT koordinatorja, profesorja Matjaža Konvalinko. Preveč matematike očitno lahko škodi možganom.

 • xtc

  Gospa ima lahko osebno stališče in ga tudi izrazi,vendar pa težava nastopi potem,ko je to prenesla na nivo fakultet in univerze,ne samo da gre za umobolne in rasistično heterofobne izjave in pozive,dejansko ,bi jo morala univerza odsloviti ampak ne zaradi osebnega prepričanja ampak zaradi stališč,ki so presegla osebno raven.Sicer pa se po sliki že vidi ,da babnica ima komplekse in da ni povsem “gladka”

 • Botoks

  Barbara Rajgelj je torej njen podalpski hologram.Z napako.Le lezbača,vendar bela.kar pa lahko s pasto za čevlje spremeni.Ideologija štima tudi način cuzanja davkoplačevalcev.Javno šolstvo je potrebno ukinit in predvsem je potrebno ukinit obezno osnosvno šolo.Komur ni do šolanja in do izobrazbe ne izkazuje potrebnega spoštovanja naj pač počne kaj drugega…

 • pajot

  Najprej odstaviti s položajev,kasneje pa pred strelski vod,kenede?Pa kdo hudiča rojeva osebke z možgani amebe?

 • Demonkrat

  Čas je da se takšnim dodeli njihova država.Kot experiment.Da vidimo kako bodo uspešni.

  • Olga

   Vrnili se bodo v jame!

  • andy zigi

   Saj jim je že bila dodeljena: Liberija

   • šmentanamuha

    ? Lahko kaj več poveš o tem?

 • Steiermark

  Tale “oseba” se naj vrne, na svoje “drevo”, od koder je splezala in se naj začne zavedati, da če belcev ne bi bilo, bi ona še danes skakala z enega na drugega……..drevesa….

 • Janez Novak

  To niso nikakršne blodnje. To je Obamova dediščina, ki je kot prikriti protibelski rasist sprožil vzpon črnskega rasizma. Nek temnopolti univerzitetni profesor je za časa Obame čisto resno predlagal, da bi morali belci plačevati črncem poseben davek, ker so jih v preteklosti zatirali. White guilt povzdignjena na raven sankcij. Rasizem par excellence.

  • andy zigi

   Reparacije belcev črncem v ZDA in avtohtonim preibvalcem tj Indijancem je nekja popolnom adrugega kot: odstopi iz položaja ker si belec in si moški že od rojstva. A se ti ne zdi?

   • stajerc5

    Ce pride do te reparacije, bomo tudi Slovenci dobili milijarde od srbskih opankarjev, ker nas ze vsaj 100 let je…jo v glavo!

  • Orbit_NG

   Saj so svobodni, že od 1960 let. Jih je oni Luther King osvobodil. No pot v Afriko jim je še danes odprta… izvolite in ne vrnite se več.

 • Antonius

  Naj gre v državo ISIS predavati matematiko. Tam namreč ni belih predavateljev. Pa do istospolnih so tudi zelo strpni. Iz stolpnic jih mečejo naravnost v nebo.

  • Zgornji

   heh, ja, sam res, … BABA ZMEŠANA … :-P

 • Zgornji

  UUUUUUUFFFFFFF TIIIIIII SKRET TI BABJI POKVARJEN GNIL SMRDLJIV !!! ! !!! PA TO ŠE VESOLJE NI VIDELO, KAJ SE KLATI PO NJEGOVIH PROSTORIH …

 • Vince Blake

  Če bi jaz bil njen delodajalec, bi jo nemudoma nagnal zaradi takšnih rasističnih in seksističnih izjav. Fakulteta naj bi bila mesto, kjer se pridobiva znanje, ne pa pralnica možganov. In ta profesorica je samo del širšega problema, ki tare ameriške univerze. Namreč to, da so jih popolnoma zavzeli LGBT, feministični, in ostali rasistični izmečki. Ti dobro vedo, da je mladim, osebnostno neizdelanim ljudem kot so študentje relativno lahko oprati glavo in jih indoktrinirati.
  Ti in podobni ekscesi se v glavnem dogajajo na univerzah financiranih iz državnih sredstev. Kajti privatni donatorji bi zelo hitro ukinili donacije univerzam, ki takole širijo sovraštvo in nestrpnost. Trump, če je pameten, bi moral pod nujno zapreti pipico takšnim univerzam. V trenutku bi bilo konec rasizma in ostale rasne in spolne nestrpnosti, če bi ene par univerz ostalo brez denarja. Bi rektorji kaj hitro naredili red v profesorskih vrstah.

 • Silka

  Za pobarvane pa je priporočljivo in zaželjeno ali kaj?

 • KAPIBARA

  A črne lezbače pa lohk ?

 • KAPIBARA

  A ja, črne lizačice pa lahko zaposlujejo

 • stajerc5

  Mogoce je tale crna dratbirstna tudi nasega cmerarja ucila matematiko!? (poglej clanek o drugem tiru).

 • FeriSS.H

  Mantra Ameriških DemoNkratov in Levice na sploh je – “Diversity is our Strenght”, pri tem pa nikoli in nikjer mi ni uspelo najti razlago, predvsem smiselno, zakaj, kako in kje bi se dalo videti manifestacijo tega “Strenght”. Če na kakšnem forumu postaviš tako vprašanje dobiš odgovore nejevere od Belcev, takih vzvišeno Levih, Črni pa so večinoma ŠOKIRANI na predrznost sploh izražati dvome. Tisti “malce” bolj “temperamentni” ne-akademski Črni pa ti na robu živčnega im zloma zaključijo z poplavo kletvic od katerih mi je najbolj zabavna tale – “Safokate Masturbating”.

  Skrajni imbecilizem ki ga je izkazala tale ZAČASNA ASISTENTKA Katedre za Matematiko PIPER HARRON je že utečena vsakodnevnost Ameriških Ultra-Marxističnih Univerz kjer skoraj “tekmujejo” katera bo “zmagala” s bolj Levo-kretenoidnimi umotvori. Odgovor na mantro – “Diversity is our Strenght” – je pravzaprav v samih Univerzah, kjer se Ultra-Levičarski Belci in cela paleta Diversity-“obogatitev” ergonomsko dopolnjujejo v blaznosti Multikulturalizma.

  Degradacijo Meritornosti ki je iz Amerike naredila Ameriko je “uspešno” speljal prav Hussein Obambo in njegova Administracija kjer so pomembne položaje zasedali Črni in pol-Črni. Tako je tudi SUSAN RICE – (24th United States National Security Advisor 2013 – 2017) – bleknila: “THERE ARE TOO MANY WHITE PEOPLE IN GOVERNMENT”

  Tudi Loretta Lynch, (83rd Attorney General of the United States), je izpljunila svoj “biser” ko je v svojem “čustvenem” pledoajeju ob Črnskih nemirih napisala – “NEED MORE MARCHING, BLOOD, DEATH ON STREETS”

  Iz Department of Education je prišla “briljantna” iniciativa – No Child Left Behind Act of 2001 – Ker so razlike v dosežkih med Belimi in Azijci versus Črni in Latinosi precejšnje, bodo uveljavljeni “ločeni standardi”, tako da bodo ti drugi lahko “ujeli” prve.

  O “progresivni” AFIRMATIVE ACTION pa verjetno že vsi vrabci čivkajo, kjer so poleg Črnih v Diversity uvrstili tudi LGBTQ “elite”, in samo vprašanje časa je kdaj bodo še Pedofili, Nekrofili … in bog si ga vedi kaj še, uvrščeni v prednostne sezname.

  Da pa ne “zanemarim” EU, ta gre po istih “standardih”, kar pa vidimo dnevno. Če se spremlja BBC, Sky, RT, FRance24 na primer, čedalje več Ne-Evropskih “Evropejcev” se pojavlja na ekranih in kot aktivisti, komentatorji, sociologi in podobno, goreče zagovarjajo imigracijo njim sorodnih, pri tem pa vsakogar ki si drzne omenjati aktualno problematiko Multikultija, goreče napadejo z “Rasist”, “Xenofob” in podobno. Trije “Britanci” mi pri temu gredo najbolj na živce – Mo Ansar, Majid Nawaz in zdaj že prava Sharia “legenda” – Anjem Choudary. Če bi kakšen Evropejec nastopal javno kot Choudary na primer, bi zagotovo že sedel ali pa bil preganjan zaradi “Sovražnega Govora”

  Ne pozabite – “Diversity is our Strenght” – pa kar koli bi naj to pomenilo, ker to je “progres”.

  PS
  Tale kratki video pa pove skoraj vse na temo Diversity / MultiKulti – Racist Game Show – https://www.youtube.com/watch?v=3Dr7XdvEk0k

 • šmentanamuha

  LGBTQ čudaštvom ni videti konca. Tale črna lesbo flodra lahko nadaljuje svojo pot na kakšnem zaprtem oddelku psihiatrije, kjer bo imela več kot dovolj hvaležnih poslušalcev in bo – glavna.

 • MladiLiberalec

  Pozabla je po mojem na aseksualne moske in s tem dokazala prikrito aseksfobijo. :D

 • luckyss

  Z vsem spoštovanjem do homoseksualcev…spoštujem drugačnost…
  Seveda sedaj pride tisti ampak..;)
  Torej, homoseksualnost je anomalija (ne bolezen), ki se pojavlja tudi v naravi…
  V naravi je to res anomalija, ker vrsta, ki bi ji to “prišlo v navado” preprosto izumre..
  Torej je logično, da se zaradi humanizma to pri ljudeh tolerira in ne obsoja , nikakor pa se takšna nagnjenja ne smejo poveličevati ali celo vsiljevati..to je nenaravno in vodi v propad človeštva !

  Npr….čez sto let boste sami pedri in lezbijke in vsi otroci bodo rasli v epruvetah in inkubatorjih…
  In kaj bo, če se pojavi en malo močnejši sončev “flare”, ki bi za nekaj desetletij “črtal” vse kar je v zvezi z elektriko..?!
  Kdo bo delal otroke, banda mavrična ?!

 • novaknovak

  nabasat jo na letalo, ji plačat vse ugodnosti in jo poslat v Etiopijo nazaj..oz bolje sudan.. in tam naj se znajde..

 • Darko Bukovec

  Vse več je heterofobov…..

 • Anton Slapnik

  razlog za to je obstoj higgsovega bozona, ako zadane neprave sinapse, se začne tvoriti še neznan encim, ki prizadane tako hipokampus kot češariko….

 • cosmosjasnovidec

  Črnuga lesbaška si naj raje v svojo veliko piz.. rine ročaj od metle,ker je tako ali tako pregrda,da je nobeden noče.
  Od tukaj tudi njena blodenja,ker se seveda počuti nič vredno kot v resnici tudi je.
  Me pa čudi,da je noben moški zaposlen na tisti univerzi ni vrgel skozi zaprto okno iz najvišjega nadstropja.Z takimi nesnagami ne moreš na lep način urediti nič.
  Dokaz je že,da je tale poučevala celoten Slovenski SMC zato pa so vsi istospolno usmerjeni.

 • Orbit_NG

  Havajčani niso črnci. Lahko se kar vrne v svojo domvino Afriko. Tam bi jo bolj potrebovali, a samo kaj, ko ne radi ustvarjajo šole.

 • lauraas

  Tako je ko nekomu daš svobodo.

 • sodnikisozločinci

  Všeč mi je njen nos. Tako si predstavljam Cerarjevega lulčka. Majhno je lepo.

 • jan

  Ženska ni nora. temveč pokvarjena. Zaveda se, da je večina ljudi sugestibilnih idiotov, ki jim lahko poveš kakršnokoli neumnost in bodo verjeli. Še zlasti, če je v njihovo korist. Tako delujejo politične in verske ideologije. Ljudje verjamejo, kar želijo verjeti, ne glede na to, ali je resnično in etično.

 • Darko Bukovec

  TA ŽENSKA JE HETEROFOBKINJA (sovraži heteroseksualce)….pa nekaj joka, da drugi so homofobi, ksenofobi, seksisti, rasisti, transfobi…itd. (Polovica liberalcev so HETEROFOBI)

 • firexfire

  bolano

 • Anton Slapnik

  kašne vse profesorje smo imeli, imamo in bomo imeli na naših javnih univerzah…??

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!