V napadu z nožem poškodovani štirje policisti!

Slika je simbolična (Foto: STA)

Nasilju na zahodnoevropskih ulicah očitno ni videti konca. Tokrat so bili na londonskih ulicah poškodovani štirje policisti, po napadu so pridržali dva 19-letnika.

Pri napadu, ki se je zgodil v soboto pozno zvečer na Liverpool Road v londonskem predelu Islington, sta bila dva policista napadena z nožem in sta utrpela resne poškodbe, prav tako pa sta bili poškodovani dve policistki, od katerih je ena utrpela poškodbe glave, druga pa ima po napadu poškodovano zapestje. Policisti so bili na kraj dogodka napoteni potem, ko so prejeli obvestilo o pretepu na stanovanjskem naslovu.

Po napadu policija pridržala dva 19-letnika
Scotland Yard je sporočil, da je bila ena oseba v stanovanju oborožena z velikim nožem, po napadu sta bila pridržana tudi dva 19-letnika. Voice of Europe poroča, da je od teh en osumljen poskusa umora, drugi pa fizičnega napada. Policisti po napadu kljub hudim poškodbam sicer niso v življenjski nevarnosti, zaskrbljujoče pa je, da se v Londonu takšni napadi vrstijo eden za drugim. Oblasti kljub temu do zdaj še niso prišle na dan z načrtom, kako ustaviti val nasilja.

J. Ž.

 • Van Der Waals

  sigurno se je slišalo alah akubar med napadi na policiste!!!

  • KAPIBARA

   Med tem vpitjem, ni uporaba noža, ampak , oljčna vejica.. sarkazem pres

 • pajot

  Kako ustaviti val nasilja? He,he,he,preprosto…policistom naj raztalajo pištole na vodo. Tisto,kar imajo sedaj v futrolah ni omembe vredno.

  • KAPIBARA

   V tem primeru, morajo počakat, da nož zarusta..

 • soc

  Angleška običajna policija je pač že dolga leta neoborožena. Noro. Kdaj bodo na Otoku dojeli, da se z oboroženimi norci ne da le pogovarjati?

 • xtc

  Kdaj bodo EU bebci dojeli,da rabi policija isto kot v ZDA.
  Ko ne upoštevaš,,da moraš biti miren ali skušaš napasti policista,te ta lahko mirno poči.,ebni že imajo posebne mini kamere,kjer hje vsa akcija zabeležena tako ,da na sodiču ni veliko debat.

 • KAPIBARA

  Policisti+ policistke, bodo toliko časa poškodovani, dokler ne bodo začeli uporabljati preizkušen efikasen Izraelski recept.. !!

 • Jani Steiner

  Pa zakaj imajo orožje policaji? Za okras, al kaj? Ne razumem, v samoobrambi se strelja. Pa ne v noge…..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!