V strelskem napadu Palestinca na izraelske vojake trije mrtvi

Foto: Twitter

V izraelskem naselju Har Hadar, deset kilometrov od Jeruzalema, je palestinski napadalec s streljanjem ubil tri ljudi in enega hudo ranil.

Napadalec je danes, 26. septembra 2017, pri vhodu v judovsko naselje pristopil k skupini Izraelcev, ki tam delajo kot stražarji. Varnostnikom, ki so odpirali pot do naselja, je bil sumljiv. Napadalec je nato zgrabil pištolo in začel streljati na varnostnike in vojake v bližini, poroča izraelska policija.

Trije moški so podlegli poškodbam
Sprva so iz bolnišnice poročali, da zdravijo štiri bolnike, od katerih so trije v kritičnem stanju. Kasneje pa so sporočili, da so trije hudo ranjeni moški, med dvajsetim in tridesetim letom starosti, podlegli poškodbam. Napadalec, ki so ga onemogočili na kraju dogodka, je bil 37-letni moški iz palestinske vasice Beit Surik, dva kilometra od Har Adarja, imel pa je dovoljenje za delo, poroča izraelska radijska postaja.

Na Twitterju so o dogodku poročali MDA – izraelska nacionalna služba za nujne primere in ostali, ki so izražali sočutje.

 

D. Š.

  • Anonimni_Profesor

    Izmisljen narod Palestincev nadaljuje na nek nacin tradicijo SS werefolfov!

  • xtc

    Palestinci so nadlega,s katero bodo morali Izraelci sleje kot preje narediti popoln konec tako ali drugače,saj gre za nepobolšljivo druščino Arabcev.

  • Božo

    Če jih ne bi tako zatirali ne bi imeli toliko problemov. Zatiranje vedno prinaša upor.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!