[VIDEO] Sovoznik med divjanjem z golfom GTI s telefonom posnel nesrečo

(Foto: YozTube/@David Rady)

Prav nič ti ne pomaga dober avtomobil, če kot voznik nimaš vsega razčiščenega v glavi. Ko je eden izmed voznikov s svojim novim golfom GTI na testno vožnjo zapeljal prijatelja, je ta kot sovoznik s telefonom posnel celotno vožnjo. Sredi mesta sta divjala s previsoko hitrostjo, nato pa doživela neprijetno presenečenje.

Voznik prehitrega avtomobila je prepozno zagledal stoječo kolono vozil pred seboj, svojega golfa pa ni mogel pravočasno ustaviti. Oglejte si posnetek, ki ga je s telefonom ujel njegov sovoznik.

D. Č.

 • xtc

  Avto-sploh soliden ali dober ni za bedake brez možganov.

 • dr Janez Sveti
 • Burek Burecki

  “Novi” gti letnik 2004-2008 lol…

 • luli

  Potem pa živi na tem svetu, ko imaš take kretene poleg sebe. Glavo bi mu odrezal, upravičeno, če dobim v roke takega kretena….

 • Aichmbsi

  Golf gti s telefonom. Zato pa leti tak.

 • Aichmbsi

  Med divjanjem z golfom gti je sovoznik posnel nesrečo.
  Dajte se vsaj pri naslovih potrudit.

 • Radolf Mitler

  Sigurno je vozil kakšen prepotenten čefur.

 • Bald Eagle

  Jaz sem kar veliko časa na cesti in prevozim relativno dosti km na leto in poznam razmere na cestah. Lahko samo rečem, prava katastrofa, kdo vse sede za volan avtomobila. Večina voznikov ne obvlada osnovnih veščin vožnje, kaj šele kaj več. Preprosto se jih večina ne zna primerno obnašat v prometu. Večina ima pomankanje poznavanja cestno prometnih predpisov. Da ne govorim o vozniški etiki, ki je tudi za večino voznikov tujka. Skratka, večina voznikov motornih vozil je prava katastrofa, stanje v prometu pa porazno zaradi kretenov in analfabetov, ki se rinejo za volan avtomobilov. Če hoče biti nekdo kvaliteten voznik, mora biti perfekcionist in s perfekcijo obvladovat vozilo. Če tega ne zmore, naj ne rine za volan.
  Glede na kaotično stanje na naših cestah se celo zelo čudim, da ni prometnih nesreč še veliko več, kot jih je.

  • cosmosjasnovidec

   Res je.
   Tukaj pa mislim,da je napaka tega butla bila,ker je potegnil tudi ročno zavoro drugače bi se avto z Abs sistemom ziher ustavil ko je že na daleč pričel zavirati.
   Tako je vsaj razvidno iz posnetka.Ročna mu je zablokirala kolesi kar je sledilo tudi potiskanje vozila iz njegove smeri saj je verjetno kar bočno trčil v zaustavljeno vozilo se pa na posnetku ne vidi.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!