Vsaka naslednja faza homo-lezbičnega-bi-trans-queer seksualnega aktivizma je bolj nasilna

(Foto: iStock)

Homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti nimajo nobene meje. Želijo vedno več denarja in postajajo čedalje bolj agresivni. V šolah in vrtcih svoj način življenja vsiljujejo otrokom in jim pačijo predstave o spolnosti. ‘Vključevanje’ je za njih enosmerna ulica in pomeni, da se jim morajo drugi podrediti. Homo-lezbični-bi-trans-queer seksualni aktivisti želijo utišati drugače misleče, predvsem kristjane, kot tiste, ki naj bi bili konzervativni. Zanimivo, da se na muslimane ne spravljajo. Homoseksualni leksikon ‘strpnost’ razume kot nestrpnost do vseh ostalih razmišljanj, razen njihovega; ‘raznolikost’ je drugo ime le za njihov življenjski stil; in ‘vključevanje’ pomeni izključevanje vseh nasprotnih mnenj in vrednot. Vse to se razkriva pred našimi očmi iz dneva v dan.

Pink News v Veliki Britaniji poroča, da ”Škotska izobražuje pravo malo armado LGBTQ – prijaznih policistov, ki bodo izkoreninili kazniva dejanja iz sovraštva. Naloga te ‘male armade’ je spodbuditi žrtve takšnih zločinov, da le te prijavijo policiji, saj naj se o njih ne bi poročalo dovolj. Problem pa je v tem, da je v Veliki Britaniji ‘kaznivo dejanje iz sovraštva’ do LGBTQ že primer pridigarja, ki na uličnem vogalu prebira Sveto pismo. Najmanj enkrat je bil takšen govornik obtožen sovražnosti, saj se je lezbijka, ki ga je poslušala, počutila diskriminirano.” (Hvala Bogu je bil primer ovržen, izplačanih pa 4.000 dolarjev zaradi aretacije govornika in 11-urnega pridržanja v zaporu).

(Foto: iStock)

Kaj se bo torej zgodilo s to ‘malo armado’, ki išče ‘zločine’? Pred kakšnimi desetimi leti sem začel pisati o ‘raznoliki policiji’, seveda metaforično. Danes to ni več prispodoba. A to še ni vse. Naraščajoč nadzor je čutiti tudi v škotskih šolah.

Fergus McMillan, izvršni direktor LGBTQ mladih na Škotskem, razlaga: ”Trenutno delamo z mnogimi partnerji, tudi z Mrežo za enakost (Equality Network), da bi povečali število prijavljenih homofobičnih, bifobičnih in transfobičnih kaznivih dejanj iz sovraštva ali incidentov in izboljšali podporo napadenim.” Torej – če bi malo dekletce nasprotovalo dečku, ki želi na isto stranišče, bi bila obtožena ‘transfobičnega kaznivega dejanja’. John Knox se zagotovo obrača v grobu!

Kdo v resnici poziva k nestrpnosti …
V Ameriki, je spletna stran Insider Higher Ed 10. marca poročala o pismu, ki ga je na National Collegiate Athletic Association NCAA (Nacionalno atletsko zvezo) naslovilo več kot 80 lezbičnih, gayevskih in transspolnih organizacij in jo pozvalo, naj se ‘distancira od vseh verskih institucij’, ki so diskriminatorne do transspolnih študentov. Z drugimi besedami torej – če verska institucija višjega izobraževanja ne podpira transspolnega aktivizma zaradi svojih verskih prepričanj –, potem mora NCAA to šolo bojkotirati.

Poglejmo torej to nestrpnost in nasilje! Če verske univerze, kot so Wheaton, Oral Roberts ali Brigham Young, ne priznavajo biološkega mladeniča za žensko in mu posledično ne dovolijo deliti sobe z dekletom, uporabljati dekliških garderob in kopalnic, sodelovati v ženskih športnih ekipah ter se pridružiti dekliškim skupinam, je šola kriva transspolne diskriminacije in NCAA jih mora bojkotirati. Še enkrat – v svetu homoseksualnega aktivizma je pojem ‘vključevanja’ enosmerna ulica, ki ga vsiljujejo z nasilništvom in bojkotiranjem.

V Avstraliji je zaskrbljena mati pisala ministrstvu: ”Poslušam in berem vaše članke in želim opozoriti na to, kaj se dogaja. Ministrstvo je uvedlo program, za katerega pričakujejo, da bo obvezen v vseh šolah. Otroke naj bi poučevali o transspolnosti, o tem, kako naj si dekleta, ki želijo biti fantje, povezujejo prsi in fantje, ki želijo biti punce, skrivajo penis. Zdravniki so že opozorili na nevarnost takšnega početja. Nekateri protestantski binkoštni pridigarji pa ocenjujejo, da predlagani program ni tako slab, kot ga želijo prikazati nekateri drugi krščanski voditelji.”

Foto: FB/Slovensko veleposlaništvo v Berlinu

Vojna ideologije spola
Nekateri viri na spletni strani ”Safe School” (Varna šola), npr. ”All of Us” (Mi vsi), so predstavljeni kot ”načini izobraževanja, ki orjejo ledino, podpirajo spolno raznolikost in medspolne tematike’‘. In ”Guide to Supporting a Student to Affirm or Transition Gender Identity at School” (Vodič podpore študentu, ki uveljavlja ali spreminja spolno identiteto v šoli”) je uveden kot primeren tako za osnovnošolske kot srednješolske učence. Dokument ‘vključuje vse, ki se identificirajo kot ženske ali moški, in tiste, ki se ne čutijo ne ženske ne moški, opisuje njihovo spolno identiteto, ki vključuje transspolnost, ne-binarost (ne moški, ne ženska) ali aspolnost.’ Ta poučen ‘vir’, ki zna postati obvezen za otroke v avstralskih šolah, je le zadnji primer v vojni ideologije spola.

Michael Brown: “V svoji knjigi ‘Preživeti homoseksualno revolucijo’ sem opozoril na pretiravanje homoseksualcev; tisti, ki so bili nekoč žrtve nasilja, bodo sami postali nasilneži. LGBTQ vojna za spolna razlikovanja bo nazadnje uničila samo sebe, saj se bori proti temeljem družbe.”

Po malem – sploh ne hitro in napadalno – smo priče temu dogajanju. Žal se mnogi konservativni kristjani ne zdramijo, drugi pa, po načinu žabe v vreli vodi, ostajajo duhovno mlačni in se navajajo na dejstvo, da je narobe prav. Zdaj je čas, da se soočimo z realnostjo in rečemo: ”Ne v moji šoli, ne na tem kampusu in ne v mojem mestu.” Lahko se zavzemamo za svoja stališča in še vedno ljubimo tiste, ki nam nasprotujejo. Če zdaj še ne moremo obrniti toka – kdo nam brani, da plavamo proti njemu? Malcolm Muggeridge je nekoč dejal: “Nikoli ne pozabi, da samo mrtva riba plava s tokom.” Ne bodimo mrtve ribe! 

Michael Brown, 24kul.si

 • Solo

  Ko degeneriranost, dekadenca in razvrat paradirajo po ulicah, normalni ljudje pa to mirno tolerirajo, potem je konec civilizacije blizu… Ni še prepozno, da to preprečimo, ampak se bo treba zbudit in ukrepat.

  • Aron

   Cez 2000 let bo to normalno, kot procesije za velike praznike.

   • Steiermark

    Kar sanjaj še naprej……. vsaka visokocivilizirana družba, npr. kot Rimljani, so izginili z obličja zemlje, ravno zaradi svoje izrojenosti, ki so jo promovirali kot edino zveličavno, kjer ni bilo važno kaj si, važno je bilo izvajati orgije, pa če so dobili odspredaj ali od zadaj….In tako je tudi danes. Čez dvatisoč let, nebo nobenega zblaznelega več ali istospolnika…… Narava bo opravila svoje, v kratkem!

   • xtc

    Ti si bedak;ki se iz zgodovine ni naučil nič:
    Veš v kaj pelje tole?
    No naj ti pojasnim v vznik dimnikov:

 • učko

  Mene so začel tile pedri rajcat ! Čist lohka bi se z njimi šel kakšno sado-mazo igrico, sam da mam jest kakšno metrsko palco v rokah !!!!

 • Sredina

  Te slike ki jih dajete zraven, prikazujejo največ 10% vse populacije gejev, vsi ostali so normalni ljudje za katere nebi mogl nikol rečt da so geji, ko bi jih vidl.

  • Steiermark

   moraš pa imeti bogate izkušnje s “sredinci”….

   • xtc

    Sploh ko mu uleti pod križ:

  • bojan

   eh napihujejo ko da gre za zločince

  • Artur

   Normalni ljudje s tičem ne mešajo dreka ! Moški moškega za rit grabi in se liže z njim tile perverzni retardirani sodomisti s pavjimi peresi v riti kadar ga nimajo noter pač to javno in vsiljivo počnejo predvsem , ko se gre v prisotnosti in v pričo otrok manj korajžni to počnejo na skrivaj a skupni imenovalec tega je ,da je to skrajno bolano sprevrženo in pokvarjeno.
   Indoktrinacija nedolžnih normalnih otrok še v osebnostnem razvoju višek svinjarije in podlosti . 10 % sodomitov , vsi ostali latentni prikriti sodomiti pa skrivaj mavrične krpice zbirajo a jih ne zanima kam to vodi … Malo morgen !
   http://www.rawstory.com/2015/06/pride-toronto-faces-controversy-over-application-from-mens-rights-group-to-march-in-parade/
   http://bernardgaynor.com.au/facebook-says-torontos-pride-parade-breaches-community-standards/

   • Sredina

    škoda sploh komentiranja vsebine

    • Artur

     Če nimaš kaj pametnega za komentirat k temu je res bolje da si tiho.

  • xtc

   Poglej si slike iz raznih parad;pa ti bo jsno o normalnosti:

   • Sredina

    In kdo je reku da na teh paradah sodeluje večina gejev?

 • totex39

  Še vedno mi ni jasno, zakaj hudiča se tako našemljajo!

 • bojan

  nisem ne gej ne homo al karkoli samo tole spacalo od članka je še velik huje spodbujanje nasilja in sovraštva, če ne že genocida nad določeno skupino kot pa tist kar piše o homoseksualcih ..

  Absolutno ni res kar pišete

  • Levicar nikoli!

   Levuharji tko ne znate drugega, kot ovajat! Edino spiclji znate bit, pa se to je totaln podn!

   • bojan

    nisem noben levuhar da veš ampak članek je nagnusen … še o džidahistih pišejo lepše

    tko grdih pisanj in genocidnih ponižanj do skupine ki ne ogroža v ničemer še nisem bral , namesto da bi se posvetil muslimanom ki so dejanka grožnja za celo EU ….vse napisano o homoseksualcih absolutno ni res, je zavajanje… zrelo je za na sodišče …

    To je tko kot da bi napisal o Salome da je nevarna državi … lepo vas prosim

    me sploh zanima če tole sranje bere ker od vlade in bo kej ukrepal

    absoluten FUJ na članek in v sramota novinarstva

    • Artur

     Poglejmo torej to nestrpnost in nasilje! Če verske univerze, kot so Wheaton, Oral Roberts ali Brigham Young, ne priznavajo biološkega mladeniča za žensko in mu posledično ne dovolijo deliti sobe z dekletom, uporabljati dekliških garderob in kopalnic, sodelovati v ženskih športnih ekipah ter se pridružiti dekliškim skupinam, je šola kriva transspolne diskriminacije in NCAA jih mora bojkotirati. Še enkrat – v svetu homoseksualnega aktivizma je pojem ‘vključevanja’ enosmerna ulica, ki ga vsiljujejo z nasilništvom in bojkotiranjem.
     V čem vidiš ti v tem delu članka nagnusnost ?

     • bojan

      žal me nisi prepričal … članek je zelo nagnusen spodbuja ljudi ki sovraštvu … sledi lahko še ubijanje

      Problem so muslimani ne homoseksualci

     • Artur

      Torej, če se mi hči pritoži ,da je v ženskem Wcju pred njo nekdo mavrično odet opletal s svojim curaklom, ker si je vtepel v svojo retardirano glavo, da je ženska in jo s tem spravil v zelo neprijeten stresen položaj in, ko bi jaz na to reagiral, kot bi reagiral normalen oče in robantil čez to in to javno bi bilo to za tebe nagnusno in bi bil zaradi tega zrel za na sodišče … pa dobro človek a si ti na kašnih supstancah ali kaj .In slike so stare po nekaj let ??!! Pa pa kaj! Pa če bi bile stare pol stoletja sporočilnost takšnih slik je bolana za vekomaj . Iz čistega dolgcajta so se spravli na nekoga, ki sploh ni problem ??? To je problem pa kakor obrneš in to zagaman problem !!! Izprijena LGBT ideologija, ki jo režim z njimi vred vsiljuje v skoraj v vse pore družbenega življenja, da ugodi njihovim kapricam na udaru pa so predvsem nedolžni še osebnostno nedozoreli otroci poleg pa še večina, ki ji je ta ideologija odvratna , nesprejemljiva in posledično zaradi tega sodno sankcionirana kot bi ti to speljal a ne. Tisti, ki se otepa te izprijene ideologije, ki mu jo vsiljuje režim z njihovimi podporniki in to obsoja je to po tvoje spodbujanjue k sovraštvu? Ne grozim nobenemu prej bi rekel da oni grozijo oziroma že izvajajo svojo prevrženo LGBT agendo za moralni razkroj naše družbe.

     • Jeffrey

      “…..Torej, če se mi hči pritoži ,da je v ženskem Wcju pred njo nekdo mavrično odet opletal s svojim curaklom….”

      Brez zamere in z vsem spoštovanjem do tebe kot skrbnega očeta, ampak v tem stavku se vidi vsa absurdnost predsodkov…hočem reči…a če bi nekdo pred tvojo hčerko opletal s curakom, ki pa ni “mavrično odet”, bi bilo pa vse v redu?!

     • Jeffrey

      Bojan , malo se pomiri….saj vem da dobro misliš ampak v nekaterih stvareh malo pretiravaš. Glede samega članka se sicer skoraj popolnoma strinjam…dejansko hujska ljudi k sovraštvu tako kot še cela vrsta drugih člankov tukaj…ampak zakaj ne bi dopuščal možnosti da se nekdo počuti ogroženega zaradi homoseksualcev, kot se ti na drugi strani počutiš ogroženega od muslimanov…predsodki imajo veliko obrazov. Tudi vse kar piše v članku ni čista izmišljotina, je pa povečini tendenciozna manipulacija s polresnicami…no ja….tudi kakšna laž se najde zraven, še posebej kadar je spodaj podpisan 24kul… Iz tistih slik pa ni treba delat kakšne posebne znanosti. Prvič je res popolnoma irelevantno koliko so stare, pa tudi niti slučajno ne verjamem da so montaže. So pač slike ljudi s parad, ki se zabavajo na svoj (karnevalski) način in v tem ne vidim nič strašnega. Pri teh slikah je bolj problematičen hujskaški
      namen avtorjev članka, ki namerno izbirajo čimbolj ekstravagantne, šemaste in na sploh ekstremne primerke, da bi s tem vzbujali zgražanje in gnus pri bralcih ter s tem posplošili predstavo o lgbt populaciji…v resnici so taki primerki v manjšini, ampak seveda treba jih je prikazati kot večino, da bo bolj vžgalo…:)
      Kar se pa tiče nadlegovanja…nadlegujejo lahko prav vsi…tako homo kot hetero…ampak če to stori homo bo narod neprimerno bolj skakal v luft, kot pa če to stori hetero…pa smo spet pri golih predsodkih…:)

    • xtc

     Glej levičarsko trčeni homokekčevski aktivisti_ste največji sovražniko istospolnih:Da smo si pa na jasnem realno je v naravni produkciji cca od enega do ena cela pet procenta robe z napako te vrste;torej vse te procesije dokazujejo nekaj drugega;da ne gre za promocijo istospolnih ampak za politično aktivistično spodbujjanje dekadentne in deviantne iztirjene družbe:Če pogledaš nekatere primerke s slik bi preje kot da gre za homoseksualce da gre za duševne bolnike in sexualne iztirjence:

  • pajot

   Prijavit? Komu? Centralnemu komiteju zveze komunistov?

 • Egon83

  Berem zadnjič o ameriškem poročenem gej paru, ki je bil šikaniran na nekem križarjenju. Domnevno so se iz njiju norčevali zaposleni na ladji, kar je enega od njiju tako razburilo, da je šel protestirat tako, da se je prijel za rešilni čoln za zunanji strani ladje in so se delavci morali pregovarjat z njim, da bi splezal nazaj. V tistem mu zdrsne in pade v vodo, tip se je utopil. Hočem reči: to pederstvo je prešlo že vse meje. Z nasilnim odnosom ter dretjem ”jaz sem peder, zahtevam pravice, hočem spoštovanje” si ne boš prislužil ne enega ne drugega. Če so se mu posmehovali, bi seznanil šefa osebja, napisal pritožbo, dal v medije in ad acta. Tako pa je čisto po nepotrebnem naredil cirkus, ki se je končal z njegovo smrtjo.

 • RealRevolution

  Nekateri bebci pravijo ,da so bili zatirani od Rima v srednjem veku in so zatiral napredek.Kaksen napredek,vse je znano kaj treba vedet ze od zacetka.To je samo odkrivanje ze znanega samo dodamo kaksno “plato” zraven.Ampak zraven k temu “napredku” je polno odvecnih stvari.
  Ce pa pogledamo ta clanek pa vidimo zakaj hudica se je zakon in ustava tako spremenila ,da prave barabe,lopove,psihopate ,morilce postavlja celo pred ostale ljudi.
  Kaj pa Krscanske pravica in vrednote.Pozvizgajo se na njih in golazen dela skoraj kar ce.
  Kje je goreca grmada?
  Za vse ,ki delajo na nagnusen in hudoben nacin proti Krscanstvu ne samo te tragnus…

 • xtc

  Nekaj veljaopomniti;kar opominja tudi avtor;prevelika skrajnost bo rodila grozovit anti udareec kot je to že bilo mnogokrat v zgodovini; smola je ;da bodo kratko z prenapeteži potegnili tudi nič krivi:Idioti takega tipa povzročajo nastankeAdolfov ipd tiranov;ko se ljudje oprimejo mesije;ki bo rešil ndležne težave:

 • Levicar nikoli!

  Pizda so nagravzni! Fuj!!!

  • Artur

   Nebi jih dal v štalo niti krave čuvat, ker bi že prvi dan dobile prebavne motnje z drisko ali še kaj hujšega .

   • xtc

    Definitivno ne;saj bi vs čas gnezdili na zadnih koncih bikov ali volov:

 • RealRevolution

  To je nacrt vseh tistih ,ki nacrtno majnsajo populacijo.
  Ampak problem je sledec:
  Nam je receno,da se ljubimo in “botite rodovitni”.
  Poglejte kaj vse se dogaja,da nekateri to preprecijo.Ustave,ki bi morale vsakemu porocenemu dati vsaj nekaj,tako kot v kar nekaj drzavah.
  To je samo eno.Drugo je da zaradi financ bi nekateri se kaj imeli ampak jim to preprecujejo financne zmoznosti.
  In poglejte si npr polnoletnost je 18 ali 21 let.Kdo je to rekel,ustava?Polnoletna oseba je ko fant dozori v moskega in dekle v zensko.To je pa lahko od 14 do 22 let.Torej birokracija “zaustavlja rodovitnost v civiliziranem svetu in sploh delujejo proti Krscanstvu.
  Resitev je na dlani .Pospesit rodovitnost,spremenit ustavo…
  To bo sicer zmeraj bolj pogosto po svetu ampak v majnsinah se lahko naredi marsikaj.

  • neny

   ti si tud en Viktor. :)

 • neny

  Vatikanski koncilj jih podpira. V imenu očeta. :))))))))))))

 • Olga

  Nasilni so, ker nimajo argumentov in jim kuzla v rit skače, saj Sorosu dihata za vrat Trump in Matilda!

 • RealRevolution

  Ampak za vse se priporoca ,da se pazijo “besa” ,ker se lahko umazejo zelo.
  Da potem ne vidijo samo eno(sovrastvo) in nic vec ,ker potem gre drugo v zatisje.
  In naj ne bo sovrastvo vodilo ali pa da sovrastvo prevzame cloveka .
  Kar je prav je prav in to vemo.
  Sicer pa tako ali teko bo za vse poskrbljeno.Nekaj sproti ob svojem casu tako kot zmeraj ,nekaj pa na koncu za konec-dokoncno.

 • indijanka

  Kakšne slike? Kdo bi si lahko zapomnil vse te podvrste evolucijske napake? A še svojo policijo bodo imeli? Torej bodo še prilili bencin na ogenj. Sami genijalci v njihovih vrstah, torej. A ne vedo, da nas je več? No, Nova24. Vaši članki in slike se pa tako stopnjujo, da sem svojega prijatelja geja začela uvrščati med normalne. Prav nič me ne spominja na zgornje.

  • bojan

   jst tud ne razumem te Nove24TV, da tko pišejo kod da smo pod invazijo gejev ne pa muslimanov…

   • indijanka

    Vem Bojan. Ampak, ohrani živce. Ni prav, da nas posiljujejo, da so vse te deviacije normalne. Niti ni prav, da za otroke ni denarja, za te deviacije se pa vedno najde. Še manj je prav, da župan vrtce naslavlja prijazne LGBT škupinom Spoštujem tvoje mnenje in po tvojih komentarjih vem, da si naklonjen desnici.

  • Jeffrey

   Mogoče ti bo pa končno kapnilo s kakšnim namenom so take slike tu gor..??

 • RealRevolution

  Nestrpnost do Kristjanov je zmeraj vecja.
  Napadi ,ki delujejo vse proti Krscanskim temeljem ,proti cerkvi.

 • garfi

  vsi nenormalneži so agresivni kar je predhodnica nasilnosti
  jaz sem agresiven, nasilen bom samo v samoobrambi
  in takrat neusmiljen
  porabili so mi že 7 življenj, dve bom branil še naprej

 • Jeffrey

  Avtorji in posredniki članka se zmrdujejo nad dejstvom da na škotskem obstajajo policijske enote, ki se ukvarjajo s preprečevanjem nasilja do lgbt oseb…in vsi vemo da to nasilje obstaja (vsaj jaz to dobro vem, ker velikokrat obiščem svojo drugo domovino)….to pa v bistvu pomeni, da 24 kul in podobni podpirajo in zagovarjajo nasilje nad lgbt osebami….sicer pa kdo bi se sploh čudil !

 • Slovenka

  ”Zanimivo, da se na muslimane ne spravljajo.”
  Seveda ne, ker se jih bojijo, pač pa kažejo svojo moč nad mirnimi, poštenimi državljani, ki pridno prispevajo v državno blagajno, iz katere se napaja to smetje. Temeljno vprašanje je, kako ustaviti dotok denarja tem lopovom.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!