Zahteva, da odstopi: Tako je evropski komisar užalil Viktorja Orbana in Madžare

Foto: epa

Madžarski minister za zunanje zadeve in zunanjo trgovino Péter Szijjártó je prepričan, da bi moral prvi podpredsednik Evropske komisije Frans Timmermans odstopiti s položaja, potem ko je obtožil madžarskega predsednika vlade Viktorja Orbana, prav tako pa tudi madžarsko vlado, antisemitizma. 

Péter Szijjártó je zavrnil vsakršne obtožbe, ki jih je izrekel Frans Timmermans, in jih označil za nepravične ter nesprejemljive. Poudaril je, da je Madžarska “naredila več kot kdorkoli drugi v Evropi v boju proti antisemitizmu”. Szijjártó je povedal: “Uvedli smo nacionalni dan spomina na žrtve holokavsta, obnovili sinagoge – ne le na Madžarskem, temveč tudi v sosednjih državah, zanikanje holokavsta pa je po novem kazenskem zakoniku kaznivo dejanje. Nova madžarska ustava, ki je postavljena na novih temeljih, zagotavlja varnost madžarskih Judov kot del madžarskega naroda, madžarska judovska skupnost pa lahko vedno pričakuje spoštovanje, prijateljstvo in zaščito madžarske vlade.”

“Uvedli smo politiko ničelne tolerance glede antisemitizma,” je povedal madžarski minister za zunanje zadeve in zunanjo trgovino.

Péter Szijjártó pravi, da je obtožba podpredsednika Evropske komisije skrajna žalitev za Madžarsko. Foto: epa

Spori med Madžarsko in Sorosom nimajo ničesar opraviti z njegovo vero
Madžarski zunanji minister je mnenja, da je obtožba Timmermansa skrajna žalitev za Madžarsko, in “če uradnik EU hudo žali državo članico o takšnem vprašanju, potem ne more imeti druge izbire, kot da odstopi s položaja”. Podpredsednika Evropske komisije je označil za strahopetca, ki razširja “močne in neutemeljene obtožbe”, saj je to izjavo podal v obliki intervjuja, objavil pa jo je nemški liberalni tednik Die Zeit, ne pa iz oči v oči z madžarskim premierjem Viktorjem Orbanom. Sicer pa je Timmermans izjavil, da je madžarski premier “očitno antisemitski”, ker je Georgea Sorosa označil za finančnega špekulanta v Evropskem parlamentu. Szijjártó je priznal, da ima madžarska vlada nedvomno velike težave s Sorosom, prav tako si Soros očitno želi padec madžarske vlade, ampak “ti spori nimajo absolutno ničesar opraviti z izvorom ali vero Georgea Sorosa”.

Za Sorosa se je javno zavzel Timmermans. Foto: epa

Madžarska vlada ne bo pristala na nezakonite migrante, ne glede na vrsto pritiskov
Madžarski zunanji minister je še poudaril, da je ni države, ki ne bi veliko storila za zaščito Evrope, saj obstaja nevarnost za enotnost Evropske unije. “Enotnost Evropske unije pa je ogrožena zaradi politikov, kot je Frans Timmermans,” tako kot je brexit “krivda bruseljskih politikov, kot je Frans Timmermans, saj je konkurenčnost Evropske unije zaradi takšnih v zadnjih letih brez dvoma padla,” saj niso bili do sedaj sposobni zagotoviti nobene rešitve za izzive, s katerimi se sooča Evropska unija. Dodal je, da bi Timmermans “rad preplavil Evropo in Evropsko unijo z nezakonitimi migranti”, tisti, ki v resnici podpirajo nezakonite migracije, pa “ogrožajo Evropo in v njej Madžarsko”. Na to pa madžarska vlada ne bo pristala, ne glede na pritiske, ki bi jih izvajali nanjo.

Dejstvo je, da je Madžarska v zadnjih letih naredila izjemen prispevek za prizadevanje za zaščito svojih meja, pa tudi za zaščito meja držav Evropske unije, kar pomeni, “da smo naredili več kot kdorkoli drug v interesu zaščititi Evropo in judovsko skupnost, ki živi v Evropi,” je še dejal Szijjártó. Njegovo novinarsko konferenco je sicer prenašala tudi madžarska televizija M1.

Marjanca Scheicher

 • Morala

  Saj to ni več EU podobno! Vsak EU uradnik si misli, da je ne vem kaj in da bodo vse evropske države pokleknile! Madžari niso Slovenci!

 • 5-RA

  Juncker je tudi Orbana prijateljsko oklofutal…pa je bilo vse OK. Sicer pa Madžari bodo poskrbeli zase, mi pač ne.

 • antimur

  Evropske politike, ki podpirajo Sorosa, nasilno migracijo muslimanstva in pokvarjencev ter ogabnežev kot so komunisti, pedri in lezbijke, moramo od=bati, ali pa izstopiti iz te skupnosti, v katero so nas spravili z lažmi Merkelce ter podobnih barabinskih politikov v državah unije ter v samem evropskem vrhu.

  • Sredina

   Lahko greš

   • Levicar nikoli!

    Kaj, a ti uzivas v multikultiju, paradah ponosa, cefurjih kot zupanih, mesanih zakonih, cefursko musko, cefurskih mafijah, posilstvih Slovenk s strani teh scurkov?! A to tebe rajca?!?

    • Sredina

     Zdej te že mešani zakoni motjo? Dejte se odločt že enkrat kaj bi radi, samo heteroseksualne poroke, samo homoseksualne poroke, oboje…
     Posilstvih Slovenk s strani čefurjev? Govoriš kot da je vsak dan posiljenih 10 žensk, so pomoje ‘zavedni Slovenci’, slovenci po rodu pri nas posilili več žensk kot pa oni…
     Glede čefurja kot župana, živimo v demokraciji, kar ti očitno ne paše, je ne razumeš…, kjer odloča večina in ta je že večkrat z veliko večino izvolila Jankoviča, v Ljubljani se pa v zadnjih letih stvari vsaj premikajo in mesto postaja moderno.
     Multikulti me ne moti, ker je to pač družba v kateri živimo, čas globalizacije prinese tudi to, in še enkrat, če se želite izolirat od vsega izvolte v Severno Korejo.
     Glede parad ponosa, bom pa reku samo to, da ima vsak pravico do zbiranja in shodov, tako kot jo mate vi pred vrhovnim sodiščem in tam pretepate brezdomce, sicer pa parad ne podpiram.

   • sodnikisozločinci

    Ko bom šel, bom vzel še nekaj tebi podobnih s sabo.

 • Nata

  Temu gospodu T………….se malo preveč na široko reži ! Se vam ne zdi, da je zelo zadovoljen ? Zakaj neki ? Ker Evropo vrag jemlje s pomočjo onega, ki ga zagovarja ?
  Se mi zdi, da se je v tej EU nabralo veliko smetja !! Bomo kdaj uspeli počistiti ?

  • Mojca pokraculja

   Kako simptomatično, tud naš šerif ljubljanski se tkole na vsa usta reži. Seveda je zadovoljen, vse mu gre kot po maslu. Denar ni problem odkar se gradi džamija, Mija je lepo v ilegali, otroka in njune partnerice tudi ne polnijo časopisnih stolpcov. Vse je porihtal in poštimal, lahko se nam reži.

   • Nata

    + + + + + + + + +si videla slikco in tekst na drugi strani v neodvisnem Delu ??
    Če bi čebula če…………….
    Saj ni res !

    • Mojca pokraculja

     A je na netu? ker teh cajtngov ne berem, kaj šele, da bi jih kupila. Tole si poglej, kaj se gre njegova snaha. Pa komentarje…da bruhaš !
     https://www.instagram.com/ursulagawish/

     • Nata

      Tako je !! Za kozlat !

     • Mojca pokraculja

      Bi ji jaz dala Kempinski, pa jo noben ne vpraša od kje ji, eni morjo pa skoz račune polagat !!!

   • traktor

    Hm in na volitvah kani zopet zmagati.Videl sem takrat sms, ki ga je prijatelju poslal Bosanec:pisalo je:moramo svi na izbore jer ide se za nas.Moramo birati Jankovica.In so šli.Podprli so ga vsi Muslimani,vsi Srbi in veliko naših levičarjev,ki so ga javno prosili naj kandidira.Vsi vemo zakaj.Vsi omenjeni pridejo na volitve in jih jemljejo resno, mi pa se še vedno zajebavamo in jih dobimo po pički.

 • rubec

  Kadar me boli zob ponavadi spijem eno palinko. Na madžarsko držo ponavadi tudi spijem palinko ampak eno flašo.

  • Franc Šink

   Jaz zadnje čase tudi palinko. v čast drže madžarov Oni se ne vdajo kar tako.In kje je slovenski ponos??!

   • Mojca pokraculja

    V šnopcu se je utopu.

    • Franc Šink

     Kdo ? Rubec ali narod?

     • Mojca pokraculja

      Ja kako morš to sploh vprašat? Rubec se ne more in se ne bo nikoli;))

 • Solo

  Kadarkoli gre zio-globalističnim zločincem že hudo za nohte, v obupu privlečejo iz rokava “holokavst” in “antisemitizem” kot zadnja aduta za oblatenje in diskreditacijo svojih nasprotnikov.

  Bliža se pa čas, ko tega nihče več ne bo jemal kot psovko in blatenje, ampak kot priznanje in čast ultimativnega borca proti genocidnemu, antibelskemu in antievropskemu židokomunizmu.
  Never cry wolf!

  • Levicar nikoli!

   Ko mi nekdo rece, da sem antisemit, jaz to vzamem kot kompliment! Ce mi nekdo rece, da sem antisemit, moram ze nekaj prav delat…

   • Solo

    Antisemit, fašist, nacist, rasist, nacionalist, ksenofob… so komunistične psovke, s katerimi hočejo komunisti oblatiti svoje nasprotnike, da bi prikrili svoje lastne zločine.

    V resnici pa gre le za normalno (samoobrambno) reakcijo ljudi na genocid, ki ga židokomunistični zločinci izvajajo nad belo evropsko civilizacijo.

   • Duhec

    A ti je Žid spelu ženo???

 • primsek

  Se vidi nova lastniška struktura portala : to bo postal medij, ki navija za Orbana in se laže o Sorosu. Madžarsko propagandno trobilo skratka. Nizko ste padli

  • AlojzZ

   Da, gospod Soros je vendar fejst dec! Tako je rekel sam veliki Milan iz Murgelj! Berite, če ne verjamete:

   Predsednik Republike Slovenije Milan Kučan je v navzočnosti veleposlanika Združenih držav Amerike v Ljubljani Johnnyja Younga na slovesnosti v predsedniški palači Georgu Sorosu izročil državno odlikovanje.
   Milan Kučan je v nagovoru svojega odlikovanca označil za angažiranega humanista, razumnika in vizionarja, ki je zelo zgodaj prepoznal in razumel velike spremembe v družbi in na globalni ravni.
   http://www.24ur.com/novice/slovenija/drzavno-odlikovanje-georgeu-sorosu.html

   • albusa aquilae

    Če sta toros in mali mali m res taka frajerja, naj podarita kakšen dolarček za 50 000 ( smo AD 2017 ) otrok v Slo, ki živijo pod pragom revščine….prej bo čak noris plesal dunajski valček v severni korrji s fatamorgano, kot bo mali mali kaj skeširal za slovence

  • Levicar nikoli!

   Pizda si idiot! Podn od podna!

  • montyamp

   VOLIL BOM ORBANA .
   Križar , kako lekarna , kdaj dobijo ???

  • Franc Šink

   A še vedno bereš časopis ciciban ?

 • RealRevolution

  Viktor Orban=Veliki Kralj Matjaz
  In eden res redkih v politiki,ki si nekaj upa spremenit prav ter odprto vidi groznjo zidov do Krscanstva.
  Oz,da se lahko javno tako izrazis ne da bi te preganjali zaradi tega.
  Svoboda govora!

  Zdaj pa se SLO rabi trdnega liderja ,da bi lahko slovenci skupaj sodelovali z Madzarsko na veliko,zelo veliko bolj kot do sedaj.

 • totex39

  Madžarska je edina država, ki močno klobuje tem bruselskim butlnom, zato pa je skozi na udaru in jo obrekujejo z raznimi lažmi.

 • Franjo Trojner

  Višegrajci so branik krščanske Evrope, zato jih Sorosova mrčes najeda kolikor se pač da. Meni osebno zelo preseda, da sorosovi sicialisti tudi v EU prav sleherno mnenje, ki jim ni po volji takoj označijo za nacizem, fašizem ali antisemetizem. Pa saj to je noro, to pomeni popolno zamrtje dialoga in omogoča diktaturo socialistov in tako smo se vsi skupaj ponovno znašli v totalitarnem namesto demokratičnem sistemu. In če se še samo spomnimo vseh poizkusov socialistov po obvladovanju internetnih medijev in omejevanje svobode govora nam je lahko takoj jasno, da prav daleč od trde diktature socializma več nismo.

 • Levicar nikoli!

  Vsako nestrinjanje z zidovsko izdajalsko parazitsko politiko je ze kar antisemitizem!?!? In?!? Kaj pa pol, ce je nekdo antisemit?!? Vsak naj se sam odloci, ali mu bo zidovski nacin vsec ali ne. Meni ni?!? In?!? Kaj bodo pa zdaj?!? In naravnost abotno je, da je eno zanikanje holokavsta kaznivo dejanje, pijana voznja pa le prekrsek! Kar se mene tice naj se Zidje gonijo u tri….

 • Aton

  Židje uspešno tržijo antisemitizem.

  • Levicar nikoli!

   In holokavst. In ker so ljudi nafilal z mevzasto politicno korektnostjo, se osramoceno ustavijo, namesto da bi jih napizdli ko magarce!

   • moon

    In potem Dolfe dobi cisto drugo podobo.
    Volim samo se narodnjake, he he

 • montyamp

  Če bi med WW2 poklali toliko židov , kot to trdijo židje sami , danes sploh ne bi bilo sranja po EU .
  Imajo naravne darove demagoškega potvarjanja zgodovine, kot slovenski stalinisti ,
  kurćanisti murglosrbske sorosokracije .
  Ni čudno , da je Adolf znorel , banda je prav holokavst iskala , da si danes lahko generira svoj parazitski obstoj na sočutju bebavosti večine .
  Kar poglejte kaj je banda naredila Nemcem ,sedaj pa pljuvajo po mirovniku Hitlerju .
  https://www.youtube.com/watch?v=Do5O3lvnw6w
  Laž nesmrtna duša ……………………….

  • moon

   Zanimivo, kako se izkorisca zgodovina in resnica.

 • bojan

  Zame je tale Timmermans velik podkupljivi posranec in njemu podobni ki namerno rušijo EU …to je lep primer da imamo na vrhu EU hudo zakompleksane zmešance zrele za kakšno umobolnico …
  upam da bo enega skorajšnjega dne ves ta gnoj umobolnikov visel po drevesih kaznovan s strani ljudi

  • montyamp

   80% pedrov .

 • pajot

  Ko bo enkrat počilo,bojo tile debeli prasci spizdili vsak na svoj kajmanski otok.

 • janez zorman

  Še ena nacija je, ki je še hujša od židovske, katere se moramo bolj bati od ostalih; metode trgovanja, poseljevanja, vojskovanja,…imajo zelo podobne židovskim,…množijo pa se kot zajci !

  • montyamp

   Podgane rinejo vedno tja kjer je kaj za žret .

 • Duhec

  Hudo…. na Novi hvalite sam Orbana in Trumpa, ki si je Žida prpelu v Belo hišo in svoj tower, da več niti prdnit ne more v miru. Politika SDS-a temelji na samozadostnosti in nastrojenosti do vsega in vseh… po domače scanje proti vetru.

  • macon

   Škoda, ker zabitost ne boli.

   • Duhec

    Ja…. bi te bolelo iz dneva v dan.

    • macon

     Ko si začela pisati, si še imela kaj povedati. Zdaj že dolgo samo cviliš in se cmeriš. Tvoji zapisi so brez izjeme neumni in brez vsebine.

     • Duhec

      Pa kaj si mi ti, da bi mi blo tvoje mnenje pomembno??? Jst te sploh niti ne berem…

     • Levicar nikoli!

      Beres, beres, sej mi vsi dobr vemo, vkljucno s tabo, da komentarje vse preberes!

     • Duhec

      Lepo, da maš smisel za humor…

     • Levicar nikoli!

      Sej ga mas ti tut, ne vem zakaj ga ves cas tlacis…

     • Duhec

      Lol. A ne veš, da si na Novi???

     • Franc Šink

      Kako ne? Saj si odgovoril/a ! res neumno.In ne nas toliko poniževati. Nismo mi krivi da drugače razmišljamo od tvojih opranih možganov:

     • Duhec

      Prebrala sm, ker mi je repliciral… drgač ga nikol ne.

 • totex39

  Nova24TV zakaj ste v celoti izbrisali kolumno Patricije Šulin? Jaz namreč vem, ampak dobro bi bilo, da še drugi preberejo. Samo lahko rečem ubup iz njene strani!

  • moon

   Ha. ha… boste kmalu vsi zastekali, kdo so pravzprav nasi poslanci v EU.. Poleg zelo rdecih imamo tudi malo manj rdece… (tipa Zver&co..) in da se levica in desnica ne loci po delitvi na partizane in domobrance. Vsi hocejo jahat na valovih izpred 70 let, vendar bo treba tudi kaj ponudit in potem tudi naredit. Tukaj so pa vsi levodesni pogoreli…

   • Duhec

    Vsak gleda na svojo rit…

   • totex39

    To se že dolgo ve in bi jih morali odpoklicati, delajo nam sramoto in ne naredijo nič.

 • Duhec

  Dons mate pa same nezanimive članke…. zgleda ste v soboto extra leni.

  • Janez

   A?
   Nisi na teku ex NKVD STALIN – ” TROJK” okrog LJ. Lenoba? Ali kaj? L.r. Janez KOMENDA

   • Duhec

    Ne. Ne družim se z Lj. primitivci…

 • Janez

  Zanikanje holokavsta – kaznivo dejanje !?
  Lepo.
  Kaj pa ?
  Zanikanje KPS, KPJ BROZ, MAČEK, KARDELJ, KIDRIČ, M. RIBIČIČ bratomorilskega genocida !
  nad protistalinističnimi
  in vernimi Slovenci – pred 72 leti.
  Maj do avgust 1945 :
  do 25.000 KPS POLIT, NESODNO POMORJENIH ! Kaj? Kdaj bomo uredili to ? L.r. JANEZ KOMENDA

  • Jovo Jamnica

   Janez, Madžarska je sosednja država. Preberi članek Stojko Marjance.

   • Janez

    Kateri ?
    Članek pa je to ? V katerem zavihku? L.r. JANEZ KOMENDA

   • novaknovak

    kaj je mekani jovo..ti kaj manjka?

    • Jovo Jamnica

     Nič. Zakaj prašaš?

 • črnaovca

  Orbana za predsednika EU

 • Štalmajster

  Ja, ja, se Sorošu, pa Ž multikulti -vatorjem postaviš po robu – pa si že takoj obtožen antisemitizma

  https://www.youtube.com/watch?v=1hl83Jpd_OI

 • Fogglof Tunnek

  24ur.com

  Bayern2013 04.05.2017 20:25:29

  Na Novi24tv pa komentator z imenom Foglof Tunek vrti desničarje okoli malega prsta in to na njihovem terenu. Ha,ha,ha!

  • Fogglof Tunnek

   24ur.com

   ZA PRAVIČNO DRUŽBO 04.05.2017 20:26:29

   Tunek je legenda!

   • garfi

    legendarni rdeći nacist Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
    ŽIVEL JOSIP BROZ TITO,ŽIVEL ADOLF HITLER !!!
    ŽIVEL JAS VELIKI FOGLOF TUNNEK !!!

  • Janez

   Mihael !
   Lastna
   Hvala se pod mizo vala !
   A?
   Si se zlagal?
   Nič te ni bilo videti med tistimi,
   ki so tudi pretekli a la NKVD STALIN “TROJKE” tek v LJ.?
   A?
   Niti 20 km ne zmoreš teči ?
   Kar pojdi teči !
   spokorni utramaraton “TROJKE” tek do rojstnega kraja “TROJK” ? MOSKVA.Lr. Janez KOMENDA

  • Janez

   Jaz
   Se ok razumem z ženskami !
   Mi moje “Mata hari” ptičice – vse povejo.
   Te sploh ne poznam in bi te niti ne hotel poznati.
   Ampak.
   Moje ptičice – te poznajo. In ?
   Ni !
   Te bilo !
   – na a la STALIN NKVD T R O J K E teku – danes v LJ.
   Včeraj – si se lagal. Na tem teku “trojk” te ni bilo.
   Prveč visiš za računalnikom – baje ? Tudi hodiš s težavami ? L.r. JANEZ KOMENDA

  • garfi

   levi fašist Fogglof Tunnek • 17 minut nazaj
   SPOROČAM, da zapuščam Nova24TV… Niste bli kos mojim komentarjem…jokcali ste adminu…blokirali bi fse ker ni desničarsko!!!… Vete ka…jeb*** vam desničarsko mater!!! Adijo za vekomaj !!!

 • Terminator

  Crkni Soros!

  • Levicar nikoli!

   Ej, a prstimamo vsesplosno slavje, ko se bo govnar koncno stegnil??? ;-)

 • samsara

  Ja Judje so si ustvarili nekakšno neformalno popolno imuniteto.
  Stopiš enem na prste, ni važen razlog, pa si antisemit in vsi ščuvajo vse proti tebi.

  • Solo

   Imuniteta židov ni samo neformalna, ampak zelo konkretno uzakonjena in institucionalizirana. Zanikanje holokavsta se kazensko preganja v praktično vseh evropskih državah, vključno s Slovenijo (KZ 297, 2.)
   Na zaporno kazen je bilo obsojenih že veliko ljudi, ki so podvomili v holokavst, vključno z zgodovinarjem Davidom Irvingom in nedolgo nazaj Ursulo Havenbeck, 89-letno(!) Nemko.

   Ezra Pound, veliki ameriški pesnik, je že mnogo desetletij nazaj izjavil, da “demokracija v Evropi pomeni državo, ki je vodena od židov”. Še nikoli ni bilo to bolj res, kot danes.

 • Janez

  TUNNEK ,
  Se pa – l a ž e !
  Ni !
  Danes – NI – tekel – a la VKP NKVD – “TROJKE-TEKA V LJ DANES” !
  Tek ?
  po vzoru na – NKVD STALIN MORILSKE TROJKE ?
  Seveda – pokomunistični – “trojke” – tek v LJ .
  Veliko stroška za nas – plačevalce davkov – seveda. Ena “afnarija” ex KP, ZK. L.R. JANEZ KOMENDA

  • Jurij Musar

   OLGA se ti bo kmalu pridružila.

  • garfi

   zaprli so nam ceste
   tudi te so njihove

 • Olga

  Kapo dol Orban! Čestitke! Preplačanim in skorumpiranim EU birikratom kot je Timmermans je treba dati nogo! Vsi se ukvarjamo s spoštovanjem Židov in njihovih žrtev! Kaj pa oni? Ali pokažejo spoštovanje do žrtev genocida drugih narodov?!!! Nikoli!
  Nacist Soros bo koga učil spoštovanja do židov? Sam jih je spravljal v taborišča smrti! Danes ogroža Evropo in svet s svojim socialnim eksperimentom v povezavi z zločinskima komunizmom in islamizmom!

  • Jurij Musar

   Ti spadaš pa v norišnico.

   • Prle

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.

    • garfi

     ————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

    • Viktorh

     Vidva pa sta itak cimra…

    • cosmosjasnovidec

     Tebi porivalec kokoši je pa malo popustila doza pomirjevl,da si se spet privlekel kokodakat sem na porta.

   • garfi

    gnoj si in v gnoj se povrneš levuhar

   • Viktorh

    Tvoje cimre bodo določili psihiatri.

   • FeriSS.H

    Tud muhe in ostali insekti se znajo usrat, in ti si pokazal da zmoreš enako. S tako “kompliciranim” stavkom spominjaš na vic o Brdskem Črnogorcu par stoletij nazaj, ki je peljal svojo brdjanko na prvi randi nekam v gore da ji pokaže neko presenečenje. Po nekaj urnem lomastenju po kozjih stezah sta se ustavila pred eno gromozansko goro dreka, in jo Jurijak vpraša – “Viđe’l ti ovo … deklica pa sramežljivo – viđem … na kar se Jurijak kot gorila udari po prsih in ponosno zavpije – “E vidiš, to JUNAK napravio, TO sam JA napravio. A si svojo prvo ali pa mogoče prvega impresioniral z istim šokom – ???

   • cosmosjasnovidec

    Ker se ti nahajaš že tam ni razloga,da bi se ti še kdo pridruževal.
    Brez veze te že niso dali na psihiatrijo kar je tudi razvidno iz tvojega pisanja teslo levaško zahojeno.

  • Levicar nikoli!

   Olga, dal sem ti + ker se strinjam s tabo ampk prosim preberi kaj je bil Jugendrat in zakaj je bla podgana Soros v njej… se enkrat, on ni nacional socialist. On je samo zidovska baraba!

 • sodnikisozločinci

  “Dodal je, da bi Timmermans “rad preplavil Evropo in Evropsko unijo z nezakonitimi migranti”,…”

  To je bedasta izjava. Vse migracije so škodljive za avtohtone prebivalce in v bistvu pomenijo isto kot izguba ozemlja z okupacijo, ko je število migrantov enako številu avtohtonega prebivalstva je to slabše kot samo izguba 50 % ozemlja, saj v tem primeru migranti s pomočjo narodnih izdajalcev že vladajo domačemu narodu. Tako napaden narod si lahko povrne suverenost in svojo zemljo samo z vojno in ima pri tem vso moralno pravico uporabiti vsa sredstva, tudi jedrsko, kemično in biološko orožje.

  • Viktorh

   “To je bedasta izjava.”
   Ta izjava je zelo premišljena in še kako drži.
   Zamisli se, kaj si napisal.

   • sodnikisozločinci

    Gre mi na živce, ko nasprotniki migracij hočejo biti politično korektni in omenjajo problem migracij kot problematičen samo zato ker je nezakonit. Tudi z zakonitimi migracijami se da preplavit Evropo, poleg tega se da tudi spremeniti zakon in kar je bilo prej nezakonito postane zakonito.

 • Viktorh

  Sramota za EU, sramota za evropsko demokracijo.

  Tovrstna svinjarija me spominja na ex jugo, ko je lahko neko komunistično prase iz CK ZKJ povedal, da je potrebno odstraniti Staneta Kavčiča, ki ni po godu partije.

  Zgodovina se ponavlja, rešili smo se juge, dopustili pa smo, da nas jebe vsak usrani komisar iz EU. Takšen način sodelovanja je pač sprejela naša levajzerska oblast.
  Fuj!
  Dost vas mamo!

  • Novakec1

   Že kar nekaj časa nazaj sem napisu da je demokracija ena velika svinjarija, počas vam kaplja, barabe pa to z pridom izkoriščajoto vašo zaplankanost.

   • Viktorh

    Domnevam, da si mislil SVOJO ZAPLANKANOST, bebček.

    • Novakec1

     Ne, mislil sem tvojo.

     • cosmosjasnovidec

      Kako si mislil njegovo,če si pa edini ti trenutno tukaj zaplankani levaški buzič.

 • garfi

  legendarni rdeći nacist Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
  ŽIVEL JOSIP BROZ TITO,ŽIVEL ADOLF HITLER !!!
  ŽIVEL JAS VELIKI FOGLOF TUNNEK !!!

  cmeravi levi fašist Fogglof Tunnek • 17 minut nazaj
  SPOROČAM, da zapuščam Nova24TV… Niste bli kos mojim komentarjem…jokcali ste adminu…blokirali bi fse ker ni desničarsko!!!… Vete ka…jeb*** vam desničarsko mater!!! Adijo za vekomaj !!!

 • garfi

  Za Sorosa se je javno zavzel Timmermans
  Matilda na delo v treh izmenah

  • Levicar nikoli!

   Kaj ko bi Matildo mi mal podkupil?!?

 • Novakec1

  Gremo na vzhod, ko beje zahod, so čist ponorel

  • Jeffrey

   Saj na vzhod tudi spadate…natančneje na Balkan…^^

   • Novakec1

    Če boš priden boš šel lahko zraven.

    • Jeffrey

     A nisi že tam?..^^

    • Jeffrey

     Glede na trenutno stanje sploh ni treba nikamor iti….^^

   • Novakec1

    Še kolcal se ti bo po balkanu

    • Jeffrey

     Sploh ne…..balkanoidnost je že tukaj in zdaj, vsaj po razpoloženju večine slovencljev sodeč…^^

 • ironmaiden5

  Sorošu je Kučan podelil najvišje slovensko državno odlikovanje. Gliha vkup štriha.

  • šmentanamuha

   Soros upravlja Slovenijo preko Kučana, zapomnite si to.

 • McBobo

  Bruseljski parlament preselit v Budimpešto. Pa naj madžari odločijo za vsakega politika posebej, kdo je primeren za delovanje v parlamentu in kdo ne.

 • sunday

  ko vidim to grdobo v človeški podobi (soros), vidim, da ne bo več dolgo tlačil zemljice – človek poizkuša na koncu narediti še kaj dobrega, samo hudič čim večjo svinjarijo!!!

  • Lux Ferre

   edit : Problem je ker ima še bolj umsko bolne otroke kot je sam…

 • Janez

  Ah?
  Dajmo – začnimo pripravljati ?

  DVE – EVROPI !

  OSREDNJO EVROPO – s prestolnico v PRAGI, NA DUNAJU ALI V BUDIMPEŠTI !
  V kateri bi bili tudi – mi Slovenci !
  Preostala EU?
  Pa?
  Kot ve in zna: že zdaj so bolj ? AraboAnglija, AraboNemčija itd. Sit sem tega !L.r. Janez KOMENDA

  • McBobo

   Mogoče nova Avstroogrska?

 • D&G

  Madjar ima prav. Interes Amerike je destabilizacija EU to jim uspeva z migranti. EU je slepa.

  • jan

   Amerika je pes, s katerim maha njegov rep: Izrael. Izraelu pa vladajo cionistični bankirji, ki obvladujejo ves Zahod, Evropo in Ameriko. Enako kot Evropo cionisti uničujejo tudi Ameriko prek migracij. V Evropi je cilj cionistov anacionalne Združene države Evrope, ki bodo bolj obvladljive od sedanjih nacionalnih držav, v Ameriki pa je njihov cilj odprava ZDA in oblikovanje nove zveze držav, v katero bosta vključeni tudi Mehika in Kanada. Zato cionisti podpirajo priseljevanje v Ameriko iz Mehike in od drugod. Vse skupaj pa je etapni cilj k končnemu cilju: svetovni državi pod vodstvom cionističnih bankirjev.

 • lauraas

  Vse lepo in prav povedano! Jude ogrožajo muslimani, Madžarska pa z nesprejemanjem muslimanov jude ščiti.

 • Ilu.min.ati so tudi sat.an.isti z vsemi bolnimi in krvavimi obredi. Mi smo za njih navadne klavne daritve, ki jih posvečajo princu zla. To se bo hitro zgodilo, ko bo dovolj mračnjaških ljudi iz bližnjega vzhoda pri nas. Orbanu pa samo vse spoštovanje, da se je uprl tem pokvarjenim prdcem.

 • Jebo jim mater vse po spisku

  Orban je drugi putin drz se ne popust pod svojat iz brusla

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!