Žalostna novica iz Nemčije: Afganistanski migranti posilili 16-letno dekle

Foto: iStock

Po podatkih nemških medijev sta Afganistanca, prosilca za azil, v bližini migrantskega središča na Bavarskem posilila 16-letno dekle. Tretjemu prosilcu za azil je očitno mimoidoči moški preprečil spolno zlorabo dekleta.

Najstnica se je v bližini središča zadrževala s skupino prijateljev. Vendar je od tam odšla s tremi afganistanskimi migranti, dva moška, stara 27 in 17 let, pa sta domnevno posilila deklico za ograjo pred zapuščeno stavbo. Tudi tretji afganistanski migrant, star 18 let, je poskušal posiliti dekle, vendar ga je mimoidoči zaustavil, poroča RT.

Priča preprečila še tretjo spolno zlorabo dekleta
Kmalu sta prišla na prizorišče policista, ki sta bila v bližini, potem ko ju je poklicala priča, ki je slišala, kako dekle kriči. To je preprečilo, da se je zgodilo še tretje posilstvo, trojica pa se je pognala v beg. Eden izmed policistov je ostal z žrtvijo, medtem ko se je drugi osredotočil na sledenje napadalcem. Policisti so jih začeli iskati s helikopterji in jih nato tudi aretirali. Osumljena 27- in 17-letna storilca ostajata v priporu, tretjega pa so izpustili, ko je sodnik presodil, da ne predstavlja nadaljnje grožnje.

V prvi polovici leta se je številno spolnih napadov povečalo za 48 odstotkov
Županja Höhenkirchen-Siegertsbrunn Ursula Mayer je incident opisala kot “grozljiv” in dodala, da so bile njene prvotne informacije, da so bili trije moški vinjeni. Vendar pa policija ni potrdila, da je bilo temu tako.

Po podatkih bavarskega ministra za notranje zadeve Joachima Hermanna se je število spolnih napadov v državi v prvi polovici leta povečalo za 48 odstotkov. Navedel je statistične podatke, ki kažejo tudi na to, da se je številno spolnih napadov, v katerih so osumljenci migranti, povečalo za 91 odstotkov.

D. Š.

 

 • marker

  Kastracija in izgon.

  • steiermark

   Takoj!

   • karlina

    Ampak boš zato ti sedel v ječi, ne on, verjemi , v tej butasti Evropi, kjer nam vladajo butasti levaški politiki, na čelu s pijancem in zenskarjem Junkerjem, naš Cmerko pa ni nič boljši od njega, edino, da ni zenskar, ker zenske od njega vse pobegnejo, ze vedo zakaj

  • WatsonForus

   1000 % podpiram, sam se bojim da bo morala raja ščasoma kar sama to izvajat. S temi ovcami od Merkelce še ni nič.

  • karlina

   Verjemi, da se nič od tega ne bo zgodilo, absolutno nič, verjetno se spomnite nekega članka prav na tem portalu, pred meseci, kjer je pisalo, kako na severu Evrope in v Nemčiji učijo psihologinje te moške zveri, kako se je treba zenskam priblizati, oz., da v Evropi zenske ne smeš kar posiliti, ampak očitno so jih zelo , zelo slabo naučile, oz. to je multi-kulti, kot ga nam opisujejo EU politiki. Itak, da se bodo te zveri socializirale-nikoli in nikdar, kot nikoli ne bo Sava tekla navzgor ,to je dejstvo in to politiki še predobro vedo, vendar si namenoma zatiskajo oči, mi, drzavljani, saj večina, pa vemo, kam to pelje

 • antimur

  Takšen gnoj je potrebno takoj izgnati, tu ni opravičila. Tudi nam so divjali hormoni, ko smo služili vojni rok, pa mi na misel ni prišlo, da bi posiljeval. To je primitiven in nazadnjaški narod, kateri pod nobenim pogojem ne spada v civiliziran svet. Če so pa že tako hudokurčni, naj se lotijo kakšne Merkelce, Tomićke ali podobne multi kulti svojati, bodo sami expresno spizdili iz EU.

  • Franjo Trojner

   Če bi ti, kot. vojak katero posilo bi dobo garant šus v čelo od svojcev ali 30 let dolgo robijo od države. Danes se pa vsa ta množica levih Feminističnih civilnih gibanj BOLJ zavzema za človekove pravice in svoboščine POSILJEVALCEV in MORILCEV, kot za pravico ŽRTEV , da njihove MORILCE in POSILJEVALCE doleti pravična kazen. Oni migrant, ki je v Avstriji posilo 9 let starega fantka na kopališču je dobo par mescev pogojne kazni????? Meni osebno takšna izprijena pravica pove, da je pravna država umrla in je dolžnost vsakega pokončnega, načelnega moža, da za pravico stori sam kar pač mora!

   • karlina

    TOČNO, VELIK PODPIS, to sem tudi jaz zgoraj zapisala-v Evropi sodniki tem zverem enostavno ne upajo soditi, ker se branijo s šeriatskim pravom, kjer zenska ni vredna absolutno nič, še kamen je več vreden, zanje je zenska vredna posmehovanja, posilstev, mučenja in nazadnje jo lahko celo ubijejo, brez krivde, vesti, kaj šele sojenja, kar so EU zeleli, to sedaj imamo, očitno pa so s tem zelo, zelo zadovoljne vse feministke, saj jih končno lahko nekdo——

  • Sašo

   Takšen gnij je treba katrirat, potem dat z minimalno hrano za 30 let v zapor ( tam mu zrihtat enega ljubimca ) in potem ga izgnat na Grenlandijo. Kaj boš dosegel s tem da ga samo izženeš ?

  • karlina

   Seveda ti ni prišlo na misel, saj bi zato sedel v ječi, oz. bi ostal brez……., ampak tako smo navajeni v Evropi in vseh normalnih drzavah, na vzhodu pa je posilstvo normalna stvar po njihovem šeriatskem pravu, če njihove zene rečejo, oz. ne smejo reči, da jim ni do spolnosti, tudi zaradi bolezni, sledi posilstvo, ali pa celo umor-oni imajo vso pravico , da zaradi tega svoje zene pretepejo, tudi do smrti, to je njihovo šeriatsko pravo, ki je očitno evropskim feministkam zelo, zelo všeč, kajti normalen evropski moški, jih niti povohal ne bi, skratka-vse skupaj je skregano z zdravo kmečko pametjo

 • PLavi-mil

  Se strinjam, ja izgnati, takoj, ampak dekle je bilo pa tudi nespametno, kaj je pa šla z njimi.

 • Antonius

  Merklova je zagotovo zelo zadovoljna. Njeni povabljenci že delujejo na povečanju natalitete v Nemčiji in Evropi.
  Škoda, da njo ne bo noben prisilil, da mu ga vsaj pof.fa

  • RATATA

   Vsaj en avtobus!

 • T-Rex

  Duševno moten (po levičarskih presstitutkah)

 • RATATA

  Skrajšano…;
  Županja je verjetno smrdljiva pedrulja!
  Kaj je treba vpletat alkohol v nasilna kaznjiva dejanja smrdljive ciganske migranterije?
  Dvakrat ali trikrat je popolnoma vseeno!
  Je pa punca sama šla z njimi!
  Prekleta smrklja hudičeva!

 • alojz

  Tretjega je sodnik izpustil. Ga bo drugič obravnaval, ko mu bo posilstvo uspelo.

  • KAPIBARA

   Očitni je poskus posilstva,v D, olajševalna okoliščina, za muke, ker mu ni uspelo, in je končal na suho,v hlače

 • Bonifacij

  ”Najstnica se je v bližini središča zadrževala s skupino prijateljev. Vendar je od tam odšla s tremi afganistanskimi migranti”

  Če mene vprašate je dobila kar je iskala. Zblojene ženske se navdušujejo nad multikulti, ko od bližje spoznajo kako to zgleda v praksi, pa cmerijo. Predlagam, da te Afganistance namesto v zapor zaprejo na Amnesty international med tamkajšnje podivjane feministke.

 • Cyclopean

  To ni nobena žalostna novica. Stavek ”Najstnica se je v bližini središča zadrževala s skupino prijateljev. Vendar je od tam odšla s tremi afganistanskimi migranti-” ti vse pove. Najbrš kakšna oprana levičarska feministka, ki je komaj dočakala multikulti raj.

 • xtc

  Sem že mislil da je huje Angela Merckel pšosilila tri Afganistance,ki imajo sedaj travme.
  Ni mi jasno kaj je trola delala z njimi,s to druščono se pač ne družiš in sedaj so jih zaprli………….
  Namesto ,da bi jim sodišče takoj odvzelo status azilanta na brzinio obsodilo na takojšen izgon in prepoved vstopa vEU.

 • garfi

  vesela novica bo, ko bodo skupinsko napičili merkelco, radikalne feministke….

 • šmentanamuha

  Če je 16-letnica šla z njimi prostovoljno ob vednosti njenih prijateljev ali pa tudi ne, potem je to prostovoljni pristanek in novica ni vredna komentarja.

  • Razocarana

   16-letnica je toliko kriva kot bi bil kriv otrok ki je odšel z neznancem ker mu je ta obljubil nekaj, potem ko so ga več kot leto njegovi starši in ostala okolice pumpali kako so vsi neznanci dobri in kako so vsi neznanci reveži ki bežijo pred vojnom, pa da potrebujejo neznanci samo pomoč in razumevanje, ipd.

   Punca je žrtve nemških medijev in nemške vlade ki prodajajo pravljice medtem ko preprečujejo da bi se poročila o nasilju migrantov pojavila v javnosti in služila kot opozorilo kaj se lahko zgodi lahkovernim puncam.

 • xtc

  No nekaj je resCerar nikoli nebi mogel zakriviti posilstva,najprej bi razmišljal in razmišljal.pa še razmišljal in ugotovil da je najbolje ,da babo napumpajo sosedi,ker so potem otroci lepši pa še kriv nisi,pa tudi izkanje orodja po gatah traja nekaj časa,pa še posmega si deležen,če najdeš one.

 • Stajerka

  čez 1 teden so v Dojčland volitve…..očitno so takšni bedaki ko slovenceljni – bolj jih tolčejo po glavah, raje jih volijo……pol pa jamrajo, jokajo, stokajo……

  • Sašo

   Očitno imaš rada posilstvo, še raje pa Afganistance..saj..počakaj še 10 let, boš vsa ovita kukala izza zavese v katero te bo tvoj momak od doli zavil.Pamet vam glih ni odlika, ste liberalni a hkrati vabite šovinistične srednjeveške mučitelje . Bodi pameten če si lahko . SRam te je lahko da si ženska.

   • karlina

    Si prebral pravilno, kaj je napisala Štajerka, ne poznaš sarkazma, kajne

    • KAPIBARA

     Kaki sarkazem ?
     Rekla je: da so bedaki kot slovenci, ki jamrajo (ko jih izvolijo, že 50let+ več)

  • karlina

   TOČNO

 • cosmosjasnovidec

  Kdo ji je pa kriv,če se vlači z kamelotrajbarskimi musliči?
  Verjetno so jo premalo prasico levaško švabsko.Cvilila je zato,ker so za njo imeli premajhne mimoidoči je pa mislil,da jo posiljujejo.
  Sicer je pa v prosti prodaji na milijarde raznoraznih pripomočkov za samoobrambo žensk vendar so raje nategnjene kot pa bi si kupile nekaj od tega.

  • mona lisa

   Kaj če bi bila tvoja hči. To se pravi da je vsaka posiljena ženska sama kriva po tvoje. Idiotsko razmišljanje.

  • Adolf Hitler Lebt

   o se motis ko je bilo eno posilstvo ene 10 letne puncke z ruskim koreninam u nasi blizin so se zbral 2000 rusov in so iz tistega imigranbkega doma naridili klein holz z kamelo fukari vred

  • Razocarana

   Krivi so nemški mediji in nemška vlada ki že par let prodajajo idejo o ubogih beguncih ki potrebujejo samo pomoč in razumevanje in perejo glavo zaupljivim mladim kakšen dobrobit so migranti in kako jim morajo pomagati, ter v mladih vzbujajo sočutje do migrantov.. In s tem delajo že tako najbolj ranljiv segment prebivalstva; mlade punce in otroke, še bolj ranljive, in to počejo namensko.

 • Sašo

  Če bi bil njen oče, vžgem azilni dom .

  • cosmosjasnovidec

   Res je.Če se kateri dotakne koga iz moje familije jih pobijem kot podgane vse katere dobim v roke ne glede ali je kateri bil zraven ali ne.
   Mi pa vsekakor nič ni jasno,da na vse strani vedno piše migrant posilil to posilil ono nikoli pa,da se je kdo migrantom maščeval ter jih pokončal.
   Kakšen strahopeten folk to mora biti,če je tako,da to prenaša.Pa pi..a mu materina,če ga jaz dobim,da bilo koga posiljuje ali poskuša se bo ta kamelotrajbarska muslimanska žival poslovila z tega sveta garantirano.

 • mona lisa

  Toliko o “ubogih beguncih”. Pa o kvotah ki jo vsiljujejo iz Bruslja. Naj si kvote odpeljejo domov in naj njih ogrožajo in zažirajo.

 • Razocarana

  Punca je žrtve propagande nemških medijev in vlade ki prodajajo pravljice o migrantih, medtem pa zakrivajo migrantske zločine in poročila o posilstvih ki bi puncam kot je ona, ki zaupljivo verjamejo pravljicam da so migranti taki kot Nemci, služila kot opozorila kaj se jim lahko zgodi.
  Zato so nemške oblasti in mediji sostorilci pri vseh posilstvih in zločin ki jih zakrivijo migranti, saj so oblasti in mediji tisti ki preprečujejo ozaveščenost o nevarnosti ki jo predstavljajo migranti, s čimer so naredili že tako ranljiv segement prebivalstva; mlade punce in otroke, še bolj ranljivega. It to namensko.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!