15 tisoč Ukrajincev potrdilo udeležbo na orgiji, če se Putin odloči za jedrsko orožje

Datum:

Več kot 15 tisoč Ukrajincev je potrdilo udeležbo na množični orgiji na hribu, če se Putin odloči pritisniti na rdeči gumb. Pri tem pa so udeleženci celo navedli, ali jim je ljubši analni ali oralni seks. 

Zadnje čase se pojavlja bojazen, da bi Rusija proti Ukrajini utegnila uporabiti jedrsko orožje. Nekateri Ukrajinci so našli kreativno rešitev. Večja skupina prebivalcev te države se je odločila za organizacijo množične orgije, ki bi se odvijala na hribu v bližini Kijeva, če bi Vladimir Putin zares uporabil jedrsko orožje, poroča The Jerusalem Post.

Preko 15 tisoč oseb se je že registriralo na Telegramu za veliko seksualno zabavo. Udeleženci zabave bi bili ob tem naprošeni, da svoje roke okrasijo z barvnimi trakovi, ki simbolizirajo njihove spolne interese. V primeru, da bi se želeli pridružiti, morate vedeti, da so tri črte za ljubitelje analnega seksa, štiri črte pa za ljubitelje oralnega seksa.

Del panorame Kijeva (Foto: Pixabay)

Organizatorji dogodka celo trdijo, da so iz nepremičninskih strani že izginila vsa stanovanja s pogledom na hrib. Neka domačinka je za Radio Svobodna Evropa dejala, da program uteleša optimističnega ukrajinskega duha in vse večjo samozavest glede njihovih možnosti za zmago v vojni. Gre za nasprotje obupa. Tudi v najslabšem scenariju želijo videti nekaj dobrega.

Vsi Putinovi napori, da bi Ukrajince prestrašil, se bodo izjalovili
Gre za megaoptimizem Ukrajincev. Nekdo drug pa je dejal, da bolj jih bodo poskušali prestrašiti, bolj bodo to spremenili v nekaj drugega. Prepričan je, da humor pomaga in da je odgovor na rusko grožnjo. Kanal Telegram, ki je dogodek promoviral, poroča o vojni na šaljiv način. Nedavno je prizadevanja za protinapad v Hersonu opisal kot “BDSM zabave za Ruse”. 

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

V Krško prihajajo kandidati za evropske poslance

Kot na svoji Facebook strani obvešča Mestni odbor SDS...

Zaključena preiskava umora moškega, ki je bil umorjen in najden v gozdu

Gorenjski policisti so bili v ponedeljek, 8. aprila 2024,...

Bodo Socialni demokrati zgrmeli v pozabo ali se pomaknili v politično sredino?

Gospodarski minister Matjaž Han je dan pred kongresom Socialnih...

Bodo koalicijski partnerji sprejeli Vesela za komisarja ali premierja?

Te dni se v obeh koalicijskih partnericah "svobode" verjetno...