72-letnici se kljub sedemnajstim zvezam ni nikoli uresničila otroška želja, da bi dočakala pravo ljubezen

Datum:

Iz Gradiške v Republiki Srbski prihaja vest, da tam živi starejša gospa, ki je pri svojih 72 letih še vedno zdrava, močna in sposobna, za seboj pa ima kar 17 zakonskih  ter zunajzakonskih zvez. Kot pravi, ji je najbolj žal, da se ji ni uresničila otroška želja, da bi do konca življenja ostala s prvim moškim. Kljub sedemnajstim zvezam pa pravi, da bi lahko o vsakem svojem moškem napisala roman.

                   

Ko je danes 72-letna Joka Kutlača iz Gradiške pri svojih triindvajsetih letih vstopila v prvo zvezo, je mislila, da bo v njej ostala vse svoje življenje in da je našla pravega in edinega moškega. Takrat si niti predstavljala ni, da se bo v času življenja znašla v zvezah s kar sedemnajstimi različnimi moškimi. Kaj si ljudje mislijo o njenih zakonskih in zunajzakonskih aktivnostih, Joke prav nič ne zanima. Sicer pa, odkar je po vojni ostala vdova in se je razšla z zadnjim partnerjem, ne išče več moškega, čeprav je še vedno zdrava in pri močeh. Ne glede na to, da se ji ni uresničila želja, da bi imela otroke in družino, pravi, da je bilo vredno tako živeti, saj se je tudi sama zabavala.

Ima pa Joka kar nekaj zanimivih izkušenj z moškimi, ki jih brez težav zaupa tudi medijem. Nekoč je ponudila prenočišče Ždralu, ki sicer ni bil reven, vendar je bila Joka sama doma, brez bratov in staršev, ki pa niso želeli, da se ugasne ognjišče. Ena od neuspešnih zvez se je končala, ko je nekega dne po Ždrala prišla policija, ki ji je povedala, da od nedavnega krade kolesa in da ga bodo odpeljali v zapor. Joka pa ni izgubljala časa – takoj, ko je bil njen že bivši partner odpeljan v zapor, se je že podala na lov za novim moškim! “Kaj mi bo zapornik,” je še dejala.

Na vasi je dobro znana, deležna je številnih ugodnosti
Joka, ki je po svojih dogodivščinah znana v domačem okolju, je zaradi tega deležna številnih ugodnosti in uslug, še poroča portal Noizz. “V avtobusu mi vedno nekdo z nasmehom odstopi sedež. V čakalnici, pri zdravniku v Topoli so me do zdaj vedno vzeli preko vrste, pa se nihče od preostalih pacientov do sedaj še ni pritožil! V trgovini mi odpustijo manjše dolgove, ko se peš sprehajam skozi vas, pa mi vozniki ustavljajo in ponujajo prevoz,” pripoveduje Joka, ki ji je bolje kot v ljubezenskem življenju šlo pri odganjanju urokov, kar je dodatno okrepilo zaupanje ljudi vanjo.

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Kulturni boj je zadnja “deviza” levice

"S tem bi radi na plano potegnili devizo, ki...

Prepoved Airbnb bo stanovanjsko krizo še poglobila

Kot smo že pisali tukaj, je stranka Levica glavni...

Za samopromocijo bi tudi lagal

Kako daleč gre lahko posameznik za pridobivanje "všečkov", slave...

Ali so partizani osamosvojitelji? Malo morgen!

Predsednica države Nataša Pirc Musar je ob dnevu državnosti...