[VIDEO] Moški v boksaricah se je iz ljubosumja z motorno verižno žago v rokah spravil nad tekmeca

Datum:

V predmestju Chicaga je bil spor zaradi ženske povod za napad enega izmed moških nad svojim tekmecem. Nič ne bi bilo nenavadnega, če bi šlo za obračun s pestmi, a je bilo v tem primeru drugače, saj je napadalec po navedbah policije uporabil kar verižno motorno žago. 

Po končanem kosilu, je moški, oblečen le v boksarice, z avtom v severozahodnem predmestju Chicaga Arlington Heights zadel ob avto tekmeca, skočil iz avta in ga napadel z motorno žago.

Ženska v avtu jo je odnesla brez poškodb
Namestnik policijskega šefa Andrew Whowell je za medije povedal, da je šlo v tem primeru za nasilje v družini in da zaradi tega ni nastala grožnja za javnost. Breitbart poroča, da ženska v žrtvinem avtu ni bila poškodovana.

Ena od prič je povedala, da je napad izgledal kot prizor iz grozljivke, v katerem je napadalec z motorko zadel žrtvino podlaket, ko se je želel lotiti še noge, pa se je žaga zagozdila in prenehala delovati, kar mu je onemogočilo ponovni napad. Priložen video prikazuje moškega, oblečenega v boksarice, ki leži na tleh, ko ga je prijela policija. Slednja trdi, da bo žrtev okrevala, pri tem pa ni razkrila informacij glede napadalčeve identitete.

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Janša: Levica svoje namene skriva kot kača noge

"Levica zato svoje namene skriva kot kača noge. Zavija...

Dr. Rupel: Višegrad je odgovor v primeru razpada EU na jedro in periferijo

Ob 20. obletnici vstopa Slovenije v EU, ki smo...

Je Švica v nas prepoznala “drugo Švico”?

Intervju s predsednikom vlade Robertom Golobom v sobotni prilogi...

[Video] Kako so na ZDF skrajne islamiste prekrstili v skrajne desničarje

Nemška državna televizija ZDF je popravila lažno poročanje o...