fbpx

Grozljivka v londonskem parku: Sredi belega dne črnec napadel žensko, jo posilil in jo nato še okradel

Foto: iStock

V londonskem parku v jugovzhodnem delu mesta se je pri dnevni svetlobi dogodil grozljiv napad na žensko. Napadalec je z nožem v rokah ženski grozil, jo posilil in nato celo okradel. Napadalca je žrtev opisala kot mladega črnca, za katerega pa ni znano, ali je tudi migrant. 

Žrtev, stara okoli 40 let,  je v sredo hodila skozi Sutcliffe park, ko jo je napadel moški in ji pričel groziti. Potem ko jo je posilil, ji je ukradel tudi torbico. Poročila navajajo, da je pozornost mimoidočih, ki so ji kot prvi priskočili na pomoč, vzbudil glasen jok obupane ženske.

Foto: YouTube

Ženska je bila po napadu povsem objokana
19-letna Abby Nicole je skupaj s svojim fantom in prijateljem v parku sprehajala pse, ko je zaslišala grozljiv krik. “Vsi trije smo vedeli, da je nekaj narobe, zato smo tekli v smer, odkoder je prihajal krik. Prav tako smo videli moškega v teku, ki ga je lovil nek drugi moški.” Povedala je, da je objokana ženska dejala, da jo je z nožem napadel mladi črnec, jo porinil v grmovje, kjer jo je posilil in ji ukradel vso lastnino, vključno z belo torbico, denarjem in mobilnim telefonom.

Foto: iStock

Foto: iStock

Policija je sporočila, da je bila ženska odpeljana v bolnišnico na zdravljenje, in dodala, da je osumljenec mlad črnec v 20-ih letih, oblečen v temna oblačila, pri sebi pa je imel športno torbo vrečastega videza znamke JD Sports. Več podrobnosti glede napada po navedbah Expressa ni znanih, saj je preiskava Metropolitanske policije še v teku.

N. Ž.