20-letna Kylie Jenner iz klana Kardashian na dobri poti, da postane najmlajša milijarderka v zgodovini, ki je sama zaslužila denar

Datum:

Ameriška zvezdnica resničnostnih oddaj in manekenka Kylie Jenner, bolj znana kot polsestra Kim Kardashian, je pri svojih 20-letih na odlični poti, da postane najmlajša milijarderka v zgodovini. Jennerjeva je v slabih treh letih ustvarila kar 900 milijonov premoženja in nič ne kaže, da bi njeni zaslužki pričeli usihati.

20-letnica, ki je februarja rodila hčerko Stormi, ima v lasti eno izmed najbolj vročih podjetij do sedaj. Od ustanovitve dalje je namreč prodala za kar 630 milijonov dolarjev kozmetike.

Kozmetično podjetje ima v 100 odstotni lasti
Forbes ocenjuje vrednost podjetja Kylie, ki je prodajo tekočih šmink v kompletu s črtalom za ustnice razširila na senčila in korektorje, na skoraj 800 milijonov ameriških dolarjev. Pri tem pa je potrebno poudariti, da ima Jennerjeva podjetje v 100-odstotni lasti. Ni pa uspešno kozmetično podjetje edino, ki zvezdnici resničnostnih šovov prinaša denar, saj je ta tri milijone zaslužila s pojavljanjem na televiziji in reklamiranjem najrazličnejših izdelkov, kot so čevlji znamke Puma.

Foto: Facebook

Podjetniška žilica je ta, ki Jennerjevo uvršča med najmlajše milijarderje, ki so sami ustvarili denar. Za primerjavo, njena 37-letna sestra Kim Kardashian, ki je poročena z znanim ameriškim raperjem Kanyejem Westom, je vredna 350 milijonov. Če bo Jennerjevi šlo tako dobro tudi v prihodnje, bo postala najmlajša milijarderka do sedaj, ki je sama ustvarila bogastvo, s tem pa bo prehitela tudi ustanovitelja Facebooka Marka Zuckenberga, ki je milijarder postal pri svojih 23-letih.

Foto: Facebook

Po besedah Jennerjeve so ji v veliko pomoč družabna omrežja, kot so Instagram, Snapchat in Twitter, ki ji pomagajo vzpostavljati odnos s svojimi oboževalci in strankami. S pomočjo teh oglašuje svoje najnovejše izdelke in glede na njeno vrednost to očitno počne zelo uspešno.

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Tito in partizani so kolaborirali celo z SS in gestapom

Josip Broz in njegovi podrepniki so med drugo svetovno...

Propad socialnega dialoga

Ekonomsko-socialni svet (ESS) je bil ustanovljen 25. aprila 1994,...

CDU se odmika od osovražene politike Angele Merkel

Nemška krščanskodemokratska stranka (CDU) si prizadeva znova pridobiti oblast....

[Video] Prazne predvolilne obljube Golobove vlade

Na začetku oddaje Kdo vam laže? se je Boris...