Najstnik sredi Londona postal žrtev zaporednih vbodov z nožem! Bori se za svoje življenje!

Datum:

Londonska policija lovi skupino osumljencev, ki je odgovorna za hude poškodbe najstnika. Glede na to, da se komaj 18-letni fant zaradi zaporednih vbodov z nožem, ki so mu bili zadani v torek zvečer, bori za svoje življenje, številni upajo, da bodo odgovorni pripeljani pred sodnika.

Policija iz priljubljenega londonskega predela Islington navaja, da je bila na mesto zločina poklicana v torek okrog 22. ure. Zaradi življenjsko nevarnih poškodb pa je bil najstnik nemudoma odpeljan v bolnišnično oskrbo. Skupina osumljencev je po navedbah britanskega Daily Maila zapustila prizorišče, zato aretacije v zvezi s primerom še niso bile izvedene.

Foto: Twitter

Pred nekaj dnevi zabodena ženska
Do nedavnega napada z nožem je prišlo potem, ko je bila pred dnevi na dnevni svetlobi zabodena ženska v bližini podzemne postaje Caledonian Road. Ženska v 20-ih je bila v soboto okrog 10.20 dopoldne zabodena v prsi . Očividec, ki ni želel razkriti svoje identitete, je povedal, da je slišal kričanje mlade ženske medtem, ko sta se ji približala dva moška z nožem. “Sploh nisem opazil, da sta jo zabodla.” Napadalec, čigar identitete policija ni želela razkriti, je bil aretiran zaradi poskusa umora.

Naraščajoče število kriminalnih dejanj v prestolnici Velike Britanije kaže, da se ta spreminja v pravo bojno polje. Najbolj zaskrbljujoče pa je to, da tolpe s svojim načinom delovanja že povsem obvladujejo posamezne predele mesta, ki so nekdaj veljali za varne.

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Španija: Afriški migrant zažgal katoliško cerkev

"Napadi na kristjane se nadaljujejo. Afriški migrant je ravnokar...

Svoboda političnih čistk v medijih

Ob svetovnem dnevu svobode tiska, ki je bil včeraj,...

Romana Tomc ob dnevu svobode medijev: “Za leve piškotki, za desne kazni”

Evropska poslanka Romana Tomc je ob dnevu svobode medijev...

Vučić namočil Čeferina pri posredovanju za finale Lige Evropa

Če si v dobrih odnosih s predsednikom Evropske nogometne...