[Video] Moški provociral na veganskem festivalu in tam pojedel surov, krvav zrezek

Datum:

V Amsterdamu je pred vhodom na veganski festival s svojo prisotnostjo vznemirjal mesojedec, ki je vsem na očeh mirno jedel surov zrezek. Vegani so bili ogorčeni, mesojedec se je najedel, policija pa ni imela razloga za ukrepanje.

Moški z majico, na kateri je pisalo “Postani vegan in umri”, je zbujal nelagodje na avgustovskem veganskem festivalu hrane v Amsterdamu, kjer je po poročanju spletnega portala Lad Bible mirno jedel surov zrezek, od katerega naj bi se še cedila kri.

Vegani so zaradi nelagodja, ki ga je v njih zbujal pogled na sočen zrezek, poklicali policijo, ki se je pogovorila s provokatorskim mesojedcem. A na koncu policija vseeno ni imela razloga za ukrepanje. Neznanec naj bi s svojim dejanjem želel izzivati vegane, a kakor se zdi na videoposnetku, je bil samo zelo lačen. Na neki točki je ena od vegank, ki so ga željno opazovale, nemočno zavpila: “Še vedno je (zrezek)!”

Tiskovni predstavnik veganskega festivala je povedal, da čeprav res ni prepovedano jesti surovega mesa, je pogled na moža s surovim zrezkom, od katerega sta se cedili kri in maščoba, šokiral mimoidoče vegane. “Poleg tega je bilo tam veliko starejših in otrok.”

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Dr. Turk: To so protesti proti redu, proti Ameriki

Ameriške univerze je zajela propalestinsko protestno gibanje. Protestniki v...

Mladim marihuano, onemoglim evtanazijo

V Golobovem zvezku, kjer ima zapisane vse "dosežke" vlade,...

Mati invalidnega sina vrgla v reko s krokodili

V Indiji odmeva primer, ko je mati pograbila sina...

Svet v krizi in presnavljanju

Januarja leta 2022 smo živeli še v razmeroma mirnem...