[Foto] Poglejte ta zemljevid, ki priča o številnih kriminalnih dejanjih ilegalcev!

Datum:

Na svetovnem spletu – internetu lahko najdete spletno stran Refcrime, ki ponuja vpogled v vsa kriminalna dejanja, ki so jih v evropskih državah zagrešili ilegalni migranti in begunci. Zaenkrat razkriva “le” kriminalna dejanja nepovabljenih “gostov” v Nemčiji, Avstriji in Švici, ogled te spletne strani, ki priča o tem, koliko so “miroljubni” ilegalci res miroljubni, pa močno priporočamo! Boste dobili realen vpogled … 

Medtem ko levičarji o ilegalcih, ki kriminalno dejanje storijo že z ilegalnim prehodom meje, govorijo kot o dobrih ljudeh, ki bežijo pred vojno, ter kako zelo miroljubni so, pa statistika priča predvsem o drugi zgodbi, kjer dobiva “miroljubnost” povsem drugačno dimenzijo.

Spletna stran Refcrime (za ogled kliknite TUKAJ) razkriva, da migranti v Nemčiji zakrivijo kar 92,36 odstotka vseh kriminalnih dejanj (trenutno je število teh 53.494), v primerjavi z njo pa sta bistveno varnejši Avstrija pod kanclerjem Kurzem, kjer migranti zakrivijo 2,80 odstotka kriminalnih dejanj (1.621), in Švica (3,72 odstotka vseh kriminalnih dejanj oziroma 2.154).

Vir: www.refcrime.info

Če pogledamo po nemških deželah, je največ kriminalnih dejanj, ki jih zakrivijo ilegalni migranti, prav v Baden-Württembergu, ki meji na Švico in Francijo. Kakšni problemi so z ilegalci v Franciji, evropski mediji, med njimi tudi mi, poročamo tako rekoč vsakodnevno. V Baden-Württembergu je tako stopnja kriminalnih dejanj migrantov kar 18,27-odstotna!

Slika vseh zabeleženih kriminalnih dejanj migrantov pa je za območje Nemčije trenutno takšna:

Vir: www.refcrime.info

Iz statistike je še razvidno, da največ kriminalnih dejanj v omenjenih državah zakrivijo Romuni, Sirci, Afganistanci in Turki.

M. S.

 

Sorodno

Zadnji prispevki

Vučić namočil Čeferina pri posredovanju za finale lige Evropa

Če si v dobrih odnosih s predsednikom Evropske nogometne...

Janša: Levica svoje namene skriva kot kača noge

"Levica zato svoje namene skriva kot kača noge. Zavija...

Pahor dobil močno podporo za posebnega odposlanca EU za dialog med Beogradom in Prištino

Predsednica republike Nataša Pirc Musar podpira kandidaturo svojega predhodnika...

Rupar prosi za pomoč

"Prosimo za pomoč! Tako materialno kot finančno, želimo si...