Strpnost po levičarsko: Ženska sredi restavracije pljunila predsednikovega sina Erica Trumpa

Datum:

Ameriška tajna služba je pridržala žensko v chicaški restavraciji, ki je pljunila na sina ameriškega predsednika, Erica Trumpa.

“To je bilo v celoti nagnusno dejanje nekoga, ki ima očitne čustvene težave,” je o incidentu, ki se je zgodil v torek zvečer za Breitbart povedal Eric Trump. “Za stran, ki pridiga o toleranci to še enkrat kaže, da premorejo bore malo spodobnosti.”

“Ko je nekdo tako bolan, da se zatekajo k pljuvanju na drugega, to samo poudari bolnost in obup in dejstvo, da zmagujemo,” se z dogodkom ni obremenjeval drugi sin ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Do incidenta naj bi prišlo v restavraciji Aviary v Chicagu, po izjavah očividcev, pa naj bi chicaška policija in tajna služba primer obravnavali “izredno profesionalno.” Trump je v restavracijo prišel s skupino ljudi, nakar je do njega pristopila mlada uslužbenka v restavraciji zamomljala nekaj proti predsedniku Trumpu in nato pljunila na Erica Trumpa.

Agenti tajne službe so na tej točki posredovali in odvedli žensko v pridržanje. Nadeli so ji lisice in jo posadili v policijsko vozilo. A ker se je Trump odločil, da ne bo zahteval pregona, so jo na koncu izpustili iz pridržanja.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Kdo vam laže na terenu: Zakonodaja iz Bruslja ima vpliv na prihodnje generacije

"Levica je leta 2022 ustvarila volilno histerijo. To poskušajo...

Zakaj Slovenija ni zmanjšala porabo ruskega plina, kot je zahtevala EU?

Slovenija je še vedno odvisna od ruskega plina, ki...

Prazne glasovnice jezijo Slovence v tujini

Slovenski državljani in državljanke s stalnim prebivališčem v tujini...

Brežiški župan vladi: Naše stališče je nespremenjeno, azilnega doma nočemo

"Stališče Občine Brežice ostaja nespremenjeno – ostro nasprotujemo postavitvi...