Princesa Diana je redno obiskovala McDonald’s – in sploh ne zaradi hrane!

Datum:

Princesa Diana je najraje vsako soboto zvečer z sinovoma Williamom in Harryjem hodila v McDonald’s, da je sinovoma omogočala ‘normalno življenje’! 

Princ Harry in njegov brat William sta odraščala v palači Kensington z ekipo predanega in zaupanja vrednega osebja okoli sebe – vključno s številnimi vrhunskimi kuharji. Toda kot večina otrok sta tudi mala princa imela rada, kot večina otrok, da bi se odpravili v McDonald’s. V želji, da bi jim omogočila ‘normalno’ vzgojo, jih je tudi njihova mama, princesa Diana, pogosto odpeljala na obrok hitre prehrane.

Nekdanji kuhar kraljeve družine Darren McGrady je delil zgodbo o času, ko je prišla Diana v kuhinjo palače, da bi mu povedala, da se odpravljajo v McDonald’s. Glavni kuhar Marie Claire, je povedal, da je njegova ponudba o doma pripravljenih burgerjih ne zanima.

Foto: Facebook

Kaj je bil torej glavni razlog?
Poleg okusnega “Big maca” s krompirčkom, njihovega najpogostejšega obroka, je bil večji razlog za odhod v McDonald’s nekaj drugega. Glavni kuhar je pripovedoval: “Spomnim se, da je princesa nekega dne prišla v kuhinjo in rekla:” Prekliči kosilo za fante, ker jih odpeljem ven, gremo v McDonald’s. “In rekel sem si:”O moj bog, vaše visočanstvo, to lahko jaz naredim, lahko pripravim burgerje.” “In rekla je: “Ne, igrača je tisto glavno, kar si želijo. ”  

Foto: Twitter

Eva Poljanc

Sorodno

Zadnji prispevki

Peti manever Svobode za blokiranje preiskave poslov Gen-i in Svobode

Svoboda se je pričakovano odločila za še peti način...

Vrnili so kazni “anarhistični levičarski hordi”, bodo tudi ribičem?

"Ne ve, če bo država ribičem vrnila kazen, vedela...

Nemčija: Obeta se katastrofalen poraz za Scholza in zmaga desnice

Nemški levici se navkljub nenehnemu blatenju in medijskim napadom...

RTV nastopa kot lakaj globoke države

Kako je izvrševanje "pravice do obveščenosti" videti na depolitizirani...