Pokol v Burkina Fasu: Muslimanski skrajneži v rudniku zlata ubili 20 ljudi!

Datum:

Krvavi dogodek se je zgodil v Burkina Fasu. Muslimanski skrajneži so v rudniku zlata pobili 20 ljudi. Gre za nov krvav napad islamskih skrajnežev.

Nova krvava tragedija se je zgodila v afriški državi Burkina Faso. Muslimanski skrajneži so v enem izmed rudnikov zlata ubili 20 ljudi. Po šokantnih dogodkih v Nigeriji, kjer muslimanski skrajneži izvajajo genocid nad prebivalstvom krščanske vere, je afriško celino pretresla nova tragedija.

Po poročanju portala Jihadwatch.org je dvajset ljudi umrlo v rudniku zlata v Burkina Fasu. Znova se je zgodilo džihadistično nasilje, ki pretresa to afriško državo. Krvavi zločin se je zgodil v provinci Soum. Lokalne oblasti poročajo, da še nimajo podrobnih informacij glede motivov krvavega muslimanskega pokola.

Afrika v plamenih. Zločini muslimanskih skrajnežev se dogajajo vsepovsod!
Zadnji izmed krvavih dogodkov v Afriki ni nobena novost. V našem mediju smo že poročali o zločinih, ki se dogajajo v Nigeriji, kjer muslimanski skrajneži pobijajo in izvajajo genocid nad krščanskim prebivalstvom. Vendar ta velika nevarnost prihaja v Evropo, ko v imenu gostoljubja sprejemamo večinoma nepreverjene ilegalne migrante. Prav v tej množici se skriva veliko muslimanskih skrajnežev, ki izvajajo zločine po Evropi.

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

S projekti CMSR biznisirali družinski člani vidnih predstavnikov SD

Po razkritjih financiranja Centra za mednarodno sodelovanje iz razvoj...

Mesec ima čas 16 ur potovati v Bruselj

Ko ima človek za isto ceno na izbiro krajše...

[Video] Avstralska zvezdnica: Greta je “demonski mali gremlin”

Greta Thinberg si je zaradi svojega podnebnega aktivizma prislužila...

Nedemokratična “depolitizacija” medijev s strani vladajočih

Velikokrat se poudarja, da so mediji četrta veja oblasti....