Antifa levičarska ekstremista v Nemčiji vdrla v stanovanje ženske in jo brutalno pretepla!

Datum:

Iz Nemčije prihajajo pretresljive novice. Ekstremista iz vrst nemške Antifa sta zavzela stanovanje 34-letne nepremičninske agentke in jo v luči boja, ki ga skupina vodi proti proti luksuznim stanovanjem v Leipzigu, brutalno pretepla. 

Po poročanju tiskovnega predstavnika policije Andreasa Loepskija je dvojica  iz vrst skrajno levih ekstremistov večkrat udarila žensko v obraz po tem, ko se je v soboto okrog 19. ure prebila v njeno stanovanje, poroča nemški Bild.

Loepski je dodal, da preden sta ekstremista zapustila stanovanje ženske, sta se poslovila z naslednjimi besedami: “Zbogom, pozdrav iz Connewitza.” Pri tem je potrebno omeniti, da Connewitz predstavlja območje mesta Leipzig, ki je dobro poznan po povezavah z gibanjem Antifa.

Povzročanje gromozanske škode jim ni tuje
Antifa je sicer že večkrat zaporedoma poskušala sabotirati gradbišča luksuznih stanovanjskih gradenj v Leipzigu. Prejšnji mesec je levičarska skrajna organizacija na gradbišču istega podjetja postavila dva žerjava, ki sta povzročila za približno deset milijonov evrov škode. V istem mesecu je skupina zažgala tudi več bagerjev na več gradbiščih v mestu.

Foto: Twitter

Oglasil se je župan mesta
Incident iz prejšnjega tedna predstavlja prvi primer napada na osebo v njihovi nenehni kampanji. Župan Leipziga Burkhard Jung iz vrst Socialnih demokratov se je izrekel proti brutalnemu napadu in zatrdil: “Meja je bila prestopljena s tem, ko so se spravili nad nemočno žensko”. Načelom pravne države je potrebno po njegovem prepričanju dosledno slediti. “Moramo biti previdni, da v trenutni razpravi o desničarskem terorizmu ne bomo iz vidika izgubili levičarskega ekstremizma in njegovega prezira do človečnosti”, je dejal Jung in opozoril, da če se bodo stvari nadaljevale v tej smeri, tudi politični umor ni daleč.

Leipzig nedvomno ni edino mesto, kjer je bilo konec tedna opazno levičarsko nasilje. 19 policistov v Berlinu je končalo s poškodbami potem ko je na stotine skrajno levih skrajnežev med protestom proti izselitvi skupin, ki trenutno zasedajo stavbe z nizko najemnino, metalo steklenice, kamenje in druge predmete v policiste, poroča Voice of Europe.

Hana Murn

Sorodno

Zadnji prispevki

V Švici se zelo dobro zavedajo pomena finančnega opismenjevanja mladih

Mladi z dopolnjenim 15. letom starosti pridobijo delno poslovno...

Burno na razpravi o zakonu, s katerim želi SDS otroke zaščititi pred pedofilijo

Indoktrinacija LGBT je osrednji del trenutne koalicije, še posebej...

Biden ne bo prepovedal mentolovih cigaret, da ne bi užalil temnopoltih

Predsednik Joe Biden naj bi preklical načrt za prepoved...