fbpx

[Video] Antifa teroristi ponovno sejali kaos v Portlandu: Demokratske oblasti so mirno opazovale izživljanje radikalnih levičarjev nad ameriškimi domoljubi!

Množice teroristične Antife obkolila moža z napisom "Sovražim levico in rasizem" (vir: twitter)

V Portlandu v Oregonu je ponovno prišlo do napadov skrajno-levičarskih Antifa radikalcev, ki so napadli protestnike, ki so se udeležili shoda, ki je pozival h “koncu terorizma na domačih tleh.” Ameriški predsednik Trump razmišlja o razglasitvi Antife za teroristično organizacijo.

Čeprav naj bi se uradne oblasti v Portlandu po pisanju Breitbarta pripravljale na možen spopad protestnikov, pa se je na koncu izkazalo, da v mestu, ki mu vladajo Demokrati, policija zgolj stoji ob strani, medtem ko se Antifini radikalci s kladivi in solzivcem izživljajo nad svojimi političnimi nasprotniki.

Proteste v Portlandu je zaznamovalo levičarsko nasilje nad konservativnimi protestniki. Po navedbah policije naj bi bilo aretiranih zgolj 13 ljudi.

Novinar Quilette Andy Ngo, ki je v preteklosti tudi sam bil žrtev antifinega nasilja, je poročal s kraja dogajanja, da so pripadniki Antifa napadli ljudi v avtobusu s kladivom in solzivcem.

Ravno tako so pripadniki Antifa brutalno pretepli starejšega moškega, ki je obležal v nezavesti.

Po drugi strani pa so dostopni posnetki moškega oblečenega v korintsko čelado z napisom na majici “sovražim levico in rasizem”, ki so ga pripadniki Antife obkolili, ga napadali, vanj metali stvari in ga preganjali po mestu.

Portlandska policija je vse to dopuščala. Policija je po pisanju RT reagirala šele, ko so množice zaprle cesto. Torej fizično nasilje nad desničarji za portlandsko policijo ni tako zelo problematično kot zaprta cesta.

Protesta konservativcev proti koncu terorizma na domačih tleh se je udeležilo do 1.200 ljudi.

Ameriški predsednik Donald Trump je pred samimi protesti napovedal, da razmišlja o razglasitvi Antifa za teroristično organizacijo.

Policija je pred samim shodom zasegla kovinske palice, spreje proti medvedom, ščite in druga orožja.

Na žalost ni informacij, komu točno, a glede na to, kako so pripadniki Antifa napadali razorožene konservativce, je to vprašanje jasno samo po sebi.

Ivan Šokić