Nov prodajni hit v Iraku: Čevlji, ki imajo na podplatu križ, da lahko teptajo in hodijo po njem!

Datum:

Muslimanske oblasti v kurdskem delu Iraka imajo med svojimi verniki novi prodajni hit. To so čevlji, ki imajo na podplatih križ, sveti simbol krščanstva vse to z namenom, da teptajo in hodijo po njem. Zelo zanimivo bi bilo videti, če bi muslimanska skupnost to mirno dopustila v kateri izmed evropskih držav, saj bi sledili srditi protesti. Spomin na njihove proteste in grožnje s smrtjo zaradi karikatur preroka Mohameda so še po toliko letih še vedno sveži.

Muslimanske oblasti v kurdskem delu Iraka so dopustile novo provokacijo, saj so dovolile prodajo čevljev s protikrščansko podobo. Sporne čevlje po pričanju lokalnih asirskih virov proizvaja turško podjetje FLO v mestu Gaziantep v jugovzhodnem delu Turčije.

Asirci predstavljajo glavno krščansko skupnost v iraškem delu Kurdistana. Veliko bolj preseneča dejanje, da se to dogaja v predelu Kurdov, kateri se velikokrat v zapleteni geopolitični situaciji na Bližnjem vzhodu borijo skupaj z evropskimi državami, ki pripadajo večinsko krščanski tradiciji. S tem dejanjem so Kurdi pokazali svojo pravo naravo glede spoštovanja krščanske tradicije, poroča spletni portal Jihadwatch.

Krščanski narodi morajo mirno prinašati muslimanske integracije, medtem ko so v muslimanskih državah krščanske tradicije zatirane
Ta primer je le še ena izmed posledic globalne politike t. i. Sorosove levo-liberalne politične agende, ki bi dopustila vse pravice muslimanskim verskim obredom v Evropi. V večini evropskih držav se tudi dopušča, kar se kaže na vedno večji porast muslimanskega prebivalstva po evropskih državah. Krščanski predstavniki pa so v muslimanskih državah večinoma brez kakršnikolih pravic in popolnoma zatirani.

Luka Perš

 

Sorodno

Zadnji prispevki

Zmagoslavje hrvaških demokratov na volitvah in zaušnica levi kontinuiteti

Hrvaški premier Andrej Plenković bo vodil vlado še tretji...

Italija je zaradi teroristov med migranti zaprosila za prekinitev schengenskega sporazuma s Slovenijo

“Italija je zaprosila za prekinitev schengenskega sporazuma s Slovenijo...

Goranu Forbiciju Golobova vlada podelila dober milijon evrov

Da se je čistka t. i. "janšistov" na javnem...

Vladajoči sistematično kršijo demokratične standarde

"Na seji odbora DZ za zdravstvo je prišlo do...