Španski operni pevec Placido Domingo zaradi okužbe s koronavirusom pristal v bolnišnici

Datum:

Priznani španski operni pevec Placido Domingo se je znašel v bolnišnici v letoviškem mestu Acapulco potem, ko se mu je zdravstveno stanje poslabšalo. Razlog za to predstavljajo posledice okužbe z novim koronavirusom, s katero je bil pevec seznanjen pred dvema tednoma.

Pred tednom dni je španski pevec preko družabnih omrežij sporočil, da je v samoizolciji potem, ko je rezultat testa razkril, da je pozitiven na novi koronavirus.

Najbolj kritično fazo naj bi že prestal
Prve simptome je 79-letni Domingo pričel opažati 13. marca, dva dni po letu v Mehiko. Mehiški mediji poročajo, da je prestal najbolj kritično fazo okužbe z virusom in da ga čaka še nekaj časa, da si opomore. Tiskovni predstavnik španske operne zvezde je sporočil, da je bil nocoj stabilen. “Ostal bo v bolnišnici, dokler bodo zdravniki menili, da je to potrebno,” je dodal.

Foto: epa

Domingo je pred tednom dni objavil, da zaradi okužbe z novim koronavirusom v bolnišnici, a pri tem ni konkretneje navedel, kje točno se nahaja, poroča 24Sata. “Moja moralna dolžnost je, da sporočim, da sem pozitiven na koronavirus,” je tedaj sporočil.

Hana Murn

Sorodno

Zadnji prispevki

Minister Maljevac resno ogroža usode ostarelih

Minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac je v zadnjem...

Volivci so volili “luzerja”

Nekdanji notranji minister Aleš Hojs je prepričan, da so...

Izraelska igralka ovrgla številne laži antisemitov

Izraelska aktivistka in igralka Noa Tishby, je v svojem...

Koga moti bela zastava z rdečim križem?

Nezaslišan dogodek se je zgodil v metropoli Združenega kraljestva,...