Minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec bo odgovarjal na vprašanja državljanov

Datum:

Vlada Republike Slovenije kljub zahtevni krizi epidemije bolezni covid-19 želi ostati dostopna slovenskih državljanom. Zato bodo lahko vsi slovenski državljani s svojimi vprašanji prispevali k pogovoru z infrastrukturnim ministrom Jernejem Vrtovcem.

Minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec bo danes v pogovoru v živo spregovoril o aktualnem dogajanju. Sodelujete lahko tudi vi in sicer tako, da mu zastavite vprašanje povezano z njegovim delom,” so sporočili pri Ministrstvu za infrastrukturo.

Vlada Republike Slovenije se v teh težkih časih trudi ohranjati stik in dialog z državljani. Zato bo danes ob 15. uri na Facebook profilu Nove Slovenije potekala debata z ministrom Vrtovcem. Državljani pa bodo  ministru Vrtovcu postavljali vprašanja povezana z njegovim delom.

Vlada Janeza Janše se navkljub trenutni zdravstveni krizi trudi ohranjati pristen stik z ljudmi, in ostati dostopna navadnim državljanom. Predstavniki vlade so v času epidemije že obiskali najbolj kritična območja, kot sta občini Metlika in Šmarje pri Jelšah. Določene kraje po Sloveniji so obiskali tudi ministri aktualne vlade in prisluhnili vsakdanjim težavam, s katerimi se soočajo ljudje.

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

Prekršek za izmaličen obraz, obsodba za nekaj besed proti prvorazredni

"Zanimivo, da je fizični napad na nekoga lahko tudi...

Migrantsko nasilje vse pogostejše na ulicah Ljubljane

Aprila novo posilstvo v Ljubljani, gre spet za migrante?...

Bo “prešuštvo” s Pfizerjem ustavilo Von der Leynovo?

V zadnjem času je v javnosti močno odmevala "romanca"...