Legendarna newyorška striptizeta in prostitutka: “Alfred Bloomingdale je z menoj želel izživeti rasistično fantazijo!”

Datum:

Nekdanja striptizeta iz New Yorka, ki je lani uporabnike družabnih omrežij razveselila z divjimi zgodbami iz svojega življenja, se je na računu Humans of New York Instagram vrnila s še bolj neverjetnimi zgodbami – vključno s tisto, ko naj bi za 300 dolarjev izpolnila “rasistično” fantazijo dediča veleblagovnic Bloomingdale, Alfreda Bloomingdalea, zgodbo o svojem spogledovanju s skupino The Temptations in zgodbo o njeni odrezavosti do legendarnega Jamesa Browna.

Novembra 2019 je Tanqueray – s pravim imenom Stephanie – postala ena najbolj popularnih tem, o katerih se je govorilo, v zgodovini Instagram profila Humans of New York, potem ko jo je fotograf Brandon Stanton predstavil na strani in ji dal priložnost, da deli svoje izkušnje.

Zgodbe, ki so postale izjemno viralne, so bile od izdelave kostumov za porno zvezde, nošenja ukradenih dizajnerskih oblačil, do kaznovanja kolegice striptizete, tako, da ji je v tangice nastavila prah, ki ji je povzročil srbečico. Zdaj je 76-letna Tanqueray spet na vrsti za 32-delno serijo, ki je izšla ta teden, v kateri je podrobno predstavila nekaj svojih najbolj norih zgodb, vključno s tisto, da je nekoč pobegnila iz hotelske sobe Alfreda Bloomingdaleja, ko jo je poskušal udariti s pasom.

Brandon Stanton, čigar knjiga 6. oktobra – je v seriji intervjujev skušal zaobjeti njeno celotno življenjsko zgodbo. Razlogi so očitni. Kot pravi Stanton, se je njeno zdravje poslabšalo in zdaj preko fundraiser strani GoFundMe skuša nabrati dovolj denarja za njeno oskrbo. Pri čemer je doslej že zbral okrog 800 tisoč dolarjev. V najnovejših objavah v seriji je Tanqueray delila nekaj neverjetnih zgodb iz zgodnjih dni v New Yorku, kamor je od doma v Albanyju prispela s samo 90 dolarji, zavojčkom otroškega pudra in z milom iz zapora. “Moja sostanovalka je bila prostitutka po imenu Edna in imela je popolnoma enako milo kot jaz. A nobena od naju ni priznala, da sva ravno prišli iz zapora,” je dejala. Čeprav je v New Yorku služila zelo dobro, pa je večinoma kupovala v diskontnih trgovinah, kjer si je kupovala naglavna pokrivala za vsak dan.

Imela je težave s spanjem, zato je noči preživljala na sprehodih po kultnem Times Squareu, hodila je mimo gledališč, za katera je upala, da bo v njih nekega dne nastopala ter naletela tudi na tako imenovana “gledališča za odrasle”, v katerih je na koncu dejansko plesala. Noči je končevala v nočnih klubih kot sta Peppermint Lounge ali The Wagon Wheel.

Aleš Ernecl

Sorodno

Zadnji prispevki

Meddržavno sodišče v Haagu zavrnilo protiizraelske ukrepe Nikaragve

Meddržavno sodišče v Haagu (ICJ) je danes zavrnilo zahtevo...

Je Golob znova na počitnicah?

Tina Gaber je ponovno na morju. Je z njo...

3,6-milijonski trik Svobode in Levice

Ocenjeni stroški skupne izvedbe volitev in treh referendumov znašajo...

Socialistični bajoneti uspeli odgnati še eno tuje podjetje iz Slovenije

Slovenskim aktivistom je očitno uspelo odgnati podjetje Glovo, ki...