Še ena žrtev prehitre vožnje: pri Trbovljah umrl 17-letnik

Datum:

Na glavni cesti Trbovlje–Zagorje ob Savi se je zgodila prometna nesreča v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. 18-letni voznik je v ovinek pripeljal z neprilagojeno hitrostjo, izgubil oblast nad vozilom in trčil v osebno vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Tri osebe so lažje poškodovane, 17-letni sopotnik pa je umrl. 

Danes okoli 11.30 se je na glavni cesti Trbovlje–Zagorje ob Savi zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila ena oseba. V prometni nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili. 18-letni voznik osebnega vozila znamke Seat Ibiza je vozil po glavni cesti v smeri Zagorja ob Savi, poleg njega pa sta bila v avtomobilu še en 18-letnik in 17-letnik, ki je sedel na zadnjih sedežih.

Zaradi neprilagojene hitrosti je izgubil oblast nad vozilom, ki je začelo drseti na nasprotno stran vozišča. Trčil je v nasproti vozeče vozilo znamke Fiat, ki ga je vozil 32-letnik. V nesreči sto bili 32-letnik in oba 18-letnika lažje poškodovana, 17-letnik pa je podlegel hudim poškodbam.

M. G.

Sorodno

Zadnji prispevki

Zmagovalci makedonskih volitev pritisnili na plin

Sedaj je slika že jasna. VMRO-DPMNE so zmagovalci s...

Kitajska razširja predvojaško vzgojo tudi na osnovnošolce

Po poročanju tujih dopisnikov Kitajska pripravlja zakonodajo, s katero...

Piratom na DVK ni uspelo dostaviti dovolj podpisov

Državna volilna komisija DVK je sporočila, da bodo lahko...

Nizozemski evrovizijski predstavnik izključen, potem ko naj bi nadlegoval žensko

Joost Klein, nizozemski predstavnik na tekmovanju za Evrovizijsko popevko,...