26-letnik v begu pred policijo po Ljubljani povzročil prometni nesreči in trčil v policijsko vozilo!

Datum:

Ljubljanski policisti so obravnavali voznika, ki na znake policistov ni ustavil vozila in je med begom povzročil še dve prometni nesreči, trčil pa je tudi v semafor in policijsko vozilo. 

V petek, 12.marca 2021 okoli 16. ure so ljubljanski policisti na Viški cesti ustavljali vozilo Renault Laguna. Voznik ni ustavil na znake policistov in je z vožnjo nadaljeval proti Rožni dolini. Pri tem je ves čas vozil nevarno, med drugim je povzročil dve prometni nesreči in trčil v dve vozili, pri čemer je nastala materialna škoda.

Kljub temu je z objestno vožnjo nadaljeval in nato trčil še v drog semaforja ter vozilo policije pred njim, tudi v teh primerih je nastala materialna škoda.

Policisti so voznika uspeli ustaviti in mu preprečiti nadaljnjo vožnjo. V postopku je bilo ugotovljeno, da 26-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, na neregistriranem vozilu je imel ukradene registrske tablice, v postopku pa je odklonil strokovni pregled zaradi suma vožnje pod vplivom mamil. Policisti so mu zasegli vozilo, nadaljujejo pa z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje in kaznivega dejanja tatvine.

Utrip Ljubljane

Sorodno

Zadnji prispevki

Sloveniji preti nacionalna katastrofa

"To je zelo slab signal, posebej za slovenske državljane....

Uničili so nepremičninski trg, sedaj bi kradli podjetnikom

V tem mandatu je skrajno levo stranko Levica doletela...

Ustanoviteljica pobude Vseposvojitev: V odnosu do umrlih smo v predcivilizacijskih časih

"V bistvu pravijo tako, da se civilizacijo prepozna po...

Amerika, stoletni branik Evrope!

Karkoli si že mislimo o ZDA in Američanih, lahko...