Bo Schumacher vozil za Ferrari?

Datum:

Mick Schumacher, 16-letni sin legendarnega Michaela Schumacherja, naj bi bil blizu prestopa v italijanski Premo, ki je Ferrarijeva valilnica talentov v formuli 4. Mladi Mick je lani tekmoval v nemški formuli 4, letos pa bi rad nastopil tako v nemški kot tudi v italijanski različici formule 4.

Po poročanju Kölner Expressa se zastopnica Micka Schumacherja pogovarja z italijanskim moštvom, saj želim 16-letni mladenič letos nastopiti tako v italijanski kot tudi v nemški formuli 4. Sin Michaela Schumacherja je lani vozil za nizozemsko moštvo Van Amersfoort, ki nastopa v nemškem prvenstvu.

Pogovori konec januarja
Da zgodba ni iz trte zvita, potrjuje tudi dejstvo, da je ustanovitelj Preme Angelo Rosin za nemški časopis potrdil pogovore: “Srečali se bomo v začetku januarja.” Kje natančno bo sin legendarnega voznika Ferrarija tekmoval v letošnji sezoni ne ve niti šef njegovega dosedanjega moštva, Nizozemec Frits van Amersfoort: “Čakam na odločitev Sabine Kehm.” Obstajala naj bi še tretja možnost – in sicer, da bi 16-letni Mick nastopal za moštvo svojega strica Ralfa Schumacherja.

R. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Bivši britanski preimer kritičen do BBC, ker Hamasa ne želi označiti za terorsitično skupino

Nekdanji britanski premier David Cameron je med nedavnim nastopom...

Odprto pismo Jankoviću: Vi s svojimi sinovi boste prvi na seznamu za “odstrel”

"In s čim kanite ta krivični sistem nadomestiti? Morda...

Policisti novomeške policijske uprave v 24 urah prijeli več kot 100 ilegalcev

S Policijske uprave Novo mesto so sporočili, da so...

Policija prepoznala mladca, ki sta se norčevala iz nje na Rudniku

Policija je prepoznala objestneža, ki sta se v začetku...