Atletico Madrid želi Kevina Kampla, Nemci ga ne dajo

Datum:

Atletico Madrid, v vratih katerega blesti Jan Oblak, želi v svoje vrste pripeljati še Kevina Kampla, a so Nemci odločni, da Kampla ne bodo prodali. Kevin Kampl po povratku v Bayer spet kaže izjemne predstave, toda Španci se zdijo zelo zagreti.

Kevin Kampl se je pred začetkom letošnje sezone vrnil v ‘svoj’ Bayer Leverkusen, v katerem se je naučil nogometnih korakov. Po ne najbolj uspešni avanturi pri Borussii Dortmund slovenski reprezentant spet igra kot prerojen in to – kot poroča nemški Bild – je zbudilo zanimanje Madridčanov.

Nemci o prodaji Kempla ne želijo niti slišati
“Ne, hvala. To definitivno ni tema,” je morebiten pogovor o možnosti prodaje Kampla zavrnil športni direktor Leverkusna Rudi Völler, in dodal: “To, kar velja za Chicharita in Christopha Kramerja, velja tudi za Kampla. Nikogar ne bomo prodajali. Kevin je zadovoljen pri nas in mi smo zadovoljni z njim. Potrebujemo ga.” Da zanimanje obstaja, a da je verjetnost prestopa majhna, pa je za nemški časopis potrdil tudi Kamplov agent Michael Ruhnau: “Slišali smo se, to drži. Laska mu zanimanje. O tem sem takoj obvestil Völlerja in direktorju Atletica tudi povedal, da je Kevin 1000-odstotno zadovoljen v Leverkusnu.

Kevin Kampl je letos za Bayer Leverkusen odigral 24 tekem in dosegel 2 zadetka in zdi se, da je to spet tisti stari Kampl, ki smo ga poznali, ko je še igral v dresu Salzburga.

R. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Piratom na DVK ni uspelo dostaviti dovolj podpisov

Državna volilna komisija DVK je sporočila, da bodo lahko...

Nizozemski evrovizijski predstavnik izključen, potem ko naj bi nadlegoval žensko

Joost Klein, nizozemski predstavnik na tekmovanju za Evrovizijsko popevko,...

Ko “moralna” Klakočarjeva drugim pridiga o morali in etiki

"A to bodo zdaj do onemoglosti iz petnih žil...